Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.334.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
OriginalEXE kaže...

Pa neka mi netko kaže da nogomet ne treba zabraniti. Nema jedne pozitivne stvari oko tog sporta.

Nema ni oko ljudske gluposti, pa svakodnevno svjedočimo epic budalama.

Cemetary gates
14 godina

Pa znam, ali očito taj sport samo potiče na negativno, jer eto ja ne znam niti jedan drugi sport da ima toliko incidenata. Ili treba zabraniti dolazak navijačima. Mislim tu se lova vrti, sve je to meni jasno, ali eto, samo moje jadikovke prema društvu :)

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
18 godina
OriginalEXE kaže...

Pa znam, ali očito taj sport samo potiče na negativno, jer eto ja ne znam niti jedan drugi sport da ima toliko incidenata. Ili treba zabraniti dolazak navijačima. Mislim tu se lova vrti, sve je to meni jasno, ali eto, samo moje jadikovke prema društvu :)

Ako nema nogometa onda se napadaju homoseksualci. Ako nema homoseksualaca onda se napadaju Srbi. Ako nema srba onda se napadaju romi. Ako nema roma onda se napadaju random prolaznici. Ako nema ni njih onda se tuku medjusobno.

Ljudi koji rade nerede na utakmicama su neizgradjene osobe. Njima samo treba povod za nerede. Nogomet tu nije nista kriv.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
14 godina
tnakir kaže...
OriginalEXE kaže...

Ako nema nogometa onda se napadaju homoseksualci. Ako nema homoseksualaca onda se napadaju Srbi. Ako nema srba onda se napadaju romi. Ako nema roma onda se napadaju random prolaznici. Ako nema ni njih onda se tuku medjusobno.

Ljudi koji rade nerede na utakmicama su neizgradjene osobe. Njima samo treba povod za nerede. Nogomet tu nije nista kriv.

Sve je to točno ali ipak, u nogometu se potiče rivalstvo. Svi se skupljaju na jednom mjestu, a u gomili je lako biti hrabar pa onda i onaj koji sam ne bi radio sranje ga napravi kad se 'zanese'.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
18 godina
neaktivan
Treba po svuda uvest drakonske kazne za takve stvari i da vidiš reda i mira.
Englezi divljaju samo van države jer znaju da bi doma nakon divljanja završili u ćuzi na dulje vrijeme. Zato sjede fino ko u knjižnici i gledaju nogomet, zato te nije strah otići na tekmu s klincima i ne znam ti ja što.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
18 godina

Englezi su prije bili poznati po nogometnim huliganima. Danas englezi imaju tribine i sjedalice odmah uz travnjak, nema nikakve ograde/zice ni neceg drugog sto bi sprijecilo da izadju na teren i rade gluposti. Tačerica njih dovela pameti.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Englezi su prije bili poznati po nogometnim huliganima. Danas englezi imaju tribine i sjedalice odmah uz travnjak, nema nikakve ograde/zice ni neceg drugog sto bi sprijecilo da izadju na teren i rade gluposti. Tačerica njih dovela pameti.

engleska dom, urnebesnog preseravanja lordova, vojvoda i ostalog nasljednog fejkavog smeća koje je stoljećima porobljavalo svijet nasuprot raspiyđenoj radničkoj klasi, što je veći jaz i preser to su veći neredi ali valjda isto zato i odličan humor i super bendovi etc., inače koliko sam čuo 24 sata prije tekme opasniji huligani koji imaju povijest bolesti se javljaju u policijske stanice i imaju zabranu ulaska na stadion, da je barem tako bilo prije svakog sranja koje je u prošlosti napravila imperijalistička lordovska bagra danas bi živjeli u puno normalnijem i izjednačenijem svijetu s puno manje frustracija i manje nereda na nogometnim utakmicama

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 10:18 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

S tim da su Englezi za Arape kamilica, pravo je čudo što do ovoga nije i ranije došlo, s kakvim arsenalom uopće ulaze na stadione ondje. Čitam čovječe lanci, mačete, noževi, bez pardona.. Podjednako suludo i opasno je jedino valjda na pojedinim tekmama latinske amerike, turske (isto ih praktički kao arape možemo deklarirati) ili indonezije, Englezi su tu so last year..

Da se vratimo na domaće aktualnosti, prijedlog mjera i smjernice Vlade za izradu proračuna za 2012.g .

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 9:52 (thedream).
14 godina
odjavljen
18 godina

Dalmacija nije spremna na snijeg. Niti imamo zimske gume, niti su ljudi navikli voziti po snijegu nit ista...

14 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Dalmacija nije spremna na snijeg. Niti imamo zimske gume, niti su ljudi navikli voziti po snijegu nit ista...

Vjerovatno bi Dalmacija bila spremna otići do škole da se tamo lova dijeli.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Onda si ko pravi amerikanac kupi motorne sanjke {#}

tnakir's snow gazer :) tnakir's snow gazer :)

18 godina
neaktivan

Sirijci nemaju naftu

lagani off ali počeo je rat kažu na tportalu

18 godina
Diplomat kaže...
tnakir kaže...

Vjerovatno bi Dalmacija bila spremna otići do škole da se tamo lova dijeli.

Ja sam jednom zapeo u snijegu sa svojim ljetnim gumama, cesta nije bila ociscena. Skro sam sletio sa ceste, a mogu reci da sam dobar vozac. Zato ne kenjderi...

14 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Ja sam jednom zapeo u snijegu sa svojim ljetnim gumama, cesta nije bila ociscena. Skro sam sletio sa ceste, a mogu reci da sam dobar vozac. Zato ne kenjderi...

Onda su si sami krivi, sa ljetnim gumama u 2 mjesecu...

18 godina
Diplomat kaže...
tnakir kaže...

Onda su si sami krivi, sa ljetnim gumama u 2 mjesecu...

Kod nas najcesce nema potreba za zimskim gumama. Svega dva tri tjedna u godini temperature budu ispod 5 - 6 stupnjeva, snijega skoro ni ne vidimo.

U ostalom, sto si se uspiydio, nebi da skole to nece nadoknaditi, bilo subotom, bilo dodatnim satima?

14 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Kod nas najcesce nema potreba za zimskim gumama. Svega dva tri tjedna u godini temperature budu ispod 5 - 6 stupnjeva, snijega skoro ni ne vidimo.

U ostalom, sto si se uspiydio, nebi da skole to nece nadoknaditi, bilo subotom, bilo dodatnim satima?

Začudila me nesposobnost, ništa drugo. {#}

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jesi li ovo ti na autu ili u autu {#}

preuzeto sa :

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2012/02/02/0030006.html

18 godina
Diplomat kaže...

Začudila me nesposobnost, ništa drugo. {#}

I mene glupost, sta ces.

http://www.jutarnji.hr/u-hz-u-radni-stol-ne-smije-biti-hladan--u-hac-u-svi-dobivaju-100-eura-na-placu-kao-nagradu--/1003914/

Reko bi covjek da posluju ko Apple pa si mogu priustiti sve ovo. A zapravo im mi placamo bonuse i razna sranya. 

16 godina
neaktivan

Kakova je sad pak ovo glupost :

Argentina i Velika Britanija opet NA RUBU RATA: Na Falklande poslani najskuplji razarač u povijesti i princ William

http://www.jutarnji.hr/na-falklande-poslani-najskuplji-razarac-u-povijesti-i-princ-william/1003851/

18 godina

Poslao mi frend prije par minuta...

Ne odgovaram za zelucane tegobe, pogledajte na svoju odgovornost{#}

Napominjem, stvar je uzasno gadna.

Kanibali su kamilica prema ovima, pazi koji ucinak postize - nesto poput afrodizijaka.

Takve bolesne treba istrijebit i zapalit.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 11:08 (Batista).
18 godina
Batista kaže...

Kanibali su kamilica prema ovima, pazi koji ucinak postize - nesto poput afrodizijaka.

Koji bolesnici jbt :|

Njihovu kulturu (i japansku) zbilja ne mogu razumit. Sto ekstremnije to bolje. 

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

UŽAS !

16 godina
protjeran
Batista kaže...

Na srecu to je fake:

http://en.wikipedia.org/wiki/Zhu_Yu_(artist)

"Images from the piece have also been used in anti-Japanese propaganda....."

Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.
17 godina
odjavljen
Batista kaže...

tnakir kaže...
Batista kaže...

Koji bolesnici jbt :|

Njihovu kulturu (i japansku) zbilja ne mogu razumit. Sto ekstremnije to bolje. 

treba nekad i komentare citat

This is actually lifted from a conceptual art piece by Chinese sculptor Zhu Yu. He makes realistic human organs, pieces of faces, babies and such and displays them like you would buy meat in the grocery store. They are indeed made from food products, you could actually eat them, but there's no human tissue in them. Someone must have taken those photos to generate this fake hype. Look him up people, I ain't making this up.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

This is actually lifted from a conceptual art piece by Chinese sculptor Zhu Yu. He makes realistic human organs, pieces of faces, babies and such and displays them like you would buy meat in the grocery store. They are indeed made from food products, you could actually eat them, but there's no human tissue in them. Someone must have taken those photos to generate this fake hype. Look him up people, I ain't making this up.

To je umjetnost ????

UŽAS !

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 11:23 (woodgamesfx).
17 godina
odjavljen

pa, zayebo vas je i to kvalitetno i efektno....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina
skank666 kaže...

Je.bemti takvog umjetnika... Tanka ja granica izmedju genijalnosti i ludila...

Truth in engineering.
16 godina
protjeran
skank666 kaže...

Potpisujem.... tako sam i nasao tog "umjetnika" {#}

EDIT: U principu i nije toliko umjetnost koliko je anti-Japanska propaganda. Postoje neki dogadjaji u povijesti za koje Kinezi nece nikada oprostiti. Da stvar bude gora (neki?) Japanci te dogadjaje dan danas negiraju:

http://en.wikipedia.org/wiki/Nanking_Massacre

Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 11:30 (Tallahasee).
17 godina
odjavljen

aj ti napravi od namirnica realisticni fetus, ne moze to svatko i to je umjetnost! uglavnom, meni je fora.... gadno izgleda ali je fora

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice