Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.279.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
18 godina
neaktivan
18 godina

Dragi Ameri, ovako se to radi. Ne prosvjedima: http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/158360/Amerikanci-masovno-bojkotiraju-banke.html

Dragi Hrvati. Znam da Ameri nisu neki primjer, ali bar se u ovome mozete ugledati u njih.

16 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
tnakir kaže...

Dragi Ameri, ovako se to radi. Ne prosvjedima:  http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/158360/Amerikanci-masovno-bojkotiraju-banke.html

Dragi Hrvati. Znam da Ameri nisu neki primjer, ali bar se u ovome mozete ugledati u njih.

650 000 amerikanaca je praktički ništa, u odnosu na broj stanovnika, dok bi 650 000 hrvata već bila prava pobuna.

Svojedobno je i Eric Cantona pozivao na nešto slično http://metro-portal.hr/eric-cantona-zeli-srusiti-bankarski-sustav/50786

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
18 godina
sirka666 kaže...

650 000 amerikanaca je praktički ništa, u odnosu na broj stanovnika, dok bi 650 000 hrvata već bila prava pobuna.

Svojedobno je i Eric Cantona pozivao na nešto slično http://metro-portal.hr/eric-cantona-zeli-srusiti-bankarski-sustav/50786

Znam, ali kako citam ta inicijativa je tek krenula i ima uzlaznu putanju...

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

sve bi još imalo smisla da te nove male štedionice nisu u vlasništvu te velike banke

to ti je kao ti napuštaš t-com i prelaziš na iskon (koji je u 100% vlasništvu t-coma)

15 godina

Političari su m*čka đ*brad, zaskoče te sneneog u rani jutarnji sat. Tako se i meni jutros desilo, bunovan i pospan pogledam na vjetrobran kad tamo za brisačem zataknuto 1000kn. Prvo je bilo, što, kako? Osvrnem se i vidim da je i kod drugih ista situacija. Odmah mi je splasnulo raspoloženje.

Pogledam što piše, kad tamo reklamni materijal HSP dr Ante Starčević (Ruža Tomašević). Slogan pak udara i bolno osvješćuje, a glasi: Kad ste vidjeli Starčevića? Ja bih odgovorio: lani jednom a ove godine rjeđe.

Zbog neslane jutarnje šale, još jedna stranka za koju neću glasati.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
Drago kaže...
Darky kaže...

ajoj, vidite koalicije

tnakir to si sve ti kriv, drago daj opali par žutih tnakiru {#}{#}

Drago kaže...
Darky kaže...
tnakir kaže...

sve bi još imalo smisla da te nove male štedionice nisu u vlasništvu te velike banke

to ti je kao ti napuštaš t-com i prelaziš na iskon (koji je u 100% vlasništvu t-coma)

Nisu - krivo si rekao. 

This space for rent!
17 godina

Krenulo je ispitivanje... još da se napravi poduži red lopova...

18 godina
neaktivan
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina

Fakat se zrihtala, nikad joj ne bih rekao da je prije bila muškarac teškoatletičar. Kad će Mirjana Sanader priznati...

This space for rent!
18 godina
neaktivan

Ne bi prošlo, ne u narednih milenij ili dva (bitno da nama Kerum mandate osvaja) :D

~~~ Прво Хрват, тек онда човек! ~~~
18 godina
neaktivan
Nemoj mi na Keruma. On je oličenje europskog čovjeka i predstavlja sve ono što jedan moderan čovjek treba predstavljati. Počevši od frizure pa nadalje.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina

To bi kod nas izgledalo ovako nekako :

http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=2168

16 godina
tnakir kaže...

Dragi Ameri, ovako se to radi. Ne prosvjedima: http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/158360/Amerikanci-masovno-bojkotiraju-banke.html

Zajebavaš se? Pa ovo u hrvatskoj može završiti samo tako da osinvači kreditnih zadruga poberu pare i nestanu {#}

Da ne govorim...kako će ljudi bojkotirati banke kada su svi puni kredita {#}

"Poslodavci su stoka, njih možete mrziti"

Jao..baš slatko. Ah, odmah osjetim toplinu oko srca {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 10:40 (eevek).
18 godina
eevek kaže...

"Poslodavci su stoka, njih možete mrziti"

Jao..baš slatko. Ah, odmah osjetim toplinu oko srca {#}

Pa to je ironično napisano.

This space for rent!
16 godina

I ironija staje nakon te točke, a kreće istina o zaposlenicima? 

Tomić puno kenja, a malo pazi što piše. Pitam se što Ivan Rubala ima za reći na ovo sve {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 11:06 (eevek).
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

jako me je razveselila ova vijest, bravo ameri, tako treba {#}

{#} Molly Katchpole

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 11:28 ((s)izgoreo).
18 godina
eevek kaže...

I ironija staje nakon te točke, a kreće istina o zaposlenicima? 

Tomić puno kenja, a malo pazi što piše. Pitam se što Ivan Rubala ima za reći na ovo sve {#}

Ma ne brate, ti si neki inženjer, što li? Očito je da govori o "dežurnim krivcima", konceptu koji je uvijek drag budalama. 

This space for rent!
16 godina

Ma bio sam preletio preko teksta, jer čim vidim trabunjanje o Rozgi na početku članka o muljanju i penzićima, za mene je gotovo {#}

I dalje tvrdim da puno kenja, a malo pazi što piše. Ako misliš kenjati o nečemu, onda barem prouči činjenice i aktere prije nego natipkaš tekst.

18 godina

Komentator Nisam-pročitao-tekst-ali-mislim.... {#}

This space for rent!
16 godina

Ja ne komentiram, ja negodujem {#}

16 godina
neaktivan

Iskoristio bi priliku da se ispričam svim moderatorima (teme i ostalima) na neargumentiranoj prozivci, i svima ostalima koji su se pronašli u mojim postovima. Što sam htio reći, nisam rekao, a sve što sam pak ispalio odsjelo je totalno krivo, i bolje da sam prešutio.

Čitamo se, Dražen.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nemoj mi na Keruma. On je oličenje europskog čovjeka i predstavlja sve ono što jedan moderan čovjek treba predstavljati. Počevši od frizure pa nadalje.

Ma da, kao i Katolika Preljubnika...

Izrazita prednost mu je što ne podnosi Urbane Jugoslovene!

Živio nam Kerum {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
15 godina
protjeran

Zadnji dan rada (na ovom posliću) sa najboljom satnicom/dnevnicom do sada.

Zaključak, uvijek raditi za strane klijente. Po mogućnosti sa zapadne hemisfere i sjeverne polutke {#}

hacktivist
18 godina
neaktivan

Cantona-in prijedlog o tome kako srušiti sustav, govorio je on to ranije, sada ga počinju shvaćati ozbiljnije:

transkript:

Ne vjerujem da možemo ... Ne vjerujem da možemo biti potpuno sretni kad vidimo svu tu bijedu oko nas. Ili živimo pod staklenim zvonom, odvojeni od svega ... no, ipak postoje mogućnosti i možemo učiniti puno Dobra, zato me ljuti što činimo tako malo ... zapravo me ne ljuti toliko, nego mislim da je važno da se obranimo.

No, nisu mi jasni svi ovi izlasci na ulice ovih dana, o čemu se tu radi? U današnje doba protestirati na cesti - čemu to? Tako okrećeš sve protiv sebe. To više nije način na koji se rade promjene. Sjajno je govoriti o Revoluciji i uzimati oružje, no ne možeš ići unaokolo i ubijati ljude ....

Revolucije se može napraviti vrlo jednostavno. Sustav, sustavi izgrađeni oko banaka .. Sustav je izgrađen na bankama. Stoga, ako želite srušiti Sustav, srušite banke. Pa tako umjesto da 3 milijuna ljudi izađe na ulice i maše transparentima bolje bi bilo da odu u svoje banke i povuku sav svoj novac, jer banke će onda nestati!

Tri milijuna, deset milijuna, deset milijuna ljudi, svi, to je prava prijetnja i prava revolucija, revolucija koju treba podići protiv banaka, nije to komplicirano.

Umjesto da se vozite kilometrima da biste izašli na ulice i protestirali, otiđite u svoju banku, u svom susjedstvu i povucite sav svoj novac - ako to napravi dovoljno ljudi, banke će se urušiti, nestati - bez oružja, krvi, bez ičega takvog, baš kao Spadgeri (čovjek koji je opljačkao veliku banku uvukavši se jedne noći kroz tunel), nije to komplicirano, a onda će nas vladajući morati slušati na drugačiji način ... Sindikati, eh, njima ponekad treba pomoći novim idejama!!!!

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 12:19 ((s)izgoreo).
18 godina
moderator
(s)izgoreo kaže...

Umjesto da se vozite kilometrima da biste izašli na ulice i protestirali, otiđite u svoju banku, u svom susjedstvu i povucite sav svoj novac - ako to napravi dovoljno ljudi, banke će se urušiti, nestati - bez oružja, krvi, bez ičega takvog, baš kao Spadgeri (čovjek koji je opljačkao veliku banku uvukavši se jedne noći kroz tunel), nije to komplicirano, a onda će nas vladajući morati slušati na drugačiji način ... Sindikati, eh, njima ponekad treba pomoći novim idejama!!!!

Glavni problem s ovim je zaduženje kod banaka, a ne višak sredstava kod banaka. A većina ljudi je zadužena, tako da je većini omča oko vrata jer su dužni banci.

18 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Glavni problem s ovim je zaduženje kod banaka, a ne višak sredstava kod banaka. A većina ljudi je zadužena, tako da je većini omča oko vrata jer su dužni banci.

brojevi ili se nije dogodilo, ja nisam zadužen npr.

većinom su to kratkoročni krediti koje kad se otplate se pokupi novac zatvori račun i ćao u štedno kreditnu zadrugu

problem bi mogla biti oročena štednja, kaže 136,5 milijardi kuna štednih i oročenih depozita {#}

ah, nakratko sam se zanio i zaboravio koliko su banke podle {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 12:34 ((s)izgoreo).
18 godina
moderator
(s)izgoreo kaže...

Odličan razlog da probam napraviti anketu:

Koliko vas je koji ste u radnom odnosu i imate kredit?

EDIT: sređeno

8 Imam, ubiću se
8 Nemam, frajer sam
1 Nemam, ali uskoro ću imati
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 12:42 (DrNasty).
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

većinom su to kratkoročni krediti koje kad se otplate se pokupi novac i ćao u štedno kreditnu zadrugu

ti nisi, ali sve se gleda u prosjeku

znači i na tebe otpada fiktivni dug, iako ga ti nemaš, ali već je todorić dužan i za tvoje dijete i tvog unuka

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice