- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je Kaćunko okej. Straightshooter. Nije perfidan i ne prekenjava se već što na umu to na drumu.
Ovog Čačića treba objesit, p*der pohlepni megalomanski. On i Linić će rastamburati koaliciju prije Nove godine kako je krenulo.
Ideš, totalno me iznenađuju ovakvi problemi u koaliciji. Dosad neviđeno 
Ima ih još takvih :)
Ovog Čačića treba objesit, p*der pohlepni megalomanski. On i Linić će rastamburati koaliciju prije Nove godine kako je krenulo.
Ideš, totalno me iznenađuju ovakvi problemi u koaliciji. Dosad neviđeno 
Mah, dobro je rekao kiZo, svi bi na vlast, a kad se nudi fotelja težih i zahtjevnijih resora, onda je bežanija. A pjevali bi oni meni borbene, bi bi..i pod cijenu raspada koalicije kasnije i osnivanja velike sa HDZ-om u svrhu spašavanja države, naravno kad oni srede svoje redove i potjeraju 90% sadašnjeg vrha 
Jadno, HDZ-ovci su se barem znali dogovorit tko će sa kojih pozicija krasti, a ovi se ni to neznaju dogovorit nego bi svi iz prikrajka
Nego kad nam Čačić i Milanović misle predstaviti dijetu?
Samo mi je to bitno, što prije to bolje! 
Domišljat čovjek. Neću ništa više reć' :)
Jbt pa jucer su dobili mandat. Sto hoces!?
Da se prime pola i predstave dijetu. 
Jbt pa jucer su dobili mandat. Sto hoces!?
3. siječnja je prvo zasjedanje, ma odnija vrag prišu..Da je kiZo pametan potjerao bi HNS, prigrlio manjine i dao im ministarstvo, i najozbiljnije počeo sa Lesarom razgovarati.
http://www.vecernji.hr/vijesti/prvi-sukob-koaliciji-hrelja-izvisio-hns-hoce-sabor-clanak-356713
Čačić je bolesnik koji misli da je država njegovo vlasništvo tj. njegova firma, šteta Pusićke jedino, mislim da bi nas dostojanstveno i prije svega trezvezno/racionalno i obrazovano predstavljala u inozemstvu kao ministrica VP, nije koketa kao Kolinda jbg..ali..
3. siječnja je prvo zasjedanje, ma odnija vrag prišu..Da je kiZo pametan potjerao bi HNS, prigrlio manjine i dao im ministarstvo, i najozbiljnije počeo sa Lesarom razgovarati.
http://www.vecernji.hr/vijesti/prvi-sukob-koaliciji-hrelja-izvisio-hns-hoce-sabor-clanak-356713
Čačić je bolesnik koji misli da je država njegovo vlasništvo tj. njegova firma, šteta Pusićke jedino, mislim da bi nas dostojanstveno i prije svega trezvezno/racionalno i obrazovano predstavljala u inozemstvu kao ministrica VP, nije koketa kao Kolinda jbg..ali..
LOL - koje "manjine"? Imaš taj SDSS koji ima zagarantirana tri mjesta u Saboru što je jednostavno nečuveno i koji se upiru postaviti svojih 10-15 srolja na razna mjesta u državnim firmama i agencijama na račun toga što "zastupaju Srbe" iako ih je ukupno u čitavoj Hrvatskoj za tu stranku koja ih "predstavlja" glasalo svega nekih 15 keka. Više je Srba glasalao za SDP, pa valjda i za HDZ nego za SDSS.
Sinekuristička stranka koja služi ekipi za stjecanje povlaštenih mirovina i povlaštenih plaća, uključivši tu i Pupovca koji se voli praviti velikim moralistom i etičarem, ali je zapravo srpski Budiša. Isprazni debil.
Tko uzme SDSS sa sobom (i Šemsu Tankovića, BTW), taj ima previsoku toleranciju na podražaj na povraćanje.
No gag reflex.
LOL - koje "manjine"? Imaš taj SDSS koji ima zagarantirana tri mjesta u Saboru što je jednostavno nečuveno i koji se upiru postaviti svojih 10-15 srolja na razna mjesta u državnim firmama i agencijama na račun toga što "zastupaju Srbe" iako ih je ukupno u čitavoj Hrvatskoj za tu stranku koja ih "predstavlja" glasalo svega nekih 15 keka. Više je Srba glasalao za SDP, pa valjda i za HDZ nego za SDSS.
Sinekuristička stranka koja služi ekipi za stjecanje povlaštenih mirovina i povlaštenih plaća, uključivši tu i Pupovca koji se voli praviti velikim moralistom i etičarem, ali je zapravo srpski Budiša. Isprazni debil.
Tko uzme SDSS sa sobom (i Šemsu Tankovića, BTW), taj ima previsoku toleranciju na podražaj na povraćanje.
No gag reflex.
Jel ja to osjećam preusmjerenu agresiju od Čačića prema Pupovcu kod tebe 
, dobro na kraju krajeva što će mu i ti otpadnici SDSS, ali ne razumijem zašto ne razgovarati sa Lesarom, busao se o prsa u predizbornoj kampanji sa radničkim proleterskim parolama, daj mu ministarstvo rada i mirovina, pa kom gaće kom čarape..da vidiš.
Ovako bi pretpostavljam Čačić 3-4 ministarstva + mjesta tipa potpredsjednik sabora a za šta? Reci evo za šta, pa taj HNS je ruglo,skoro da ni prag ne bi prešao da je samostalno izašao na izbore i ti to znaš, imali bi u najboljem slučaju 2 zastupnika, i to ako. Ne moram ti govoriti da je jedan dobar dio i SDP-ovih glasača ostao kod kuće upravo zbog - Čačića.
Imam takvih u kući, ulici, kvartu, pa i gradu na moru, koliko god hoćeš, jednostavno lik im se gadi - dodao bih, s pravom. Vjerujem ipak u mađarsko pravosuđe
, da završim pomalo ironično ili groteskno, ni sam ne znam kako.

LOL :D
Ali stvarno, ovo što izvode je za ne povjerovat. Nije mi samo jasno, ako je Milanović mandatar, ako imaju nekakav načelni dogovor, kojeg se sada pomalo izbjegava, zašto taj madatar jednostavno ne uzme stvar u svoje ruke i kaže im: gle škvadro, ako nećete po dogovoru, onda ćete kako ja kažem - tko odbije mjesto koje je trebao preuzeti, neće dobiti kompenzaciju negdje drugdje i može se slikat!
Sad sam im rek'o :D

Ali stvarno, ovo što izvode je za ne povjerovat. Nije mi samo jasno, ako je Milanović mandatar, ako imaju nekakav načelni dogovor, kojeg se sada pomalo izbjegava, zašto taj madatar jednostavno ne uzme stvar u svoje ruke i kaže im: gle škvadro, ako nećete po dogovoru, onda ćete kako ja kažem - tko odbije mjesto koje je trebao preuzeti, neće dobiti kompenzaciju negdje drugdje i može se slikat!
Pola ih više neće igrat u Dragovoljcu, pola!! Vela na to : Mislite od iduće sezone, Spajki opet : Odma rođo odma, meni se žuri!! 

zato sto su svi oni - politicari?
1. najveca briga je osigurati sebi i potrebitima iz najuzeg kruga, fotelje.
2. us*ani beskicmenjaci bez ikakvih definiranih stavova i sposobnosti kreiranja vlastitoga misljenja
3. .... 100. - copy/paste tocke 1. i tocke 2.
.. ko? Milanović i šaka o sto?? probudi se...
.
- politika je umjeće kompromisa, pa kad u tu formulu ubacimo Milanovića (kao iznimno propulzivnu, dinamičnu osobu), dobijemo žabokrečinu, tj postane veća vijest Kaćunkovo brijanje, nego što će sad bigbos države (prvo) napraviti ili uopće napraviti...
Za sad je plan, čekati 3. siječnja.... uf, je plan. (valjda nekako povezan s onim ''21''). Tko zna, možda je povjerovao predviđanjima o smaku svijeta, pa nakon šampanjca u 23:59 više neće ni biti potrebno imati neku ideju za idući dan.
btw, zar ih nije bilo lijepo gledati, onako dok idu štengama svi kao (ofucani) pjetlići, koji je smisao da se oni tamo slikaju (osim samog slikanja?)...? Mandatar je Milanović, što su oni, kulisa? Trio fantastikus i Čačić kao MadMax.
Čač je prije Demolišn men, oliti Vesli Snajp.
1. najveca briga je osigurati sebi i potrebitima iz najuzeg kruga, fotelje.
2. us*ani beskicmenjaci bez ikakvih definiranih stavova i sposobnosti kreiranja vlastitoga misljenja
3. .... 100. - copy/paste tocke 1. i tocke 2.
1. Da? Imaš dokaze ,ili je to opet ona HDZ-eova ''svi smo isti?'' Od 5. 12. čitamo rekla-kazala tekstove ,a još nemamo ni Sabor ,ni vladu!!
Ali ,hvala bogu ,tu je Čaćić - ubojica ,korumpiran ,bahat (to da ,u svakom slučaju) ,i kaj sve još nećemo pročitati od novinara kojima je očito dosadno!!
2. Samo 
3. 100 X 
Komentari ovdje postaju sve sličniji onima na Index.hr forumu ,gdje se broje krvna zrnca i kome je od političara deda bil ustaša ,kome partizan! 
meni se čini da od svega ovoga neće biti ništa, sada se svađamo oko fotelja a kasnije ćemo trliti babi lan i sve po starom, da je milanović pravi uzeo bi sam ministarstvo rada i penzije, okružio se sa kvalitetnim savjetnicima i sam preuzeo odgovornost ili stavio stručnjaka a bar bio glasnogovornik a ne usosivao jadnog hrelju koji je pao s marsa, što se tiče čačića taj je bahat i ubojica ali ne vjerujem da je korumpiran jer bi mu za vrat odavno sjeo karam-ako-ali nemam čime, u biti ne znam ... vidjet ćemo kako će ovaj naš brod preko globalnih kapitalističkih kriza, čini se nikako i uvijek na repu, ući ćemo u još dublju krizu 6 mjeseci kasnije nego svijet a europi ćemo pristupiti 6 mjeseci nakon se ova raspadne i pitati se gdje su svi nestali... stani svijete, stani krizo, pa imamo mi i svojih problema... damn, crno da crnije ne može, idem leć...
... 
Komentari ovdje postaju sve sličniji onima na Index.hr forumu ,gdje se broje krvna zrnca i kome je od političara deda bil ustaša ,kome partizan! 
krivi objektiv si uzeo čini se, little man being erased je težak element, pa pogledaj mu zastavu, anarhista, a pračukundeda mu je najvjerojatnije valjao bombe po mostovima u sarajevu 
Baš fino udarili ga i pogledali okvirno,
i bacili Kapu sa BMW-a jer grdo izgleda na Haubi vjerojatno i otišli pa se prijavili s Fiškalom drugi dan. Kaj reč na tak nekaj nego sad fino uzet debeli Bič, i udri po njima do mile volje dok Bič ne pukne ili dok se onaj koji bičuje ne umori i padne s nogu.

Ma, imali smo već sličnu ekipu, a Čačić je baš jedan od onih koji je već bio u igri. Da me ne shvatiš krivo, glasao sam za tu opciju, ali moram priznati da mi već i ta ekipa ili barem pojedinci te ekipe idu na jaja. Šta ćeš, to je valjda u ljudskoj naravi..
Sve te priče mi se više gade, dok ne vidim neke rezultate, nemam neke lijepe riječi za nikoga od njih.
krivi objektiv si uzeo čini se, little man being erased je težak element, pa pogledaj mu zastavu, anarhista, a pračukundeda mu je najvjerojatnije valjao bombe po mostovima u sarajevu 
S obzirom na post nimalo! Jedno je furat se na anarhiste ,jel to izgleda cool biti protiv svih autoriteta ,nešto sasvim drugo je razumjeti anarhizam!!
Sve te priče mi se više gade, dok ne vidim neke rezultate, nemam neke lijepe riječi za nikoga od njih.
Nemam ni ja ,ali neću ni pljuvat dok ne vidim neke rezultate! A najmanje ću kao de facto činjenice uzimat članke novinara koji su se do 4. 12. ulizivali ''premjerki'' i njenom društvu!
S obzirom na post nimalo! Jedno je furat se na anarhiste ,jel to izgleda cool biti protiv svih autoriteta ,nešto sasvim drugo je razumjeti anarhizam!!
nisi čitao ranije postove njegove čini se, a niti znaš kakvu kritiku je ranije iznosio čini se (opet), btw. svi smo (mi) anarhisti novi da ne kažem žutokljunci, iako teorije postoje i ljudi promišljaju svakojake vrste anarhije stoljećima nikome još nije uspjelo otjerati parazite sa svojih ko fol demokratski odabranih putanja prema vrhovima društvenih zbivanja... (čitaj političkim krdom užljebljenu stoku koja monolitno (zaboravljeni HDZizam) razmišlja partijanersko-stranačko ucrtanim glavama koje dižu ruke mimo promišljanja i bilo kakve (u biti stranačko ne/odgovornošću kolektivizirane) savjesti koja ne odgovara nikom a ponajmanje podizaču ruke samom
nisi čitao ranije postove njegove čini se, a niti znaš kakvu kritiku je ranije iznosio čini se (opet), btw. svi smo (mi) anarhisti novi da ne kažem žutokljunci, iako teorije postoje i ljudi promišljaju svakojake vrste anarhije stoljećima nikome još nije uspjelo otjerati parazite sa svojih ko fol demokratski odabranih putanja prema vrhovima društvenih zbivanja... (čitaj političkim krdom užljebljenu stoku koja monolitno (zaboravljeni HDZizam) razmišlja)
To je zato jer iole pametan covjek (ne vjerujem da je moguce biti pravi altruist bez pameti) - ne zeli na sebe preuzeti posao i odgovornost vodje, tj. nema tog ego-elementa koji je potreban za vodju.
došlo je vrijeme da je čovjek potpuno nebitan u proizvodnji, što ćemo raditi kroz par godina? treba osmisliti budućnost koja je tehnički već sada moguća i ostaviti se gluposti, novaca, imovine i političkih sranja i živjeti a da nam automatizirani procesi rasterete život, treba sjesti i dogovoriti prijelazno i buduće razdoblje ili ćemo to ili ćemo se opet poubijati... futurizam, naivnost, pijanost, ne znam što ubij me ali gdje je to obećanje tehnologije? oduzima radna mjesta ionako prebukiranom globalnom HZZu, gdje ćemo svi završiti i tko će pobrati sve, treba nam globalno rasterećenje i svakom prema potrebama, kakav rad, to je sranje zakopano u prošlosti, ako ništa treba nam nova uzrečica jer u radu je spas je smeće koje bi i nacisti na ulazu u logorima već odavno zaboravili...
nisi čitao ranije postove njegove čini se, a niti znaš kakvu kritiku je ranije iznosio čini se (opet), btw. svi smo (mi) anarhisti novi da ne kažem žutokljunci, iako teorije postoje i ljudi promišljaju svakojake vrste anarhije stoljećima nikome još nije uspjelo otjerati parazite sa svojih ko fol demokratski odabranih putanja prema vrhovima društvenih zbivanja... (čitaj političkim krdom užljebljenu stoku koja monolitno (zaboravljeni HDZizam) razmišlja partijanersko-stranačko ucrtanim glavama koje dižu ruke mimo promišljanja i bilo kakve (u biti stranačko ne/odgovornošću kolektivizirane) savjesti koja ne odgovara nikom a ponajmanje podizaču ruke samom
Ne ,nisam sve ,ali jesam dosta. Samo ,niti me to impresionira ,niti vidim ikakve koristi u kritiziranju svega po redu ,bez selekcije.
Direktna demokracija i vlast narodu lijepo zvuči ,ali ,dok ne dođu Vulkanci
i pokažu nam ,to je samo utopija!
-to je uzrečica 'za mase' (proleterijatske floskule), original bi bio: u zaradi je spas.
btw, što je s HNSom (nogomet), mislim.. ipak je to njavažnija sporedna stvar. Pitam se gdje je Marković, što se sprema?
- Nije valjda otišao van po specijalna (nogomenta) pojačanja, kao nekad smjena vjernih pretorijanaca dok štite cezara od (djece) rimljana.. Ili kao BruceLee, na polovici filma vježba od ćoravog starca neke finte, da bi u vrhuncu doživljaja rasturio protivnika... otišo je, a nije reko: al-bi-bek.
Nazalost, dokle god je osnova svega broj na papiru, a ne proizvod ili resurs - nigdje necemo doci. Najbanalniji primjer auto-industrije, gdje se sustavno koci razvoj automobila koji ne koriste Otto motore, pa onda poznati mit o izumu zenskih najlonskih carapa koje se ne cijepaju, otkupljenima i zakopanima u trezoru Victoria's secreta (ili koga vec), ljudi koji umiru od najobicnijih gluposti jer se ne moze platiti lijek...
Znas, cesto puta cuje operater na telefonu: "Nisam ja obrisao x/y, obrisalo se samo od sebe..." - ma naravno.
Isto tako i za tvoje pitanje... ne moze tehnologija sama odlucivati sto i kako, njome upravlja covjek.
I tako lijepo dodjes full circle na ono, bez (socijalne) edukacije nema napretka... no osobno, zaista vjerujem da je nemoguce postici tu edukaciju, dokle god postoji neka agenda - a ona postoji dokle god netko ima i najmanji tracak zelje da nekoga nesto nauci. Ukloni zelju, vodi primjerom, i gotovo...