Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.198.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Čovjek zadovoljava svoje gurmanske potrebe - good for you!

link

Meso ko' meso, ne kužim, kao da niste nikad u Fiolića bili {#}

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 23:54 (Landser_33).
18 godina

bizarno, jedan sajt od kojeg sam povracao ispred monitora jos 1999...godinu dvije iza se pisalo kako njegovu domenu i server progoni 10 europskih zemalja.....no manje bitno...nakon ove mucnine sa kineskim slucajem,sjetim se imena sajta i on jos postoji...za nevjerovat.  nemam ga namjeru posjetit niti me zanima jesu li smanjili dozivljaje sa fotkama.

rotten

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
14 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
torrente kaže...

bizarno, jedan sajt od kojeg sam povracao ispred monitora jos 1999...godinu dvije iza se pisalo kako njegovu domenu i server progoni 10 europskih zemalja.....no manje bitno...nakon ove mucnine sa kineskim slucajem,sjetim se imena sajta i on jos postoji...za nevjerovat.  nemam ga namjeru posjetit niti me zanima jesu li smanjili dozivljaje sa fotkama.

rotten

Već stoput viđeno, ništa novo zaista...

Amat Victoria Curam.
18 godina

ne pratim tu scenu,pa neznam da to svi gledaju {#}

14 godina
protjeran
torrente kaže...

ne pratim tu scenu,pa neznam da to svi gledaju {#}

Baš nekad za opuštanje pomogne, ali kako nema novih slika baš, pomalo je dosadno već.

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 23:58 (Landser_33).
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
M_dipl. kaže...
Loz kaže...

Nije naše društvo nego kinesko,ali u pi*ku materinu?{#}

Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio nešto ovako uznemirujuće.

4chan /b/ :D

Doduše, nije /b/ što je nekada bio, bar tako kažu... Mislim da se do šokantnijih sadržaja brže dođe preko "gore forum" upita na Googlu, ukoliko nekog zanima.

Okrutnost na 4chanu nije do koljena ovome na ovom videu.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan
Loz kaže...

Ovo je mučno i žalosno za gledati, jbt srce mi se cjepa kada vidim da ga tako hladnokrvno i drugi puta pregazi...

Nadam se da su nitkova uhvatili.{#}

Ne razumijem kako netko može zaobilaziti i proći pokraj pregaženog djeteta, jbt koji je k.... sa ovim ljudima.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 0:15 (boxer).
14 godina
protjeran

Kao što kaže komentator na tom videu, psi i mačke su cijenjeniji u Kini od ljudi - da se dopusti kanibalizam, ne znam baš bi li onako hladnokrvo ekipa prolazila pored potencijalne hrane (kako Ameri kažu - 'roadkill').

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 0:21 (Landser_33).
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Meni je logicnija slijedeca situacija:

3. Ukucani jedan po jedan izlaze i kompliciraju

5. Netko od ukucana se dosjetio kako rijesiti taj represivni aparat, pa je poslao nekoga po kameru da snima

6. Policiji prekipi cinjenica da se natezu vec brat bratu nekoliko minuta a sad je i kamera vani

7. Policija odradjuje svoj posao profesionalno - uostalom, kako je netko rekao, ako si nevin, fino odseci do stanice, obavi razgovor, pa se vrati. Nece ti propasti zivot za tih dva-tri sata, ako i toliko.

Ukućani imaju pravo biti u svojem dvorištu i raditi što žele.

Imaju i pravo snimati na svom privatnom posjedu.

Policajcima ne smije prekipjeti, to je njihov posao i trebali bi biti obučeni za takve situacije. Što njemu ima uopće prekipjeti??!? Pa nije to njegova privatna prčija gdje se njemu povrijeđuje ego. On je službena osoba koja djeluje po službenoj dužnosti i ima se ponašati po pravilima struke i zakonima RH. Oni su ovdje radi nas, a ne mi radi njih. Problem je upravo zato jer mu je prekipjelo i šerifski rješava neprofesionalno i upitno legalno situaciju. Što ćemo sad i pozdravljati bahaćenje? Osim toga čovjek se žalio da su ga par dana prije zlostavljali policajci na prosvjednom skupu i u tom kontekstu ne stoji ova o nevinosti i razgovoru u stanici..

17 godina
odjavljen
bed kaže...

Ukućani imaju pravo biti u svojem dvorištu i raditi što žele.

Imaju i pravo snimati na svom privatnom posjedu.

Zločin se ne smije vršiti nigdje, pa tako i na privatnom posjedu.

Bez dozvole ne smiješ snimati nikoga-to je protuzakonito osim ako nije postavljeno upozorenje da se vrši video nadzor.

Jaco,moja mater te traži!
17 godina
Za beda sam mislio da je pametan i razuman decko, a onda me prvo ubio u temi o teorijama zavjere, a sada dokrajcio. Zbilja ne vjerujem da sam se toliko zayebo.
I am creationist. I believe man created god.
16 godina
neaktivan
bed kaže...
1 - Ukućani imaju pravo biti u svojem dvorištu i raditi što žele.

2 - Imaju i pravo snimati na svom privatnom posjedu.

3 - Policajcima ne smije prekipjeti, to je njihov posao i trebali bi biti obučeni za takve situacije. Što njemu ima uopće prekipjeti??!? Pa nije to njegova privatna prčija gdje se njemu povrijeđuje ego. On je službena osoba koja djeluje po službenoj dužnosti i ima se ponašati po pravilima struke i zakonima RH. Oni su ovdje radi nas, a ne mi radi njih. Problem je upravo zato jer mu je prekipjelo i šerifski rješava neprofesionalno i upitno legalno situaciju. Što ćemo sad i pozdravljati bahaćenje? Osim toga čovjek se žalio da su ga par dana prije zlostavljali policajci na prosvjednom skupu i u tom kontekstu ne stoji ova o nevinosti i razgovoru u stanici..

1. U biti, ne bas. Ono sto smijes raditi u privatnom dvoristu je odredjeno zakonom. Glup primjer, ali recimo ne smijes ubijati susjede na svojem posjedu, mozes ih samo verbalno probati otjerati. Ako upotrijebis fizicku silu bilo kakve vrste (na skali izmedju Mrs. Manners <-- Dexter), mozes legalno nastradati cak i ako su u tvojem dvoristu.

Takodjer, ne smijes cak ni hodati gol. I to ne samo u svojem dvoristu, ne smijes ni u svojoj kuci, ako te netko moze vidjeti kroz prozor.

Svasta se ne moze na 'tvojem posjedu', pogledaj malo, ja jesam bas nedavno iz znatizelje.

2. Pitanje je, sto? Ako snimas svoj posjed, sve pet, ako sa svojeg posjeda snimas golu djecu npr., ne bas. Kontekst, jel? Ali da ne budem trol, znam da mislis na policiju - kako je vec receno, nemas pravo snimati nikoga ako ti taj netko drugi ne dopusti. Za to te se takodjer moze legalno goniti.

3. Policajci nisu roboti, pobogu. Nemojmo biti licemjeri (da ne kazem glupi) pa misliti da samo zato jer osoba nosi odoru, lisena je osjecaja. Niti zubar niti doktor se nece bas potruditi da te ne boli ako im se ne svidjas, i nece se potruditi biti u tvojoj blizini ako smrdis.

Da opet ne ispadne da trolam, ja mislim da su se malo preagresivno ponijeli, ALI! ALI! Nisam vidio cijelu scenu, i odbijam donositi zakljucak!

Nisu se naslonili na ogradu cim su dosli, jer mi je realno i ljudski da se naslonis na nesto kad ti situacija postane dosadna. Sto znaci da se cijela situacija odvijala vec neko vrijeme. A i opet govorim, osudjujes policajce na osnovu subjektivne snimke, bed.

Nadji puni snimak, prikazi da su policajci podivljali bez povoda, i sve pet, povlacim receno.

U suprotnom, zarazen sam mbaksizmom, i molit cu link na te zakone RH gdje im se zabranjuje ono sto mislis da su nelegalno napravili. Netko je cak i napisao da je ulazak u dvoriste i slicne radnje sasvim legalno dopusten, inace bi se "krimos sakrio i zatvorio vrata i gotovo".

Drago, jesi'l ti? Ova rijec "krimos" me nekako vuce na tvoj stil :-D

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
15 godina
protjeran

@Drago

Dobio sam dojavu. Djelomično smo oboje u pravu. Policajac je dužan nositi propisanu uniformu inače u protivnom dobiva kaznu od nadređenog. Isto tako ti možeš upozoriti policajca da nije propisno obučen, ali on i dalje može izvršavati svoj posao. Naravno policajac može biti kažnjen od svojeg nadređenog disciplinarnom (ili novčanom) mjerom ako nije poštivao pravila odnosno zakon (nošenje uniforme).

Eto.

( ˘͡ -˘͡)
16 godina
protjeran
Loz kaže...

Jako mi je zanimljivo da se ovakvo sto moze ovdje postati, a xxx je u domeni ne diraj "tu je baba zakopala kost" i dobit ces ban. Za mene je ovo yyy i smatram da bi se ovakvi postovi ili ti video clipovi trebali brisat ODMAH! Ko voli nek izvoli, jos jedna degutantna tema i video: http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/nova-ruska-droga-pod-imenom-krokodil/2354077.aspx, ipak malo previse za dobro jutro ili dobar dan.

Brutal Truth \m/
14 godina
protjeran

Dok dijelim tvoje mišljenje oko apsurdnosti zabrana postanja nagih i lijepih ženskih tijela dok se istovremeno dozvoljava postanje stvari koje izazivaju mučninu, mislim kako moraš biti svjestan činjenice da nas nitko ne tjera da klikamo na te stvari i gledamo takve video isječke. Nije sad da je netko podvalio link s opisom "Natalie Portman i Natalie Imbruglia u vrućoj akciji", već su jasno napisali da je stvar gadna. Ne klikneš i bok. Odeš usporediti djevojke dana po portalima i izabrati si najzgodniju. Polugoli komadi for teh win.

17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Ma ovo je nevjerojatno, koja neljudskost. Onog vozača treba na kolac nabiti.

pa kako je to kina, vrlo vjerojatno će oba vozača biti kandidati za smrtnu kaznu ili jako dugu robiju (što samo znači da će jako dobro proći ako ih odmah ucmekaju)

15 godina
protjeran

Tko je ono davno rekao da je Kina el dorado? {#}

( ˘͡ -˘͡)
16 godina
protjeran
Langsdorff kaže...

Dok dijelim tvoje mišljenje oko apsurdnosti zabrana postanja nagih i lijepih ženskih tijela dok se istovremeno dozvoljava postanje stvari koje izazivaju mučninu, mislim kako moraš biti svjestan činjenice da nas nitko ne tjera da klikamo na te stvari i gledamo takve video isječke. Nije sad da je netko podvalio link s opisom "Natalie Portman i Natalie Imbruglia u vrućoj akciji", već su jasno napisali da je stvar gadna. Ne klikneš i bok. Odeš usporediti djevojke dana po portalima i izabrati si najzgodniju. Polugoli komadi for teh win.

Nije moja poanta u tome da sam izaberes hoces li kliknuti ili ne. Poanta je u tome zasto lijepa zenska tijela kod nekih izazivaju mucninu? Za to bas i nemam izbora hocu li gledat ili ne, jer je zabranjeno. Moje je pitanje zasto? Moral? Gledanje patnje djeteta nije pitanje morala?

Brutal Truth \m/
14 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
Langsdorff kaže...

Nije moja poanta u tome da sam izaberes hoces li kliknuti ili ne. Poanta je u tome zasto lijepa zenska tijela kod nekih izazivaju mucninu? Za to bas i nemam izbora hocu li gledat ili ne, jer je zabranjeno. Moje je pitanje zasto? Moral? Gledanje patnje djeteta nije pitanje morala?

Kužim sva pitanja koja te muče na ovu temu jer razmišljam poput tebe.

Sam sebi sam uspio objasniti ovakve pojavnosti, ali - poučen iskustvima iznošenja mišljenja i stavova koji se kose s onima koje ima većina - to objašnjenje redovno zadržavam za sebe. Jednostavno sam se prestao obazirati na takve nesrazmjere u pristupu određenim temama i sada ih jednostavno ignoriram te se bavim svojom zabavom. Ostalima prepuštam i ne želim kvariti njihovu zabavu, ma kako mi se morbidnom činila. Live and let live.

I left my wallet in El Segundo.
18 godina

specijalnost bug portala je u tome, sto IT vijesti kasne 3-4 dana (ajfon 2 dana),ali zato na bug forumu imamo zero-day bizarne/sokantne vijesti medju prvima.   tako je danas jutarnji prepisao kineski klipic  sa ovog topica,a prije toga isto to i dailymail. {#}

15 godina
protjeran
torrente kaže...

specijalnost bug portala je u tome, sto IT vijesti kasne 3-4 dana (ajfon 2 dana),ali zato na bug forumu imamo zero-day bizarne/sokantne vijesti medju prvima.   tako je danas jutarnji prepisao kineski klipic  sa ovog topica,a prije toga isto to i dailymail. {#}

Bilo na indexu prvo. To sam u 6 ujutro gledao {#}

( ˘͡ -˘͡)
18 godina
torrente kaže...

specijalnost bug portala je u tome, sto IT vijesti kasne 3-4 dana (ajfon 2 dana),ali zato na bug forumu imamo zero-day bizarne/sokantne vijesti medju prvima.  tako je danas jutarnji prepisao kineski klipic  sa ovog topica,a prije toga isto to i dailymail{#}

Cek, ti to ozbiljno?

UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity.
18 godina

pa kad gledam sat i datum objava,nas forumas @Loz je uber breaking news novinar.

17 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...

Nasao youtube video s nekim clancima. I puni clanak iz nekog "GaoMaoPen daily". http://english.sina.com/china/p/2011/1016/405462.html

Citat iz clanka:

According to reports the van driver had just split up from his girlfriend and was talking on his mobile phone when he hit the girl.

Kao motorist, pozivam sve vozace koji mogu voziti bez obje ruke da promisle slijedeci put kad tipkaju SMS ili pricaju s prijateljem/prijateljicom dok voze.

Apropos dijeteta, dijagnoza je brain-dead.

ako je netko procitao clanak onda je i shvatio zasto nisu pomogli. u kur*u kako god okrenes... gadnije nego oni rusi kojima odpadaju noge

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
18 godina
moderator

Kad je kriza - nema se para, a kad se nema para, ne može se ni u kurvanje.

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Kad je kriza - nema se para, a kad se nema para, ne može se ni u kurvanje.

Jesi čuo za onu   "Joj što volim kada godina izda, sve poskupi, a pojeftini piz*a."  - Jbg, zakon reciprociteta {#}

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
18 godina
moderator
boxer kaže...

Jesi čuo za onu   "Joj što volim kada godina izda, sve poskupi, a pojeftini piz*a."  - Jbg, zakon reciprociteta {#}

Vidiš to, živio sam u zabludi, šta da kažem :D

16 godina
neaktivan

Koji lik... nisam pretjerani optimist ali volim gledati pozitivno na buducnost...

Ovaj tip me sisa za nekoliko svjetlosnih godina... ostao bez obje potkoljenice, ali zbija sale sa zenom koja je to skrivila (pijana)...

Sad sam sve vidio.

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/04/01/0109006.html

Mozda je ovo dobar (karmicki) balans za onaj horor s kineskom djevojcicom.

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 18:52 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan

Zbog ovakvih ljudi se ponosiš svojom vrstom... Šteta što ih je malo.

Da, svojevrsni balans kako si rekao.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice