Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.278.297
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Mentalist kaže...

Od 13. do 14. godina osoba postane magično spolno zrela.

Isto kao što i osoba od 17. do 18. postane magično zrela, jel? Negdje mora biti granica...

~~~ North Korea - best Korea ~~~
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
Mentalist kaže...

Od 13. do 14. godina osoba postane magično spolno zrela.

Isto kao što i osoba od 17. do 18. postane magično zrela, jel? Negdje mora biti granica...

Pa i jest -na 18 (tad postaje na sve moguće načine zrela i slobodna).

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
Mentalist kaže...

Pa i jest -na 18 (tad postaje na sve moguće načine zrela i slobodna).

Zakonom. Netko je zreo sa 16, netko nije sa 30.

17 godina

.. evo i boljih stvari od maloljetničkog sexa, OS, bakice u zatvor. To je pravna država. I prisjećam se Shortyjevih pjesmica i bakica...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina

Tek sam sad pogledal "Nedjeljom u 2" di je gost bio zdravko mamic. (namjerno malim slovom)

Jednostavno covjek ima tolko pokvarenog putra na glavi da ga valjda roj muha prati u stopu. Markovic je najposteniji i najcestitiji covjek - tocnije jedan od njih ?!

Pa to je kontradiktorno da smrdi. Taj stari prdonja se nakral love da si unuci mogu radit wc papir od novaca...

Izreceno toliko gluposti, sr.anja da se postenom covjeku i sljakeru (rijetko koji zaposlen i da prima placu) zgadi zivot i zapjeva si "Pukni pusko".

Da svaka izrecena glupost boli, Mamicu niti litra morfija ne bi ublazila bolove.

S druge strane je u pravu kad kaze da on radi sve po zakonu, naravno da ne radi sve, ali ono sto radi vjerojatno je jednim dijelom po zakonu samo je pitanje dal je pravedno. Tu dolazi do problema, do samog vrha onih koji upravljaju drzavom.

Skrojili zakone kako bi imali debele koristi od njih, sve jasno vec od davnina ko suncem obasjan dan.

P.S. - izjave tipa "...Mamic je car !..." su tolko ljigave, gadne i povijesno glupe da imam osjecaj ko da mi netko sije sol na ranu. Ne razumijem kak mozes biti tolko tup da takvom kriminalcu i smecu od covjeka dajes takav epitet. Ko da ljudi vise ne razlikuju dobrog od loseg.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 20:50 (Batista).
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Tek sam sad pogledal "Nedjeljom u 2" di je gost bio zdravko mamic. (namjerno malim slovom)

Jednostavno covjek ima tolko pokvarenog putra na glavi da ga valjda roj muha prati u stopu. Markovic je najposteniji i najcestitiji covjek - tocnije jedan od njih ?!

Pa to je kontradiktorno da smrdi. Taj stari prdonja se nakral love da si unuci mogu radit wc papir od novaca...

Izreceno toliko gluposti, sr.anja da se postenom covjeku i sljakeru (rijetko koji zaposlen i da prima placu) zgadi zivot i zapjeva si "Pukni pusko".

Da svaka izrecena glupost boli, Mamicu niti litra morfija ne bi ublazila bolove.

S druge strane je u pravu kad kaze da on radi sve po zakonu, naravno da ne radi sve, ali ono sto radi vjerojatno je jednim dijelom po zakonu samo je pitanje dal je pravedno. Tu dolazi do problema, do samog vrha onih koji upravljaju drzavom.

Skrojili zakone kako bi imali debele koristi od njih, sve jasno vec od davnina ko suncem obasjan dan.

P.S. - izjave tipa "...Mamic je car !..." su tolko ljigave, gadne i povijesno glupe da imam osjecaj ko da mi netko sije sol na ranu. Ne razumijem kak mozes biti tolko tup da takvom kriminalcu i smecu od covjeka dajes takav epitet. Ko da ljudi vise ne razlikuju dobrog od loseg.

oni koji ga obozavaju su ista sorta kao i on.OLOŠ i SMEĆE

16 godina
protjeran
Batista kaže...

Ja sam uletio na kraj.

Covjek kaze "Ja sam zaradio, ja sam ovo, ja sam ono", onaj mu voditelj (ne gledam inače) kaže uljudno nešto u stilu mi plaćamo vašu platu (što i rade ljudi koji žive u Hrvatskoj) i on se nešto pobuni.

Ja mislim da je klub Dinamo neprofitna organizacija u posjedu grada Zagreba, a to neprofitno mislim da znači da sve što oni dobiju moraju potrošiti (tako da ne mogu biti bogati).

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
Mentalist kaže...
...

Ja mislim da je klub Dinamo neprofitna organizacija u posjedu grada Zagreba, a to neprofitno mislim da znači da sve što oni dobiju moraju potrošiti (tako da ne mogu biti bogati).

- mlad si, pa vrijeme je da naučiš... 'neprofitno' u ovom slučaju znači da profit ne ostaje klubu, gradu ili kao opće dobro, već da se (nekim čudom) slijeva u džepove maminja i ekipe.

To je dovoljna količina novca koja eliminra svaki sram ili osjećaj nelagode. Ne vidim da su sudionici BigBrothera, Maminjo ili uličarke nešto posebno drugačiji. To je dovoljna količina novca da Bandić u čarapama hoda po grobovima, Sanader šepa oko Remetinca, dok Rohy s nekim autoritetom promucava o krizi i štednji (valjda misli na svoj stan)... Maminjo je samo jedan od kretena iz te plejade, ali inače nije glup, samo kreten, bogat kreten.

(kako li ide onaj vic o pederima..)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 21:39 (ihush).
17 godina

(poke in the aye...) umro forum? il sam jednini na poslu ?..  {#}

eto, ispada da je Maminjo (lagao) tj pravio se frajer, zavaravao publiku.. nekim dosjeima, koji su običan papir (mada svi osobni podatci podlježu zakonu o zaštiti istih, kao i potrebnu dozvolju za prikupljanje istih.. kao i ?  ... - Pa kog da vraga ne kazne? Ako ništa drugo za neovlašteno prikupljanje, kao i ne čuvanje na odgovarajući način (jer svi osobni podatci podlježu strogim normama čuvanja, tj ne smiju biti dostupni ...) to je u kombinaciji da nisu (ukradeni) iz policije nego (kao se sad brani) da ih je sam prikupio.

Zapravo, Maminjo je velika (teleća glava) ličnost, jer maše papirima, Chamberlain je također mahao papirom ali njegova olakotna okolnost je bio ww2, no svejedno nije ga spriječio (i kako bi običan prazan papir spriječio rat?).. no nitko nije povijesno okaraterizirao chambija ili britance kao varalicu/ce, tja, da mi je znat tko piše povijest....

I da, umro je naš dragi vođa i drug.. (onaj diktatorić), interesantno da su Maminjo i titov frend, zastupljeniji od npr Havela. Pa sad nek novi naraštaji budu pošteni-dobri ili lopine i teroristi-diktatori.. slava (tv minutaža i klikovi na fb) je ipak važnija...

i jedna prigodna...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 11:52 (ihush).
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

(poke in te aye...) umro forum? il sam jednini na poslu ?..  {#}

eto, ispada da je Maminjo (lagao) tj pravio se frajer, zavaravao publiku.. nekim dosjeima, koji su običan papir (mada svi osobni podatci podlježu zakonu o zaštiti istih, kao i potrebnu dozvolju za prikupljanje istih.. kao i ?  ... - Pa kog da vraga ne kazne? Ako ništa drugo za neovlašteno prikupljanje, kao i ne čuvanje na odgovarajući način (jer svi osobni podatci podlježu strogim normama čuvanja, tj ne smiju biti dostupni ...) to je u kombinaciji da nisu (ukradeni) iz policije nego (kao se sad brani) da ih je sam prikupio.

I da, umro je naš dragi vođa i drug.. (onaj diktatorić), interesantno da su Maminjo i titov frend, zastupljeniji od npr Havela. Pa sad nek novi naraštaji budu pošteni-dobri ili lopine i teroristi-diktatori.. slava (tv minutaža i klikovi na fb) je ipak važnija...

Nisi jedini! {#} Napokon nekom došlo iz guzice u glavu lockat ovo ,već se počelo s brojanjem krvnih zarnaca .... {#}

Nažalost ,tu neće bit kriv Maminjo bez obzira bili papiri pravi ili ne ,nego onaj koji mu je dao uvid u dosjee.

Ha čuj ,kontra svih je ,zato je i interesantan ,za razliku od Havela.

BTW ,Šprajc suspendiran ,zbog ''obračuna'' s Programskim Vijećem u Dnevniku u nedelju. Obračun

A podignuta je i anonimna kaznena prijava ,datirana 16. 12. ,protiv njega ,HRT-a kao pravne osobe, te Hrvoja Zovka i Dražena Majića zbog priloga o Vukovaru.

(Ako netko zna ,pomoć - zašto mi ne prikazuje YouTube filmiće u tekstu ,nego samo linkove?!)

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 13:01 (kizo2703).
18 godina
kizo2703 kaže...

Nisi jedini! {#} Napokon nekom došlo iz guzice u glavu lockat ovo ,već se počelo s brojanjem krvnih zarnaca .... {#}

{#}

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina

Zenama u Saudijskoj Arabiji zabranjeno imati lijepe oci!

OMFG!

Mrzim ovaj svijet, svakim danom sve vise.

Da nas bar komet pogodi i nek odemo svi u pm, da ne zagadujemo ovaj dio kozmosa svojim necovjecstvom.

Fuj!

- Psiho246
18 godina
moderator

Tema je bila o smrti Cing Cang Cunga, a vi ošli upoređivati Hrvatsku i SAD, pa onda pljuvati jedni po drugima, totalni offtopic. Budući da nije bilo nikakve aktivnosti osim te svađe, tema je beskorisna (a i ovako je trololo mamac).

Nastavak o tome ovdje je isto offtopic.

16 godina
protjeran
14 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Zenama u Saudijskoj Arabiji zabranjeno imati lijepe oci!

OMFG!

Mrzim ovaj svijet, svakim danom sve vise.

Da nas bar komet pogodi i nek odemo svi u pm, da ne zagadujemo ovaj dio kozmosa svojim necovjecstvom.

Fuj!

Oni doslovno ne daju ženama da idu van iz kuhinje. Dobro da ih ne stave u stazu i vade ih iz nje samo kada su potrebne.

Trebalo bi uvesti neko međunarodno pravilo da čovjek svoju vjeru bira tek kada navrši određen broj godina (tj. kada sagleda sve njene aspekte). Vjerujem da pola tih žena ne bi ni birale tu vjeru.

SK crew
18 godina

Ja ne kuzim, kaj ti ljudi nemaju nikakve osjecaje prema svojim zenama? Znaju li oni sta je ljubav?

Kako mogu to raditi vlastitim zenama, kcerima, sestrama...ja to ne mogu razumjeti kako su neki ljudi odvratni. (ima takvih i kod nas)

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ja ne kuzim, kaj ti ljudi nemaju nikakve osjecaje prema svojim zenama? Znaju li oni sta je ljubav?

Kako mogu to raditi vlastitim zenama, kcerima, sestrama...ja to ne mogu razumjeti kako su neki ljudi odvratni. (ima takvih i kod nas)

to ti dođe kao preventiva inače bi se udružile i krenule samoinicijativno polugole paradirati...

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Fuj!

Gledaj to s vedrije strane - mogel je neki muftija odredit da se sve ''prelijepe'' oči moraju iskopat ,jel je to u redu po šerijatu!! {#}{#}

(Just kidding ,no hard fillings)

(s)izgoreo kaže...

to ti dođe kao preventiva inače bi se udružile i krenule samoinicijativno polugole paradirati...

Je ,sve su žene vražja stvorenja ,samo čekaju napravit neku pi{#}dariju!! {#}{#}

(ali na žalost ,neki u to stvarno i vjeruju)

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 13:42 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
neaktivan

Car {#}

Cemetary gates
14 godina
odjavljen
Car je sa dnevnika frknuo! :/
16 godina
protjeran

Veli Brunek: "Tada sam također iz Dnevnika izbacio prilog koji su kolege namjeravale objaviti a koji svi možete vidjeti na Youtubu pod nazivom "HDZ i SDP dogovaraju primopredaju vlasti"

Brutal Truth \m/
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Veli Brunek: "Tada sam također iz Dnevnika izbacio prilog koji su kolege namjeravale objaviti a koji svi možete vidjeti na Youtubu pod nazivom "HDZ i SDP dogovaraju primopredaju vlasti"

Baš nema smisla za humor...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
protjeran
Šef kaže...
 Baš nema smisla za humor...

Taj lik je bio najgori urednik sportske redakcije. Sad je glavni urednik, baja. A lik je obicni smetlar kojem je zadaca maknut svu kvalitetu iz programa. 

Brutal Truth \m/
14 godina
odjavljen

Kaj se drugi dan nakon zatvaranja tvornice otvorila tamo neka bezvezna crkva? Zašto Bozanić nije dao lovu za tvornicu a ne za crkvu, to su i moje pare zašto idu u crkvu? {#}

18 godina
neaktivan

mamićborn, sad si dobio svoje...

17 godina
(s)izgoreo kaže...

mamićborn, sad si dobio svoje...

..

u revijalnom tonu (glas M.Babović);

- nastavljam s pranjem po Dnevniku, ako niste primijetili, kranje neprofesionalno pa i kažnjivo (minutaža za EPP), vikend, usred dnevnika (bombastična) vijest o .., ne o PingPongJongu, ne o Sanaderovoj štaki ili snijegu po ličkim proplancima, nego (ta-raa..) najava Ples sa zvijezdama! .. ?! To je vijest za dnevnik ili čisti epp? U oba slučaja katastrofa. Da je specijalni edišn vijesti kao spustio se zagorec na mjesec, otkrivena nafta u Buševcu ili oporavak EUzone..., ne nego nešto tako važno kao ples, u rangu izbora miss KPDa Vuko(jeb)vina. Vikend dnevnik urednik, Šprajc.

.. - ne, sine, nisi ti homoseksualac, ti si ... (drugi dio vica, ako je tko ostao u nedoumici).{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 18:10 (ihush).
17 godina
neaktivan
Posljednji Mohikanac kaže...

cekaj..kaj se to nije vec desilo  {#}  {#}

za vikend gledam neku emisiju na rtl2 di frajer i zena imaju za ljubimca vodenog konja, i lik dobije sliku di su neki likovi sa farme ubili drugog vodilokonja samo zato jer je dosao kod njih na farmu i lik kaze (konacno poanta price)...najveca bozja pogreska je to sto je stvorio covjeka...kad vidim kakva sranja se desavaju...skoro pa bih se i slozio s tom izjavom...

Huh?  {#}

16 godina
protjeran

cekaj..kaj se to nije vec desilo  {#}  {#}

za vikend gledam neku emisiju na rtl2 di frajer i zena imaju za ljubimca vodenog konja, i lik dobije sliku di su neki likovi sa farme ubili drugog vodilokonja samo zato jer je dosao kod njih na farmu i lik kaze (konacno poanta price)...najveca bozja pogreska je to sto je stvorio covjeka...kad vidim kakva sranja se desavaju...skoro pa bih se i slozio s tom izjavom...

Mi smo vrh.

16 godina
neaktivan

Zato što su ubili vodenkonja?

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice