Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.469.663
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
Tawals kaže...

Zašto misliš da nemam pojma o čemu se radi? Nije mi drago što ovo kažem, ali mislim da sam se informirao EU više od 80% od onih kojih će izači na refrendum. I da jednog dana ću valjda osnovati obitelj.

Sve je to u redu, uložio si truda (ne zafrkavam te) - no, ne misliš li da je moguće da si zaista više informiran od 80% onih koji izlaze, i da svejedno ni ti ni oni niste dovoljno/dobro informirani?

Nobody expects the Spanish Inquisition!
15 godina
protjeran

Europska unija nije zastupnička (parlamentarna) demokracija, nego neoliberalna federalna diktatura korporativnih interesa. 

15 godina
Tawals kaže...

Europska unija nije zastupnička (parlamentarna) demokracija, nego neoliberalna federalna diktatura korporativnih interesa. 

Dobro sam napisao prije, evo nam proroka. Kad argumenti započinju naštrebanim pamfletima uzimam pauzu i odlazim na WC.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Da odgovorim Dannyu i Kizi, tj. da ne ispadnem pi_da. Nemam namjeru raspravljati o ovome jer ne želim ikoga u išta uvjeravati a smatram da se kvalitetni stav o ovim stvarima može steći ako se malo promatraju političke i ekonomske posljedice ulaska u EU, što se ne može saznati na đabalebarskim sajtovima poput ovoga i sličnih koji pod veom nekakve objektivnosti ljudima serviraju proEU stav. Formalno govoreći, nepristran članak. Realno govoreći, pristrano da pristranije ne može.

Ja osobno ne tražim da me se uvjerava, i sam sam rekao da neću glasati te iznio svoj sramotni razlog. No,iskreno, volio bi čuti, makar osakaćenu verziju tvojih argumenata (tap po dupetu).

Nobody expects the Spanish Inquisition!
14 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...

Pročitaj sva tri njegova posta pa mi objasni zašto sam licemjer i o čemu on ima pojma.

Pročitao sam,i? U čemu je problem? Čovjek ne smije imati vlastito mišljenje?

SK crew
15 godina
protjeran

Ajde obavi nuždu i i objasni zašto sam u tolikoj zabludi?

17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Jesmo li spremni u ovako jadnom stanju? Koliko smo glupi,ni ne znam što piše u onim vražjim ugovorima.

Prihvatit ćemo bilo što samo da se izvućemo.  

Ne znaš?! A zbog čega se ne informiraš!? Ugovor o pristupanju je dostupan! Kao i rezultati pregovora!

I još mnogo toga ,za svakog tko se želi informirati!!

Bitno je da ti vrištiš NE!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 0:32 (kizo2703).
15 godina
protjeran

Kaže čovjek istinu, nije potpun...

15 godina
protjeran

Btw. niti se to svima da čitati, niti se razumiju.

17 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Nismo svi sretnici da spadamo u tu creme de la creme od 20%.

But I, being dead, am nothing, not even my dreams... I've spread my ashes under your feet, tread as you wish, for you tread on nothing.
14 godina
protjeran
Drago kaže...
Langsdorff kaže...

P.S. Super ste mi kako jedan drugom pikate palčeve. {#}

"Jer sreća je lepa samo kad se čeka

dok od sebe samo nagoveštaj da..."

I ti dočekao svoje TU!

Srećom, ne izlazim iz stana bez tubice Vazeljina. {#} {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 7:58 (Langsdorff).
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Da odgovorim Dannyu i Kizi, tj. da ne ispadnem pi_da. Nemam namjeru raspravljati o ovome jer ne želim ikoga u išta uvjeravati a smatram da se kvalitetni stav o ovim stvarima može steći ako se malo promatraju političke i ekonomske posljedice ulaska u EU, što se ne može saznati na đabalebarskim sajtovima poput ovoga i sličnih koji pod veom nekakve objektivnosti ljudima serviraju proEU stav. Formalno govoreći, nepristran članak. Realno govoreći, pristrano da pristranije ne može.

Mislim da nisi korektan ; prvo opališ po svima redom svojim stavom "svi ste vi budale, a ja znam ali vam neću reći", a sada ide nastavak na unaprijeđenoj razini klasičnog mind fucka stavom - imate sve oko sebe servirano, samo treba gledati - ali ne tamo, tamo i tamo (što za Index BTW stoji,da).

Ne vidim čime si ti objektivizirao i argumentirao svoj stav PROTIV, osim vlastitom odlukom koja je opet pristrana, jer i svaka kontra vuče korijene, tj. uzroke i ne nastaje sama od sebe. Jako je kul na FFZG biti M.Kapović i znati sve o svemu (kao), ali gimme a break - agrumentiraj se. Ako su ti argumenti kalibra ovog portala kojeg sam linkao i njegovih samoukih jahača apokalipse kontra-EU, na granici polu-anarhizma (Crvena akcija), onda svaka čast, flap flap.

Iznesi onda ti, iz barem - deset argumenata, kako si napisao stranicu, dvije prije ove - barem evo tri negativne ekonomske posljedice da možemo o njima razmisliti i raspraviti ih. Nije ti za početak dovoljna posljedica da 2013. na naplatu dolaze izdane obveznice a da za njihovu otplatu nema novca ukoliko se nanovo ne zadužimo ? Ili je to uzrok - poput argumenta u članku protiv ;"pa ne želimo valjda biti dio krize u EU i kasnije eventualno Eurozone"? Kakvu poruku investitorima i kreditnim agencijama šalješ zaokruživanjem NE na listiću, osobno smatram da što se konkretnog primjera tiče - podmećeš nogu opstanku državnih financija ove zemlje a samim time i svakog člana ovog društva, jer ne živimo od lijepih umnih misli nego od hrane i vode. Misao nas čini pametnima, a hrana sitima, pa ti vidi : pametan i gladan ili glupast (?!) i sit. Drugo.

Nadalje, po sili zakona je definirana nulta stopa PDV-a za stimuliranje izvoza. Kakva je realna dosadašnja korist gospodarstvu kad nam je VT bilanca kriminalna zbog neograničene moći uvoznog lobija, ili više njih - i njihove direktne sprege sa donedavnom izvršnom vlašću ( Todorić i HDZ vole se javno ), tečaj apsolutno na stranu u ovoj priči i babarogiranje "jakom kunom" kao kočnicom izvoza. Zašto ne uvesti uvozne kvote po uzoru na tu istu EU, pa i penale - a tim sredstvima subvencirati izvoz?

Nadalje, imamo golem i paradoksalan problem u ekonomiji ; Visoko smo euroizirana zemlja, što će reći da nam stabilnost kompletnog monetarnog sustava ovisi o umjetnom povjerenju građana u fiktivnu valutu EURO i njegovom kretanju prema tečaju naše kune. Priželjkivati "držanje sastrane" i nekakav opstanak mimo EU, a ovisimo o euru više nego o zraku može samo netko ekonomski površan, i tko ne vidi dalje od radijusa svoje sjene, a kamoli sutrašnjeg dana. Uvjetno govoreći - danas, sutra, kad nas i ako zadesi sudbina Grčke, šta stvarno misliš da će nas EU ići spašavati a zaokružili smo joj netom prije - NE? Seljački - ruka ruku mije, ili čak obrnuto da se izrazim - misliš li da bi i Grčku ovako spašavali, da nije u EU, konkretnije Eurozoni? Ili nama ne treba spas, i mislio sam tako, da, neoliberalni kapitalizam i EU su nam krivi za sve, a mi smo sjedili prekriženih ruku i nedužno promatrali svijet oko sebe zadnjih 20g. - oprosti ali ako je tako onda smo ni nacija debila.

Treba biti realan, i svjestan vremena u kojem živimo. 20 punih godina imamo svoju državu, naslijedili smo istina dio federacijskog duga YU ali i druge zemlje ex-YU su, nadalje imali taj nesretan rat koji često relativiziramo a samo ekonomski nas je 50g. unazadio - da ne govorim demografski stradanjem mlade muške populacije (opet - radno sposobne) , i ne vidim ništa loše u Klauškovoj opservaciji da smo za sadašnje stanje sami krivi. Velikim dijelom izravno da - jer je onakvu tajkunsku privatizaciju ipak moguće provesti (nije ju provodio EU!) samo u jeku rata, velom i izlikom embarga a u isto vrijeme šverca, nestanka doslovce čitavih postrojenja preko noći, strojeva, opreme itd. Nakon rata je samo stavljena točka na i, kolač se rezao u ratu. Prodaja tada državnih banaka strancima? Pa to je najbolja stvar koju je HR ekonomija napravila u svojoj povijesti, u suprotnom bi i jedini segment ove države tj. bankarski i financijski sustav koji nas je izvukao u ovoj krizi ( a mogao nas je uništiti ), domino efektom bio sravnjen i opustošen. Koja sreća da Kutle nije bankar jbt..

Za kraj se samo treba upitati - što nam donosi odgoda referenduma, koji će se evidentno ponavljati - dok ne kažemo DA? Na svim razinama ovog društva, i imamo li hrabrosti, da ne kažem - muda, reći ne šuški iz EU fondova koji čekaju adekvatne prilagodbe i projekte, za koje dan danas nemamo ozbiljnog kadra. Nećemo siguran sam ni za godinu dana, a klima će se promijeniti. I što mi ustvari želimo biti, a nismo u stanju biti - svoji, iz niza razloga? Švicarska - svjetsko bankarsko središte? Norveška - najveće zalihe nafte u EU?

1.

2.

3.

4.

5.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 8:55 (thedream).
16 godina
neaktivan

Zanima me jedna stvar, naime da li saborski zastupnik može u mirovinu sa saborskom mirovinom bez obzira na godina staža i životni vijek.

Znam da je glupo pitanje , ali me zanima.

15 godina
Tawals kaže...

Europska unija nije zastupnička (parlamentarna) demokracija, nego neoliberalna federalna diktatura korporativnih interesa

Tawals kaže...

Ajde obavi nuždu i i objasni zašto sam u tolikoj zabludi?

Kao prvo kad izneseš tvrdnju onda ju trebaš i objasniti. Ne znam jeli to previše komplicirano za vas koji sve znate i kužite.

Samo za tvoju informaciju Hrvatska je izlaskom iz ex YU ušla u parlamentarnu demokraciju (ušla je i prije samog izlaska). Ako zanemarimo ratno vrijeme i kažemo bio je rat što nam je dobro donijela ta parlamentarna demokracija? Privredu na koljenima, zaduženost kao nikad dosad, rasprodaju većine obiteljskog srebra,..... (nastavi niz do u nedogled). Da se razumijemo nisam protivnik demokratskog sustava već ti samo ukazujem na činjenicu da se nešto može proklamirati na jedan način a raditi suprotno onome za što se navodno zalaže.

Možeš malo pojasniti ovo boldano. Navesti izvor i objašnjenje ove kovanice ili si ti to sam spoznao.

Evo ti da se malo informiraš o institucijama EU:

Tawals kaže...

Kaže čovjek istinu, nije potpun...

Tawals kaže...

Toliko o tvojoj informiranosti. Jel ono reče da si informiran o tematici više od 80% ostatka države?{#}

Argument da se nekome neda to čitati je jedan od najjačih. BTW prijavio sam te za poruku dana.

Pranja kaže...
mario.L_hr kaže...

Pročitaj sva tri njegova posta pa mi objasni zašto sam licemjer i o čemu on ima pojma.

Pročitao sam,i? U čemu je problem? Čovjek ne smije imati vlastito mišljenje?

Nemoj izvratati ono što sam rekao. Mišljenje ima svatko ali je trebao naglasiti a ne ispaliti izjavu kao da je bogom dana. I sad ti mene nazivaš licemjerom.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 8:43 (mario.L_hr).
18 godina
neaktivan

i ja bih se malo uključio u razgovor o EU i dao svoje mišljenje. da, hrvatske financije su u takvoj krizi da ih samo fondove EU mogu oporaviti, odnosno da ti fondovi financiraju sve ono za što naša vrla država nema novaca. Pred takvim novcem kao što je već rečeno treba imati hrabrosti reći ne. EU ima svojih problema no činjenica je da je EU jedno veliko tržište koju čine države koje su ipak bitno močnije od RH i koji će se potruditi da ne izgube svoje tržište. Zbog tog će EU sufinancirati države poput naše. I Jugoslavija je sufinancirala slabije razvijene pokrajne nekada i to je tako. Nažalost kada ti netko daje novac onda on određuje i kako ćeš ga trošiti. I ta je činjenica neizbježna, no i sami smo si pokazali da s novcem ne znamo te da nas je upravo naše raspolaganje, ali i u prvom redu lopovluk doveo u financijsku situaciju. Kada si nesposoban sobom upraviti sam onda bolje daj da tobom upravlja drugi. Dakle, ona će odrediti na što ćeš trošiti, što, kako i za koga prozvoditi, kome stezati remen i sl. EU se opekla s Grčkom i sigurno je da će HR držati pod povećalom.

Donijet će EU i posao, ali ga neće donijeti svima. U svemu će se trebati na vrijeme snaći. Profitirat će svakako oni koji već sada imaju poslovne i financijske odnose s EU. Ići će se brati jagode u Njemačku kao što se išlo i do sada, samo će to sada biti olakšano...

Da, i sada je narod prikazan kao spasitelj RH, ali i onaj koji će biti osnovni krivac ako hrvatska financijski potone neulaskom u EU. To je ono što me smeta. Jer ne smatram da je hrvatski narod krivac za financijsko stanje hrvatske već je kriva loša politika koja je vođena od početka 90-tih kao i osobni interesi koji su još uvijek prožeti kroz sve svere našeg društva.

edit: vidim da moram napomenuti da ne mislim na otplatu duga niti niti na ulijevanje novca u proračun već sufinanciranje putem fondova EU projekata, o kojima će određivati sama EU (gdje je utjecaj na kako, što i za koga velik), a koje je mogla sufinancirati ili poticati i RH da nije vođena lošom financijskom i gospodarskom politikom

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 10:54 (igy).
18 godina

igt ti ocito ne kuzis kako funkcioniraju fondovi EU.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

znam ja kako financiraju fondovi... osim šture rečenice možeš slobodno komentirati

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 9:00 (igy).
16 godina
neaktivan
igy kaže...
tnakir kaže...

znam ja kako financiraju fondovi

Pogrešno je misliti da će ti otplaćivati (barem ne izravno i neposredno) javni dug, za početak - a to se da isčitati iz tvojeg "ono za što naša Vlada nema novaca."

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Pogrešno je misliti da će ti otplaćivati (barem ne izravno i neposredno) javni dug, za početak - a to se da isčitati iz tvojeg "ono za što naša Vlada nema novaca."

nisam rekao da će RH otplaćivati javni dug... ali ako ćeš se baviti npr. zelenilom obratit ćeš se projektom EU, ne našoj vrloj državici, ona to zelenilo neće financirati

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 9:04 (igy).
18 godina
igy kaže...
tnakir kaže...

znam ja kako financiraju fondovi... osim šture rečenice možeš slobodno komentirati

EU nece ulijevati lovu u nas proracun i tako ga krpati, vec ce sufinancirati projekte ako zadovoljavaju rigorozne uvjete EU. Do sada nismo iskoristili niti 20% subvencija iz predpristupnih fondova. Nastavimo li ovako, vise cemo placati clanarinu EU nego sto cemo novaca dobivati. Dalje, upitno je koliko ce tih novaca ici u proracun putem poreza i ostalih djidji...

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

EU nece ulijevati lovu u nas proracun i tako ga krpati, vec ce sufinancirati projekte ako zadovoljavaju rigorozne uvjete EU. Do sada nismo iskoristili niti 20% subvencija iz predpristupnih fondova. Nastavimo li ovako, vise cemo placati clanarinu EU nego sto cemo novaca dobivati. Dalje, upitno je koliko ce tih novaca ici u proracun putem poreza i ostalih djidji...

Znaći onda bi argument za NE ulazak u EU trebala biti naša nesposobnost  ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 9:09 (woodgamesfx).
18 godina
woodgamesfx kaže...
tnakir kaže...

Znaći onda bi argument za NE ulazak u EU trebala biti naša nesposobnost  ?

Nisam pricao o argumentima o za i protiv, nego sam pricao o tome da ljudi krivo percipiraju EU fondove, odnosno, vide ih kao lovu koju ce EU uliti u nas proracun a to nije istina.

Vezano za sposobne/nesposobne poduzetnike, smatram da je vlada malo informirala iste o EU fondovima. Da se malo vise pricalo o tome, mislim da bi vise ljudi pokusalo nesto na tom planu.

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
igy kaže...
tnakir kaže...

već sam odgovorio na to u prethodnom postu... mnoge stvari u koje će ulagati EU putem projekata mogla je ulagati RH davno prijeda nije bila vođena lošom financijskom politikom.

znate li na koliko je projekata RH stopirala ili odbila? masu!

16 godina
neaktivan
igy kaže...
thedream kaže...

nisam rekao da će RH otplaćivati javni dug... ali ako ćeš se baviti npr. zelenilom obratit ćeš se projektom EU, ne našoj vrloj državici, ona to zelenilo neće financirati

Nemoj samo završiti na tragu nestanka sira i vrhnja ulaskom u EU. Ovako imaš krasnu situaciju sa milijunima kn subvencija poljoprivredi, od koje po izvoz apsolutno nikakve koristi, uvozni lobiji - uvoze jeftiniju hranu, mi (seljaci) svoju prolijevaju i bacaju, štrajkaju - i imaš duplu štetu, nepovratno bačena sredstva iz poticaja, preskupu i nekonkurentnu hranu - a istovremeno pljusku kompletnoj naciji od strane tajkuna koji iz Srbije, BiH, Bugarske i Turske uvoze jeftiniju pšenicu / žito, kukuruz itd. Mislim da je vrijeme da se neke stvari dovedu u red, a i nekim, vrlo moćnim ljudima u ovoj zemlji, stane na kraj. Jedini problem u tom slučaju je, pošto su privatnici - da ih uslijed lošijih posl.rezultata ograničenjima kvotama uvoza, idu nesmetano otpuštati stotine radnika kojeg će s ciljem racionalizacije poslovanja proglasiti viškom.

Tajkuni poput Todorića su uništili ovu zemlju, ne EU.

@woodfx - Apsolutno. I to je bar donekle suvisao argument protiv floskule - šuške iz EU fondova. Nedostatak kvalitetnog kadra, projekata i sužen radijus mogućnosti trošenja tj. namjene tih sredstava. Skidam kapu onome tko tako iznese svoju kontru, i ujedno ga pitam - što dobiva (ne on - on nego država) godinom dana odgode? Kolektivno prosvjetljenje?

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 9:17 (thedream).
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nemoj samo završiti na tragu nestanka sira i vrhnja ulaskom u EU. Ovako imaš krasnu situaciju sa milijunima kn subvencija poljoprivredi, od koje po izvoz apsolutno nikakve koristi, uvozni lobiji - uvoze jeftiniju hranu, mi (seljaci) svoju prolijevaju i bacaju, štrajkaju - i imaš duplu štetu, nepovratno bačena sredstva iz poticaja, preskupu i nekonkurentnu hranu - a istovremeno pljusku kompletnoj naciji od strane tajkuna koji iz Srbije, BiH, Bugarske i Turske uvoze jeftiniju pšenicu / žito, kukuruz itd. Mislim da je vrijeme da se neke stvari dovedu u red, a i nekim, vrlo moćnim ljudima u ovoj zemlji, stane na kraj. Jedini problem u tom slučaju je, pošto su privatnici - da ih uslijed lošijih posl.rezultata ograničenjima kvotama uvoza, idu nesmetano otpuštati stotine radnika kojeg će s ciljem racionalizacije poslovanja proglasiti viškom.

Tajkuni poput Todorića su uništili ovu zemlju, ne EU.

nemoj se ti bojati za mene

16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ja ne razumijem jednu stvar, mi dajemo poticaje prije proizvodnje, znaći nema nikakove garancije o tome koliko će prinosa netko tko je primio poticaje i dat nazad. Pošto sam sa sela vidim oko sebe kako se već 8 godina bezveze rasipava novac iz poticaja , kako ljudi novac namjenjen za poljoprivredu koriste za tekuću potrošnju, o tome bih mogao knjigu napisat. 

Činjenica je da od kada postoje poticaji kod nas u ovakovom obliku  da je poljoprivrednika sve manje i da je isplativost rada na poljprivredi svedena na gubitak.

Po meni jedini pravi način poticaja je kroz subvenciju u cijenama na prodanu robu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 9:21 (woodgamesfx).
18 godina
igy kaže...

mnoge stvari u koje će ulagati EU putem projekata mogla je ulagati RH davno prijeda nije bila vođena lošom financijskom politikom.

znate li na koliko je projekata RH stopirala ili odbila? masu!

Kako ti znas koliko ce novaca iz pristupnih fondova biti iskoristeno? Mozda i manje nego do sada. 

Hrvatska je takodjer stimulirala i poljoprivrednike, ribare, obrtnike, ove i one, sto je po meni krivi pristup.

Ulaganjima u HR gospodarstvo se do sada ili kupovalo glasove, ili pomagalo podobnima ili slicno. Dok god se ne smanji lopovluk i korupcija u HR nema nam spasa ni sa EU ni bez nje. 

EDIT: Apsolutno se slazem sa Woodom, poticaji su isli na broj jutara zemlje (npr) umjesto na kolicinu proizvedenog zita. Ako nemozes proizvest nesto i bit profitabilan, zatvori butigu i radi nesto drugo. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 9:24 (tnakir).
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Kako ti znas koliko ce novaca iz pristupnih fondova biti iskoristeno? Mozda i manje nego do sada. 

Hrvatska je takodjer stimulirala i poljoprivrednike, ribare, obrtnike, ove i one, sto je po meni krivi pristup.

Ulaganjima u HR gospodarstvo se do sada ili kupovalo glasove, ili pomagalo podobnima ili slicno. Dok god se ne smanji lopovluk i korupcija u HR nema nam spasa ni sa EU ni bez nje. 

EDIT: Apsolutno se slazem sa Woodom, poticaji su isli na broj jutara zemlje (npr) umjesto na kolicinu proizvedenog zita. Ako nemozes proizvest nesto i bit profitabilan, zatvori butigu i radi nesto drugo. 

kako znam? ne znam, ali se nadam da nećemo biti idioti kao do sada... upravo je nespremnost kadra jedan od problema.. idemo u EU prije nego što znamo kako iskoristiti njene prednosti

na ovo ostalo - kao što rekoh loša financijska politika

tnakir - osporavaš me u stvarima u kojima se oboje slažemo

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 9:32 (igy).
18 godina
igy kaže...

kako znam? ne znam, ali se nadam da nećemo biti idioti kao do sada...

na ovo ostalo - kao što rekoh loša financijska politika

Ni sadasnja vlada nema muda provesti rezove, vec popusta pod pritiskom gradjana. Nastave li tako necemo se maknut sa mrtve tocke. Ne ocekujem bolju Hrvatsku u skorije vrijeme.

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ni sadasnja vlada nema muda provesti rezove, vec popusta pod pritiskom gradjana. Nastave li tako necemo se maknut sa mrtve tocke. Ne ocekujem bolju Hrvatsku u skorije vrijeme.

sadašnja vlada ne pokazuje još ništa, nažalost naznaka je da će rezove trpiti oni koji najviše i privređuju

ja se nadam boljoj HR, hoće li biti ne znam

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 9:41 (igy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice