Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.376.574
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
-odnosi se na predhodna 3 posta..
-sa svakim postom se slažem.
-'mala beznačajna stranka' Lesi, je dobio referendum, ostalo je bilo politočko trgovanje pa referenduma nije bilo, klasičan blef ili trgovanje. Ali ON je to napravio. Milanović nije.
To je ukratko (uz sve te među postove) problem SDPa. Prije da su neka harakrišna sekta nego stranka koja želi smijeniti kradeze. ..
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Šef kaže...

Ja se ne bih baš 100% kladio u to...

Oporba svako malo sebi zabije autogol... Ili prime gol zbog neaktivnosti...

Bit će tijesno ako ovi pijetlići ne krenu malo žešće.

Ma nema šanse, ovo će ti biti takav šamar HDZ-u i  pitanje je dali će se oporaviti od njega.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Kod nas sustav tako ne funkcionira. Oporba ne može ništa spriječiti (osim onog za što treba 2/3 većina, ali to su iznimne stvari) - stranka/koalicija na vlasti automatski odbacuje sve prijedloge i kriitike oporbe, stoga mi nije jasno zašto oporba uopće sjedi u Saboru - samo ogromna lova ide na njihove plaće, a nikakva korist od njih. Čak i da se na nadolazećim izborima zamijene stvari, opet koja korist od HDZ-a u oporbi, kad neće ništa moći promijeniti?

Sustav je besmislen. Samo se bezveze trošli lova i gubi vrijeme na rasprave, s obzirom da ionako stranka/koalicija na vlasti naprave sve po svojem. Jednoumlje zakamuflirano u parlamentarni sustav.

a zašto uopće sabor? po tvom postu ok je da saborske plaće prima hdz & co., ali ne i oporba jer joj je učinak nula. moj prijedlog: nakon izbora sastaviti vladajuću koaliciju i momentalno ukinuti sabor. neka vlada vlada. kao i uvijek sabor je samo fikus tj. glasačka mašina u kojoj se nitko ne usuđuje glasati kontra tate. po mom bi se prijedlogu uštedjelo puno više.

HDZ = SDP
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Šef kaže...

Ja se ne bih baš 100% kladio u to...

Oporba svako malo sebi zabije autogol... Ili prime gol zbog neaktivnosti...

Bit će tijesno ako ovi pijetlići ne krenu malo žešće.

Ma nema šanse, ovo će ti biti takav šamar HDZ-u i  pitanje je dali će se oporaviti od njega.

Iskreno se nadam, ali...

4 (tj. 8) godina HDZ krade, a SDP i ostali šute. Sad kad su afere počele provlačit se kroz medije, javi se Plan21 i pokradu medijski prostor tim aferama. Trebali su još čekat s objavom, da se HDZ sam pokopa...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
protjeran

hadeze se ne može sam pokopat jer su u pljački sudjelovali svi. preko svojih bankomata "tajkuna". tko će sudit državi za pljačku? povezani su kao crijeva. a narod puši ljevicu i desnicu misle da će izborima dobit blagostanje i pravdu, da umreš od smijeha/muke.

HDZ = SDP
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 11:44 (karakteran).
16 godina
neaktivan

Koji cinizam ovih "zapadnjaka", kada im odgovaraju neredi u tuđim zemljama onda uzdižu u nebesa fejs i twitter prosvjede, revolucije i sl. i smatraju to ultimativnim dosegom demokracije, a kada ti se to događa kod kuće onda bi te dosege demokracije zabranjivali ili barem kontrolirali i špijunirali.

Kaže: "policija je kontaktirala fejsbuk i proizvođače blackberrya kako bi došla do organizatora".

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/zabrana-drustvenih-mreza-top-tema-u-eu.html

http://av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 13:09 (brixy).
18 godina
neaktivan
Loz kaže...

Gdje je GARFIELD-LŠ? {#}

on ne sudjeluje u bezbožnim, heretičkim temama već svoje mišljenje izražava na temama ala koju glazbu slušate gdje jadnim headbangerima pokušava napucati frustracije TDovima i slično, tipičan zli čiko koji trči oko autobusa, (interna ne pitajte)

sandinista
16 godina
neaktivan

I šta mislite o današnjoj skupštini lopova u Areni? {#} Ja bi ostao ovaj put bez komentara, prisralo mi se.

Cemetary gates
18 godina
thedream kaže...

I šta mislite o današnjoj skupštini lopova u Areni? {#} Ja bi ostao ovaj put bez komentara, prisralo mi se.

Idealna situacija za postizanje 90% ucinka bacanjem par bombi sa zraka da se ta bagra sravna sa zemljom.

Velika koncentracija bezmoralnih ljudi koji su spremni na sve.

Takvima nije mjesto medju zivima. (premda sam ja pi*din dim i nemam pravo osudjivat)

Jednostavno ne mogu sebi objasnit tu razinu bezobrazluka, nemoralnosti i neljudskosti.

Kao da su sa nekog drugog planeta. Pravi primjerci za proucavanja - kako doseci tu razinu necovjecnosti.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 13:33 (Batista).
17 godina
protjeran
Loz kaže...

Gdje je GARFIELD-LŠ? {#}

Tu sam. Samo sam onemogućen da slobodno divanim. Čak su mi prijetili ako nastavim da govorim, kazenim progonom, samo im je problem taj Karamarko...valjda čekaju da se promijeni vlast, pa da nastave svoj ples orgija smrti, koji je stao tamo negdje '89, nastavljen 2000-2003..ništa posebno, vlaška derišta i urota komunjarsko-sotonjarska...moram sam se okrenuti alterativnim mrežnim izvorima, poput bloga i tako.

Krist i Konstantin. Uvijek odabir pada na Krista.
18 godina
Batista kaže...
thedream kaže...

Idealna situacija za postizanje 90% ucinka bacanjem par bombi sa zraka sravnajuci sa zemljom tu bagru.

Velika koncentracija bezmoralnih ljudi koji su spremni na sve.

Takvima nije mjesto medju zivima. (premda sam ja pi*din dim i nemam pravo osudjivat)

Imam ja bolje oružje mozda ne tak pogubno, ali efikasno itekak u dva ili tri Kanadera kolko stane Septičkih Jama natrpat i onda fino istrest na gramzive Mutnolovaše.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 13:36 (rambox).
18 godina
rambox kaže...

Imam ja bolje oružje mozda ne taka pogubno, ali efikasno itekak u dva ili tri Kanadera kolko stane Septičkih Jama natrpat i onda fino istrest na gramzive Mutnolovaše.{#}{#}

Da, onda bi bili svoji na svome :)

Ma posrali su oni sami sebe nevidjeni broj puta, al to njih ne boli previse.

Jednim dijelom smo si mi obicni ljudi samo krivi, nista se ne poduzima. Trpimo, pa neka trpimo.

Odavno ih je trebalo zgazit ko trule kruske.

Truth in engineering.
18 godina
brixy kaže...

Koji cinizam ovih "zapadnjaka",

je. bas je bilo cool ćiketat siriju,egipat i ostale kako krse e-prava.  zar ste zaboravili onog brazilca sa malo vecim ruksakom u londonu?  rokne ga baja samo zato jer se nije u roku hitno zaustavio,a oni su lof bili traumatizirni od one bombe u double deckeru.

ne da ce ti ugasit net i pretrest sve konekcije, upucat ce te ako imas veci ruksak u podzemnoj.

btw prekjucer je francuski metar-i-žilet zabranio klanjanje i molitve na otvorenim povrsinama.

16 godina
neaktivan

Psihijatrija, 2 dio.

Pa eto igrom slučaja da je umro recimo cca. 10g ranije pod :

1. Ne bi zaratili sa Srbijom

2. Ako i bi, ne bi zbog podjele Bosne kasnije ispadali genocidaši i šta ti ja znam šta

3. Ne  bi imali tajkune, prava šteta

4. Ne bi propale tisuće poduzeća, to je isto šteta

5. Ne bi gledali kako mu unuci žive u Beogradu u vilama dan danas

6. Možda bi Gotovina sredinom 90-tih i surađivao sa Haagom i danas bio slobodan gospodin čovjek a ne robijaš

7. Možda bi Hrvatska ipak bila bolja država, nikad nećemo saznati

Da je živ ima samo jedan scenarij bojim se - umro bi u tamnici Haaškog suda, skupa sa Miloševićem. Prava šteta.

Cemetary gates
18 godina

Bjezim iz ove teme jer mi zelucana kiselina prelazi u vrenje...

Necu da si shebem vikend frustrirajuc se bezveze.

Kad budete radili listu dobrovoljaca, sakupljali ekipu za brisanje (demoliranje) HDZ-a i ostalih slicnih u drugim strankama tipa Čačića, Linića i ostale kompanije - sendajte PP :)

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 13:49 (Batista).
17 godina
neaktivan

Ovoliki mi penis treba, ovoliki!

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
woodgamesfx kaže...

Senzibilizirali smo se čak bih se usudio reć "amerikanizirali" u punom smislu rijeći.

Ne trabunjaj molim te!!

Priznajem malo sam se zaletio, my shame .

Tko prizna pola mu se oprašta , jel to još uvijek vrijedi {#}

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
18 godina
neaktivan
torrente kaže...

btw prekjucer je francuski metar-i-žilet zabranio klanjanje i molitve na otvorenim povrsinama.

pozdravljam, ako se na otvorenom ne mogu brati gljive (više od toliko i toliko) onda treba zabraniti i hodanje po koljenima uzbrdo do svetišta i time zamarati ostarjele zglobove, sve što je više od 15 sekundi za zdravo marijo i oče naš treba zabraniti a dozvoliti jedino kao performans mladim ljudima koji ne skviknu uslijed začepljenja aorte masnoćama ili uslijed trovanja otrovnim isus-gljivama ili kako je ono bilo ajavaska nešto... {#}

ihush mode off... {#}

sandinista
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 16:30 ((s)izgoreo).
15 godina
neaktivan

http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-raspadaju-se-doslovno-dio-svecane-bine-umalo-poklopio-vladimira-seksa--/572282.aspx

LOL

jbt stranački skup u areni Zagreb.10 000 ljudi plješću kosorki na njezine budalaštine.KUD OVAJ SVJET IDEEEE

Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego jedan dan u bjedi
16 godina
neaktivan

Gledam baš sad opservaciju novinarke na vijestima, 10 000 ljudi slavi Kosoricu i bandu u Areni, a Sanader parsto metara dalje - u Remetincu, voljeni vođa, krade Bogu dane. Pa jel to moguće samo kod nas? On ih je sve do jednoga stvorio, zbrinuo, pljunuli su ga i proglasili apsolutnim krivcem, svu ljagu svalili na 1 obraz, i amenovali slučaj.

Meni je iskreno evo kao zadrtom glasaču SDP-a i štovatelju nekih prošlih vremena i vođa itekako žao ovim putem Ive Sanadera, moram to reći. Kriv je kao toranj u Pizi, svom visinom i kosinom, ali kvragu kriv je i Šeks, Kalmeta, Maček, Šuker pa i Vlajsavljevićka herself. Ovaj skup je sramota i rugalica zdravoj pameti.

Bojim se iskreno za budućnost ove zemlje ako opet dobiju izbore, i ne samo to nego nam frankovci i njihovi nasljednici iz Španjolske dolaze držati prodike, u stilu da je - SDP 50g mogao uvesti Hrvatsku u Europu, pa nije. Strašno.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Gledam baš sad opservaciju novinarke na vijestima, 10 000 ljudi slavi Kosoricu i bandu u Areni, a Sanader parsto metara dalje - u Remetincu, voljeni vođa, krade Bogu dane. Pa jel to moguće samo kod nas? On ih je sve do jednoga stvorio, zbrinuo, pljunuli su ga i proglasili apsolutnim krivcem, svu ljagu svalili na 1 obraz, i amenovali slučaj.

Meni je iskreno evo kao zadrtom glasaču SDP-a i štovatelju nekih prošlih vremena i vođa itekako žao ovim putem Ive Sanadera, moram to reći. Kriv je kao toranj u Pizi, svom visinom i kosinom, ali kvragu kriv je i Šeks, Kalmeta, Maček, Šuker pa i Vlajsavljevićka herself. Ovaj skup je sramota i rugalica zdravoj pameti.

Bojim se iskreno za budućnost ove zemlje ako opet dobiju izbore, i ne samo to nego nam frankovci i njihovi nasljednici iz Španjolske dolaze držati prodike, u stilu da je - SDP 50g mogao uvesti Hrvatsku u Europu, pa nije. Strašno.

Ja sam zadrti neglasač.Jer su svi ista gamad.

Svima njima su prstići ljepljivi

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 18:53 (teodosije).
18 godina
moderator
teodosije kaže...

Ako si zadrti neglasač, onda znači da ti je dobro ovako kako jest pa se nemaš pravo žaliti, jer sa svojim neglasanjem pokazuješ da nisi za promjene.

teodosije kaže...

A na temelju čega temeljiš tu generalizaciju? Znaš samo za ljepljive prstiće nekih HDZ-ovih dužnosnika pa onda to proširuješ i na sve ostale stranke i izvodiš besmislenu generalizaciju. Možeš li navesti slučajeve gdje su pripadnici oporbenih stranaka "omastili brk" na nelegalan način? Pa da imaš na čemu temeljiti takvu generalizaciju?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 19:00 (mbaksa).
18 godina

Definitivno se ne moze reci da su isti.

Takva izjava nema nikakvih temelja.

SDP sigurno nije savrsena stranka, ali da su 734.8 puta bolji od HDZ-a, u to sam uvjeren barem dok oni sami ne dokazu suprotno.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 19:06 (Psiho246).
15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
teodosije kaže...

Ako si zadrti neglasač, onda znači da ti je dobro ovako kako jest pa se nemaš pravo žaliti, jer sa svojim neglasanjem pokazuješ da nisi za promjene.

teodosije kaže...

A na temelju čega temeljiš tu generalizaciju? Znaš samo za ljepljive prstiće nekih HDZ-ovih dužnosnika pa onda to proširuješ i na sve ostale stranke i izvodiš besmislenu generalizaciju. Možeš li navesti slučajeve gdje su pripadnici oporbenih stranaka "omastili brk" na nelegalan način? Pa da imaš na čemu temeljiti takvu generalizaciju?

Šta ti stvarno misliš da će ti biti bolje kad SDP pobjedi.Ili neka druga stranka.Promjene nećeš dobiti tako što izađeš na izbore i eto glasaš za neku drugu opciju jer su oni "civiliziraniji" i pravo slatkorječivi pa ti ko fol misliš nisu oni ko ovi prije to su mladi perspektivni ljudi koji žele samo najbolje za svoju raju.Žele ku*ac oće džepove natrpati i laditi jaja 3 godine i onda ko fol nešto raditi zadnju godinu.

Kako oni mogu generalizirati da je sva raja glupa ko majmuni pa im turaju go*na pod nos da gutaju.Generaliziraju naciju na osnovu svojih "glasača"

16 godina
neaktivan
teodosije kaže...
mbaksa kaže...
teodosije kaže...

teodosije kaže...

Šta ti stvarno misliš da će ti biti bolje kad SDP pobjedi.Ili neka druga stranka.Promjene nećeš dobiti tako što izađeš na izbore i eto glasaš za neku drugu opciju jer su oni "civiliziraniji" i pravo slatkorječivi pa ti ko fol misliš nisu oni ko ovi prije to su mladi perspektivni ljudi koji žele samo najbolje za svoju raju.Žele ku*ac oće džepove natrpati i laditi jaja 3 godine i onda ko fol nešto raditi zadnju godinu.

Kako oni mogu generalizirati da je sva raja glupa ko majmuni pa im turaju go*na pod nos da gutaju.Generaliziraju naciju na osnovu svojih "glasača"

Na temelju samo zadnje 2g, moraju se maknuti.

Cemetary gates
18 godina
moderator
teodosije kaže...
Šta ti stvarno misliš da će ti biti bolje kad SDP pobjedi.

Da. Gori od HDZ-ove vladavine svih ovih godina teško da mogu biti, s obzirom da nas HDZ vodi ravno u propast - proizvodnja stagnira, nepotrebno veliki državni aparat se ne smanjuje (ako se išta događa - raste), država živi na kredite i diže nove kredite da "pokrpa" stare i s tim dug raste sve više i više. Zaduživanje treba stati, a HDZ to neće učiniti zato da se održi privid blagostanja.

teodosije kaže...
Promjene nećeš dobiti tako što izađeš na izbore i eto glasaš za neku drugu opciju jer su oni "civiliziraniji" i pravo slatkorječivi pa ti ko fol misliš nisu oni ko ovi prije to su mladi perspektivni ljudi koji žele samo najbolje za svoju raju.Žele ku*ac oće džepove natrpati i laditi jaja 3 godine i onda ko fol nešto raditi zadnju godinu.

Ponavljam - na temelju čega temeljiš tu generalizaciju? Na temelju HDZ-ove vladavine? Onda možeš tako generalizirati za HDZ, a ne i za sve ostale.

15 godina
neaktivan

Ponavljam - na temelju čega temeljiš tu generalizaciju? Na temelju HDZ-ove vladavine? Onda možeš tako generalizirati za HDZ, a ne i za sve ostale.

subjektivno mišljenje.Ako ti vjeruješ u ostale super za tebe ali ako pobjede vidi ćeš da su isti.

a u ostalom Hrvatska je mala država i situacija u državi najmanje ovisi o "lokalnim" političarima kao što je kosorka il milanović .Najviše što oni mogu napraviti je natrpati džepove i dizati repove za "svoje" zasluge

17 godina
neaktivan

taj stav (svi su isti) drži na vlasti hdz već 20-ak godina

18 godina
moderator
teodosije kaže...

subjektivno mišljenje.Ako ti vjeruješ u ostale super za tebe ali ako pobjede vidi ćeš da su isti.

Ne vjerujem da si ti prorok. {#}

teodosije kaže...
 a u ostalom Hrvatska je mala država i situacija u državi najmanje ovisi o "lokalnim" političarima kao što je kosorka il milanović .Najviše što oni mogu napraviti je natrpati džepove i dizati repove za "svoje" zasluge

Ne razumijem zašto sad sve svodiš na lidere stranaka. I ne razumijem zašto misliš da se ništa ne može napraviti. Može se napraviti puno toga - samo treba postojati politička volja. HDZ-u najviše odgovara postojeće stanje, dakle nemaju političku volju za nužne promjene.

18 godina
neaktivan
teodosije kaže...

A jesi i ti da ne velim bedast. Jeb*emu mater, bolje promjeniti vlast, pa se nadati boljem, mozda stvarno i bude bolje, nego ostati na istome za koje znas kak je, a to je biti u govnima. Ja mislim da bi svako normalan ko pliva u govnima do grla radije prihvatio neki drugi izbor koji ce ga mozda izvuci iz tih govana nego izbor za koji je siguran da ce ga jos dublje zagnjuriti. Ja sam vec negdje rekao u ovoj temi davno prije, ako HDZ opet dobije izbore, ja selim iz ove drzave.

Gentoo... it's like wiping your ass with silk. Or sandpaper.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice