Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.365.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
wyks kaže...

Čitao sam više članaka pa sam se osvrnuo na cijelu priču.

Na Net.hr se koncentriraju baš na tu izjavu da nikad nisu imali inozemni račun.

Pa čak i desničarski Večernjak smatra da Čičak njake: http://www.vecernji.hr/vijesti/cicak-tvrdi-sdp-je-ratni-profiter-sdp-cicak-nije-vjerodostojan-clanak-329825.

Ovo će biti kao s Laptalom. 

This space for rent!
17 godina

Sam ja jedini koji ne vjeruje Čičku i kad kaže da pi iznosi 3.14? I ne samo njemu, nego kompletan HHO je cirkus.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Bukva kaže...

Sam ja jedini koji ne vjeruje Čičku i ..

- nema u politici 'vjerovanja', to se odnosi na vjeru, u politici je interes ili poštivanje pravila (zakona)... ako svedemo na to dali nekome vjerujemo onda smo u banani (kad razmislim, jesmo u banani, od banane države pa nadalje).

Vjerovati i dokazati su dvije različite stvari, po primjeru Matanovića vrlo rastezljiv pojam, u rangu 'Ličkog Rukovanja'.

- Čičak najvjerojatnije iznosi točne podatke, ali pitanje je samo zašto. Kao što sami podatci ne znače puno, to je samo 'alat', .... (kratim).

- uz MBaksovo objašnjenje da račun ne znači i muljažu.. problem je što svi (ljudi-stranke) imaju poneku mrlju, neki neobjašnjen račun. Tad na teoretskoj razini nije važno dali je knjiženo-muljano 100kn ili 100mil. ... naravno, razlog-timing je vrlo indikativan. Dok 'čudo od deteta', samo u čudu diže obrvu? Nije očekivao udarac ispod pojasa (ako nema muda, nema koristi pa ispravak) u shupak?

Zgodno zvuči ideja da se kradeze proglasi zločinačkom org. Ali to je loša ideja, na kraju vidimo da je Remetinec pun, dakle vlast radi po propisima, ... to ih istivremeno 'čisti od grijeha'.

- izbori se bliže, vrući kesteni... nije to za plačimačke.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 12:29 (ihush).
17 godina
ihush kaže...
Bukva kaže...

Sam ja jedini koji ne vjeruje Čičku i ..

- nema u politici 'vjerovanja'

Ja sam više išao na to da kad Čičak i slični nešto kažu da to discardaš po defaultu. Da je to, recimo, Kajin reko, onda bi si još i razmišljao u stilu - gdje ima dima ima i vatre!

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina

čičak je noubadi.

18 godina
torrente kaže...

čičak je noubadi.

Ali jako želi ispasti insajder, izvrsno informiran, ono - mrak tip. Te je pečen i kuhan sa svima u Haagu, posebno s Carlom del Ponte - ono, frendovi samo takvi. Njegov insajder mu iz policije rekao da je Laptalo već dulje sumnjiv zbog šveranja droge. On zna sve o Ninoslavu Paviću i zato mu se gadi EPH i dao im je pedalu, a ne oni njemu... I tako. Tip koji je jedino doslijedan u tome da se prije ili kasnije posvađa sa svima oko sebe.

Pitam se koliko će izdržati prije nego se pokefa s Bancem...

This space for rent!
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Čičak, Letica i Puhovski, tri sveznadara naše scene! lol

pa dobro što je s tobom, gdje si ti?

btw. meni Puhovski djeluje normalan, čak ono što sam ga slušao djeluje vrlo OK, razumno i pametno, čak vrlo pametno, gluposti od njega još nisam čuo, ako je bilo molim da me se obavijesti {#}

sandinista
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 2:30 ((s)izgoreo).
18 godina
(s)izgoreo kaže...
M_dipl. kaže...

pa dobro što je s tobom, gdje si ti?

btw. meni Puhovski djeluje normalan, čak ono što sam ga slušao djeluje vrlo OK, razumno i pametno, čak vrlo pametno, gluposti od njega još nisam čuo, ako je bilo molim da me se obavijesti {#}

Puhovski bi htio biti "principijelni intelektualac", ali mu malo treba da principi stignu do površine, obično kad netko drugi raščisti put pa je sigurno biti "principijelan"...

Što se sveznadarstva tiče, vjerojatno je MD mislio na njegovo sadašnje političko analiziranje i popovanje što i kako koja stran(k)a treba napraviti.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 3:08 (Drago).
18 godina

sve ste ih nabrojali. nekako mi pole position odnose tandem cicak-letica.  ovaj prvi bi opet sutra mog/tvog, brata/oca pomorca bez pardona sprčio.  ovog iz podgore, sto je glumio sa svetom gerom aka desant na iwo jimu, treba u potpunosti shvatit kao izgubljenog profesora sa crvenom lopticom na nosu.

fali vam onaj lik sto je radio u majkrosoft rvacka...nesto je tanak u zadnje vrijeme sa tv kamerama?

18 godina
neaktivan
torrente kaže...

sve ste ih nabrojali. nekako mi pole position odnose tandem cicak-letica.  ovaj prvi bi opet sutra mog/tvog, brata/oca pomorca bez pardona sprčio.  ovog iz podgore, sto je glumio sa svetom gerom aka desant na iwo jimu, treba u potpunosti shvatit kao izgubljenog profesora sa crvenom lopticom na nosu.

fali vam onaj lik sto je radio u majkrosoft rvacka...nesto je tanak u zadnje vrijeme sa tv kamerama?

bio je prije i onaj sveznadar iz tvojih krajeva Prosperov Novak, ali se valjda na vrijeme povukao iz popovanja po televizijama

Drago kaže...

Puhovski bi htio biti "principijelni intelektualac", ali mu malo treba da principi stignu do površine, obično kad netko drugi raščisti put pa je sigurno biti "principijelan"...

Što se sveznadarstva tiče, vjerojatno je MD mislio na njegovo sadašnje političko analiziranje i popovanje što i kako koja stran(k)a treba napraviti.

pratio sam ga inače po televizijama dok je bio predsjednik HHOa i vrlo često je bio izrazito usamljen u mišljenjima, doduše bar u studiju, okružen često krajnjim desnilom, tu je bio vrlo precizan i pametan te bi ove dovodio do ludila, tu mi se svidio, što i kako u RL nije mi baš previše poznato

sandinista
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 10:28 ((s)izgoreo).
18 godina

nema ti ga ovdje nikako. splitski je djir i predavanja. ili ti ga,cijeli taj autobus profesorskih karizmatika ti ovdje boravi,koliko traju i ljetne igre.  evo sad ce kise, i vec se pretvaramo u zadnji paksu svemira..odose svi, od abramovica,malkovica,bernija,gazde benetona...ko ce ih sve nabrojat.  hebo ih stradun...ja tamo odem samo zato jer se sisam u istog mestra preko 20 godina.

evo bas citam malo grubisica.

18 godina
torrente kaže...

Na kojeg misliš - Radmana?

This space for rent!
18 godina
Drago kaže...

Na kojeg misliš - Radmana?

meni neopisivo slice. stoga i buncam lol  . isprika radmanu i ms-u...petrovic iz transparensija.  reci da ne slice?  :)

i jos sam im zamjenio radna mjesta.

dosta za danas od mene u ovoj temi {#}

17 godina
Drago kaže...
..

Pitam se koliko će izdržati prije nego se pokefa s Bancem...

-zar nije prije koju god., 'najamnina'?

M_dipl. kaže...
..

Letica je ipak malo bolji, kao neutralni komentator. Često ima drugačiji pogled od  mainstreama, za to mu dajem plusić.

pa malo moj omiljeni ministar, Super-ČO, u akciji. Vrlo propulzivan ministar, osim domjenaka.

- Neznam jel' žalosno što ga nije voda odnjela (rafting), al' se sjetim da govna plutaju.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
neaktivan
torrente kaže...

"- Katolička crkva se treba skinuti s državnog proračuna čiji novac bahato troši unatoč katastrofalno teškoj financijskoj situaciji. Lako je graditi crkve od oniksa, treba se pomoći onima koji su zbog oskudice prisiljeni kopati po smeću, veli Grubišić aludirajući na gradnju sjedišta Hrvatske biskupske konferencije." - hehehe, nema on dlake na jeziku xD.

Zanimljivo kako ni jedan od portala nije prenio ovu vijest (ili je, a ja nisam primjetio?)...

There's no school like the old school and I'm the fucking headmaster!
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

btw. what's with the

mmm, ne...

inače tu sam po forumu između ostalog, tebe nema a primjetili smo da je bio rođendan{#}

...znači i Puhovski je papak, a hebi ga onda...

sandinista
18 godina
M_dipl. kaže...
Mislio sam prvenstveno na dvije stvari - za svaki k. koji se dogodi na sceni i mimo nje oni imaju spremno mišljenje, ono, za baš sve su ti u stanju reći nešto, a često gluposti. Drugo što me smeta je činjenica da ti ljudi rade sve u svojoj moći da se etabliraju kao javni intelektualci i društveni kritičari, a svi su na ovaj ili onaj način povezani sa pričama koje tobože komentiraju.

Točno to, a Letvica mi je tu apsolutno najgori.

Ipak, ne bi volio da ovaj popis prođe bez Ivkošića, gotovo da mi fali jer skoro uopće više ne gledam TV, ali sam siguran da svoju okruglu glavicu pomalja pred kameru bar jednom tjedno i uveseljava pretplatnike svojim pronicljivim zapažanjima.

Gledam te!
16 godina
neaktivan

Ovaj čovjek je općinu Primošten koja je bila pred propašću i ukidanjem doveo do jedne od najuspješnijih općina u Hrvatskoj :)

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/137186/Default.aspx

Imao je i namjeru viškom sredstava kupovati i zlato

skinuto s njegovog facebook profila ;) skinuto s njegovog facebook profila ;)
http://av-gurus.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Cirkus. Dopis me Malo podsjeća na ono: "Je#em vam mater svima. Počevši od Hansa Holcijusa pa nadalje."
Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.
17 godina
neaktivan
Beauty doesn't have a weight restriction.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 16:19 (The Man).
16 godina
neaktivan
magicmist kaže...
Cirkus. Dopis me Malo podsjeća na ono: "Je#em vam mater svima. Počevši od Hansa Holcijusa pa nadalje."

Možda i je pomalo ridikul ali je činjenica da je tu malu i propalu općinu doveo do jedne od najuspiješnijih u Hrv. praktički bez kune iz državnog proračuna i uz sve probleme koje mu prave ovi iz državne i županijske vlasti(hdz).

Kod Stankovića - Nedjeljom u 2

http://av-gurus.blogspot.com/
18 godina
brixy kaže...
magicmist kaže...

Možda i je pomalo ridikul ali je činjenica da je tu malu i propalu općinu doveo do jedne od najuspiješnijih u Hrv. praktički bez kune iz državnog proračuna i uz sve probleme koje mu prave ovi iz državne i županijske vlasti(hdz).

Kod Stankovića - Nedjeljom u 2

Malo vuče na Spajketa recimo a čuj takav je kakav je,{#} vrlo zanimljive stvari se oko njega događaju piljenje stupova HT-a recimo a uz to je i jedan od glavnih boraca protiv HRT-preplate itd.{#}{#}

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/04/15/0459006.html?pos=n0

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/02/17/0573006.html

http://www.slobodnadalmacija.hr/%C5%A0ibenik/tabid/74/articleType/ArticleView/articleId/131530/Default.aspx

http://www.jutarnji.hr/stipe-petrina-dopis-pun-gadnih-psovki-slao-i-premijerki/591832/

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
Baš gledam na RTL dnevniku, Jaca se primila kamena temeljca za crkvu u Kninu! ????NORMALAN TO NEBI RADIO !
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
(s)izgoreo kaže...
M_dipl. kaže...

btw. what's with the

mmm, ne...

inače tu sam po forumu između ostalog, tebe nema a primjetili smo da je bio rođendan{#}

...znači i Puhovski je papak, a hebi ga onda...

Ma bijah na nekom simpoziju pet dana, (taman od 18. do 23.) pa sam bio offline. I sad ti linkaš taj post na rođendan, onda onaj post pogledam koji je tome prethodio (od Ranka), pa vidim post koji je tome prethodio (I Rambo Plače) i dođem na kraju na Dragin post u kojem on citira IRP-a i njegov stav o bezvrijednosti boga i mislim se... hoću li sad ići natrag na sedam dana staru temu ili ne, i odlučio sam - ne isplati se, imam previše posla (continental mumbo jumbo spika, Drago će shvatiti).

A evo i kako sam taj rođendan proveo, lol.

Mali buci-buci.{#}{#}

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

kako to jadno izgleda, skoro karikaturalno, Alan Fordovski... {#}, spužva? a na njoj svijeća, ajde barem je sve u pepeljari ako se ne daj bože sve zapali... jesi li se barem napio? od muke, težak je život studenata, akademske zajednice uopće...

ali tješim se nije sve tako crno bar za agnostike, Papa nijemac u njemačkoj kaže da ste bliži kraljevstvu nebeskom nego kažual vjernici - ovdje

sandinista
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 23:20 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Kraj tebe neka cura (ili možda dečkić koji voli lakirati nokte) na krevetu, sami u sobi i jedino što si od nje dobio je kroasan s svjećicom? Pa ja bi to bacio kroz prozor zajedno s njom{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 23:17 (Paolo2612).
17 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...

kako to jadno izgleda, skoro karikaturalno, Alan Fordovski... {#}, spužva? a na njoj svijeća, ajde barem je sve u pepeljari ako se ne daj bože sve zapali... jesi li se barem napio? od muke, težak je život studenata, akademske zajednice uopće...

Zar to nije burek?

Jaco,moja mater te traži!
18 godina

jos par rodjendana i biti ce mi zadovoljstvo dipla gledat na tv-u kako sustavno cisti misaonu scenu od onih sveznadara.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

... hoću li sad ići natrag na sedam dana staru temu ili ne, i odlučio sam - ne isplati se, imam previše posla (continental mumbo jumbo spika, Drago će shvatiti).

Dobro si odlucio, bolje ne, ne citaju mi se opet kilometarski postevi (ma, inace se samo pravim da ih citam, zapravo ih samo prescrollam xD). :D

A ovo boldano, koji si ti kralj, majkemi {#}.

@Paolo2612

A nije ni to losa ideja {#}, al cuj, poklonjenom konju ne gleda se u zube xD

There's no school like the old school and I'm the fucking headmaster!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 0:08 (1domagoj1).
18 godina
(s)izgoreo kaže...

Paolo2612 kaže...

Kraj tebe neka cura (ili možda dečkić koji voli lakirati nokte) na krevetu, sami u sobi i jedino što si od nje dobio je kroasan s svjećicom? Pa ja bi to bacio kroz prozor zajedno s njom{#}

vexx5555 kaže...

Zar to nije burek?

Materijalisti!! Sto vi uopce radite u ovoj temi. Vjerovatno cu jos otkrit da ste i clanovi HDZ-a.

I am ashamed of you!

I am creationist. I believe man created god.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice