Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.348.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tema tj. rasprava je onakva kakovom ste ju napravili, i ne kuzim zasto se sve vise rasprava ovdje svodi na nadjebava*nje umjesto na konstruktivni dijalog, ocito zbog previse umisljenosti , netolerancije i blazene dosade.
Nije ni cudo sto se stalno vrte cetri teme, vjera, domaca politika, seksualne orijentacije i odgojne mjere.

My God it's full of stars
17 godina
neaktivan

Pitanje, bas sam se sad dosjetio.

Di je onaj tip Ivic Pasalic? Uvijek mi je bio odvratan, i samo je odjednom ispario.

@woodgamesfx

Ja izgleda citam neku drugu temu.

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 23:13 (Deus ex machina).
17 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
woodgamesfx kaže...
Tema tj. rasprava je onakva kakovom ste ju napravili, i ne kuzim zasto se sve vise rasprava ovdje svodi na nadjebava*nje umjesto na konstruktivni dijalog, ocito zbog previse umisljenosti , netolerancije i blazene dosade.
Nije ni cudo sto se stalno vrte cetri teme, vjera, domaca politika, seksualne orijentacije i odgojne mjere.

Nije točno-bilo je i prometne kulture.

Jaco,moja mater te traži!
15 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

To su četiri teme koje dominiraju društvom, pa kao takve su predodređene da budu dominantne i kod rasprava.

Otvoriš novine i što vidiš:

• Politika
  • Crkva
  • Tko je, a tko nije peder ili lezba
  • Odgojno rehabilitacijske teme u svim mogućim oblicima

( ˘͡ -˘͡)
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Di je onaj tip Ivic Pasalic? Uvijek mi je bio odvratan, i samo je odjednom ispario

Enoga tamo iza polan$eca u ćošku. {#}

tu je doli tu je doli
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Di je onaj tip Ivic Pasalic? Uvijek mi je bio odvratan, i samo je odjednom ispario.

@woodgamesfx

Ja izgleda citam neku drugu temu.

Iskreno nisam bas siguran 100% sto s time mislis, ali pretpostavljam da je neka patka.
15 godina
protjeran

Smješno, ali ne i neistinito (90%):

( ˘͡ -˘͡)
18 godina
Bypass kaže...

Falio si temu. Iako se moze provuci kroz drustvo konuzmenata i laznu elitu.

I am creationist. I believe man created god.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 23:53 (tnakir).
17 godina
odjavljen
Bypass kaže...

Slažem se. Svi bi trebali težiti open source-u, pogotovo držva kojoj bi to donijelo uštedu.

Danas na predavanju kolega nema ni papir ni olovku-dam mu papir i pitam ga (vidim četvorku kako viri iz futrole na stolu) kako to da ima iphone a nema za bilježnicu.

Jaco,moja mater te traži!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 0:01 (vexx5555).
18 godina

meni je jucer bilo zadovoljstvo upoznati covjeka koji mi se pohvalio sa novim htc dizajerom HD...kazem mu...

-uasti iruda stari,cestitam...koje si aplikacije nakitio..daj da vidimo?

- a?

- da ti preporucim koju aplikaciju...koja si tarifa za promet?

- nemam internet tarifu

- #*"bzz*#

- ne treba mi...razgovor i poruke su meni dovoljne

kad ono stvarno, sve je na off...koristi ga ko onu nokia ciglu iz 98.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
Bypass kaže...

Falio si temu. Iako se moze provuci kroz drustvo konuzmenata i laznu elitu.

Može proći pod sve odurnosti neoliberalizma i kapitalizma.

( ˘͡ -˘͡)
18 godina
neaktivan
Drago kaže...
Pardon - ja ne pičim po HDZ-u! Ako igdje nađeš post u kojem sam spomenuo HDZ i želio im išta loše - povlačim se iz ove teme. Na par dana.

A osim toga masu puta sam ti dao podršku u skoro svim drugim temama koje si gore nabrojao.

oprosti ali ja sam primjetio kako kritiziraš svaki oblik debilizma pa tako i HDZovu politiku, drugo vrlo mi je drago što mi daješ podršku u skoro svim diskusijama u kojima sudjelujem na ovoj temi gotovo je nevjerojatna količina slaganja, kao da smo iz iste stranke {#}

BTW. pičenje po HDZu, satelitima, korupciji profesionalnom domoljublju i ostalim kretenarijama koje izjedaju naše društvo nije ništa loše dapače potrebno je, nadalje opseg tvojeg zanimanja a i poznavanja tema o kojima pričaš i u kojima sudjeluješ daleko nadilazi moj, ti si Drago erudit čiju misao s zanimanjem pratim....

{#}, uhh jesam li se dovoljno izvukao iz gliba kojeg sam sam sebi postavio, uokvirivši ljude u bezvezne kalupe u prošlom postu?pisanje po forumima u alkoholiziranom stanju mi je postao trademark, morat ću se malo preispitati, ovo postaje smiješno

ča ni šesan mladić...
18 godina
vexx5555 kaže...
Bypass kaže...

Slažem se. Svi bi trebali težiti open source-u, pogotovo držva kojoj bi to donijelo uštedu.

Danas na predavanju kolega nema ni papir ni olovku-dam mu papir i pitam ga (vidim četvorku kako viri iz futrole na stolu) kako to da ima iphone a nema za bilježnicu.

Hrvatska država i njezina Vlast u zadnjih 15 godina, i ušteda je nepoznanica fučkaj ga kakva ušteda te spopala taman posla pa vidi se kak su na to mislili svih ovih godina.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Drago kaže...
Pardon - ja ne pičim po HDZ-u! Ako igdje nađeš post u kojem sam spomenuo HDZ i želio im išta loše - povlačim se iz ove teme. Na par dana.

A osim toga masu puta sam ti dao podršku u skoro svim drugim temama koje si gore nabrojao.

oprosti ali ja sam primjetio kako kritiziraš svaki oblik debilizma pa tako i HDZovu politiku, drugo vrlo mi je drago što mi daješ podršku u skoro svim diskusijama u kojima sudjelujem na ovoj temi gotovo je nevjerojatna količina slaganja, kao da smo iz iste strank{#}

BTW. pičenje po HDZu, satelitima, korupciji profesionalnom domoljublju i ostalim kretenarijama koje izjedaju naše društvo nije ništa loše dapače potrebno je, nadalje opseg tvojeg zanimanja a i poznavanja tema o kojima pričaš i u kojima sudjeluješ daleko nadilazi moj, ti si Drago erudit čiju misao s zanimanjem pratim....

Prirasto si mu srcu .

16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Drago kaže...

oprosti ali ja sam primjetio kako kritiziraš svaki oblik debilizma pa tako i HDZovu politiku, drugo vrlo mi je drago što mi daješ podršku u skoro svim diskusijama u kojima sudjelujem na ovoj temi gotovo je nevjerojatna količina slaganja, kao da smo iz iste stranke {#}

{#}, uhh jesam li se dovoljno izvukao iz gliba kojeg sam sam sebi postavio, uokvirivši ljude u bezvezne kalupe u prošlom postu?pisanje po forumima u alkoholiziranom stanju mi je postao trademark, morat ću se malo preispitati, ovo postaje smiješno

Ne samo da si gay nego si i ulizica. {#} Moj prijatelju Drago, kud ti, tud i ja..{#} E pa nećeš tetkice jedna, Drago je meni još ljepši, još draži i još bolji moderator nego tebi. Beat that, b1tchboy..{#}

Cemetary gates
16 godina
neaktivan

Oda Dragi.

18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ne samo da si gay nego si i ulizica. {#} Moj prijatelju Drago, kud ti, tud i ja..{#} E pa nećeš tetkice jedna, Drago je meni još ljepši, još draži i još bolji moderator nego tebi. Beat that, b1tchboy..{#}

ča ni šesan mladić...
16 godina
neaktivan

{#}{#}{#}

O čemu uopće pričamo sad, nismo valjda o vjeri počeli opet? Sprdao sam se kad sam predložio. {#}

Kad smo kod pedofilije, evo kralja, ali nekako - reverzibilnog. Ovaj praska milfaču.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 10:33 (thedream).
17 godina
(s)izgoreo kaže...
..

..

-ima jedan trabant, umirovljenici, po kojima nema konkretnog 'pičenja'. Mislim da je to stranka opasnih namjera, treba ih zabraniti, iskorjeniti.. -jer su glasačka mašinerija. Dovoljan razlog-mogućnost da nam draga Jaca ostane u fotelji još poneku godinu. Da stranka se zadovoljava kirkirikijem, plastinčnim bocama i kaznama za RTV, ta stranka u džepu ima 30% glasačkog tijela bez mozga, časti, osječaja za vrijeme (od 1.-do-1.) i ni po kom kriteriju nebi smjela sudjelovati u vlasti. Bar ne dok ih predstavljaju potkupljivi predstavnici (-političari). Uz takvu stranku, ni SDP ili HDZ ne moraju uopće brinuti o glasačkom tijelu, popisu stanovništva, ... s njima su izbori dobiveni. A poslastica za kraj, toj stranci (direktno penzići, ljudi 96% na samrti) je svako obečanje kao riječi u vjetar, ili obečanje ludom radovanje.. jer dovoljno je samo par mjeseci pa da smrt ili alzheimer učini svoje, preživljeli su prezauzeti preživljavanjem po kontejnerima, čuvanjem unučadi ili jednostavno nedovoljno pokretni da bi izišli na MarkovTrg i prosvjedovali (tražili isplatu dogovorenog ili linč)... i tako političar obečanjem da će penzija stići (jednog dana), da će podići otkupnu ciejnu PET ambalaže na 65lipa i da će kombi za mjerenje tlaka doći pred njihovu kuću, dobije još jedan mandat.

-Penzići i njihovi predstavnici, to je gora pošast nego dva Sanadera (sa ili bez Jace, jer ona ionako ništa ne zna).

Trabant je idealna stilska figura, pruno primjerenija nego satelit u ovom kontekstu penzića. Satelit bi bio neko mlađi sloj, neki iz ovog stoljeća gledajući tehnološki.. njih ću ogrepst nekom drugom prilikom, jer na njima sve ostaje. {#}

edit: to je u kontekstu 'ode Dragi', kao poticaj da ih malo tlači u temi...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 12:41 (ihush).
18 godina
neaktivan
ihush kaže...

-imajedan trabant, umirovljenici...

ima i gori trabant, HSS, daleko gadljiviji tipovi od gerijatrijaca, umirovljenici su bar napustili koaliciju i više ne sudjeluju u vlasti

ča ni šesan mladić...
15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

ima i gori trabant, HSS, daleko gadljiviji tipovi od gerijatrijaca, umirovljenici su bar napustili koaliciju i više ne sudjeluju u vlasti

Joj fuj. Doslovno vise iz guzice HDZ-a, a tek dok vidim onu pijanduru rumenu koja ih vodi.

( ˘͡ -˘͡)
17 godina
(s)izgoreo kaže...
ihush kaže...

-imajedan trabant, umirovljenici...

-ne, nisu napustili, nego se cjenkaju... kao i svaka malda pred udaju, no to ne znači da je nevina, OK? ;-)

HSS (i ostali troslovni saveznici) su unutar statističke greške (važni su samo u konstelaciji kad Jpiter konjugira sa Saturnom... tj kad je razlika do 50% takva bubam brojke iz dupeta ali tu su negdje..), vrlo lako ih odnese povjetarac, jesenski... pada lišće. Idealno vrijeme za seljačku bunu i vješanje na inače prazne grane bjelogorice, Božićna atmosfera? Još samo da ČO malo navrati na domjenak... {#}

Naspram HSSa koji se čak neče uvrijediti ako ga nazoveš seljačinom, što s HSP, HDSSB, HSLS, ... ili Mamić, Bandi, Jambo, Kerum, Rohi-konzum, (izbaci uljeza?).. dakle što više slova u imenu to seljačkija stranka, osim izuzetka (po manjem broju slova) HSPa koji je prodana srtanka za 13 škuda (po fotelji), no bitno da su velikodomljubci... (zlo mi je) {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 10:40 (ihush).
18 godina
(s)izgoreo kaže...

Htio sam reći da ja mislim da je problem širi od HDZ-a i sistemski, tako da samo lupati po HDZ-u mi nije namjera niti sam mislio da moji postovi vuku na tu stranu.

Dapače, kada samo prije neki dan govorio, dosta ružno, što je mnoge diskutante uzrujalo, o Račanu i SDP-u, odnosno još ranije kad sam rekao da je to jednostavno HDZ lite, mislio sam da je jasno kako smatram da se općenito nalazimo u septičkoj jami. 

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Dapače, kada samo prije neki dan govorio, dosta ružno, što je mnoge diskutante uzrujalo, o Račanu

Da i to je pogodilo naša malena srca.

18 godina
thedream kaže...

A pogledaj ovo "We're the 99%": 

http://wearethe99percent.tumblr.com/

Inače, sada je prilika da skinemo stigmu s pokojnog Milasa i njegovog "kila mozga, dvije marke". 

Taj je hadezeovac, zapravo, htio reći nešto sasvim drugo i rugao se, s pravom, onima koji su povezivali ulazak u EU s automatskim povećanjem životnog standarda. 

Navodno je točan i kompletan citat ovaj:

Gospodo draga, ovdje su puna usta Europe, svi se u ovom domu utrkujemo kako ćemo pohvaliti Europsku zajednicu i kako čim prije moramo postati članica tog društva. Za razliku od mnogih ovdje, ja sam živio i radio u Europi. I mnogi misle kako ulazak u Europu odmah osigurava bogatstvo i bolji život. U Austriji teleći mozak košta dvije marke, a tek ćemo vidjeti koliko vrijedi vaš...”.

This space for rent!
16 godina
neaktivan

Mislite li da je moguće prosvijedima nešto "veće" postignuti. Tipa da se promijeni ovakav neo-liberalno-kapitalistički sustav. Tu piše da je oko 300-tinjak prosvijednika, no dojma sam da dok se ne sakupi 500k naviše ljudi da ništa od promjena..

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 15:02 (ivan dragi).
14 godina
protjeran

Za Obamin mandat ''nade'' i ''boljeg sutra'' glasalo je skoro 70 milijuna birača u Americi - 500k ljudi je doslovno elektron naspram Svemira, odokativan red veličina {#} Konzervativci su jedina prava oporba, ostali su totalno marginalizirani. Čak ni Engleska više ne prakticira tako izraženo dvostranačje jer su liberali napokon postali dio vladajuće koalicije.

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 15:06 (Landser_33).
15 godina
protjeran
( ˘͡ -˘͡)
14 godina
protjeran
Bypass kaže...

Već je netko na prijašnjoj strani stavio link, ne znam zašto se svi toga hvataju... snobova je bilo u svim društvima kroz povijest.

Amat Victoria Curam.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice