Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.276.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Empire Strikes Back
Još razmišljam da li ću te tužiti za ovog Rojsa, ali vjerojatno neću jer si ga usporedio s R2D2 (oba su bez struka).
Jedva cekam da se i on uključi.
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
neaktivan

Vlado Šeks je jedini kandidat za Čubaku, šta je sasma u redu. {#}

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
thedream kaže...

wtf {#}, a čobi čak ima i č u imenu, istina čubaku je prešlank ali karakterno su blizu...hmmm {#}

ča ni šesan mladić...
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 15:32 ((s)izgoreo).
17 godina
(s)izgoreo kaže...
thedream kaže...

wtf {#}, a čobi čak ima i č u imenu, istina čubaku je prešlank ali karakterno su blizu...

ČO .. on je veči od života, on je dva lika, recimo Jabba. Mada bi (ime) Čobaka bilo primjerenije.

{#} ah, svi ste vi kritičari, dok naši vrli predstavnici muku muče.... već i elementarnim slaganjem (smislene) rečenice, nebili nas ikako izvukli iz krize.

Eto, ako se odluče promjeniti profesiju, krenuti u glumačke vode, imaju moj glas. Glas za odlazak u povijest. uz odjavnu špicu Long, Long, Long,... time ago, in a ...

mario.L_hr kaže...
Još razmišljam da li ću te tužiti za ovog Rojsa, ali vjerojatno neću jer si ga usporedio s R2D2 (oba su bez struka).
Jedva cekam da se i on uključi.

-sličnost ne prestaje u struku, nastavlja se i poimanjem npr morala. Računala nemaju moral. Političari... Osim za duševne boli.

Zapanjujuće, ali zapravo Jaca ima pravo, mi smo kao zemlja iz bajke, sve neki likovi, karikature... jedini problem što hollywood na franšizama dobro zarađuje, dok ovi samo donose gubitke (ili odnose gubitke?).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 15:41 (ihush).
18 godina
neaktivan
ihush kaže...

ČO .. on je veči od života, on je dva lika, recimo Jabba. Mada bi (ime) Čobaka bilo primjerenije.

{#} ah, svi ste vi kritičari, dok naši vrli predstavnici muku muče.... već i elementarnim slaganjem (smislene) rečenice, nebili nas ikako izvukli iz krize.

Eto, ako se odluče promjeniti profesiju, krenuti u glumačke vode, imaju moj glas. Glas za odlazak u povijest. uz odjavnu špicu Long, Long, Long,... time ago, in a ...

ovdje u rijeci imamo dvojicu kandidata za jabbalebaroša no njihovo vrijeme tek dolazi nakon izbora, prvi je neprimjereno već uzurpirao ime iz dotičnog serijala obi wan obersnel a drugi je linić, obojica su slika i prilika pravog jabbalebaroša... no o tom potom... long, long time... i ostala slova

ča ni šesan mladić...
15 godina
ihush kaže...

-sličnost ne prestaje u struku, nastavlja se i poimanjem npr morala. Računala nemaju moral. Političari... Osim za duševne boli.

Zapanjujuće, ali zapravo Jaca ima pravo, mi smo kao zemlja iz bajke, sve neki likovi, karikature... jedini problem što hollywood na franšizama dobro zarađuje, dok ovi samo donose gubitke (ili odnose gubitke?).

Da ti možda ne želiš reći da je Rojs primjerak A(N)I-a?

(s)izgoreo kaže...

ovdje u rijeci imamo dvojicu kandidata za jabbalebaroša no njihovo vrijeme tek dolazi nakon izbora, prvi je neprimjereno već uzurpirao ime iz dotičnog serijala obi wan obersnel a drugi je linić, obojica su slika i prilika pravog jabbalebaroša... no o tom potom... long, long time... i ostala slova

Ko da je kod nas u Zagrebu bolje, mi ih imamo koliko poželiš. Kad bolje razmislim što se tiče te ekipe vrijedi onaj slogan: "Svaki (grad) ima svoj faktor".

Dobra reklama{#}.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
protjeran
ihush kaže...
woodgamesfx kaže...

Evo vam , pa se vi mislite.

Očekivali ste da ćete uživat u tamo nekom virtualnoj MMO zahebanciji, zvanoj Old Republic, e pa nećete , zato što : The Empire Strikes Back !

-jel neki PRovac, možda, nekim čudom, napomenuo Čobanici Jaci, da je Imperija u toj epizodi negativac? Nisu to 'rane godine'. Luke, use the force.

Gledajući u tom kontekstu, rebelsi su ?? - Banditić, Kresus, (kao Luke and Solo, samo nisam siguran koji je koji, prijedlozi?) i neizostavni C3PO, Jambo, dok bi R2D2 mogao biti Rojs (sao što nije dovoljno pametan..).. E to bi bila epizoda, tragi-komična.

Meni je Empire u svim nastavcima pozitivna sila. Lijepo donose red i mir u galaksiju, a oni raščupani rebeli talasaju i rade gluposti. Republika se bila raspala jer je bila totalno neučinkovita. Jedna dobra runda diktature je galaksiju na brzinu dovela u red. Padom Imperija galaksija ulazi u opći kaos, a rat je daleko od završetka.

Ovi naši bi mogli biti jedino nekakav imperij korpucije i udaraca ispod pojasa. Kasni Rim. Bizant. USA. Što je još gore nego da su slični SW Imperiju. XD

17 godina
Langsdorff kaže...
..

Meni je Empire u svim nastavcima pozitivna sila. Lijepo donose red i mir u galaksiju, ...

eh, da. Točno. btw, nisu više ''in'' hipici-pobunjenici, prošlo s 70's...

-samo jedna (čudna) slika, koja se tad imperativno (jer imperija je u pitanju) pojavljuje -> Jaca Vajderica.

može li to ljudski um pojmiti? Dok onako metalnim glasom ''diše'' i pomalo nerazgovjetno, izgovara riječi/rečenice (na mađarskom) ''dej before, jestrdaj. bin in ungari..''

Istovremeno, svjetlosnom sabljom (iz Štimca za 16kn) maše po zraku, Shogoonski. Okolo nje glave samo padaju... što ne posjeće sablja, završi u Remetincu, gdje ih Kara-Marko...

-Strašno. Onaj D.Vader je mala beba (aka Bebić) za nju. njega Luky sredi jednom rukom, ovu adždaju nebi ni sa 100.

18 godina

kako nemili dogadjaj (prevrtanje torbe) preraste u pakao.

btw na zarkovici tih pasa ima ko kineza.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
18 godina

mozda smo do neki dan mislili da je neka domenica ili blogger dovoljno mjesto na kojem bi iskipovali šleper govana na nekog/nesto, te se nadali sto vecem posjetu sadrzaju na kojem ste olaksali svoju dusu i debelo crijevo.

buducnost je ocito jos mracnija,posto smo svakog dana svjedoci previranjima unutar vodecih drustvenih mreza.

svaka udrugica ili pojedinac moze osnovati fan klub "moje lijevo spusteno jaje" te na njemu lajkati mudne vrecice.  ako fanovi kojim slucajem primjete nekog od nas, kako na svom balkonu velicate svoje desno jaje...nadajte se svemu.

16 godina
neaktivan

Šeks je stvarno žešći pacijent, nadam se da će ga stići Haaška optužnica ukoliko Srbija ne uspije svoju realizirati, i jedna duga, spokojna, doživotna robija. Kakav luđak.. I to kakve uvrede, a Đakić, drugi kandidat za Haag, barem za mentalni dio neke bolnice tamo, ljude prije par dana proziva zbog imena, prezimena i slično, 2012.-te godine..

Svaka čast glasačima HDZ-a, ali nisu ovi baš normalni..Svu tu staru gardu će morati kroz 2,3g kremirati ako ikad više planiraju dobiti izbore, ovo su jednostavno pacijenti zarobljeni u vlastitoj bolesti i nekim drugim paranormalnim stanjima.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 18:43 (thedream).
14 godina
protjeran

Zakaj misliš da je nova garda imalo bolja? {#}

17 godina
neaktivan
Occupy Croatia?

Komentari?

I Hrvatska postaje dio svjetske revolucije, kreće val prosvjeda

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/153484/I-Hrvatska-postaje-dio-svjetske-revolucije-krece-val-prosvjeda.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 20:35 (Loz).
18 godina
Re: Occupy Croatia?
Loz kaže...

Komentari?

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/153484/I-Hrvatska-postaje-dio-svjetske-revolucije-krece-val-prosvjeda.html

od kojih nece biti nista jer su hrvati skupina debila...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan

Nemoj bit presiguran, znaju i balkanci poludit, a kad se to dogodi ispadne loše, jako loše, za obe strane.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
nedaj bože da se balkanci jope dignu na nogu puj puj puj
Bolje živiti sto godina u bogastvu nego jedan dan u bjedi
16 godina
neaktivan

A tko je sljedeći? Crnogorci? {#}

18 godina

jeste li clan neke politicke stranke u Republici Hrvatskoj?

3 da
27 ne
4 imam namjeru postati
18 godina

kao sudionici ovog topica,koji pretezno pokusava biti moralan/objektivan/tolerantan...

uclanili biste se u neku stranku,kada bi za uzvrat napokon uspjeli dobiti zaposlenje u struci svog zavrsenog fakulteta?

12 uclanio bi se
16 nebi,ostao bi na burzi
15 godina
neaktivan
jbg kolko kod ih nevolim kad bi mi ponudili posao u struci definitivno bi se učlanio

mislim pravu ponudu ne predizborna premuvavanja

Bolje živiti sto godina u bogastvu nego jedan dan u bjedi
18 godina
thedream kaže...

Šeks je stvarno žešći pacijent, nadam se da će ga stići Haaška optužnica ukoliko Srbija ne uspije svoju realizirati, i jedna duga, spokojna, doživotna robija. Kakav luđak.. I to kakve uvrede, a Đakić, drugi kandidat za Haag, barem za mentalni dio neke bolnice tamo, ljude prije par dana proziva zbog imena, prezimena i slično, 2012.-te godine..

Svaka čast glasačima HDZ-a, ali nisu ovi baš normalni..Svu tu staru gardu će morati kroz 2,3g kremirati ako ikad više planiraju dobiti izbore, ovo su jednostavno pacijenti zarobljeni u vlastitoj bolesti i nekim drugim paranormalnim stanjima.

O Šeksu mislim sve najgore, ali... 

Išao sam gledati što to njake o mužu Gordane Sobol kojemu ne znam ime, pa sam samo upisao "Gordana Sobol" u maderfaking guglo i kad ono - http://www.index.hr/vijesti/clanak/sobol-zbog-stange-na-udaru-kolegica-i-ja-nosim-donje-rublje-pa-se-ne-slikam-u-njemu/388790.aspx. {#}

To ti je drugi ponuđeni odgovor pod "Slike za upit Gordana Sobol".

Mislim - pleši oko štange koliko hoćeš, fukaj se obučen u letećeg medvjedića, ali babac-političarka treba znati što joj može koristiti, a što odmoći u životu. Ove fotke očito nisu "paparacirane", već je ono, u dogovoru s novinarima babac se odlučio slikati kraj štange i furat se na milf/gilf/voteva, a meni to debilno, posebno u tim godinama. 

K tome, muž joj je stvarno osuđen, doduše nepravomoćno, zbog te neke nabavke tepiha ili čega već ne kad je bio pomoćnik ministra u MUP-u. To se vuče već 7 godina, u našem ekspresnom pravosudnom stilu, tako da je Šeks to dobro nanjušio. 

Ukratko - Šeks se ponio kao stoka zato jer je uletio na rad povjerenstva kojega uopće nije član i uzurpirao sastanak kao da je on predsjednik povjerenstva ili barem njegov član, plus što je općenito gadljiv tip. 

Međutim, imao je zgodnu municiju za ovu Sobolicu...

Madam Sobol u trenucima opuštanja... Madam Sobol u trenucima opuštanja...
This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 21:53 (Drago).
17 godina
Drago kaže...
..

..

Mislim - pleši oko štange koliko hoćeš, fukaj se obučen u letećeg medvjedića, ali babac-političarka treba znati što joj može koristiti, a što odmoći u životu. Ove fotke očito nisu "paparacirane", već je ono, u dogovoru s novinarima babac se odlučio slikati kraj štange i furat se na milf/gilf/voteva, a meni to debilno, posebno u tim godinama. 

.. 

uz to, poznati pravobranitelj (pravaš) i zastupnik ženskih i manjinskih prava, stanoviti ''magistar'' (konspirativnog imena) Ćapić, kaže da je to zadiranje u žensku intimu. ... ? btw, načuo je da je to vrlo zahtjevno, misli na štanganje.

no, dosta odvraćanja pažnje s bitnih stvari. Nastavljamo s castingom (za StarWars, kroatiziran edišn). - Štangerica bi bila idealna Princeza Lea. (Leia).

Dali će sve uloge biti podjeljene prije izbora?

Dali su glumci spremni na takav izazov?

Dali je to sve Boliwoodski spektakl... vidjet ćemo.

16 godina
protjeran
Loz kaže...

Komentari?

Svi mi znamo kako nastaju revolucije, pokušaj srednje klase uz pomoć niske klase (koja pri tom ne konta šta se dešava, ali eto nada se promjeni) da se domogne statusa prve klase čiji član na kraju postaje i usvojenom ideologijom svojih prethodnika i taj čin se ponavlja (osim kod promjena režima, u teoriji, ali do sad ne u praksi).

To je rečeno 100 puta, ali očito se mora ponavljati.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

od kojih nece biti nista jer su hrvati skupina debila...

Neko se prepoznao? :-)

17 godina
neaktivan

Saborni zastupnici su na razini dječjeg vrtića. Kad ponestane argumenata onda se ne preže od vrijeđanja na bilo kojoj osnovi. Dijele si međusobno uputnice za psihijatriju, vade se prljavi veš iz privatnog života...

Često kažem sam sebi da smo još i dobri s obzirom ko nas vodi (u propast).

World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
18 godina
neaktivan
Drago kaže...
Išao sam gledati što to njake o mužu Gordane Sobol kojemu ne znam ime, pa sam samo upisao "Gordana Sobol" u maderfaking guglo i kad ono - http://www.index.hr/vijesti/clanak/sobol-zbog-stange-na-udaru-kolegica-i-ja-nosim-donje-rublje-pa-se-ne-slikam-u-njemu/388790.aspx. {#}

Gospođo, Hitno javite koja je Vaša lokacija! {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
15 godina
protjeran
Drago kaže...

O Šeksu mislim sve najgore, ali... 

K tome, muž joj je stvarno osuđen, doduše nepravomoćno, zbog te neke nabavke tepiha ili čega već ne kad je bio pomoćnik ministra u MUP-u. To se vuče već 7 godina, u našem ekspresnom pravosudnom stilu, tako da je Šeks to dobro nanjušio. 

Ukratko - Šeks se ponio kao stoka zato jer je uletio na rad povjerenstva kojega uopće nije član i uzurpirao sastanak kao da je on predsjednik povjerenstva ili barem njegov član, plus što je općenito gadljiv tip. 

Međutim, imao je zgodnu municiju za ovu Sobolicu...

Nažalost to pokazuje kakvo smo društvo. Od političara očekujemo da budu sveti i da se ravnaju po strogo pisanom etičko moralnom kodu, a zaboravljamo da su i oni ljudi. Na kraju oni skirvaju stvari koje mi smatramo najnormalnijim na svijetu, te kad (ili ako) se otkriju onda je to skandal.

Takva dvostruka mjerila su mi najodvratnija. Koga briga kako se žena rekreira, ako se drži zakona i radi svoj posao. Čak nije ni moral povrijedila.

Odvratno.

Šta bi mi napravili da smo na mjestu poljske koja je dobila svojeg prvog transeksualnog zastupnika i to iz antikleričke stranke. (napomena, Poljska je jedina država u EU koja nije pala u recesiju).

( ˘͡ -˘͡)
16 godina
protjeran
Bypass kaže... 

Šta bi mi napravili da smo na mjestu poljske koja je dobila svojeg prvog transeksualnog zastupnika i to iz antikleričke stranke. (napomena, Poljska je jedina država u EU koja nije pala u recesiju).

Osoba koja je dovoljno umno nezdrava da mijenja spol ne bi trebala sudjelovati u vlasti, to je jasno.

Poljska nije ušla u krizu, jer je ona, kao i svaka bratska slavenska država vječno u krizi. Poljska je, zapravo, tolika država da je doslovno samostalna, ima sposobnost samoopstojnosti.

P.S.

Očito je, kada ulaziš u politiku, da moraš da napraviš odricanja (to vrijedi za srednje države, za bezvezne kao što je Hrvatska, ili za premoćne kao što je Rusija to očito ne vrijedi).

Nije baš toliko šta ti radiš u svojoj državi, nije problem, ali problem je što te brazilion novinara samo čeka, kao i vijesti iz drugih država.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 22:43 (Mentalist).
18 godina
F1-IVO kaže...

Saborni zastupnici su na razini dječjeg vrtića. Kad ponestane argumenata onda se ne preže od vrijeđanja na bilo kojoj osnovi. Dijele si međusobno uputnice za psihijatriju, vade se prljavi veš iz privatnog života...

Često kažem sam sebi da smo još i dobri s obzirom ko nas vodi (u propast).

George Bernard Shaw je rekao da je demokracija "... sredstvo koja nam jamči da nama neće biti vladano bolje nego zaslužujemo" {#}

("Democracy is a device that insures we shall be governed no better than we deserve.")

Čuo sam i onaj vic gdje pitaju Muju kako je, a kaže ovaj "Samo da prođe ova demokracija pa da opet živimo k'o ljudi..."

This space for rent!
15 godina
neaktivan

Ovog Šeksa i bacača papira može bit sramota.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice