Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.431.035
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Dragi moj Drago... mislis da bi ovakvima pomogla edukacija: http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/10/03/0769006.html?pos=n0 ?

Mos mislit. Nije tu potrebna seksualna edukacija, nego im treba netko usaditi moralne vrijednosti.

Biti kurva je danas biti in. Stari ti neda lovu za kupit nove cipele. Pa daj picke za 100 € i eto novih cipela. Sta te briga. Picka se ionako nece potrosit. Infinite money, bar dok ne postanes starija.

Divni roditelji. Moram priznat.

I am creationist. I believe man created god.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 15:55 (tnakir).
18 godina
neaktivan
“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
18 godina
neaktivan

Sex ed je, koliko god bio koristan, svjetlosnim godinama daleko od ostvarenja kad imamo državu tabua [sinak, nemoj da ti žena bude Srpkinja, muslimanka ili da si slučajno peder  ili ateist (ruke služe da bi molio boga, a ne da bi dirao tuđe alatke)].

Što se tiče problematičnih maloljetnica (mislim da je prerano da sa 16 godina dobije naziv "kurva"), složio bih se da je loš odgoj najvažniji uzrok takvog ponašanja pa bi stoga bilo najlogičnije da socijalna služba -- koja je, kako čujem, apsolutna koma u Hrvatskoj -- prati u nekom razdoblju (recimo godinu dana) obitelj koja dobije dijete, bez obzira je li riječ o problematičnoj obitelji ili o The Brady Bunch.

Ako je potrebno da se za vožnju motornih vozila predoči nadležnim tijelima da se njima zaista može ovladati (jer bi u protivnom mogli dovesti ljudske živote u opasnost), tako bi trebalo biti potrebno da se za odgoj djece predoči nadležnim tijelima da se njima isto tako zaista može ovladati (jer bi u protivnom mogli dovesti ljudske živote u opasnost). Just because you can (have children), doesn't mean you should.

~~~ Прво Хрват, тек онда човек! ~~~
15 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
tnakir kaže...

Dragi moj Drago... mislis da bi ovakvima pomogla edukacija:  http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/10/03/0769006.html?pos=n0 ?

LOL! Koja komedija. Stvarno žalosno što nemaju ni 1% mozga.

18 godina
tnakir kaže...

Dragi moj Drago... mislis da bi ovakvima pomogla edukacija: http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/10/03/0769006.html?pos=n0 ?

A kome ako ne njima?

This space for rent!
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Dragi moj Drago... mislis da bi ovakvima pomogla edukacija:  http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/10/03/0769006.html?pos=n0  ?

Evo materijal za dobar humoristični film. Još samo treba naći redatelja. Ja sam se upišao čitajući tekst.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Mos mislit. Nije tu potrebna seksualna edukacija, nego im treba netko usaditi moralne vrijednosti.

Biti kurva je danas biti in. Stari ti neda lovu za kupit nove cipele. Pa daj picke za 100 € i eto novih cipela. Sta te briga. Picka se ionako nece potrosit. Infinite money, bar dok ne postanes starija.

Divni roditelji. Moram priznat.

Osoba se izgrađuje na vlastitim izborima. Ako je to njihov izbor, slobodno.

Nedostatak odgoja i usmjerivanja prema nekom životnom putu je također velik problem,ali ne toliko koliko nezrelost tih cura.

Jaco,moja mater te traži!
18 godina

Od Naftnih kompanije se može sve očekivat, ništ cudno rade oni i gore stvari ispod tepiha samo da se više zaradi kaj drugo nema tu milosti.{#}{#}

MegaMass 2000 kaže...
tnakir kaže...

Dragi moj Drago... mislis da bi ovakvima pomogla edukacija: http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/10/03/0769006.html?pos=n0  ?

Evo materijal za dobar humoristični film. Još samo treba naći redatelja. Ja sam se upišao čitajući tekst.

Kod nas takvu komediju u Hrvatskoj proizvodnji sigurno ne buš dočekal ak na to pikiraš.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan

Ako netko slucajno ne prati Humor, neki klinac ide u skolu s ovim klinkama i postao je imena (sic!) i slike...

Kako ja to vidim, klinke su osrednja zalost.. izgledaju ocajno i ne bi ih tako rdjavim drvetom niti da mi je opet 16.

Izgledaju ko da su prijevremeno ispale iz mikrovalke...

Edit:

procitao sam jos jednom pisma sa net.hr, i koliko god se trudio, ne mogu mentalno povezati sadrzaj teksta sa izgledom ove djece. Ne uspijeva mi.

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 20:07 (Deus ex machina).
15 godina
neaktivan

jel se to raja budi il je sve to samo spin

ne bojte se stiskati dugmiće ispod
17 godina
neaktivan
teodosije kaže...

Cini se da se bogme stvarno raja budi... prije bi to otpisao kao trenutnu posast, ali ovo je obrnuto... pocelo je sa malim brojem ljudi i stabilno raste, a i ciljevi su im nesto sa cime se 99% ljudi moze identificirati, pun intended ;-)

Kvragu, i Denver je pod opsadom!!! :-( :-( :-(

Edit:

btw, fale im prigodne maske

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 20:33 (Deus ex machina).
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
teodosije kaže...

Cini se da se bogme stvarno raja budi... prije bi to otpisao kao trenutnu posast, ali ovo je obrnuto... pocelo je sa malim brojem ljudi i stabilno raste, a i ciljevi su im nesto sa cime se 99% ljudi moze identificirati, pun intended ;-)

nešto mi se mediji ne čine zainteresovani za tu temu,znači da bi moglo prerasti u nešti ozbiljno

17 godina
odjavljen
teodosije kaže...

Još da budale shvate da su za sve oni sami krivi.

Jaco,moja mater te traži!
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
teodosije kaže...

Tko?

Cemetary gates
18 godina
neaktivan

amerika i engleska bit će zemlja proleterska... {#}

ča ni šesan mladić...
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

shvaćaju oni ali smatraju da su prepametni za prosvjete pa "mudro" sjede i čekaju da neko drugi rješi situaciju za njih

17 godina
neaktivan

Osobno me smeta nekoliko stvari u vezi ovog prosvjeda, iako sam u potpunosti na strani prosvjednika:

1. U slikama "I am 99%", nalazi se podosta ljudi koji tvrde da imaju zavidnu edukaciju i bez posla su. Otkada to papir garantira posao? Mozda u HR, ali definitivno ne na ovom kontinentu, i nikad nije.
  2. Ljudi se zale zbog nedostatka osnovnih uvjeta kao sto je 'kuca'. Su mogli doc malo zivjet na balkan, gdje su se dvije-tri generacije obitelji skucili u jednom stanu bez puno problema.
  3. Ljudi rade poslove s niskom zaradom, a tek su izasli s faxa. Da, i? Najbolje da ih odmah postave za dekane ili direktore. Da ni ne spominjem da u tako kriznoj situaciji, ja bi bio sretan da imam posao.
  4. Renta im je velika? Pa preseli se s Manhattana u predgradje, zaboga, ili u neki jeftiniji kvart. Ili nadji cimera.

Sve ove tocke, a nisam htio dalje nabrajati, prozivio sam i ja i podosta mojih prijatelja iz HR, i nisam radi toga dizao nikakve pobune, vec jednostavno prihvatio da je stanje stvari takvo i trudio se da ne bude tako zauvijek. Malo mi se cini da su neki od ovih nezadovoljnika ocekivali da se situacija rijesi na pladnju, zdravo za gotovo. "Evo mene, finio sam fax, sad se grabite oko mene i ne zelim ni pricati ispod 100K godisnje."

Ne zelim ispasti neosjetjliv, ali Ameri su malo razmazeni, i njihovo poimanje ugodnog zivota se definitivno razlikuje od Europskog ili Azijskog.

Volio bih vidjeti jednog amera kako bi nazivao rentu u Oslu (6600 kruna/kuna 25m2), ili da li bi smatrao luksuznim stan od 25-30m2 sto je norma u Aziji. Kako bi reagirao da mu kazem da pintica pive u pubu kosta 13$, litra benzina 3-4 dolara, a meni u Burger Kingu 20$.

Ljudi s tim ciframa zive cijeli zivot, i ne razmisljaju o nekim pobunama.

Ovo je primjer jednog super-luksuznog stana u Tokyu Hong Kongu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 21:43 (Deus ex machina).
18 godina
neaktivan

Hong Kong{#}

Fuck you NATO!
18 godina
Drago kaže...
tnakir kaže...

A kome ako ne njima?

Ja bih rekao da su kvalitetno obrazovane po pitanju seksa, samo im druge pure fali...
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Ja bih rekao da su kvalitetno obrazovane po pitanju seksa, samo im druge pure fali...

Ja mislim da nisu ni po tom pitanju s obzirom na "lijecnicke" savjete koje daju jedna drugoj...

There's no school like the old school and I'm the fucking headmaster!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 1:37 (1domagoj1).
18 godina
1domagoj1 kaže...
tnakir kaže...

Ja mislim da nisu ni po tom pitanju s obzirom na "lijecnicke" savjete koje daju jedna drugoj...

Ma dobro, ali bar dobru cijenu drze :)
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

E to je... Ja mislio da se eurima kupuju stvari, a ne brise dupe...

There's no school like the old school and I'm the fucking headmaster!
18 godina
teodosije kaže...
Deus ex machina kaže...
teodosije kaže...

nešto mi se mediji ne čine zainteresovani za tu temu,znači da bi moglo prerasti u nešti ozbiljno

Budi se raja da ima i zakaj itekak,eh taj Američki San uglavnom svuda u Svijetu je mutna situacija pa i u Americi pohlepa i dični nam barbarski Kapitalizam je baš super. Kaj se tiče Amera oni su na silaznoj putanji uglavnom bit če zanimljivo itekak, hm kad smo kod klasičnih medija TV i te fore pa zna se čemu oni sluče i za čiju korist rade u Americi ne talasaj jel samo to danas u Internet svijetu više ne pali.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
1domagoj1 kaže...
tnakir kaže...

Rekao bi da su onog Džet-Li Džimi-Woo kineza čitale u OK!-u ili Story-u ako je to onaj prkan s jahtom od 100m šta ima klonove, ili previše gledaju FashionTV. Eventualno se mogao i omaknuti neki moćnik lokalnog čajna-šopa {#}

Ovo je zgodno, na stranu što mislim da je (su) kriva(i) 1000% koliko sam upućen u slučaj, pitam se bi li stigla ovakva presuda da je kojim slučajem Hrvatica? Vjerojatno se jadna britanka samo popikla kako kažu u Zg, i opala na kuhinjski nož.

We had a sick night bitchezzzz!!!! We had a sick night bitchezzzz!!!!
Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 7:25 (thedream).
18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Osobno me smeta nekoliko stvari u vezi ovog prosvjeda, iako sam u potpunosti na strani prosvjednika:

1. U slikama "I am 99%", nalazi se podosta ljudi koji tvrde da imaju zavidnu edukaciju i bez posla su. Otkada to papir garantira posao? Mozda u HR, ali definitivno ne na ovom kontinentu, i nikad nije.
  2. Ljudi se zale zbog nedostatka osnovnih uvjeta kao sto je 'kuca'. Su mogli doc malo zivjet na balkan, gdje su se dvije-tri generacije obitelji skucili u jednom stanu bez puno problema.
  3. Ljudi rade poslove s niskom zaradom, a tek su izasli s faxa. Da, i? Najbolje da ih odmah postave za dekane ili direktore. Da ni ne spominjem da u tako kriznoj situaciji, ja bi bio sretan da imam posao.
  4. Renta im je velika? Pa preseli se s Manhattana u predgradje, zaboga, ili u neki jeftiniji kvart. Ili nadji cimera. 

generalno se slazem sa stvarima koje si nabrojao.

ali kako izbaciti "navike" i poglede na svijet koji se generacijama poturaju ljudima kao vrijednosni sustav (imati a ne biti).  sada su mozda konacno poceli shvacati (iskreno se nadam).

u jednom trenutku u raspravi prije si spomenuo ambicije (sto nisam komentirao ne zeleci vracati raspravu nekoliko stranica unatrag) - u tom navedenom slucaju to je samo fancy word za zelju za posjedovanjem.

ukoliko promatramo pojedinca, na jednom kraju palete, koji ima nevjerojatnu zelju za posjedovanjem, spreman je na sve radi ekspanzije "svojega posjedovanja" kroz koji definira sebe - nazvat cemo ga pohlepnim, covjekom bez obraza, necovjekom, mozemo cak otici tako daleko da njegovu osobnost uvrstimo u patologiju psihologije.

ako je ta pojava naveliko prosirena i ugradjena u same korjene drustva, njihove temelje, koji pritiscu svakoga pojedinca od doba kada pocinje uciti pisati i citati. kako cemo nazvati to drustvo?

a takvo drustvo ne moze radjati "zdrave" pojedince. (iznimke uvijek postoje, naravno).

ljudske potrebe nisu definirane samo nasim osnovnim instinktima (krov nad glavom, kruh, posao) vec su velikim dijelom odredjene i specificnim (drustvenim) uvjetima ljudskoga postojanja i kao takve podlozne su vanjskim utjecajima.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
14 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
teodosije kaže...

Tko su "oni"?

Vjerojatno generaliziras i mislis na prosjecne amere koji su najmanje krivi za stanje u SAD-u, pa tako i za cijeli svijet, jer cijelozivotni brainwashing putem mainstream medija, skole i sl. je ucinio svoje.

Cini mi se da ipak dolazi kraj ovome vremenu (ne mislim na apokalipticne katastrofe) i budenje je u zamahu, jer psihopatima na vlasti dosao je kraj.

EDIT:

Hmmm,budale????

Vrijedanje na toj razini je sramota.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 11:08 (Bugzapper).
15 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
vexx5555 kaže...
teodosije kaže...

jer psihopatima na vlasti dosao je kraj.

Ili samo početak...

18 godina
neaktivan

Izgleda da kod rubelja više ne valjaju ćevapi, bar tako misli/e d3t0x koji je haknuo stranicu http://www.rubelj-grill.hr/, slika ispod ukoliko stranicu u međuvremenu vrate u originalnu funkciju

Bugzapper kaže...
Tko su "oni"?...

tipično razmišljanje nacionalista sa tonom predrasuda o svemu i svačemu, "svi su oni isti, jer ako sam ja dio jednoumnog krda onda su valjda i oni"

btw. Obaminjo je zaželio Castru na Kubi arapsku revoluciju iliti proljeće, što god to značilo u tom kontekstu izgleda da će mu se desiti doma, toplo se nadam

ča ni šesan mladić...
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 11:21 ((s)izgoreo).
16 godina

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/10/04/0225006.html?pos=n0

{#}

Poštovana, puno hvala na Vašoj ponudi. Moje pitanje je tko je počeo s pedofilijom i homoseksualizmom. Pankeri i rokeri. Da li Vi ovo nama podmećete ili stvarno ne znate da nije poželjno vuku ostaviti ovce na čuvanje. Mislim da je previše humanitarnih organizacija u Hrvatskoj koje rastaču to jadno nacionalno biće u ime nečega. Mislim da sam Vam sve rekao. Sa poštovanjem, Karlo Starčević", odgovorio je Karlo Starčević, vlasnik Pivovare Ličanka. 

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

Bugzapper kaže...
Tko su "oni"?...

tipično razmišljanje nacionalista sa tonom predrasuda o svemu i svačemu, "svi su oni isti, jer ako sam ja dio jednoumnog krda onda su valjda i oni"

Sorry, al ne kuzim jel ti to govoris za "budale" kako ih je nazvao izvjesni kolega ili?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 12:40 (Bugzapper).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice