Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.191.920
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Mentalist kaže...
mbaksa kaže...

Dakle, nije istina da osporavam ljubav prema Hristu, Allahu ili Jahveu. Ja iskreno vjerujem da postoje ljudi koji vjeruju i vole izmišljene figure, to su dakle idolopoklonici. Ne kužim što ti sad hoćeš od mene? Dobre stvari ću podržavati, loše stvari ću ismijavati i omalovažavati. Posve je u redu ismijavati gluposti. Ako ne ismijavaš gluposti, kako će oni koji rade te gluposti, a nisu svjesni da su to gluposti, znati da su to gluposti?

Samo to mi je trebalo i samo to sam cekao.

Biti peder je glupo, oni stavljaju penis u anus, tralalala. Je li lijepo ovo ismijavanje?

Na tebi je da odlucujes sta je glupo? Onda je i na meni.

P.S.

Da se nisi usudio kartonirat me zbog ovoga!

nelogične stvari su u principu glupe, pitanje je ovdje samo tvoje malicioznosti iz koje proizlazi tvoj trolež, praviš umjetnu petlju tolerirao bi netolerantne, možda je i glupo stavljati penis u anus (nije glupo jer su na anusu živčani završetci koji se podražavaju i nekima čine ugodu), ALI S TIM NISAM NIKOME UČINIO NAŽAO, to je smisao tolerancije

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos
18 godina

Evo kak naše trulo Pravosuđe izvrsno trenira strogoču na jadnom Japancu koji papci zamuljani do daske.{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/japanac-izgnan-hrvatske-nisam-vidio-oznaku-granicni-prijelaz-clanak-343277

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
moderator
Mentalist kaže...
mbaksa kaže...

Dakle, nije istina da osporavam ljubav prema Hristu, Allahu ili Jahveu. Ja iskreno vjerujem da postoje ljudi koji vjeruju i vole izmišljene figure, to su dakle idolopoklonici. Ne kužim što ti sad hoćeš od mene? Dobre stvari ću podržavati, loše stvari ću ismijavati i omalovažavati. Posve je u redu ismijavati gluposti. Ako ne ismijavaš gluposti, kako će oni koji rade te gluposti, a nisu svjesni da su to gluposti, znati da su to gluposti?

Samo to mi je trebalo i samo to sam cekao.

Biti peder je glupo, oni stavljaju penis u anus, tralalala. Je li lijepo ovo ismijavanje?

Na tebi je da odlucujes sta je glupo? Onda je i na meni.

Ovakvo tvoje djetinjasto ponašanje je glupo. I djetinjasto. {#}

Zapravo i omalovažavajuće. Naime, riječ "peder" u hrvatskom jeziku više značenja i ima negativnu konotaciju. Zapravo se često koristi za označavanje podle, prevarantske osobe. Reci - što te ponukalo da upotrijebiš baš tu riječ? Što fali riječi homoseksualac, koja je nedvosmislena i ne nosi negativnu konotaciju?

Što se tiče stavljanja penisa u anus (kad već moramo o biologiji) - uz ovo što je (s)izgoreo napisao, zar i inače heteroseksualni muškarci ne stavljaju penis u anus? Od kad se smanjila demonizacija analnog seksa, sve više žena priznaje da je probalo i da uživa u tome.

I što si sad na kraju ti napravio? Jesi li ti ismijavao glupost? Ne, izrekao si glupe tvrdnje - upravo su te tvoje tvrdnje vrijedne ismijavanja. Baljezgaš i trolaš. Jel vidiš kako to funkcionira? Ako pokušaš neopravdano ismijavati nešto što nije za ismijavanje, to ti se obije u glavu. {#}

16 godina
protjeran
mbaksa kaže...
Jel vidiš kako to funkcionira? Ako pokušaš neopravdano ismijavati nešto što nije za ismijavanje, to ti se obije u glavu. {#}

Sad vidim.

Ne kazem da se ne bih zelio raspravljati s vama ovdje, nego moram uciti biologiju (ako se uspijem odvojiti od racunara).

Pa da, vas je 100, ja sam jedan (jer ste sve ostale zacrnili, ali oni su si krivi sto se ne kontrolisu). Reci cu par misli jos, vezanih za tebe i mene.

Religija je odlicna, i ljudi koji dijele taj skup vjerovanja, misle da su u pravu. Homoseksualci isto.

Da nema protivnika religije i da je na svijetu samo jedna, svijet bi bio divno mjesto. Homoseksualnost isto.

Mnogi misle da je religija losa za djecu, iako se odgajaju kao ateisti i sve sto cuju su parole. Homoseksualnost isto.

Ma ne mogu vise, ne kazem da si los govornik ili nesto, nego znam da necu biti u pravu. Kad tad primis metak u potiljak i zavolis Velikog Brata.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Sad vidim.

Ne kazem da se ne bih zelio raspravljati s vama ovdje, nego moram uciti biologiju (ako se uspijem odvojiti od racunara).

Pa da, vas je 100, ja sam jedan (jer ste sve ostale zacrnili, ali oni su si krivi sto se ne kontrolisu). Reci cu par misli jos, vezanih za tebe i mene.

Religija je odlicna, i ljudi koji dijele taj skup vjerovanja, misle da su u pravu. Homoseksualci isto.

Da nema protivnika religije i da je na svijetu samo jedna, svijet bi bio divno mjesto. Homoseksualnost isto.

Mnogi misle da je religija losa za djecu, iako se odgajaju kao ateisti i sve sto cuju su parole. Homoseksualnost isto.

Ma ne mogu vise, ne kazem da si los govornik ili nesto, nego znam da necu biti u pravu. Kad tad primis metak u potiljak i zavolis Velikog Brata.

više voljeti ljude ili imaginarnog boga, ako više voliš ljude više ćeš poštovati njihov integritet, ukoliko više voliš boga činit ćeš besmislice koje su ljudi napisali u njegovo ime prije par milenija i uništavati ljudski integritet u djelovima gdje se on kosi sa božjom voljom... gdje si ti i što je gluplje logičnije ili pametnije? jesmo li mi društvo ljudi ili bogova i pripadajućih bogomoljki?

ako smo društvo ljudi za ljude onda je odgovor jasan, neka se religije prilagode ljudima u djelovima gdje su netolerantne prema ljudskom biću i integritetu

Dakle mjera ljudskog društva su ljudi i čovjek a ne bog

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 14:37 ((s)izgoreo).
18 godina
moderator
Mentalist kaže...
mbaksa kaže...
Jel vidiš kako to funkcionira? Ako pokušaš neopravdano ismijavati nešto što nije za ismijavanje, to ti se obije u glavu. {#}

Sad vidim.

Jadno čovječe, naprosto jadno. Na tvoju žalost, na ovom forumu u konačnici prevladaju argumenti, integritet, inteligencija - to je razlog zbog kojeg forum izgleda tako kako izgleda. A ne zato jer je "nas 100" ili zato jer smo "sve ostale zacrnili". Izgubio si argument i sad se vadiš tako da optužuješ da tebe i takve poput tebe forumska većina ugnjetava. Ono, zakon jačeg, a?

Mentalist kaže...

Ne kužim ove tvoje besmislice. Koja je veza između lijevih i desnih rečenica?

BTW Mnogi mislie da je religija loša ne samo za djecu nego za sve zbog onoga što religija jest, odnosno što radi. Posebno je pogubna za djecu jer ih uči nekritički prihvaćati apsurdne i ničim potkrijepljene tvrdnje i ideje i uči ih zadrtosti i netoleranciji (ali samo prema određenim skupinama ljudi), dok s druge strane propovijeda toleranciju - dakle, uči ih da je u redu biti licemjeran. Religije djeci nameću svoj ograničeni svjetonazor, umjesto da djeci daju informacije i omoguće im da sami dođu do zaključaka.

Mentalist kaže...

Veliki Brat, kad bi i postojao, ne bi želio idolopoklonike. {#} Ne bi želio ljude koji su moralni (samo) zato jer se boje pakla.

17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Mentalist kaže...
mbaksa kaže...

Ne kužim. Što ti to znači da ja osporavam "ljubav prema Hristu, Allahu ili Jahveu."? Ne osporavam to, kao ni ljubav prema Djedu Mrazu.

Ne postujes njihov nacin zivota i omalovazavas ga i konstantno srozavas kao sto smo to nekada cinili s homoseksualcima.

BTW kad me optužuješ da nešto ismijavam i omalovažavam budi malo konkretniji. Meni je jasno zašto su vjernici - vjernici. I ja ih ne ismijavam kao takve ili zbog toga što su vjernici. Ja ismijavam stavove poput onog da je Biblija "božja riječ", ismijavam postavljanje Biblije kao moralnog autoriteta, omalovažavam homofobiju, pedofiliju, indoktrinaciju.

Mentalist kaže...
Moras biti tolerantniji

Na ljudsku glupost se ne smije biti tolerantan ili se može biti tolerantan tek do nekih granica (do kad ta ljudska glupost ne šteti ljudima i društvu).

Zašto se smatraš pozvanim ismijavati gluposti? Za nekoga drugoga, to nisu gluposti...Zašto se smatraš pozvanim uvjeravati druge da to jesu gluposti, iako oni smatraju da nisu?

Za mene može biti glupost   dati   200 kuna za 5 min vožnje kartingom, za zaljubljenika u karting će to biti normalna stvar...Dal da ga ismijavam da on shvati kako je to glupost?

Logično je smatrati vjerovanje vjernika da je "Biblija=Božja riječ) jer, ono o čemu govori knjiga, to je ono što nam autor poručuje, a vjernici smatraju da su apostoli prenositelji Božje riječi...oni su napisali Bibliju, dakle, prenesli su Božju riječ...

Tako da, misliš da je u redu ismijavati nešto jer to nije po tvome čifu?   {#}

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 15:06 (angel of fire).
18 godina
moderator
angel of fire kaže...
Zašto se smatraš pozvanim ismijavati gluposti? Za nekoga drugoga, to nisu gluposti...Zašto se smatraš pozvanim uvjeravati druge da to jesu gluposti, iako oni smatraju da nisu?

Ajmo mi prvo vidjeti neke stvari. Ajmo vidjeti što ti misliš da ja ismijavam pa da onda nastavimo od toga. Da, ja sam se izrazio kao "ismijavam ljudsku glupost", no pogledaj moje postove - ima možda nešto, ali ne baš previše. I uvijek je argumentirano. Većinom je sve to posve opravdano kritiziranje. Ja se ne rugam ljudima (bar ne većini) zbog toga što rade neke stvari koje smatram smiješnima, jer znam da drugačije ne mogu, jer su tako indoktrinirani.

angel of fire kaže...
Za mene može biti glupost   dati   200 kuna za 5 min vožnje kartingom, za zaljubljenika u karting će to biti normalna stvar...Dal da ga ismijavam da on shvati kako je to glupost?

Pa zašto ga ne ismijavaš? Pa da vidiš hoće li ti se obiti u glavu ili ne. {#} Nećeš ga ismijavati, zato jer misliš da će ti se obiti u glavu, zar ne? Zašto ga sad tu, za primjer, ne ismijajvaš? Zato jer znaš da tih 200 kn za 5 minuta vožnje njemu donese jako puno zadovoljstva. Zar to zaslužuje ismijavanje? Ti procijeni. {#}

angel of fire kaže...
Logično je smatrati vjerovanje vjernika da je "Biblija=Božja riječ) jer, ono o čemu govori knjiga, to je ono što nam autor poručuje, a vjernici smatraju da su apostoli prenositelji Božje riječi...oni su napisali Bibliju, dakle, prenesli su Božju riječ...

Je li "logično" ili je "zaista tako"? Sad pokušavaš manipulirati, jer malokoji kršćan vjeruje da je Biblija doslovce božja riječ. Većina njih će si iz Biblije vaditi stvari koje im pašu, a ignorirati one koje im ne pašu. Kako sad to, ako smatraju da je sve što piše u Bibliji božja riječ? To je jedan aspekt. Drugi aspekt, o kojem sam raspravljao s jednom jehovkom, je - kako su autori biblije znali što treba zapisati? Čuli su glasove u glavi? Takve ljude danas šalju u ludnice. {#} Danas će se i prosječan vjernik smijati ili će smatrati ludim osobu koja tvrdi da joj bog govori. Ajde molim te lijepo sad objasni kako pomiriti te kontradiktornosti?

angel of fire kaže...

Tako da, misliš da je u redu ismijavati nešto jer to nije po tvome čifu?  {#}

Molim primjere toga gdje ja nešto ismijavam jer "nije po mome čifu"! Da ne ispada da me bezveze optužuješ da radim nešto što ne radim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 15:23 (mbaksa).
17 godina
rambox kaže...

Evo kak naše trulo Pravosuđe izvrsno trenira strogoču na jadnom Japancu koji papci zamuljani do daske.{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/japanac-izgnan-hrvatske-nisam-vidio-oznaku-granicni-prijelaz-clanak-343277

- update, upravo je odletio za Paris....

- neznanje nikad ne može biti opravdanje, ali da, mogli su mu progledati kroz prste.. međutim kako to pravno rješiti, istovremeno bi svaka odgovorna osoba mogla biti prozvana za kršenje/ne provođenje zakona. Kad se sve to uzme u obzir, bolje se pridržavati pravila.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
protjeran

Oprostite na padobranstvu, ali spada li ismijavanje različitosti (stavova, uvjerenja, ili kako kažete ''indoktrinacije'' koje su nelogične) pod tolerantno ponašanje ili ne?

Sapientia est potentia.
18 godina
moderator
Venom_1984 kaže...

Oprostite na padobranstvu, ali spada li ismijavanje različitosti (stavova, uvjerenja, ili kako kažete ''indoktrinacije'' koje su nelogične) pod tolerantno ponašanje ili ne?

Nisi se baš najsretnije izrazio. "Ismijavanje različitosti"? Različitosti baš i nema smisla ismijavati, zar ne? Jer u tom moru "različitosti", neki članovi (pod tim ne mislim na osobe) te različitosti mogu biti pametni, neki neutralni, a neki glupi. Ove zadnje je OK ismijavati. Ili u najmanju ruku kritizirati. {#}

Što je? Bojiš se pričati o konkretnim stvarima? Daj neke konkretne primjere pa da vidimo.

14 godina
protjeran

Ne mislio sam na recimo vjerske fundamentaliste kojih ste se uhvatili (koji su naravno netolerantni). Smatram da ismijavanje spada pod mentalno nasilje (što argumentirana kritika nikako nije, velika je razlika između ta dva pristupa); bilo kakvo nasilje je dakako definicija netolerantnosti. Ali, postavlja se pitanje kako biti tolerantan prema ljudima koji sami propagiraju netoleranciju (gadan začarani krug)?

Sapientia est potentia.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 15:44 (Venom_1984).
18 godina
moderator
Venom_1984 kaže...

Ne mislio sam na recimo vjerske fundamentaliste kojih ste se uhvatili (koji su naravno netolerantni). Smatram da ismijavanje spada pod mentalno nasilje (što argumentirana kritika nikako nije, velika je razlika između ta dva pristupa); bilo kakvo nasilje je dakako definicija netolerantnosti. Ali, postavlja se pitanje kako biti tolerantan prema ljudima koji sami propagiraju netoleranciju (gadan začarani krug)?

Zašto bi bio tolerantan prema ljudima koji sami propagiraju netoleranciju? Ili zašto bi to trebao biti? To nema smisla.

18 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

Tako da, misliš da je u redu ismijavati nešto jer to nije po tvome čifu?  {#}

glupost jest univerzalna kategorija, dakle poštovati nečiju različitost nije glupost ako ta različitost ne ugrožava mene ili bilo koga, na taj način poštujem drugo ljudsko biće i njegovu slobodu, ukoliko vjerniku vjera nalaže uništiti, prezreti različitost koja ga ne ugrožava to je glupo i ne samo glupo to je zločin uperen protiv čovjeka koji nikome nije ni na koji način naudio, takvu vjeru ne poštujem, prezirem ju i kritiziram

opet ponavljam treba težiti društvu kojemu je mjera čovjek a ne nešto drugo, kad god se pojavi ideologija koja je protivna ljudskoj slobodi da čini ono što hoće a da pritom ne ugrožava druge, takvu ideologiju treba prezreti, prokazati i natjerati da se promjeni u onom djelu gdje ugrožava ljudski integritet i nastojanje da bude tolerantno i samim time u svojoj ukupnosti najviše moguće slobodno

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 16:03 ((s)izgoreo).
14 godina
protjeran
mbaksa kaže...
Venom_1984 kaže...

Zašto bi bio tolerantan prema ljudima koji sami propagiraju netoleranciju? Ili zašto bi to trebao biti? To nema smisla.

Što s njima i kuda s njima? To su prava pitanja, jer ih ima mnogo među ovih 7 milijardi, zaista mnogo. Tu vidim segregaciju (bezrazložno ružne konotacije ova riječ nosi) kao realno i izvedivo rješenje koje bi dovelo do konačnog mira, na obostrano zadovoljstvo.

Sapientia est potentia.
14 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
angel of fire kaže...
...

glupost jest univerzalna kategorija, dakle poštovati nečiju različitost nije glupost ako ta različitost ne ugrožava mene ili bilo koga, na taj način poštujem drugo ljudsko biće i njegovu slobodu, ukoliko vjerniku vjera nalaže uništiti, prezreti različitost koja ga ne ugrožava to je glupo i ne samo glupo to je zločin uperen protiv čovjeka koji nikome nije ni na koji način naudio, takvu vjeru ne poštujem, prezirem ju i kritiziram

opet ponavljam treba težiti društvu kojemu je mjera čovjek a ne nešto drugo, kad god se pojavi ideologija koja je protivna ljudskoj slobodi da čini ono što hoće a da pritom ne ugrožava druge, takvu ideologiju treba prezreti, prokazati i natjerati da se promjeni u onom djelu gdje ugrožava ljudski integritet i nastojanje da bude tolerantno i samim time u svojoj ukupnosti najviše moguće slobodno

Ograničavanje nekih sloboda je nužno da bi društvo normalno funkcioniralo, u skladu i miru. Kako te ''neke'' slobode ugrožavaju druge je dovoljno za barem 20 stranica ove teme, više je naćina na koji se može nekoga ugroziti.

Sapientia est potentia.
18 godina
moderator
Venom_1984 kaže...
mbaksa kaže...
Venom_1984 kaže...

Što s njima i kuda s njima? To su prava pitanja, jer ih ima mnogo među ovih 7 milijardi, zaista mnogo. Tu vidim segregaciju (bezrazložno ružne konotacije ova riječ nosi) kao realno i izvedivo rješenje koje bi dovelo do konačnog mira, na obostrano zadovoljstvo.

Ne uvažavati, ignorirati, ismijavati. Ljudi traže odobrenje. Kad ga ne dobiju, nemaju nikakvu moć. Dao sam ti prije primjer - da homofob preseli u okolinu koja je gej friendly, on je u toj okolini gotov, barem što se tiče homofobije. Ili će se prilagoditi okolini i shvatiti da nisu problem homoseksualci nego njegova homofobija, ili će on biti taj koji je problem - on će postati taj homoseksualac protiv kojeg je širio netoleranciju.

Pogledaj što se sad crkvi događa - najviše je boli to što je sve dalje sve manje ljudi uvažava. Vlada i političari je više ne šljive ni pet posto (samo pred izbore, da ovčice nagovore da glasaju za vladajuće), zbog pedofilskih skandala mnogi ljudi su zauvijek crkvi rekli zbogom (pogotovo u Njemačkoj), a i mladi općenito, zahvaljujući daleko većoj informiranosti, crkvu baš i ne doživljavaju. Doživljavaju je samo kao mjesto za obrede, nadaju se da će se vjenčati u crkvi, da će im pokopati bližnje i to je to.

18 godina
ihush kaže...
rambox kaže...

- update, upravo je odletio za Paris....

- neznanje nikad ne može biti opravdanje, ali da, mogli su mu progledati kroz prste.. međutim kako to pravno rješiti, istovremeno bi svaka odgovorna osoba mogla biti prozvana za kršenje/ne provođenje zakona. Kad se sve to uzme u obzir, bolje se pridržavati pravila.

To se moglo na drukčiji način rješit, elegantnije i mekše i opet po zakonu ja ne znam kak točnu proceduru no zato oni koji se razumiju znaju itekako to sigurno. Klasična glupost u Hrvatskoj tam di je manje više nebitno, sitan slučaj jedne osobe u specifičnoj situaciji strogoča a moglo se i drukčije rješit.{#}{#}

U sasvim drugom primjeru di je sve manje više jasno, ak nisi lud ili pijan ili u Zoni Sumraka no ipak je na kraju ispalo sve troje zajedno jel a ko je onda odgovoran za urušavanje Inter Zaprešič Gradnja d.o.o možda.{#}{#}{#}

http://www.jutarnji.hr/kupska-ulica--stanari-kupske-izgubili-spor-protiv-hep-a-i-tehnike--moraju-platiti-5-tisuca-kuna-sudskih-troskova/946081/

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
Mentalist kaže...

Podupires njihovo postojanje, ali ne i njihovo djelovanje?

Slike pokazuju stanje u skolama i prihvacenost razlicitih tipova odjevanja. Meni je neki "dress code" potpuni idiotluk, svatko ima pravo da se oblaci kako hoce, raznolikost mora postojati.

Kada bi netko dosao gol u skolu, smatrali bi ga ludim, a on je samo napredan.

Nemam što podupirati...kao i sa gay populacijom, pedofili su jednostavno tu i nisu takvi svojom voljom. Druga je sad stvar što je tu već riječ o ozbiljnom poremećaju.

Što se slika školaraca tiče, znam ja dobro kako ljudi reagiraju na sve što nekako iskače iz okvira. Mene kad vide bez poslovnog odijela, misle da sam serijski silovatelj baba i ubojica, jer tetovirana budala mora bit' nekakav luđak. Gdje si vidio takvog poslovnog čovjeka i programera? {#}

Što se mene tiče, klinci mogu i trebaju nositi što god žele, ako se u tomu osjećaju ugodno.

GeneralPag1997 kaže...
najbolje da skole daju uniforme jbga.nismo mi takvo drustvo.

Je, najbolje je da manjak odgoja od strane roditelja, a i društva općenito, prikrijemo uniformama.

Uvijek je bilo ljudi koji imaju više ili manje od prosjeka, ali odgoj (prvenstveno) je taj koji djecu uči ponašanju u društvu.

Mentalist kaže...
Isto tako kad vidis nekog starca da se ljubi s djevojcicom, ili zenu sa zenom, ili muskarca sa muskarcem, ili nudistu kako prelazi cestu... Necemo ih zato sklanjati iz drustva, treba postovati razlike.

Naravno, ali i tu postoji granica... neću poštivati volju nekoga da sa odsječenom glavom svoje bake šeta gradom, jer je, eto, različit {#}

mbaksa kaže...
Ne bira se voljeti ili mrziti.

Ne sve, ali bira se bira...čak se i nauči {#}

18 godina
neaktivan
eevek kaže...

Što se mene tiče, klinci mogu i trebaju nositi što god žele, ako se u tomu osjećaju ugodno.

onda izvoli u društvu koje imamo omogućiti da nose ono što žele

eevek kaže...

Je, najbolje je da manjak odgoja od strane roditelja, a i društva općenito, prikrijemo uniformama.

Uvijek je bilo ljudi koji imaju više ili manje od prosjeka, ali odgoj (prvenstveno) je taj koji djecu uči ponašanju u društvu.

druga rečenica je u suprotnosti sa izjavom koju si dao mentalistu, drugo manjak odgoja nije problem samo roditelja jer roditelji nisu neovisne instance koje ne žive u društvu, opet, društvo je onakvo kakvo jest, treba ga mijenjati a to je dugotrajan proces, na žalost nama trebaju kratkoročne mjere, ja sam za uniforme u školama kao kratkoročno rješenje

eevek kaže...
Naravno, ali i tu postoji granica... neću poštivati volju nekoga da sa odsječenom glavom svoje bake šeta gradom, jer je, eto, različit {#}

dignitet osobe treba poštovati i u njezinoj smrti, ako ništa drugo neka hoda sa prepariranom glavom radi sanitarnih problema {#}

eevek kaže...

Ne sve, ali bira se bira...čak se i nauči {#}

neka se bira naučiti ponašati se prema ljudima ljudski

16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...{#}

dignitet osobe treba poštovati i u njezinoj smrti, ako ništa drugo neka hoda sa prepariranom glavom radi sanitarnih problema {#}

Poslije smrti... Dignitet? Ne hvala.

Ja navijam za tebe, tako je simpaticno gledati kako pametujes, i kako te drugi prate u stopu i vole te.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 18:10 (Mentalist).
14 godina
odjavljen

Meni je cudno kako je bas sgoreo spomenut u clanku na BUGu a ne ti Mentaliste puno si zanimljiviji. E sa pitam se zasto bas on!? :S

To što je homoseksualnost normalna ne znači da je heteroseksualnost abnormalna. {#} Po kojoj logici jedno isključuje drugo? Tim više što nas je na Zemlji zaista previše, tako da bi u ovom trenutku homoseksualnost bila zapravo - prirodnija - bar dok ne spadnemo tamo ispod milijarde ljudi.

Baksa izvrčeš pitanja/odgovore, ako je normalno to znači da sljedečih 100 godina svi mogu biti homo i da je dalje bude sve normalno ( put prema sve više ljudi itd...)...

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 18:24 (Diplomat).
18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ja navijam za tebe, tako je simpaticno gledati kako pametujes, i kako te drugi prate u stopu i vole te.

dignitet - položaj onoga koji je cijenjen, uvažavan i slavljen [osoba od digniteta]; čast, dostojanstvo, ugled

što sam rekao a da ti se ne sviđa ili je nepametno, objasni ili začepi, moram li iza svake rečenice pisati IMO, upisujem svoja mišljenja, kontriraj

ukoliko želiš da ti glava poslije smrti bude preparirana i nošena po gradu reci, sredit će se nešto

Diplomat kaže...

Baksa izvrčeš pitanja/odgovore, ako je normalno to znači da sljedečih 100 godina svi mogu biti homo i da je dalje bude sve normalno ( put prema sve više ljudi itd...)...

postotak svjetske homoseksualne populacije je cca. jednak od kada je svijeta i vijeka, bit će takav do kraja svijeta, homoseksualnost je urođena, to ne možeš mijenjati, ono što možeš mijenjati je način ophođenja, kapiš?

zašto se ne informiraš prije upisivanja nebuloza?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 19:11 ((s)izgoreo).
16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

ukoliko želiš da ti glava poslije smrti bude preparirana i nošena po gradu reci, sredit će se nešto

Ma najbolje bi bilo da ja budem iznimka u ovom svijetu, da me spalite!

(s)izgoreo kaže...

postotak svjetske homoseksualne populacije je cca. jednak od kada je svijeta i vijeka, bit će takav do kraja svijeta, homoseksualnost je urođena, to ne možeš mijenjati, ono što možeš mijenjati je način ophođenja, kapiš?

zašto se ne informiraš prije upisivanja nebuloza?

Ocito je homoseksualnost jedina stalna karakteristika covjecanstva. Cak je i na spiljama zabiljezen homoseksualni akt, potomci tih dvaju prahomoseksualaca sad su medju nama u velikom broju.

17 godina
neaktivan

kako vas Mentalist jebe...sjajno...{#}

Psssssst Zecovi spavaju
18 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

mene ne hebe ni pet posto... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 21:45 ((s)izgoreo).
17 godina
(s)izgoreo kaže...
angel of fire kaže...

doslovno? .. ili misliš na 2% {#}

btw, Irci otišli iz Vatikana. Dosta im pedofila? Ne boje se kazne s nebesa? ... očekujem pad Irske vlade uskoro (sarkazam), čim im banke podignu kamate.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
angel of fire kaže...

to poprilicno ironicno zvuci

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
ihush kaže...

doslovno? .. ili misliš na 2% {#}

btw, Irci otišli iz Vatikana. Dosta im pedofila? Ne boje se kazne s nebesa? ... očekujem pad Irske vlade uskoro (sarkazam), čim im banke podignu kamate.

pa pitam ga da objasni a on jede govna sa očitošću i prahomoseksualcima... nešto trolovski slično ovome sa trollscience {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 7:28 ((s)izgoreo).
18 godina
moderator
Diplomat kaže...
To što je homoseksualnost normalna ne znači da je heteroseksualnost abnormalna. {#} Po kojoj logici jedno isključuje drugo? Tim više što nas je na Zemlji zaista previše, tako da bi u ovom trenutku homoseksualnost bila zapravo - prirodnija - bar dok ne spadnemo tamo ispod milijarde ljudi.

Ništa ja ne izvrćem. Ti si taj koji forsira crno-bijeli pogled, ti si taj koji inzistira na: ili jedno ili drugo. Ti si taj koji se buni kad netko kaže da je homoseksualnost normalna, ti si taj koji kaže da ako je homoseksualnost normalna da bi onda bilo normalno da su svi homoseksualci, ti si taj koji radi lažnu dilemu (false dichtomy; logička pogreška), koji kaže ili je jedno normalno ili je drugo. Lažna dilema je zato jer je normalno - oboje. Zato jer se društvo sastoji od sedam milijardi ljudi i društvo nije niti može biti 100% heteroseksualno ili 100% homoseksualno, nego je cijeli raspon ljudi od jedne do druge krajnosti. BTW educiraj se malo o tome što je normalno i koliko je zaista ljudi 100% heteroseksualno! http://en.wikipedia.org/wiki/Kinsey_scale Neka ti neznanje ne bude opravdanje za to da radiš greške koje radiš.

Još jedan tipični predstavnik lažne dileme su česti argumenti vegana, koji tvrde da su ljudi biljojedi, jer nemaju očnjake, jer imaju dulja crijeva nego mesojedi itd. Oni to dakle predstavljaju kao izbor: ili biljojed ili mesojed. A istina je - negdje na sredini. I jedno i drugo. Niti imamo karakteristike prema kojima nas se može posve smatrati biljojedima (ona bi imali daleko dulja crijeva, imali još koji želudac, ne bi imali ova četiri očnjaka koja imamo i po cijele dane bi pasli travu), niti nas se može smatrati posve mesojedima, jer nemamo nužne karakteristike tipičnih mesojeda (zube, kratka crijeva).

Što se tiče pitanja seksualnosti, normalno, prirodno, bio bi svaki onaj odnos hetero:homo koji će brojnost ljudi na Zemlji držati u okvirima koje Zemlja može izdržati bez posljedica - jer bi u suprotnom uništili sami sebe, što bi značilo da smo pali na evolucijskom ispitu. Zemlja ne može izdržati 7 milijardi ljudi bez teških posljedica - dakle u ovom trenutku prirodnije bi bilo da je većina stanovništva homoseksualna (kad nas već prirodni neprijatelji ne mogu potamaniti - jer ih nemamo!), dok broj ljudi kroz nekoliko generacija ne padne na neku normalnu razinu (dakle, na broj koji neće štetiti Zemlji), a to je definitivno broj debelo ispod milijarde ljudi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice