Smeta me upravo iz razloga kojeg sam naveo ; uz*ebu se muslimani širom bijelog svijeta > SAD dobije pečat na svaki ispaljeni metak pošto su CNN, Reuters, BBC i tona drugog smeća - odmah na licu mjesta i snimaju ove "budale" napaljene i izazvane kako oštre mačete > dobiješ u konačnici krvoproliće pod sjenom demokratizacije, a zapravo razloga sirove borbe za naftu i prirodne resurse.
Ja koliko god se trudio, ne mogu pronaći opravdanje da SAD može dovesti i smaknuti bilo koju vlast na kugli zemaljskoj, osim naravno - Kineske. Nek probaju, baš me zanima ishod..no dosta političkih konotacija i OT-a.
Religiju ne mogu, iako vas razumijem pomalo, kao ti i AA-d00d primjerice usporediti sa bankarstvom > i ono ima (negativan) efekt na šire mase pa i cjelokupno čovječanstvo pa opet ne vidiš ekipu da se zaletava sa kašetama C4 u JP Morgan ili kod nas primjerice Zabu. Neka ostane onda na tome da mi izrugivanje religije smeta iz razloga što vrijeđa osjećaje i pripadnost drugih ljudi. Zašto ih to vrijeđa, treba pitati njih - ali odgovor je prilično jasan i nedvosmislen, iz razloga što izruguje njihova uvjerenja, u ovom slučaju religijska.
Ne znam koja je poanta izrugivanja ; opet - ne to miješati sa preispitivanjem dogmi i slično. Nego čisto zlonamjerno izrugivanje, tim više kad poprimi osobine fitilja ili okidača za nasilje. Kojoj budali je onda u cilju istu sprdati, ako nedužni nakon toga na desetoj strani svijeta mogu stradati, iz čiste p*čke materine nekog Šveda, Danca itd.?

Nema fejsbučenja, nema jubitoa, ekšli moraš nešto raditi na poslu.

, govorim o tome kroz čitavu temu, svako malo se moram ponavljati ko papiga, zar smo dementni ovdje?