Koji lik... nisam pretjerani optimist ali volim gledati pozitivno na buducnost...
Ovaj tip me sisa za nekoliko svjetlosnih godina... ostao bez obje potkoljenice, ali zbija sale sa zenom koja je to skrivila (pijana)...
Sad sam sve vidio.
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/04/01/0109006.html
Mozda je ovo dobar (karmicki) balans za onaj horor s kineskom djevojcicom.
Žao mi je tipa, čini se OK, dobrodušan i sve, ali mislim da se samozavarava. Budimo realni - koliko se da shvatiti iz novinskih članaka (ne ovog, nego sve ono što je prije bilo objavljivano), tip ionako nije imao baš nešto uzbudljiv život i nije se imao bogzna čemu vratiti u Hrvatsku. Ova nesreća mu je bila prilika da si pronađe (novi) smisao života, bila mu je bila prilika da se pokaže u kršćanskom duhu (ono s okretanjem obraza), što je za ozbiljno shvatio. Dakle, smatram da ga je puknuo Isusov kompleks o praštanju.
Inače bih to nazvao nemoralnim, ali u ovom slučaju, ako se žemska koja mu je odsjekla noge zaista (ali zaista) iskreno kaje, onda bi se možda moglo prihvatiti kao moralno neutralno. Ali samo možda - ženska je pila, dakle bila je dobro nacvrcana. Pitanje je kakva se poruka šalje drugim ljubiteljima kapljice - nadajte se da, ako već nekoga zgazite, da to bude čovjek pun praštanja pa dobite samo uvjetnu kaznu. Mislim da je žemska trebala bar koji mjesec završiti u reštu. Ako piješ, onda preuzimaš i punu odgovornost za to što napraviš kad voziš. Jedno je popiti jedno pivo, drugo je napuhati 1.71 promila, ako se dobro sjećam.
Nadam se samo da ga taj Isusov kompleks, koji ga diže ko droga, neće brzo pustiti (pogotovo ako izgubi posao, jer bi sad morao u penziju jer ne može otrčati 3 kilometra), jer se bojim da bi mogao zapasti u ozbiljnu depresiju.

I am creationist. I believe man created god.

baš je fora taj tip,prvi put čujem za njega,a dobar mu je i komentar (opis napadača)