Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.276.839
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Danny_HR kaže...

Šteta što je Drago odlučio biti meka srca pa se ova tema pretvorila u raspravu isključivo političke tematike i samim time postala megadosadna.

{#}

-podobni troll?

- kao i svi na forumu, imaš pravo pratiti ili sudjelovati u temi koja te zanima, pridržavajući se određenih pravila. U temi koja te ne zanima, .. daj si žuti, jer to ti je jedna od dužnosti na forumu (ne izbor ukoliko si mod).

lock teme? OK, ali bez glasanja ili nepotrebnog objašnjenja, jer ionako ne odlučuju korisnici nego vlasnici. Čemu tad lakrdija od želja forumaša...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
neaktivan
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Meni je ovo pitanje prilično jednostavno. Sve i kad bi EU bio pravi raj na zemlji (što apsolutno nije) činjenica da sam kao pojedinac i kao član naroda doveden pred gotov čin da nakon 6 godina pretpristupnih pregovora i prilagodbi, mijenjanja zakona, itd. sad moram, praktički post festum, odlučiti za ili protiv me tjera da idem kontra. Mi u ustavu imamo protuustavnu odredbu u kojoj se prejudicira ulazak HR u EU, što nam je politička elita priskrbila, Pusićka je hladnokrvno rekla da činjenica da su na prošlim i pretprošlim parlamentarnim izborima mandat dobile proeuropske stranke implicira isto takvo nagnuće u narodu (jer se, jelte, glasa za svaku pojedinu stavku programa kada se stranci daje glas), dok je, s druge strane, rečenicu poslije uzela tvrditi da glas za ili protiv EU ne povlači apsolutno slaganje ili neslaganje sa ugovorom HR i EU, itd.

Ukratko, svjedoci smo sveopće medijske manipulacije, štoviše, prave ideološke kampanje kojom se pokušava formalizirati nešto odavno dogovoreno od strane političke elite a o čemu narod nikada nije dobio priliku odlučiti. Sada, kad ćemo po svemu sudeći moći nešto o tome i reći (uz pretpostavku da rezultati neće biti frizirani) imamo problema sa obrazovanjem puka, kao i sa zlom slutnjom da bismo mogli doživjeti sudbinu jedne Irske. Evo i spomenuti video u kojemu me ovaj Šikić ugodno iznenadio (od 4:40 pa dalje), važno je imati distinkciju legalno/legitimno na pameti dok se ovo gleda, jer stvari o kojima ovdje Pusićka sere su primjer nelegitimne legalnosti: [VIDEO]

Vrlo fino sročeno, no želiš li ti zaokružiti NE zato što ti se ne sviđaju gospodarske karakteristike Unije ili iz inata prema tome da se narod nije pitao sve do sada? Pošto se meni čini da je, ajmo reći polovica ljudi, protiv EU samo da zapapri političarima, diplomatima i općenito državnicima, dok je druga polovica protiv zato što imaju nekakav (iracionalni) strah da bi EU bila kao bivša Juga. Vrlo malo tih ljudi, gotovo nitko, ne sagledava objektivno gospodarsku korisnost Unije. Svima u prikrajku mozga zvoni jedno od ovog dvoje gore navedenog.

Kad se povuče crta i zanemari propaganda koju nam serviraju političari, kad se zanemari EU = YU, isplati li nam se ulaziti? Ja mislim da da. Nema veze što je i EU zahvatila kriza, prema podacima se vidi da se svejedno svaka država članica EU (osim Grčke koja ima dug neusporediv s našim) s krizom bori uspješnije nego mi. Je li to zbog sposobnije vlasti ili članstva u EU, ne znam. No znam da ako EU propadne, Hrvatska bi izvan nje propala još jače.

Langsdorff kaže...
Diplomat kaže...

Glasanje nema veze, mi smo unutra kaj god ti i ja zaokružili. {#}

Što je još gore, čak i da referendum završi s 95% glasova protiv rpidruživanja, mi smo tranu bez beda. Demokracija ne postoji, već samo njena iluzija.

Već vidim izjave zlosutih jezika kako proklinju ovu mafijašku državu ukoliko bude više glasova ZA. Nikome ne pada na pamet da bi možda ipak više ljudi u EU, ipak ankete pokazuju da je većina ZA. Ovo sa "sve je već odlučeno" me podsjeća na popularne teorije zavjere, među njima i 9/11 (vidim tvoj avatar), no nećemo sad o tome.

~~~ North Korea - best Korea ~~~
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

benetton?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 10:33 ((s)izgoreo).
17 godina
Danny_HR kaže...

- čitaš li sadržaje?

vidi prvi odgovor (IMO-točan..)

edit: 'kako čitati reklamu':  bijelo (lice)-rublje ili bijelo roblje ... Dali je bolesnik, ako je recimo to njena sestra napravila?

''... Dragana Bošnjović

nije ovo vandalizam, nego odličan način da se u medijima ponovo pokrene priča o nestanku jadne cure...koja je sad vjerojatno u ovakvoj opravici nečiji bijeli rob...izgleda malo morbidno, ali barem nas je podsjetilo da nje još uvik nema...strašno... ...''
- Benetton je daleko gori, jer je osnova profit.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 10:35 (ihush).
18 godina
neaktivan
ihush kaže...
- čitaš li sadržaje?

to on nama namjerno, da nas odvrati od EUnije, možda naleti dipl ili baksa pa objasni koji bi to fallacies bio...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 10:44 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
ihush kaže...
- čitaš li sadržaje?

to on nama namjerno, da nas odvrati od EUnije, možda naleti dipl ili baksa pa objasni koji bi to fallacies bio...

Upravo tako. Bio je otvoren poseban topic za tu raspravu pa su ga zatvorili. No među forumašima očito postoji potreba za tom raspravom pa je ona preselila negdje drugdje. No sada i to treba zatvoriti... E moji BUGovci.... Totatlno ste se srozali. To je ta "sloboda govora" i "otvorena rasprava" koje diče demokraciju. Čovjek se ponovno zapita: Što se događa s našim društvom? I što je zapravo ta demokracija?

18 godina
neaktivan
weirdfreak kaže...

Upravo tako. Bio je otvoren poseban topic za tu raspravu pa su ga zatvorili. No među forumašima očito postoji potreba za tom raspravom pa je ona preselila negdje drugdje. No sada i to treba zatvoriti... E moji BUGovci.... Totatlno ste se srozali. To je ta "sloboda govora" i "otvorena rasprava" koje diče demokraciju. Čovjek se ponovno zapita: Što se događa s našim društvom? I što je zapravo ta demokracija?

ajde ne drvi, a što bi ti to pametno rekao a da već nije izrečeno? ja se npr. uopće ne guram u raspravu, sve glupo je već izrečeno {#}

18 godina
neaktivan
ihush kaže...

- čitaš li sadržaje?

Komentar Dragane je debilan na više razina. Mislim da njenim roditeljima/sestrama ovakvo što ne bi palo na pamet.

weirdfreak kaže...

Micek, tko priča o zatvaranju teme? Saberi se. Prenabrijani ste.

Komentirao sam da mi je tema zbog ove rasprave u kojoj drobite nebuloze u koje ste potpuno neupućeni postala dosadna. Nigdje nisam rekao da bi je se trebalo zaključati.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
Danny_HR kaže...
ihush kaže...

- čitaš li sadržaje?

Komentar Dragane je debilan na više razina. Mislim da njenim roditeljima/sestrama ovakvo što ne bi palo na pamet.

weirdfreak kaže...

Micek, tko priča o zatvaranju teme? Saberi se. Prenabrijani ste.

Komentirao sam da mi je tema zbog ove rasprave u kojoj drobite nebuloze u koje ste potpuno neupućeni postala dosadna. Nigdje nisam rekao da bi je se trebalo zaključati.

- debilan na više razina, prenabrijani ste, nebuloze, neupućeni ... - Želiš nešto reči? Može i na drugi (pristojniji način), recimo argument.

- teme koje te zanimaju? Kad će više neki kartonćić?

- pa pitanje što sad trkeljaš, misliš da je tvoje mišljenje ispravno ili jedino ispravno? OK, u pravu si. Imaš mišljenje (a mišljenja su ko $upci...)

- pa se sad vrati igrama i igricama.. ili lockaj, kartoniraj.

(s)izgoreo kaže...

..to on nama namjerno...

- ili je ipak slučajno? btw, primjećujem, pretvorio se u graškića ili samo čitaš sudbinu?

Mislim, čemu okolišanje i izmišljanje razloga. Forumaš koji sudjeluje u temi (ili ne sudjeluje..) dovoljno je usporediti teme u kojima Danny sudjeluje da se vidi partijski zadatak, zato kažem 'podoban troll'.

-na idući post, nema demokracije na forumu, vlasništvo je 9/10tina zakona, apsolutizam i to je OK.

.... pa nek se tako i ponašaju. Ovako samo dolazi do nesporazuma.

Dali i ovo spada pod temu? Recimo da je i to (tema) dio našeg društva, pa spada. (da ne trolamo, jer bi i ova 'provokacija' mogla biti sankcionirana...).

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 11:13 (ihush).
18 godina
neaktivan

Kakve veze imaju teme u kojima sudjelujem s ovim što sam tu napisao?

17 godina

-double (zblokalo se..)

edit: za post dolje,

-e, da. 'zblentavio se server' (i prisilio me na ponavljanje), često se tako slučajno zalomi i sedmica na lotu. Ovaj put je to izuzetak, slučajnost.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 11:35 (ihush).
17 godina
Danny_HR kaže...

Kakve veze imaju teme u kojima sudjelujem s ovim što sam tu napisao?

-točno, baš nikakve veze. Neobično?

- sudjelovanje u nekoj temi je stvar izbora (sloboda), govori o afinitetu.. što te čini padobrancem u najmanju ruku. (vidi moje teme ili bilo kog drugog sudionika, usporedi).

- vidi jednu kvalitetnu stranicu, poželjno za pročitati (s razumijevanjem).

- ako upadneš u temu koja te ne zanima, (posljednja 3 posta?) .. = trolanje. Ili misliš da je tvoje mišljenje jedino vrijedno-ispravno? Argumenti?

Ako sam pak impliciranjem da je istovremeno i partijski zadatak pogriješio, ispričavam se, vjerojatno sam u krivu.

17 godina
neaktivan
ihush kaže...
-Jer sudjeluješ u određenom tipu tema, upadneš u temu koja te ne zanima, dosadna.. = troll. (i ispričavm se što impliciram da je i partijski zadatak, vjerojatno sam u krivu..)

i dobar link koji svakako pročitaj... pa usporedi svoje postove (koliko? tri posljednja u temi).

Nabrijani smo danas?

BTW ,Danny ,jel ovo slučajno ,ili ,i to baš na ovoj temi ,u zadnjih pola sata?! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 11:33 (kizo2703).
18 godina
neaktivan

Buraz, tvoj bi najmanji problem trebalo biti koje ja teme posjećujem. Osim toga, upute za kvalitetno diskutiranje bi trebao pročitati i proučiti ti, ako ne to onda bi barem trebao svoj nastup prilagoditi nekom kulturnom normativu, a ne prozivati ljude zbog pisanja svog mišljenja.

Ovu temu sam posjećivao i posjećujem redovito, sudjelovao sam u njoj dok se nije počelo raspravljati o EU i bacati postove koji nemaju veze s vezom. Svi nešto misle, nešto predviđaju a realnost je ta da skoro nitko nema pojma o ničemu. 

Mislim da je moje puno pravo napisati da mi je tema zbog toga dosadna, za to mi ne treba argument. Ako ti to smeta ili to smatraš nepotrebnim prijavi pa će moderatori riješiti stvar. Ne igraj se policajca, naročito ne na ovaj način. Sve si nas skupa odveo u off topic. 

P.S. Ako smatraš da me činjenica što uglavnom raspravljam o igrama i MMA čini nepodobnim za komentiranje u ovoj velebnoj temi jadan si i bijedan.

18 godina
neaktivan
ihush kaže...

uh, ja ovako izživciran nisam bio još od kako mi je naxeem rekao da pušim qurac, ovo je ništa (što je prekršio? osim malo trolanja koje se tolerira u temi), a onaj još nije dobio karton, pod izlikom da pedeji vole pušiti... sad sam se i ja nanervirao, nek kojoj forumašici kaže da puši ...  arrrggh, dajte naxemu koji već pola godine nije bio ulogiran na forumu KARTON {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 11:41 ((s)izgoreo).
18 godina
(s)izgoreo kaže...
ihush kaže...

uh, ja ovako izživciran nisam bio još od kako mi je naxeem rekao da pušim qurac, ovo je ništa (što je prekršio? osim malo trolanja koje se tolerira u temi), a onaj još nije dobio karton, pod izlikom da pedeji vole pušiti... sad sam se i ja nanervirao, nek kojoj forumašici kaže da puši ...  arrrggh, dajte naxemu koji već pola godine nije bio ulogiran na forumu KARTON {#}

Mene nebi naljutilo da mi je reko da lizem picku (osim ako bi je ukrasio epitetima: smrdljiva, gnjojava, babina i tako to).

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 11:46 (tnakir).
17 godina
Danny_HR kaže...

.. nekom kulturnom normativu, a ne prozivati ljude zbog pisanja svog mišljenja.

..Svi nešto misle, nešto predviđaju a realnost je ta da skoro nitko nema pojma o ničemu. 

Mislim da je moje puno pravo napisati da mi je tema zbog toga dosadna, za to mi ne treba argument. Ako ti to smeta ili to smatraš nepotrebnim prijavi pa će moderatori riješiti stvar. Ne igraj se policajca, naročito ne na ovaj način. Sve si nas skupa odveo u off topic. 

P.S. Ako smatraš da me činjenica što uglavnom raspravljam o igrama i MMA čini nepodobnim za komentiranje u ovoj velebnoj temi jadan si i bijedan.

- ni ne prozivam te zbog mišljenja, čitaj, s razumijevanjem ako želiš.

- vidi što ti u idućem redu kažeš za tuđa mišljenja... jednako (meni, da sam jadan i bijedan ako...). To nisu slučajne formulacije, rečenice.

- tvoje je pravo ponašati se sukladno normama, sudjelovati u temi koja te zanima To ne znači da jesi ili nisi u pravu ili da sam ja u pravu, sudjeluješ u temi koja te zanima, ne ona koja te ne zanima ili ti je dosadna. Upravo to (da te tema ne zanima se vidi iz tema koje pratiš), pa pitanje zašto se guraš u temu (koja ti je dosadna) ili je to s razlogom?

- ne, naravno. Nego to što ti je tema dosadna pa svejedno trolaš. Naravno svako mišljenje cijenim prema tomu koliko se pokaže ispravnim, mišljenje da je 2+2=5 ne cijenim, uvjeravanje da je 2+2=5 još manje. Ako ti takve formulacije pokušavaš prikriti 'pravom na mišljenje', sorry ali nije ti tad mišljenje OK. Naravno ostaje ti MODovski čarobni štapić za riješenje... Pa riješi problem koji si stvorio.

Što je tvoje mišljenej u ovim postovima?

- da je tema dosadna. OK (odskakući).

- da je plakat bolestan (bez da pokušaš razumjeti ili barem pročitati prateći sadržaj. Upravo to samo govori o tvojoj površnosti ili brzopletosti. Jednako ti drugima koji nemaju tvoje mišljenje ne daješ za pravo, dvostruka mjerila?) ..  itd.

18 godina
neaktivan
ihush kaže...
- da je plakat bolestan (bez da pokušaš razumjeti ili barem pročitati prateći sadržaj. Upravo to samo govori o tvojoj površnosti ili brzopletosti. Jednako ti drugima koji nemaju tvoje mišljenje ne daješ za pravo, dvostruka mjerila?) ..  itd.

Smatram da  je plakat bolestan i pročitao sam popratni sadržaj s kojim se ne slažem. Prvo smatram da postoje kvalitetniji načini da se javnost podsjeti na problem Antonije Bilić i sličnih slučajeva, a zatim smatram da je ovaj način (iako čisto sumnjam da su namjere bile podsjetiti na Antoniju) krajnje morbidan i neodgovarajući.

P.S. Komentirao sam događaj za kakve se ova tema i otvorila.

BTW Ne radi se o plakatu, radi se o tome da je neki bolestan um zalijepio lice Antonije Bilić na reklamu za donje rublje, što je meni osobno neprihvatljivo. A sumnjam da je njenim roditeljima bilo supač.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 11:57 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Mene nebi naljutilo da mi je reko da lizem picku (osim ako bi je ukrasio epitetima: smrdljiva, gnjojava, babina i tako to).

e sad kad već trolujemo (prijava za karton)... bitan je kontekst

14 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...
ihush kaže...

Kaj si ko lajbek, nerviraš se bezveze... {#}{#}

18 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Kaj si ko lajbek, nerviraš se bezveze... {#}{#}

puši {#}

18 godina

Sta ste svi nadrkani u zadnje vrijeme...

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina
weirdfreak kaže...
(s)izgoreo kaže...
ihush kaže...
- čitaš li sadržaje?

Tema je zatvorena jer su načelno političke diskusije, izuzev ova jedina (Što se događa s našim društvom?) zabranjene na ovom forumu. Ovo je informatičko-tehnološki forum. Tri godine si na forumu pa si to mogao do sada naučiti. 

Ako ti ne odgovara, imaš Index, forum.hr i tonu drugih foruma gdje možeš ventilirati svoje frustracije vezano uz političke prilike ili ono što ti misliš da su političke prilike. Ako ti je to zanimljivije od računala, stvarno mi je teško shvatiti zašto si na ovom forumu i to tri godine.

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Buraz, tvoj bi najmanji problem trebalo biti koje ja teme posjećujem. Osim toga, upute za kvalitetno diskutiranje bi trebao pročitati i proučiti ti, ako ne to onda bi barem trebao svoj nastup prilagoditi nekom kulturnom normativu, a ne prozivati ljude zbog pisanja svog mišljenja.

Ovu temu sam posjećivao i posjećujem redovito, sudjelovao sam u njoj dok se nije počelo raspravljati o EU i bacati postove koji nemaju veze s vezom. Svi nešto misle, nešto predviđaju a realnost je ta da skoro nitko nema pojma o ničemu

To se inače zove rasprava, pa makar trkeljali dok i uđemo u EU, ili ne uđemo. Ako ćemo se svi držati uputa o kvalitetnom diskutiranju, mislim da nas to izuzetno ograničava u slobodi izražavanja ali i mentalnom sklopu, znanju, iskustvu itd. i da tako nešto osim u iznimnim situacijama uvreda i povrede drugih članova nije potrebno.

I samo pozivanje na takvo što je prilično djetinjasto, tko je, a tko nije pročitao upute i slično. Sigurno da objektivan forumaš neće po tome procjeniti kvalitet nečijeg posta - je li ili ne napisan po pravilima BOL foruma, i ove teme koja je na koncu konca klasična svaštara, pa neka takva i ostane.

S punim pravom ti je dosadna, i ne znam čemu predbacivanje na tvoj račun od strane drugih forumaša. Ali u najmanju ruku je drsko i bezobrazno reći da - skoro nitko nema pojma o ničemu, dakle i šire od tematike, ničemu je prilično velik pojam složit ćeš se.

Po tome je temu trebalo ograničiti na 5 ljudi pa se međusobno čitajte. Prijave su debilne kad si i sam moderator, ili bar jesi kad to poželiš biti, kad nisi, onda si vulgaris kao i svi ostali, i to treba izbjegavati (mislim na prijave).

Ne znam u konačnici zašto ste se nakačili jedan na drugoga kad obojica imate pravo na različita mišljenja, tebi je plakat neprimjeren i deplasiran, njemu nije i zdravo, Bog te veselio. Ali bez uvreda molim sa generaliziranjem, inače ću smatrati da samo odabrani klub, u koji po ovom postu vjerojatno i sebe uključuješ - lupeta samo bisere, što je isto sasvim u redu.

Dobro da znam da imamo prve od jednakih, mislio sam da smo na ovoj temi svi - jednaki.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 12:30 (thedream).
18 godina
thedream kaže...

To se inače zove rasprava, pa makar trkeljali dok i uđemo u EU, ili ne uđemo. Ako ćemo se svi držati uputa o kvalitetnom diskutiranju, mislim da nas to izuzetno ograničava u slobodi izražavanja ali i mentalnom sklopu, znanju, iskustvu itd. i da tako nešto osim u iznimnim situacijama uvreda i povrede drugih članova nije potrebno.

LOL - "tupilo od nekuženja" što kaže Robi K.

Upute za kvalitetno diskutiranje su napisane upravo da bi ti objasnile kako se slobodno izražavati na način koji je prihvatljiv sugovornicima i ni na koji način ne sprječavaju da kažeš svoja navodno duboka promišljanja, ali ti daju metodologiju, odnosno NAČIN kako to reći. 

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...
thedream kaže...

LOL - "tupilo od nekuženja" što kaže Robi K.

Upute za kvalitetno diskutiranje su napisane upravo da bi ti objasnile kako se slobodno izražavati na način koji je prihvatljiv sugovornicima i ni na koji način ne sprječavaju da kažeš svoja navodno duboka promišljanja, ali ti daju metodologiju, odnosno NAČIN kako to reći. 

Super, idem za početak upisati prikladan fakultet da ih prevedem na sebi razumljiv nivo i jezik, bar ove pogreške koje su mi fascinantne. Po listi grešaka 99% sudionika ove teme je potpuno naopako.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 12:48 (thedream).
18 godina
neaktivan
thedream kaže...
S punim pravom ti je dosadna, i ne znam čemu predbacivanje na tvoj račun od strane drugih forumaša. Ali u najmanju ruku je drsko i bezobrazno reći da - skoro nitko nema pojma o ničemu, dakle i šire od tematike, ničemu je prilično velik pojam složit ćeš se.

Ma odnosilo se samo na raspravu o EU. Mogao si i sam vidjeti da se tu nabrajaju linije s fejzbuka, blogova, ovog onog a bez da zapravo znamo što i kako bi moglo biti. Nije trebalo biti šire od tematike.

Da samo malo dodam. Ne želim da ispadne da gledam s visoka, ja nemam blage veze što će EU donijeti, što će biti ovakvo a što onakvo. Ali se bar ne trudim uvjeravati druge u ono što ne znam.

thedream kaže...
SPrijave su debilne kad si i sam moderator, ili bar jesi kad to poželiš biti, kad nisi, onda si vulgaris kao i svi ostali, i to treba izbjegavati (mislim na prijave).

...

Dobro da znam da imamo prve od jednakih, mislio sam da smo na ovoj temi svi - jednaki.

Svi smo jednaki i prijave itekako imaju smisla. Prijavu svog posta nikad neću riješiti sam, ne brini za to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 12:40 (Danny_HR).
17 godina

interesantno... tema, otpuštanje u HTu.

- pitanje, mišljenje, ideja.. sad se govori o HTu, mada je na slici logo ..T. (nema H), pa dali će otpuštanja biti u T-comu i/ili T-mobileu? Ili samo u T-HTu (što bi trebao biti jedan od naziva), što s npr Iskonom, što s istraživačkim novinarstvom koje bi nam trebalo dati pikanterije (jer je to jedan od profitabilnijih tvrtki, nema posebnog razloga osim maximizacije profita za otkazima) ...

Recimo jedna od istraživačkih stvari bi bila i sam naziv tvrtke, u textu je to ''HT d.d.'' (radničko vijeće). O kojoj zapravo tvrtci se govori?

18 godina
weirdfreak kaže...
Veliki Brat kaže...

Ovaj dio mi je super - dvadeset godina smo samostalni, dvadeset godina sami odlučujemo o svojoj sudbini i dvadeset godina uredno nam je sve lošije i lošije, sve smo zaduženiji i sve rasprodaniji.

Sad nam je argument protiv ulaska u EU taj, da nećemo sami odlučivati o svojoj sudbini? Meni se to čini kao argument ZA ulazak, svakako ne protiv :)

Ne, varaš se. Nije narod odlučivao o svojoj sudbini nego političke elite ...  a i "stranim investitorima"* da pokupe vrhnje ...

*čitaj: američki i europski ekonomski šakali

Kako to misliš "nije narod odlučivao"? Pa na izborima su izabrali Tuđmanov Kradeze, čiji je program bio izlazak iz Yuge, nisu li? Od odcjepljenja smo 'svoji na svome', nismo li? Ako 20 godina prešutno gledamo kako nas sustavno kradu i ne poduzimamo ništa protiv toga, svi smo krivi, nismo li? Ne znam zašto je nama uvijek netko drugi kriv...

Gledam te!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice