Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.349.208
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Darky kaže...

ovaj put je jaca i sebe nadmašila{#}

Sve je to dobro, Hrvatskoj treba još jedan mandat HDZ-a. Taman.

A zipa ovo. Nadam se samo da neće na engleskom objašnjavati jadna joj mater, a i naša svačija.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 11:58 (thedream).
17 godina
odjavljen
Darky kaže...

Ma glupa koza, kad je vidim, dobit će kamen u glavu.

Jaco,moja mater te traži!
16 godina
neaktivan

@vex

Blažena Juga, takvi kao ti za ovo...odmah u zatvor!

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 12:40 (EraserHead).
18 godina
moderator

Tema je o događanjima u društvu, a ne događanjima Mentalistu.

Lik je loš troll, a vi se uhvatili.

Back to topic.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 13:27 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
Darky kaže...

Dobro ako Jaca kaže da je Ina prodana za male pare a onda nije glasalaa ni znala, pa ko je glasao onda kada nitko ništa nezna? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 13:42 (Monopol).
15 godina
protjeran

Uzmite nonsensiu:

( ˘͡ -˘͡)
18 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Dobro ako Jaca kaže da je Ina prodana za male pare a onda nije glasalaa ni znala, pa ko je glasao onda kada nitko ništa nezna? {#}

pa ja sam siguran da će na kraju ispasti da si ti to odlučio i potpisao {#}

17 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

@vex

Juga je udruženi zločinački poduhvat koju je vodio komunistički zločinac.

Jaco,moja mater te traži!
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
EraserHead kaže...

@vex

Ne opet dragi Bože.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 14:05 (thedream).
15 godina
neaktivan
Darky kaže...
Monopol kaže...

pa ja sam siguran da će na kraju ispasti da si ti to odlučio i potpisao {#}

Uopče se nebi čudio da tako ispadne. {#}

18 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

pa svi ti zločnici iz KPJ su danas u hdz, a pogodi di je jaca išla u školu?

znači ako se vodimo tvojim razmišaljanjem hdz=zločinački poduhvat

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
EraserHead kaže...

@vex

Koliko ti imaš godina ?

18 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
vexx5555 kaže...

Koliko ti imaš godina ?

ima cca 14 godina i otac mu je politički komesar u adz-u {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 14:16 (Darky).
16 godina
neaktivan

Samo da mu ovo nije klon , proustaški ogranak na BOL-u se time popeo na zamjetna 3 člana.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
EraserHead kaže...

@vex

trolling trolling
“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
14 godina
protjeran
thedream kaže...

Samo da mu ovo nije klon , proustaški ogranak na BOL-u se time popeo na zamjetna 3 člana.

I to si zaključio iz jednog TD-a? Opet, bolje to nego se dičiti veličanstvenim akcijama OZNA-e, UDBA-e i inih zločinačkih organizacija. Oprostite na padobranstvu, ali morao sam...

Amat Victoria Curam.
16 godina
neaktivan
Landser_33 kaže...
thedream kaže...

I to si zaključio iz jednog TD-a? Opet, bolje to nego se dičiti veličanstvenim akcijama OZNA-e, UDBA-e i inih zločinačkih organizacija. Oprostite na padobranstvu, ali morao sam...

Ne ložim se na ustaške pajace i redikule odavno. Probaj isprovocirati nekog drugog..

Probaj s halterima.

Cemetary gates
14 godina
protjeran

Čekajte, vi stvarno mislite da je Juga bila raj na zemlji? Da se razumijemo, ni ja je ne smatram imalo sličnoj SSSR-u, Maovoj Kini, Pol Potovoj Kambodži ili tako nešto (do '48. je bila baš takva, onda Tito nije htio dati Staljinu da okupira Jugu kao što je napravio sa svima koje je Crvena armija ''oslobodila''). Mišljenja sam da joj je najsličniji režim bio onaj u Istočnoj Njemačkoj - UDBA = Stasi, Fićo/Stoja = Trabant, Tito = Honecker (samo je ovaj imao privatni mlažnjak umjesto ''Galeba''). Ne znam zašto misliš da te provociram, iz vaših postova mi se stvarno čini da patite za bivšom državom - ispravite me ako sam u krivu.

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 14:47 (Landser_33).
16 godina
neaktivan
Landser_33 kaže...

Čekajte, vi stvarno mislite da je Juga bila raj na zemlji? Da se razumijemo, ni ja je ne smatram imalo slično SSSR-u, Maovoj Kini, Pol Potovoj Kambodži ili tako nešto (do '48. je bila baš takva, onda Tito nije htio dati Staljinu da okupira Jugu kao što je napravio sa svima koje je Crvena armija ''oslobodila''). Mišljenja sam da joj je najsličniji režim bio onaj u Istočnoj Njemačkoj - UDBA = Stasi, Fićo/Stoja = Trabant, Tito = Honecker (samo je ovaj imao privatni mlažnjak umjesto ''Galeba''). Ne znam zašto misliš da te provociram, iz vaših postova mi se stvarno čini da patite za bivšom državom - ispravite me ako sam u krivu.

Neki možda pate za standardom koji su onda imali. Meni je svejedno, ali vidim da me ova država ne bu nahranila, a moj rad i znanje ne cijeni niti najmanje. Na žalost, nisam u manjini. Ne živim ja od sistema, nego od kruha kak bi rekli. Meni je smiješno da je nekome važnije istaknuti kako je bivši sistem bio zločinačka organizacija, a da pritom niti ne komentira sadašnji sistem ili kako je ovaj ili neki prije bio bolji...

Kakve proustaše i jugići, pa u kojem ste vi svijetu zapeli? Možda da se malo osvrneš oko sebe. Kriva ti je podjela, jer sad su uglavnom gladni vs. lopovi (tradeoff). Svaka čast izuzecima koji su siti i pošteno zaradili svoj kruh, takvih je sve manje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 14:55 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Landser_33 kaže...

Čekajte, vi stvarno mislite da je Juga bila raj na zemlji? Da se razumijemo, ni ja je ne smatram imalo slično SSSR-u, Maovoj Kini, Pol Potovoj Kambodži ili tako nešto (do '48. je bila baš takva, onda Tito nije htio dati Staljinu da okupira Jugu kao što je napravio sa svima koje je Crvena armija ''oslobodila''). Mišljenja sam da joj je najsličniji režim bio onaj u Istočnoj Njemačkoj - UDBA = Stasi, Fićo/Stoja = Trabant, Tito = Honecker (samo je ovaj imao privatni mlažnjak umjesto ''Galeba''). Ne znam zašto misliš da te provociram, iz vaših postova mi se stvarno čini da patite za bivšom državom - ispravite me ako sam u krivu.

A misliš da u ovoj državi imaš puno više slobode??? Kada završiš fax, zaposliš se, kupiš stan na kredit, pa robuješ cijeli život, s tim da te mogu izbaciti iz stana ako ne podmiruješ svoje  obaveze...osim ako ti tata nije kerum ili neko sličan šjor Želi.

A to da je prije bilo bolje...pa većini ljudi je uvijek "nešto prije" automatski i bolje, jer su prije bili i mlađi, pa malo idealiziraju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 14:50 (EraserHead).
16 godina
neaktivan
Landser_33 kaže...

Ne znam zašto misliš da te provociram, iz vaših postova mi se stvarno čini da patite za bivšom državom - ispravite me ako sam u krivu.

Manje ti ovdje ljudi pate za državom u kojoj su živjeli.

Više pate od države u kojoj žive. A nisu se selili nikuda.{#}

Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.
16 godina
neaktivan

Ajmo o vjeri.

Cemetary gates
14 godina
protjeran

Ne, mišljenja sam da je danas daleko manje sloboda zbog utjecaja ekstremno agresivnog kapitalizma (ili kanibalizma kako kaže jedan grafit u Zagrebu) - vi formalno imate slobodu otići gdje god poželite, kupite što god vam padne napamet - problem je, što jednostavno nemate sredstava za tako nešto. Onda je bio problem što je bilo dosta novca, ali malo toga za kupiti. Ljudi na ovim prostorima naprosto teže hedonizmu, on je motiv i razlog raznih malverzacija, korupcije i svega ostaloga - on je, po meni, pravi razlog zašto ova država ne funkcionira jer uzrokuje zaglupljujuću kratkovidnost. Uzmite nekog ratnog profitera (po novom, tajkuna), korumpiranog političara itd. - on/ona razmišlja, zašto bi ja težio tome da nam svima bude dobro unutar 10 godina (civilizirani model razvoja ekonomije i gospodarstva) kada ja mogu unutar 6 mjeseci imati 3 vile i vozni park?

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 15:06 (Landser_33).
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Majstore, dobar si trol, skidam kapu, ali imas jos spinata za papati do Mentalistovog pristupa :-D

thedream kaže...

Ajmo o vjeri.

Vidis, stvarno bi mogli, nismo vec dugo! {#}

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
16 godina
thedream kaže...

Ajmo o vjeri.

Stvar pojedinca, osobna stvar, niti će onaj koji vjeruje uvjerit onog tko ne vjeruje niti će se obrnuto dogodit.

Druga stvar je crkva i to što radi danas.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
thedream kaže...

Ajmo o vjeri.

Stvar pojedinca, osobna stvar, niti će onaj koji vjeruje uvjerit onog tko ne vjeruje niti će se obrnuto dogodit.

Meh, koliko ljudi, toliko crkvi... nitko ne vjeruje u cijelu pricu, nego samo u dijelove koji mu odgovaraju.

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
18 godina
Deus ex machina kaže...

thedream kaže...

Ajmo o vjeri.

Vidis, stvarno bi mogli, nismo vec dugo! {#}

Nismo ni o pe*derima dugo, osim nekih indirektnih pokazatelja u vidu košulja pastelnih boja.

Odlučio sam i ja kao i neki forumaši otkriti svoje lice.

There's no time to lose, I heard her say Catch your dreams before they slip away
18 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
thedream kaže...

Ajmo o vjeri.

Vjera ne mora nuzno znaciti crkvu niti religiju.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
18 godina
moderator
sirka666 kaže...
thedream kaže...

Ajmo o vjeri.

Točno to - trebala bi biti stvar pojedinca, osobna stvar, ali - nije. Roditelji indoktriniraju djecu, a pošto ni to nije dovoljno, djecu se dodatno indoktrinira i u obrazovnom sustavu, iako smo po Ustavu sekularna država.

Littlemanbeingerased kaže...

Takva vjera nikome ne smeta i o takvoj vjeri ovdje ni ne raspravljamo, jer zapravo ne bi imali o čemu posebno raspravljati. Takva vjera bi u ovoj temi bila off-topic, jer se ne tiče društva, nego pojedinca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 15:33 (mbaksa).
14 godina
protjeran
Littlemanbeingerased kaže...
sirka666 kaže...
thedream kaže...

Ajmo o vjeri.

Otkada anarho-sindikalizam uopće razmatra ikakvu vjeru, kamoli religiju?

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 15:38 (Landser_33).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice