- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@vex
Blažena Juga, takvi kao ti za ovo...odmah u zatvor!
Tema je o događanjima u društvu, a ne događanjima Mentalistu.
Lik je loš troll, a vi se uhvatili.
Back to topic.
ovaj put je jaca i sebe nadmašila
Dobro ako Jaca kaže da je Ina prodana za male pare a onda nije glasalaa ni znala, pa ko je glasao onda kada nitko ništa nezna? 
Dobro ako Jaca kaže da je Ina prodana za male pare a onda nije glasalaa ni znala, pa ko je glasao onda kada nitko ništa nezna? 
pa ja sam siguran da će na kraju ispasti da si ti to odlučio i potpisao 
@vex
Juga je udruženi zločinački poduhvat koju je vodio komunistički zločinac.
pa ja sam siguran da će na kraju ispasti da si ti to odlučio i potpisao 
Uopče se nebi čudio da tako ispadne. 
pa svi ti zločnici iz KPJ su danas u hdz, a pogodi di je jaca išla u školu?
znači ako se vodimo tvojim razmišaljanjem hdz=zločinački poduhvat
@vex
Koliko ti imaš godina ?
Koliko ti imaš godina ?
ima cca 14 godina i otac mu je politički komesar u adz-u 
@vex
Samo da mu ovo nije klon , proustaški ogranak na BOL-u se time popeo na zamjetna 3 člana.
I to si zaključio iz jednog TD-a? Opet, bolje to nego se dičiti veličanstvenim akcijama OZNA-e, UDBA-e i inih zločinačkih organizacija. Oprostite na padobranstvu, ali morao sam...
Samo da mu ovo nije klon , proustaški ogranak na BOL-u se time popeo na zamjetna 3 člana.
I to si zaključio iz jednog TD-a? Opet, bolje to nego se dičiti veličanstvenim akcijama OZNA-e, UDBA-e i inih zločinačkih organizacija. Oprostite na padobranstvu, ali morao sam...
Ne ložim se na ustaške pajace i redikule odavno. Probaj isprovocirati nekog drugog..
Probaj s halterima.
Čekajte, vi stvarno mislite da je Juga bila raj na zemlji? Da se razumijemo, ni ja je ne smatram imalo sličnoj SSSR-u, Maovoj Kini, Pol Potovoj Kambodži ili tako nešto (do '48. je bila baš takva, onda Tito nije htio dati Staljinu da okupira Jugu kao što je napravio sa svima koje je Crvena armija ''oslobodila''). Mišljenja sam da joj je najsličniji režim bio onaj u Istočnoj Njemačkoj - UDBA = Stasi, Fićo/Stoja = Trabant, Tito = Honecker (samo je ovaj imao privatni mlažnjak umjesto ''Galeba''). Ne znam zašto misliš da te provociram, iz vaših postova mi se stvarno čini da patite za bivšom državom - ispravite me ako sam u krivu.
Čekajte, vi stvarno mislite da je Juga bila raj na zemlji? Da se razumijemo, ni ja je ne smatram imalo slično SSSR-u, Maovoj Kini, Pol Potovoj Kambodži ili tako nešto (do '48. je bila baš takva, onda Tito nije htio dati Staljinu da okupira Jugu kao što je napravio sa svima koje je Crvena armija ''oslobodila''). Mišljenja sam da joj je najsličniji režim bio onaj u Istočnoj Njemačkoj - UDBA = Stasi, Fićo/Stoja = Trabant, Tito = Honecker (samo je ovaj imao privatni mlažnjak umjesto ''Galeba''). Ne znam zašto misliš da te provociram, iz vaših postova mi se stvarno čini da patite za bivšom državom - ispravite me ako sam u krivu.
Neki možda pate za standardom koji su onda imali. Meni je svejedno, ali vidim da me ova država ne bu nahranila, a moj rad i znanje ne cijeni niti najmanje. Na žalost, nisam u manjini. Ne živim ja od sistema, nego od kruha kak bi rekli. Meni je smiješno da je nekome važnije istaknuti kako je bivši sistem bio zločinačka organizacija, a da pritom niti ne komentira sadašnji sistem ili kako je ovaj ili neki prije bio bolji...
Kakve proustaše i jugići, pa u kojem ste vi svijetu zapeli? Možda da se malo osvrneš oko sebe. Kriva ti je podjela, jer sad su uglavnom gladni vs. lopovi (tradeoff). Svaka čast izuzecima koji su siti i pošteno zaradili svoj kruh, takvih je sve manje.
Čekajte, vi stvarno mislite da je Juga bila raj na zemlji? Da se razumijemo, ni ja je ne smatram imalo slično SSSR-u, Maovoj Kini, Pol Potovoj Kambodži ili tako nešto (do '48. je bila baš takva, onda Tito nije htio dati Staljinu da okupira Jugu kao što je napravio sa svima koje je Crvena armija ''oslobodila''). Mišljenja sam da joj je najsličniji režim bio onaj u Istočnoj Njemačkoj - UDBA = Stasi, Fićo/Stoja = Trabant, Tito = Honecker (samo je ovaj imao privatni mlažnjak umjesto ''Galeba''). Ne znam zašto misliš da te provociram, iz vaših postova mi se stvarno čini da patite za bivšom državom - ispravite me ako sam u krivu.
A misliš da u ovoj državi imaš puno više slobode??? Kada završiš fax, zaposliš se, kupiš stan na kredit, pa robuješ cijeli život, s tim da te mogu izbaciti iz stana ako ne podmiruješ svoje obaveze...osim ako ti tata nije kerum ili neko sličan šjor Želi.
A to da je prije bilo bolje...pa većini ljudi je uvijek "nešto prije" automatski i bolje, jer su prije bili i mlađi, pa malo idealiziraju...
Ne znam zašto misliš da te provociram, iz vaših postova mi se stvarno čini da patite za bivšom državom - ispravite me ako sam u krivu.
Manje ti ovdje ljudi pate za državom u kojoj su živjeli.
Više pate od države u kojoj žive. A nisu se selili nikuda.
Ajmo o vjeri.
Ne, mišljenja sam da je danas daleko manje sloboda zbog utjecaja ekstremno agresivnog kapitalizma (ili kanibalizma kako kaže jedan grafit u Zagrebu) - vi formalno imate slobodu otići gdje god poželite, kupite što god vam padne napamet - problem je, što jednostavno nemate sredstava za tako nešto. Onda je bio problem što je bilo dosta novca, ali malo toga za kupiti. Ljudi na ovim prostorima naprosto teže hedonizmu, on je motiv i razlog raznih malverzacija, korupcije i svega ostaloga - on je, po meni, pravi razlog zašto ova država ne funkcionira jer uzrokuje zaglupljujuću kratkovidnost. Uzmite nekog ratnog profitera (po novom, tajkuna), korumpiranog političara itd. - on/ona razmišlja, zašto bi ja težio tome da nam svima bude dobro unutar 10 godina (civilizirani model razvoja ekonomije i gospodarstva) kada ja mogu unutar 6 mjeseci imati 3 vile i vozni park?
Majstore, dobar si trol, skidam kapu, ali imas jos spinata za papati do Mentalistovog pristupa :-D
Ajmo o vjeri.
Vidis, stvarno bi mogli, nismo vec dugo! 
Ajmo o vjeri.
Stvar pojedinca, osobna stvar, niti će onaj koji vjeruje uvjerit onog tko ne vjeruje niti će se obrnuto dogodit.
Druga stvar je crkva i to što radi danas.
Ajmo o vjeri.
Stvar pojedinca, osobna stvar, niti će onaj koji vjeruje uvjerit onog tko ne vjeruje niti će se obrnuto dogodit.
Meh, koliko ljudi, toliko crkvi... nitko ne vjeruje u cijelu pricu, nego samo u dijelove koji mu odgovaraju.
thedream kaže...
Ajmo o vjeri.
Vidis, stvarno bi mogli, nismo vec dugo! 
Nismo ni o pe*derima dugo, osim nekih indirektnih pokazatelja u vidu košulja pastelnih boja.
Odlučio sam i ja kao i neki forumaši otkriti svoje lice.
Ajmo o vjeri.
Vjera ne mora nuzno znaciti crkvu niti religiju.
Ajmo o vjeri.
Točno to - trebala bi biti stvar pojedinca, osobna stvar, ali - nije. Roditelji indoktriniraju djecu, a pošto ni to nije dovoljno, djecu se dodatno indoktrinira i u obrazovnom sustavu, iako smo po Ustavu sekularna država.
Takva vjera nikome ne smeta i o takvoj vjeri ovdje ni ne raspravljamo, jer zapravo ne bi imali o čemu posebno raspravljati. Takva vjera bi u ovoj temi bila off-topic, jer se ne tiče društva, nego pojedinca.
Ajmo o vjeri.
Vjera ne mora nuzno znaciti crkvu niti religiju.
Otkada anarho-sindikalizam uopće razmatra ikakvu vjeru, kamoli religiju?