Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.293.223
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Bypass kaže...

Uzročno posljedična veza nalaže da i ti dobiješ crveni! {#}

Sta je najgore nisam jos ni jednog pokupija. Neznam kako :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 10:15 (tnakir).
18 godina
neaktivan
Drago kaže...
tnakir kaže...

Sto je najgore od svega, sa nekim od njegovih izjava se i slazem.

Naravno kad si:

(troll mode on!!!!!)

glasao za Keruma!!!!!!!!!!

(troll mode off)

{#}

{#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina
neaktivan
Tko je uopce (i kada) smislio taj naziv "troll" i zasto su bas njega odabrali? Also, zar "troll" i provokator nisu isto? Molim pojasnjenje. Hvala
18 godina

Momce, nije ti ovo Humor. Ovde mi o ozbiljnim stvarima... Jel...

15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Iskreno ni ja {#}

Pogotovo u apple fanboy temama.

hacktivist
18 godina
Bypass kaže...
tnakir kaže...

Iskreno ni ja {#}

Pogotovo u apple fanboy temama.

Takvi momci jednostavno traze samar da se vrate u realnost :P

15 godina
protjeran
The Man kaže...
Tko je uopce (i kada) smislio taj naziv "troll" i zasto su bas njega odabrali? Also, zar "troll" i provokator nisu isto? Molim pojasnjenje. Hvala

Writipedija daje odgovore za sve one koji lutaju bespućima neznanja: http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29

hacktivist
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Takvi momci jednostavno traze samar da se vrate u realnost :P

Ili odgoj po JUS standardu. Mene mama i tata, koji su oboje bili radnici, nisu učili da budem glup. Učili su me da razmišljam svojom glavom.

Dobra stara Juga.

hacktivist
18 godina

OnTopic: http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/bernard-komar-18-iz-splita-lazima-se-domogao-78000-kn-241378

Ovaj mi je momak poznat. Valjda mu nisam dao novce :(

Nego nije mi jasno kako netko moze glumit lijecnika. Ono... Zar ne postoje nekakave identifikacijske oznake? Iskaznica? Sta ne dodje sef kad dodje novi kolega i predstavi ga svom timu/zaposlenicima? 

Btw ako se ovo njegovo s(r)tanje ne lijeci kasnije bi mogli citati o njemu u crnoj kronici kao o sociopatu i serijskom ubojici :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 10:23 (tnakir).
18 godina
moderator
The Man kaže...

Svaki provokator nije trol, ali svaki trol je provokator. {#} Riječ je o razini i svrsishodnosti provokacije. Recimo provokator može provocirati da bi naveo drugu stranu da reagira kako bi priznala ono što se trudi skriti (da je uhvati u laži), da joj dokaže nešto i sl., dok je cilj trola jednotavno - gnojiti po forumu.

15 godina
protjeran
tnakir kaže...

OnTopic: http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/bernard-komar-18-iz-splita-lazima-se-domogao-78000-kn-241378

Ovaj mi je momak poznat. Valjda mu nisam dao novce :(

Nego nije mi jasno kako netko moze glumit lijecnika. Ono... Zar ne postoje nekakave identifikacijske oznake? Iskaznica? Sta ne dodje sef kad dodje novi kolega i predstavi ga svom timu/zaposlenicima? 

Pa sjetimo se hrvatskog novinara koji je došao u makarsku predstavivši se kao šeik, predočivši hrvatsku osobnu iskaznicu i prošlo mu je.

hacktivist
14 godina

Na forum sam došla maltene jučer i jedina osoba koju se spominje u kojekakvim postovima/temama je upravo dotični, stoga sam zaključila da je neizbježan inventar ovog foruma.

Žalosno je uopće da se na nekog kao što je on troše toliko postovi (uključujući i ovaj) i pokreće rasprava.

Da je iole humorističan pa makar samo trolao ne bih ništa rekla.

Ovako je vidljivo samo to da je dječaku dosadno i da mu fali pažnje u životu i to nadoknađuje na forumu.

Budite humanitarni, nasjednite na koju provokaciju, dođe na isto ko da ste nahranili dijete u Africi.

Ak vam ne paše, ignorirajte ga jer za to imate puno pravo, ali moderatore pustite da rade ono za što su namijenjeni.

18 godina
Ukulele kaže...

1. Na forum sam došla maltene jučer i jedina osoba koju se spominje u kojekakvim postovima/temama je upravo dotični, stoga sam zaključila da je neizbježan inventar ovog foruma.

2. Da je iole humorističan pa makar samo trolao ne bih ništa rekla.

3. Ovako je vidljivo samo to da je dječaku dosadno i da mu fali pažnje u životu i to nadoknađuje na forumu.

4- Ak vam ne paše, ignorirajte ga jer za to imate puno pravo, ali moderatore pustite da rade ono za što su namijenjeni.

1. Dobrodosla

2. Nemas smisla za humor/satiru

3. Slabo vidis

4. Istina

Samo bih se nadovezao da taj trol ima puno "veci mozak" od 98% populacije ovog foruma...

14 godina
tnakir kaže...
Ukulele kaže...

1. Na forum sam došla maltene jučer i jedina osoba koju se spominje u kojekakvim postovima/temama je upravo dotični, stoga sam zaključila da je neizbježan inventar ovog foruma.

3. Ovako je vidljivo samo to da je dječaku dosadno i da mu fali pažnje u životu i to nadoknađuje na forumu.

4- Ak vam ne paše, ignorirajte ga jer za to imate puno pravo, ali moderatore pustite da rade ono za što su namijenjeni.

1. Dobrodosla

3. Slabo vidis

4. Istina

Samo bih se nadovezao da taj trol ima puno "veci mozak" od 98% populacije ovog foruma...

1. Hvala

2. Nisam ni pokušavala biti smiješna (ako si mislio na njegove postove, onda očito nemam)

3. Hm, trolu da nije dosadno.

4. Amen

Nadovezujem na nadovez - neosporavam, ali i dalje je nezanimljiv.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 10:48 (Ukulele).
17 godina

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/maloljetnik-15-prebio-djecaka-13-udvarao-se-njegovoj-curi-241558

Mislim da smo se svi tu i tamo potuki u školi ali nikoga nismo prebili......

18 godina
neaktivan
Mentalist je smijesan koliko i tumor na debelom crijevu. Ne znam zasto ga drug Drago stiti od protjerivanja ali meni je prvi na listi za crnjaka. :)
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
tnakir kaže...
Ukulele kaže...

1. Dobrodosla

3. Slabo vidis

4. Istina

1. Hvala

2. Nisam ni pokušavala biti smiješna

3. Hm, trolu da nije dosadno.

4. Amen

Nadovezujem na nadovez - neosporavam, ali i dalje je nezanimljiv.

Mogla si se i predstaviti uz neku prigodnu sliku {#}, ovako samo spamaš ništa nezanimljivije od npr. mene ili dotičnog Mentalista. Nekako mi se čisto otela i sumnja da imaš ženski spolni organ, pošto se proučavanjem dotičnog trola ne bave cure, nego institucije ovog foruma - koje su koliko sam skužio moderatori, tako da si vjerojatno ili klon jednog od njih, ili opet - čisto samo spamaš.

I rasprava ne ide uopće u smjeru da se brane pojedinci tipa par spamera, liječenih trolova ili ustašoidnih isprdaka, nego ide u smjeru da se svako drukčije mišljenje od moderatorskog na posve uobičajenoj i zdravoj temi ili raspravi,nebitno, ispravlja poput krive Drine. O tome se radi, toliko će te se ispravljati da na kraju jedino - ili ćeš misliti kao moderatori, ili kako je meni jasno rečeno - odfakaj, za tobom se neće plakati. Samo o tome se radi, ako je ovo privatni ringšpil 4,5 moderatora i njihovih 10 istomišljenika, tako je trebalo tu temu onda i nazvati. Na to sam se ja pak - nadovezao, i na to sam reagirao.

Zaboli me za mentalista kao i njega za mene, za gay populaciju - koliko i njih za mene, fašiste, naciste i slične društvene nakaze i anomalije, također niti sam pobornik, niti ih zastupam itd. Mene smeta ispravljanje krivih Drina i prilagođavanje svakog drukčijeg mišljenja od moderatorskog - milom ili silom. Nije nešto što mi je strano i radi čega sam letio sa foruma di sam bio 5 ili 7g, čisto je pravac u kojem razmišljam jer iza svakog pa i moderatorskog nicka i avatara ipak stoji - čovjek i ljudski karakter. Pa kako se ti kome od njih svidio, skupa sa svojim mišljenjem i stavovima, tako ćeš proći po forumima.

To sam govorio, nikakvi luđaci koji propagiraju fašizam i nacizam, crnce posjedaju na stražnja sjedala u busevima ili pak istrebljuju gay,homo ili lez scenu. To su izgovori, mene smetaju zdrave teme, zdravi ljudi i zdrave rasprave gdje moraš misliti - kako ti se ipak na kraju poplavi i naloži, ili odfakaj.

Kako sam već dvaput rekao, čudim se vlastitoj gluposti, pa jel me itko tjera da pišem - ako mi tu išta smeta, mogu jednostavno s teme - odfakati.

Dobro ti meni došla u ovu temu.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 10:52 (thedream).
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Mentalist je smijesan koliko i tumor na debelom crijevu. Ne znam zasto ga drug Drago stiti od protjerivanja ali meni je prvi na listi za crnjaka. :)

Vi gospodine nemate smisla za humor.

hacktivist
18 godina
moderator
thedream kaže...
Zaboli me za mentalista kao i njega za mene, za gay populaciju - koliko i njih za mene, fašiste, naciste i slične društvene nakaze i anomalije, također niti sam pobornik, niti ih zastupam itd. Mene smeta ispravljanje krivih Drina i prilagođavanje svakog drukčijeg mišljenja od moderatorskog - milom ili silom.

Puno si napisao, a da nisi rekao ništa konkretno. Primjeri?

18 godina
moderator
Bypass kaže...
Danny_HR kaže...

Vi gospodine nemate smisla za humor.

Mentalist redovito prelazi granice dobrog ukusa (i humora) - time se nada skrenuti pažnju na sebe. Očito je jako uspješan u tome što radi. U skretanju pažnje, ne u tome da bude humorističan. {#}

17 godina

A da se ova teme preimenuje u Mentalist i njegov mentalni sklop?

Pa ljudi, pišete o njemu već dvi stranice. Očito je njegov naum uspio i sad vam se lipo smješka sa GUŠTOM...

18 godina
neaktivan

evo da se više ne bavite mentalistom...

opet se režu vrpce i zatvaraju objekti {#}

18 godina
neaktivan

Dream, ne znam od kud toliko frustriran stav prema moderatorima, kad bar na ovom forumu ne vidim oštro forsiranje jednog mišljenja. Ne možeš reći da će te bilo koji moderator kazniti isključivo zbog toga što se tvoje i njegovo mišljenje ne poklapa. Dapače, ako to tvrdiš trolaš, jer to jednostavno nije istina.

Jedni drugima namećemo svoje mišljenje, to je sasvim normalna stvar za forume, baš kao što ti pokušavaš 'nametnuti' svoje mišljenje ostalim sudionicima bilo koje teme, tako će i moderator pokušati 'nametnuti' svoje mišljenje tebi. Ali sam 100% siguran da nikad nitko neće biti kažnjen ako to ne prihvati.

Kad vidiš protjeranog ili suspendiranog forumaša, budi siguran da nije kažnjen jer je njegovo mišljenje drugačije ili neprihvatljivo, već isključivo ako promovira neki od oblika netrpeljivosti, mržnje, diskriminacije i sl.

Dakle ja smijem reći "ne volim homoseksualce i smatram da homoseksualnost nije prirodna", ali ne smijem reći "homoseksualce policija treba tući a ne štititi".

Ako kažem ono prvo i moderator se ne slaže samnom, neću dobiti karton već eventualno tl;dr oblik teksta u kojem će me se pokušati razuvjeriti i objasniti mi da sam u krivu. Ako napišem ovo drugo, dobit ću kartonček čisto da napravim pauzu i skuliram se.

A sad, kad si toliko uvjeren u to da moderatori od ovog foruma rade vlastito igralište na kojem su dobrodošli samo njihovi istomišljenici, daj mi primjer ili GTFO s takvim nebulozama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 11:12 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

A sad, kad si toliko uvjeren u to da moderatori od ovog foruma rade vlastito igralište na kojem su dobrodošli samo njihovi istomišljenici, daj mi primjer ili GTFO s takvim nebulozama.

samom činjenicom da si mod (smod ili admin) odmah si po defaultu kriv da nisi objektivan

i tokom cijele karijere moda morati češ se opravdavati klincima od 10 godina

ja to znam iz prve ruke, bio sam admin na jednom velikom forumu.

trolanje, provociranje, vrijeđanje sve je to poželjno, no opaliti kaznu znaći da si pristrani mod (ovo je sad pogled sa trolovske strane) {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 11:23 (Darky).
18 godina
moderator
Darky kaže...
Danny_HR kaže...

samom činjenicom da si mod (smod ili admin) odmah si po defaultu kriv da nisi objektivan

i tokom cijele karijere moda morati češ se opravdavati klincima od 10 godina

ja to znam iz prve ruke, bio sam admin na jednom velikom forumu.

trolanje, provociranje, vrijeđanje sve je to poželjno, no opaliti kaznu znaći da si pristrani mod (ovo je sad pogled sa trolovske strane) {#}

Bez brige, na ovom forumu obično istjerujemo stvari na čistac. Sve to ide javno i sve se vidi tko što piše. Thedream je iznio optužbe i sad očekujemo da ih potkrijepi argumentima. Za njegovo dobro se nadam da će argumentirati svoje optužbe, jer bezrazložna opstrukcija rasprave i hajka na moderatore neće proći nekažnjeno. {#}

18 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

opstrukcija rasprave i hajka na moderatore neće proći nekažnjeno. {#}

jel to ona kazna sa ćevapima i pivom? {#}

16 godina
neaktivan

Pričali o cicama, bankama, autima, seksualnoj orijentaciji, ovdje veoma popularnoj - religiji, ili čisto pričali ni o čemu, iskustvo osobe koja je odletila sa par tisuća(5.5k +) postova sa 3 foruma do sada me naučilo nekim stvarima.

Ne ulazi u nebulozne rasprave s moderatorima jer oni to jesu - a ti nisi i njihova je zadnja, i pod dva, primjeri neka ti budu naše buduće rasprave, a ne da ja sad iz 537 stranica teme sjeckam post po post gdje se mod nije složio sa mnom / nekim drugim ili je bio isprovociran do te mjere, da mi je bolje da sam ušutio, ili netko drugi, inače bi dobio po glavi kartonom.

To bi bio, smatram, čisti spam s moje strane, da opalim multiquote od 3km, koji će povući idućih 33km žući, rasprave i kartona. Uz to, na poslu sam pa baš i nemam iskreno vremena za potkrijepiti se traženjem gdje me neki mod izbacio ili ja njega iz takta.

Toliko pameti i razuma imam, pa i kolegijalnosti. Primjeti čisto ubuduće, to je sve.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ne ulazi u nebulozne rasprave s moderatorima jer oni to jesu - a ti nisi i njihova je zadnja, i pod dva, primjeri neka ti budu naše buduće rasprave, a ne da ja sad iz 537 stranica teme sjeckam post po post gdje se mod nije složio sa mnom / nekim drugim ili je bio isprovociran do te mjere, da mi je bolje da sam ušutio, ili netko drugi, inače bi dobio po glavi kartonom.

Ovo nije točno. Odnosno, točno je kad se raspravlja o pravilima, ali u općenitoj raspravi ne stoji. Jesi li ikad dobio karton zbog neslaganja s moderatorom?

Drugi forumi me ne zanimaju, jer si ovdje na neki način prozivao moderatore, a ja smatram da je to bilo bez osnove.

Puno sam se puta kačio s forumašima ovdje, pa im nisam davao kartone zbog toga, već sam to prepustio drugim moderatorima na procjenu. A koliko vidim, tako čini i ostala populacija moderatora ovdje gore u kulama bjelokosnim. Mogu gledati ubuduće, isto kao što gledam već 3 godine - siguran sam da se takve stvari ne dešavaju.

17 godina

Sad ćemo opet slušati propovjedi sa oltara "glasajmo za HDZ"

Katastrofa......

A pitam se, zašto nemaju pravo na povrat obični ljudi kojima je komunzam oduzeo imovinu?

Djedu od moje žene su u Šibeniku oduzeli jako mnogo zemlje na kojem je izgrađen cijeli jedan kvart. Hoće li njima država dati nekakvo obeštećenje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 11:58 (amater_2).
18 godina
neaktivan
Potpuno je svejedno, HDZ ove izbore gubi, a ja sam duboko uvjeren da ih namijerno žele izgubiti.

Iduća će vlada (koja god bila) po svoj prilici morati uvesti nekoliko oštrih i nepopularnih mjera. A ako to bude ekipa iz Kukuriku koalicije, tim bolje za HDZ, jer će na idućim izborima moći reći "evo, mi to ne bismo tako napravili."
To mi je prvi put palo na pamet kad sam vidio na HDZ-ovom plakatu "Nećemo nove poreze." i slično.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice