Dečki kad ste se već ufurali u priču o Gotovini, ne treba smetnuti s uma da su istražitelji iz Hag-a s njim željeli obaviti razgovor u svojstvu svjedoka/optuženika (mislim da je bilo 1998 ali nisam siguran u godinu, uglavnom prije 2000.). Isti nije obavljen, da li zbog toga što mu vlast nije dozvolila, uručila poziv ili je sam odbio. Mislim da je cilj Hag-a bio viša meta (čitaj Šušak ili Tuđman). Također ako se sjećate na sličnom razgovoru je bio Stipetić, isti je obavio i mirna Bosna.
Osobno je meni stupidna zapovijedna odgovornost na način koji ju tumači Haški sud. To je tako široko tumačeno da nema šanse da mimoiđe onoga tko je na vrhu zapovijednog lanca (pojedine operacije). Sramota našeg pravosuđa i cijele države je u tome da nisu strogo i bez zadrške kažnjeni oni koji su poslije akcije kokošarili, palili i ubijali u većem redu nemoćne civile.
Kako imam dosta godina proveo sam i dobar dio mladosti pod oružjem, ni tada a ni danas, ne mogu shvatiti mentalni sklop onoga tko je u stanju ubiti nenaoružanu i bespomoćnu osobu koja ni u kom slučaju ne predstavlja opasnost bez obzira na ratnu opasnost koja je vladala u to vrijeme.
Tuđman mu je zabranio, osobno koliko mi je poznato.

ili Sudbina kad krene loše onda ide Stara kuča mu je nedavno izgorela stare strujne instalacije i požari ništa cudnovato dogodi se. No ak je ovo točna informacija od Punjača Mobitela, zapalil se cijeli Stan ali sad u novoj Kuči i jadan čovjek ostal bez ičega sve je izgorelo a još i nedavno dobil otkaz.