I Vexxa treba lijecit :D
Nego taj taliban... Kazes, treba ga lijecit... Ok, lijecit cemo ga. Recimo da rezultati nisu zadovoljavajuci i on ne napreduje u pozitivnom smjeru. Radi stetu i dalje, koliko daleko ti mozes opravdavat tu svoju teoriju da ga treba lijecit dok pri tome drugi stradavaju od njegove bolesti ?
kako itko može stradati kada je ovaj odvojen od društva u zatvoru... zašto bih ja znao kada se više nekome ne može pomoći, nisam stručnjak ali mi empatija nalaže da od ljudi ne treba odustajati dok svi resursi nisu potrošeni, društvo treba biti ljudsko za ljude, humano
ne postoji ultimativno zlo koje ljude navodi činiti zlo, to je ono što vjernicima čini se ne ulazi u glavu, postoji samo uzrok i posljedica
EDIT: Govorim o ljudima sa sposobnošću racionalne prosudbe (mislim da je on posjeduje), a ne nekim tamo paranoidnim šizofrenicima.
ne bih rekao... tom čovjeku nedostaje empatije ili je blokirano uvjek iracionalnom mržnjom, zdrav čovjek jednostavno ne može mjesecima pripremati, hladnokrvno počiniti zločin i predati se, to zdravi ljudi ne rade