Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.281.202
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Mentalist kaže...

Vid? Kome to treba? Za pravi buzz ništa nije bolje od metanola.

Prigodan slogan: "Ajmo se ubit u metanolu!" :D

thedream kaže...

Rubala uplatio 150.000e jamčevine da izađe iz bukse {#}{#}, sad opet imam šta gledat na TV-u, plus šta je milja kn prava sića, p*zdarija.

Ironije li ako jamči novcem zbog kojeg je optužen.

~~~ North Korea - best Korea ~~~
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 17:30 (i_rambo_plache).
18 godina

http://www.24sata.hr/politika/hebrang-odlucno-ako-kosor-ne-demantira-tekst-tuzit-cu-je-247961

Opet se cijepaju :)

Vise se HDZ puta cijepao nego atomi u Krskom :)

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
16 godina
tnakir kaže...

http://www.24sata.hr/politika/hebrang-odlucno-ako-kosor-ne-demantira-tekst-tuzit-cu-je-247961

Opet se cijepaju :)

Vise se HDZ puta cijepao nego atomi u Krskom :)

Za razliku od ostalih stranaka? {#}

Političari su tu da se cijepaju, odvajaju glupi od glupljih i tako omoguće glupljima da kreiraju novu stranku kojom će ljudima čupati živce.

Politički krug života {#}

Jedva čekam te izbore u HDZ-u, jer pokušavam zamisliti stranku kojoj je predsjednik Milinović. Neprocjenjivo {#}

16 godina
neaktivan

Daj Bože Milošević a neka u Srbiji na izborima pobijedi Tomislav. To je onda to, double-epic-facepalm nacionalizmu i brojanju zrnaca, jednom za svagda..{#}

Cemetary gates
18 godina

Gol i sa omčom oko vrata zbog državnog reketa - kako mi se gadi ova država, istina je da će prije syebati male i poštene poduzetnike, sve će im uzeti zbog greške službenika, a one veće neće ni pipnuti (tipa Agrokor, kao ovi iz Siska i slično). A onda kasnije $eru kako čine sve da povećaju zaposlenost... my ass.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
18 godina
Pero Dinamit kaže...

Gol i sa omčom oko vrata zbog državnog reketa - kako mi se gadi ova država, istina je da će prije syebati male i poštene poduzetnike, sve će im uzeti zbog greške službenika, a one veće neće ni pipnuti (tipa Agrokor, kao ovi iz Siska i slično). A onda kasnije $eru kako čine sve da povećaju zaposlenost... my ass.

Ma inspektori imaju nastup da te MORAJU kaznit radi neceg. Najcesce nisu ni kompetentni ni educirati biti inspektori (BSA npr). Birokracija je katastrofa, svi se ponasaju kao da smo mi tu radi njih, a ne obrnuto. Sve te stvari su jedan veliki uteg oko vrata hrvatskog gospodarstva koje se polako ali sigurno utapa. 

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
16 godina
neaktivan

Dragi bug forumaši :)  {#}

Kako se uskoro bliži referendum o ulasku u EU, vrijeme je da priznam da sam do jaja zbunjen. Sa jedne strane primam informacije iz mainstream medija koje nimalo kriticki govore o EU, a sa druge strane vidim razne paranoje i teoretičare zavjera, kao i ostale koji su svoje znanje o politici prikuipili na youtubeu i wikipedii. Ništa pametno uglavnom.

Naravno to je tako jer se nisam nikada ni potrudio doci do nekih relevantnijih informacija, ako bi to ista koristilo. Kako sam primjetio da na ovom forumu ima pametnih i razumnih ljudi, molio bih da me barem malo usmjere u glasovanju!

Ne osjecam se usamljenim, znam da smo mi mladi (i ne samo mladi) kao jeb*** guske u magli. Da li je to zbog medijske propagande usmjerene k tome, zbog nase ljenosti, ili jednostavno kompleksnosti teme, nije bitno. Smatram da ima onih koji znaju bolje i pitam za savjet.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 18:38 (Dragon23288).
16 godina
protjeran

Nisu to paranoje ni teorije zavjera protiv EU, nego činjenice crno na bijelo. Mediji su okrenuti i usmjereni na jedno i samo jedno-propagandu za EU koju rade pod palicom vladajućih garnitura.

Kampanja i pro-europeojaca i anti-EU bi se trebala jednako financirati a kod nas imamo situaciju da se cenzurira svaki iole veći povik protiv EU. Malo razmisli o tome, internet je pun pametnih stvari kad znaš kaj trebaš tražit :)

NE u EU !

14 godina
odjavljen
Pero Dinamit kaže...

Mamicu im njihovu,to što rade je katastrofa. A ja još planiram otvoriti servis na ljeto. {#}

SK crew
16 godina
neaktivan
Domido kaže...

Nisu to paranoje ni teorije zavjera protiv EU, nego činjenice crno na bijelo. Mediji su okrenuti i usmjereni na jedno i samo jedno-propagandu za EU koju rade pod palicom vladajućih garnitura.

Kampanja i pro-europeojaca i anti-EU bi se trebala jednako financirati a kod nas imamo situaciju da se cenzurira svaki iole veći povik protiv EU. Malo razmisli o tome, internet je pun pametnih stvari kad znaš kaj trebaš tražit :)

NE u EU !

Ja sam za EU jer smatram da nemamo druge alternative.

16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
woodgamesfx kaže...

Ako nema alternative nema ni izbora, ako pak nema izbora onda nema ni "za" i "protiv".

Ali ako se moram izjasniti sa za i protiv, npr. kada je referendum u pitanju onda sam "za" , a razlog sam naveo.

14 godina
odjavljen
18 godina
M_dipl. kaže...
woodgamesfx kaže...

Ako nema alternative nema ni izbora, ako pak nema izbora onda nema ni "za" i "protiv".

Ako nema za i protiv kaj onda ostaje, samo Zona Sumraka prema EU poklonicima jel pa lakše se onda prikrpat nečemu nego preuzet odgovornost na sebe i sredit stvari kak treba u Hrvatskoj. Ali to EU za nas neče sigurno napravit, a veliku članarinu budemo plačali hebe se njima ko to misli gadno se zeznul i bit če iznenađen itekak to sigurno.{#}{#}

Usput nije loše vidit kak razmišljaju, neki ljudi u EU parlamentu ali ne do bog na HTV to ne može ič normalno klasična cenzura kaj drugo od Javne TV koja to nije več obična Septička Jama.{#}

Uglavnom taj tip nema baš dlake na jeziku, i ne vesla u istom pravcu to sigurno on je rekel ono kaj mnogi misle ali se to baš i ne usude reč normalno tak to i biva obično. Ak neko misli da je taj Englez nekaj krivo primjetil, u vezi svega toga oko Hrvatske kaj je spomenul nek digne ruku. No sve je prilično jasno Politička elita, če super živit u EU to sigurno ali ostali zna se večinom još gore to sigurno.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Usput nije loše vidit kak razmišljaju, neki ljudi u EU parlamentu ali ne do bog na HTV to ne može ič normalno klasična cenzura kaj drugo od Javne TV koja to nije več obična Septička Jama.{#}

Uglavnom taj tip nema baš dlake na jeziku, i ne vesla u istom pravcu to sigurno on je rekel ono kaj mnogi misle ali se to baš i ne usude reč normalno tak to i biva obično. Ak neko misli da je taj Englez nekaj krivo primjetil, u vezi svega toga oko Hrvatske kaj je spomenul nek digne ruku. No sve je prilično jasno Politička elita, če super živit u EU to sigurno ali ostali zna se večinom još gore to sigurno.{#}{#}

Britanski seronja za kojeg 99% britanaca ne zna da postoji ,a ni za njegova strančicu.

Lijepo je pričat u EU parlamentu protiv te EU i dobivat 8k eura mjesečno + dnevnice + troškovi ''odvojenog života'' + bog te pitaj kakvih još ''troškova'' ima i za njih uredno uzima pare!

I ovo je već odavno bilo na svim našim televizijama ,pa i na HTV-u. Prema tome ,kakva cenzura ,molim te?!

Alternative uvijek ima ,ali ne za zemlju u kojoj ne postoji industrijska proizvodnja i koja ovisi najviše o turizmu i turistima iz te EU i uvozu i trgovini sa zemljama EU!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 22:26 (kizo2703).
18 godina
kizo2703 kaže...
rambox kaže...

Britanski seronja za kojeg 99% britanaca ne zna da postoji ,a ni za njegova strančicu.

Lijepo je pričat u EU parlamentu protiv te EU i dobivat 8k eura mjesečno + dnevnice + troškovi ''odvojenog života'' + bog te pita kakvih još ''troškova'' ima i za njih uredno prima pare!

I ovo je već odavno bilo na svim našim televizijama ,pa i na HTV-u prije 2 ili 3 mjeseca. Prema tome ,kakva cenzura ,molim te?!

Gdi je to bilo na HTV u cjelosti kad nije, ak imaš video onda ga okači jel pa da vidimo jel bilo ili nije zapravo jel.Stari prdonja je rekel kak stvari stoje, a to neke ljude boli ili im je neugodno ko obično ali takva je situacije fučkaj ga.{#}{#}

Pa normalno da priča kaj oče, ali je rekel cinjenice koje stoje ko Piramide u Egiptu mogi uopče ne znaju kaj ih čeka u EU tu leži problem. S obzirom da u svojoj familiji, imam osobu koji se bave građevinom firma i tak to pa ima puno Rumunja koji rade itd dalje znam kaj su oni očekivali tj prosječan Rumunj i kaj su dobili od EU jako dobro.{#}

Rumunji su isto tak očekivali puno od EU, svašta su im Političari nasrali a dobili su šipak na Kubik veče cijene i još ima je gore danas to sigurno. To je zapravo jedna jadna i napačena zemlja, u kojoj je večinom samo Političarima dobro korupciju neču nit spomenut a ostali tj večina spajaju kraj s krajem preko malih plača uglavnom žalosno kaj drugo.{#}{#}

14 godina
neaktivan

ne u Eu 

prestanite lagat ovaj napaćeni narod!

16 godina
neaktivan

Ne moze nam biti gore nego sto jest...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Ne moze nam biti gore nego sto jest...

Može, itekako, uvijek može gore.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Dobro ,o čemu ti lupetaš ,ko da si Maminjo? {#}(bez ljutnje buraz) Imaš tu HRT ,pa traži ,po Dnevnicima ,vijestima ,Euromagazinima itd.

Ja sam samo na HRT-u videl bisera barem desetak puta u punoj dužini. O ostalim televizijama s nacionalnom koncesijom - RTL ,Nova da ne pričam.

I sad dosta o tome.

A tko se hoće informirati o EU ,kontra EU ,barem na internetu uvijek ima materijala. Evo ,ono najbitnije ,ugovor o pristupanju RH.

Kontra EU - Demokratska inicijativa protiv Europske unije.

Tko se hoće informirati ,danas barem može sam naći informacije koje ga zanimaju ,i na osnovi njih donjeti svoj stav jel ZA ili PROTIV!

I ne maltretirati nas koje to uopće ne zanima s tim stavovima.

Hoćete pričati o refendumu ,otvorite temu i voala ,koljite se!! Evo ,to je moj stav!

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 0:39 (kizo2703).
18 godina
kizo2703 kaže...
rambox kaže...

Dobro ,o čemu ti lupetaš ,ko da si Maminjo? {#}(bez ljutnje buraz) Imaš tu HRT ,pa traži ,po Dnevnicima ,vijestima ,Euromagazinima itd.

Ja sam samo na HRT-u videl bisera barem desetak puta u punoj dužini. O ostalim televizijama s nacionalnom koncesijom - RTL ,Nova da ne pričam.

I sad dosta o tome.

A tko se hoće informirati o EU ,kontra EU ,barem na internetu uvijek ima materijala. Evo ,ono najbitnije ,ugovor o pristupanju RH.

Kontra EU - Demokratska inicijativa protiv Europske unije.

Tko se hoće informirati ,danas barem može sam naći informacije koje ga zanimaju ,i na osnovi njih donjeti svoj stav jel ZA ili PROTIV!

I ne maltretirati nas koje to uopće ne zanima s tim stavovima.

Hoćete pričati o refendumu ,otvorite temu i voala ,koljite se!! Evo ,to je moj stav!

Da kopam po HRT arhivi taman posla,{#} prije bi išel grabu kopat za Grob na kraju i nije ultra bitno jel bio Englezič na HRT. To je opet danas obična Septička Jama, pod političkim utjecajem od Javne TV zna se zakaj pa to i vrapci na krovu znaju jel.{#}

Ti očito ne razmeš zakaj je HTV, ko javna TV ali samo na papiru vecina ljudi se kod nas ne služi internetom pa informacije skupljaju samo s TV-a koji je na lancu. Na HTV ko javnoj TV koja to trenutno nije, bi trebala bit tj trebala je bit več odavno jedna emisija tjedno od recimo sat vremena i pod recimo imenom "EU Za ili protiv?" Tu bi svi znači stranke i udruge kolko ih god ima, i koje su protiv EU mogle iznest opširnije zakaj su opredjeljeni protiv EU to je vrlo bitno. Onda nek se vidi to malo šire i opširnije, a ne da se u neku tam emisiju ko Otvoreno pozove koji put jedan neki Čovo koji je protiv ulaska u EU i onda ništa duže vremena.{#}

Pošto takve emisije na HTV uopče nema,  niti če je bit a trebalo je več odavno sve je jasno o čem se tu radi i kaj se događa u Hrvatskoj. Šire rasprave o ulasku u EU velikih dimenzija, nema niti če bit a to je i onaj poludjeli Englez i spomenul baš me zanima na kojim je to on drogama jel.

Ugovor o pristupanju EU ti ništ ne znaci,{#} ugovor ko ugovor fučkaš mrtvo slovo na papiru poanta je da smo mi u HR tj večina normalnih nahebali i to debelo ak se ne pokrenemo. Nažalost sad je prekasno malo, s tim se slažu svi koji se razmeju u situaciju i ne uljepšavaju i šminkaju za neupučene a takvi su večina u HR.{#}

Ja tebe ne razmem uopče pa ko da živimo u drugoj državi, ja u Hrvatskoj a ti u Sloveniji recimo a tam je isto krenulo na loše sad ili si to zaboravil možda. Nema nam boljitka nikakvog od EU koristi neče biti, osim ak sami nekaj ne napravimo a veliku članarnu moraš platit u ovakvoj Hrvatskoj prepunoj Šoping centara i sa nepostoječom industrijom živeli Trgovci, Advokati i Ekonomisti jel pa nek nas Turizam vadi malo sutra.{#}{#}

Ti fino otiđi u Sisak recimo bez opterečenja, pa objasni onim ljudima njih 1000 koji su dobili otkaz kak če bolje živit u EU pa im gurni pod nos taj ugovor i EU Čokoladu nek se nađe jel. {#}Vecina njih starijih tj 80% sigurno, neče više nigdje radit sigurno u Sisku ne jer nemaju gdje Željezara je kaput to HDZ več zna jedno vrjeme ali su šutili.Tolike godine su tam radili ono kaj su znali, i kaj sad prekvalifikacija a u kaj zapravo di če radit ko Trgovci, Ekonomisti možda u Sisku jel di u HG Spotu možda jel uglavnom nije badave neko izvjesil u Sisku crnu zastavu nedavno i to je to.{#}{#}

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Rambo ,ponavljam: Hoćete pričati o refendumu ,otvorite temu i voala ,koljite se!! Evo ,to je moj stav! 

Pročitaj komentar i pusti me na miru s EU ,molim te!!{#}

18 godina
kizo2703 kaže...
rambox kaže...

Rambo ,ponavljam: Hoćete pričati o refendumu ,otvorite temu i voala ,koljite se!! Evo ,to je moj stav! 

Pročitaj komentar i pusti me na miru s EU ,molim te!!{#}

O referendumu se nema kaj više pričat, u ovakvoj situaciji u HR to sam ti gore več objasnil jel sve je manje više gotovo kaj se tog tiče to je ono najžalosnije. A niti ovaj komentar na ovoj stranici, nemam kaj čitat ko da čitam novine stare deset dana opet po peti put bolje nek piše za Sportsku rubriku. Svako razuman i bez Nigela lajavca u pravom smjeru, (ko razumije engleski)vidi kakva je situacija i da je grdo u EU. Ne zna se ko koga za rep vuče luda kuča, potpišeš ugovor danas ali na koji u međuvremenu naknadno misle dodat nova pravila kak im paše baš zgodno.{#}{#}

Naša vlast je zbog svoje nesposobnosti i pljačke Hrvatsku Torpedirala več odavno,{#} 150 metarski Brod pomalo tone a vecina još uvjek Karta u Salonu zato jer su ih uvjerili da to i nije neka anomalija nagnutost Broda. Ne smeta ih previše kaj se Brod malo nagnul, dok voda ne probije ok je a dok probije tu je EU Kočarica ili možda dvije od 15 metara da spasi stvar.{#}{#}

16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
woodgamesfx kaže...

Ako za sve alternative bolje i da ih nema, onda je jedini izbor i onaj ispravan.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
Domido kaže...

NE u EU !

Koliko sam ja shvatio, Dragon23288 traži objektivno mišljenje o gospodarsko/političkoj korisnosti EU za Hrvatsku.

Baš kao što je Kosoričin tabor promovirao EU kao obećanu zemlju, tako i ti sad s glavnim argumentom da se anti-EU stavovi cenzuriraju neopravdano pljuješ po EU i medijima -- a da bi stvar bila još smiješnija, mediji nisu uopće zauzeli strane što se tiče EU, čak im i zamjeram što su tako inertni i ravnodušni po tom pitanju, a referendum nije daleko.

Pridružujem se Dragonu23288 u potrazi za nekom korisnom pros & cons listom o EU.

~~~ North Korea - best Korea ~~~
17 godina
i_rambo_plache kaže...
...

Pridružujem se Dragonu23288 u potrazi za nekom korisnom pros & cons listom o EU.

-smisao za pro-&-conse? Jer ako osoba s pravom glasa do sad nije stekla neka znanja, informacije, mišljenje.. koji bi to 'formalni' popis bio da se može donjeti kvalitetna odluka. Predpostavka je da ta osoba treba imati i potrebna znanja iz (raznih) struka kao ekonomija, pravo, tržište itd. pa i neka životna iskustva. (sama demokracija i pravo glasa je ponekad loša stvar, jer jednako pravo daju osobi koja zna i kretenu.. usporedivo s našim političarima).

- u izboru za ili protiv EU nema pretjerane mogućnosti biranja, da smo sličniji Švici, bio bi protiv, pošto smo nešto sasvim suprotno, optimalnije zlo je ulazak u zajednicu, problem naših političara (koji se lako prodaju za određenu svotu) je što pristanu na svašta i za to nije kriva EU nego mi (tj oni..). Izbor jednak ružnoj siromašnoj udavači koja čeka princa na konju (ne nužno bijelom) ali dobije (samo) magarca... Manekenka daleko bolje prođe (osim ako se uda za Keruma), ali to nije stvar izbora nego predispozicija.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 13:46 (ihush).
18 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Da imaš svoje mišljenje, nebi upotrebljavao fraze koje koriste političari iz Hrvatske a koje su im izmislili PR-ovci za potrebe općenitih pitanja.

M_dipl. kaže...

Dakle, nema potrebe za referendumom.

i_rambo_plache kaže...

Koliko sam ja shvatio, Dragon23288 traži objektivno mišljenje o gospodarsko/političkoj korisnosti EU za Hrvatsku.

Baš kao što je Kosoričin tabor promovirao EU kao obećanu zemlju, tako i ti sad s glavnim argumentom da se anti-EU stavovi cenzuriraju neopravdano pljuješ po EU i medijima -- a da bi stvar bila još smiješnija, mediji nisu uopće zauzeli strane što se tiče EU, čak im i zamjeram što su tako inertni i ravnodušni po tom pitanju, a referendum nije daleko.

Da bi stvar bila još jadnija, najveći doseg javne kuće HRT u svezi pro et contra EU je dovesti dvoje ili više pro EU laprdala i jednog contra EU, pa se ti onda raspravljaj...

Bila Hrvatska izvan ili unutar EU, problem je u tome što nemamo izrađenu nacionalnu strategiju kako se postaviti prema nekim pitanjima i problemima u budućnosti. Nema strategije razvoja. Sve se radi stihijski ili se bude sluga pokoran po principu linije manjeg otpora što je posljedica jednim dijelom negativne selekcije što bi značilo da nas vode manje-više nesposobne kreature, jednim dijelom vanjski pritisci (što je njihovo pravo, voditi računa o svojim interesima, a na nama je da se adekvatno postavimo i vodimo računa o svojim interesima). Na visokim političkim pozicijama trebaju biti ljudi od formata, a ostala ekipa na nižim, manje važnim pozicijama, neka budu poltroni, ulizice i aparatčiki. Najbolji trebaju birati bolje od sebe. Ukoliko mediokritet dobije vlast, on će za zamjenike birati manje sposobne kako bi sam sebi bio veličina, što na kraju rezultira raspadom sistema.
Nakon dugogodišnje pljačke hrvatske države i hrvatskog naroda, objektivno, Hrvatska nije spremna za ulazak u EU. Nakon što se zemlja deindustrijalizirala, politička klika priča o konkurentnosti i sličnim ekonomskim floskulama...

i_rambo_plache kaže...

mediji nisu uopće zauzeli strane što se tiče EU, čak im i zamjeram što su tako inertni i ravnodušni po tom pitanju, a referendum nije daleko.

http://www.business.hr/dogadjaji/nitko-nije-pokupio-10-000-kn-nagrade-za-otkrice-anti-eu-izjave-u-novinama

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 20:03 (the_tux).
16 godina
neaktivan
the_tux kaže...
woodgamesfx kaže...

Da imaš svoje mišljenje, nebi upotrebljavao fraze koje koriste političari iz Hrvatske a koje su im izmislili PR-ovci za potrebe općenitih pitanja.

Ja imam mišljenje da nemamo alternative.

18 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Ja imam mišljenje da nemamo alternative.

Austro-Ugarska nema alternative, dvije Jugoslavije nemaju alternative (ipak je alternativa odabrana u obliku samostalne države Hrvatske na kraju kada se pružila prilika)... Očito je da su Hrvati osuđeni na ponavljanje pogrešaka iz prošlosti...

Hrvatska je deindustrijalizirana, birokracija je u službi pljačke naroda i svrha samoj sebi, lokalni šerifi rade sranja u svojim lokalnim zajednicama itd. Pod takvim okolnostima neće nas spasiti ni EU niti bilo tko bilo da smo u EU ili izvan EU. Koliko će pojedinci, poduzetnici, obrtnici i domaća poduzeća  profitirati od ulaska u EU a koliko društvo odnosno nacija u cjelini, ne znam, mogu samo nagađati na temelju tuđih pretpostavki i vlastitih procjena.

Politička elita ni sama ne zna objasniti prednosti ulaska u EU (što nije čudno, kada se pogleda kakve nas spodobe predstavljaju u Saboru i ostalim područjima političke vlasti), osim pričanja fraza i izmišljanja marketinških slogana.

Za dobrobit svih stanovnika Hrvatske bi bilo u redu kada bi se realno prikazale dobre i loše strane EU i dobre i loše strane izvan EU i neka se onda procjeni što je dugoročno isplativije.

Ovako imamo za i protiv stranu koja se služi mitovima i poluistinama koje dodatno zamućuju sliku.

http://www.matica.hr/Vijenac/vijenac388.nsf/AllWebDocs/Isplati_li_se_Hrvatima_u_Europu_

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 19:55 (the_tux).
16 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Politička elita ni sama ne zna objasniti prednosti ulaska u EU (što nije čudno, kada se pogleda kakve nas spodobe predstavljaju u Saboru i ostalim područjima političke vlasti), osim pričanja fraza i izmišljanja marketinških slogana.

Za dobrobit svih stanovnika Hrvatske bi bilo u redu kada bi se realno prikazale dobre i loše strane EU i dobre i loše strane izvan EU i neka se onda procjeni što je dugoročno isplativije.

Ovako imamo za i protiv stranu koja se služi mitovima i poluistinama koje dodatno zamućuju sliku.

http://www.matica.hr/Vijenac/vijenac388.nsf/AllWebDocs/Isplati_li_se_Hrvatima_u_Europu_

Sažem se da se je trebalo više ljude informirati o EU.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:14 (woodgamesfx).
14 godina
neaktivan

Kako bi ja volio vidjet lica onih kretena kako je neko gore objasnio,u trenutku kad shvate za sto su glasali:)Isto sto je i David Icke reko za americke policajce da im nezavidi na trenutku kada ce shvatit sto su radili i cega su bili dio!No naravno kad shvate vise nece imat moc da ista promjene nego ce s tugom i jadom gledat nove policajce nove isprane umove kako cine ono sto su oni cinili!

Mislim da bi stvarno trebalo ovu temu zasebno napravit posto je referendum na vratima pa bi bilo prikladno imat gdje stjecat informacije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice