'vako, prema policijskom izvješću, osumnjičeni je svjesno dovodio u opasnost ljude upotrebom zračnog oružja. Uz to, osumnjičeni je odbio pokazati osobni dokument, što je dužan napraviti na zahtjev nadležne osobe.
Uostalom, ne možemo znati ZAŠTO policajci nisu imali kape. Možda je naletio zapuh bure i odnio im kape s glave. Što se tiče nepokazivanja značke, kako možete znati da ih nisu pokazali nakon što je snimak prekinut? Mislim, pokušavaju svladavati osobu koja se opire uhićenju i istog trena bi trebali pokazivati značku samo zato što ih traži čovjek koji također ometa njihov rad!? Kako možete znati da policajci prije nego što su počeli privoditi osumnjičenog nisu naveli razlog dolaska? Mislim, na početku snimka se čuje razgovor i evidentno je da su policajci došli prije početka snimka. Snimak završava pozivom za pojačanje i pitanje je što se još događalo poslije.
Ja smatram da je Krčmareka trebalo malo podmazati pendrekom po nogama, čisto zato što se opire uhićenju... Čak i ako su policajci napravili propust (što nije bilo tako), postoje drugi kanali za iskazivanje nezadovoljstva i traženje pravde od opiranja uhićenju. Mislim, zašto bi si uopće policajac koji je poslan na intervenciju zadavao glavobolje ne želeći napraviti banalnu stvar poput pokazivanja značke ili navoda razloga za uhićenjem?
Iskreno, teško suosjećam s osobom koja potpuno izvrne stvari i traži suosjećanje preko videa na YouTubeu, stavljajući u comment stvari potpuno irelevantne za situaciju (neš ti branitelja... ja sam student ono...). Uz to, bezobrazno iskorištavaju djecu. Čujem ženu kako viče "Djeca mi plaču unutra!" -- pa ženo, što ih ne odeš smiriti!? Ne bi im škodila ni poduka o odgajanju djece. Da tako dopuštaju da izlete van i gledaju privođenje oca. Mater godine...