Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.221.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo sad jedno pitanje. Bi li popravilo stanje u školama da se učenici oblače u neku uniformu? Iako volim metal i Eddia mislite li da li je neukusno da jedna mlada cura nosi Iron Maiden majicu s Eddiem na njoj?

When all else fails - crowbar the fucker
16 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
username kaže...

Evo sad jedno pitanje. Bi li popravilo stanje u školama da se učenici oblače u neku uniformu? Iako volim metal i Eddia mislite li da li je neukusno da jedna mlada cura nosi Iron Maiden majicu s Eddiem na njoj?

mislim da djevojčica s takvim glazbenim ukusom i takvom oblekom ima dasku manje u glavi. ili dvije.

i ja sam volio heavy metal, volim ga i sada. ali on nikad ne prelazi bon scotta ili janet gardner.

HDZ = SDP
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Uf, kosa preko pola leđa, dvadeset narukvica na rukama, majica GnR-a sa Use Your Illusion turneje, podrapane traperice a la Alice In Chains, poluraspradnute starke. Sve to u dalmaciji a doselio iz zagorja i zadržao naravno naglasak. Još sam volio književnost i filozofiju, pa sam ispadao i pretenciozan, uff... To su bili dani, na faksu je u tom pogledu dosadno, više sam izvještačen u onome "oooo, kolega, pa dobar dan, kako ste, radite li još uvijek na onom svom projektu, da, da, zanimljivo, oh kolega, pa vi ste pravi šaljivdžija..." LOL {#}

eto što ti je generacijski jaz, šarlo, pistolsi, kenedisi, kleš, parafi i mrtvi kanal, nasuprot gansa, a tada su bili (kod mene barem), kjur, bauhaus, einsturzende, weits, sonikjut, piksisi i elio pisak... sve može bitno da je protiv {#} izostavih literaturu btw.... sloterdijkova kritika ciničnog uma, spinoza, hegel etc.

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 12:39 ((s)izgoreo).
17 godina
karakteran kaže...
amater_2 kaže...
karakteran kaže...
amater_2 kaže...
karakteran kaže...

to si trebao odavno učinit. što si radio do sada? čekao račanovce da te spase? za vrijeme njegovog mandata hr je ostala bez većine banaka. ono što je krv u čovjeka to su banke za jednu državu.

Dok vidim iti malo nade za život u ovoj državi do tad ostajem.

Ali mi se taj vid nekeko ubrzano smanjuje... NAŽALOST...{#}

Pogotovo nakon što sam postao roditelj pa imam na svojim leđima i još jedan život kojem želim pružiti što veče zadovoljstvo.

daj mi molim te tu dioptriju kroz koju gledaš.

Trenutno je na -6.

Vidi žena me već odavno nagovara da bižimo vani, ali ja sam ti malo zaguljen po tom pitanju. Vijerovtno bi bilo bolje da je poslušam ili da sam ju već poslušao.

A onda se opet pitam, što je sve s ljudima koji su se borili za ovu zemlju? Ljudima koji su dali svoje živote za nju? Trebamo li se sad svi raseliti pa da je njihova žrtva uzaludna?

Pogledam svog oca koje od 93. nosi štake jer je stao na minu... pa se pitam koliko je to pošteno prema takvim ljudima...

Možda vam to sve zvuči glupo, ali nezma kako to objasniti...

16 godina
protjeran

U srednju skolu sam dosao obrijan i kratke kose, prvi put nakon 5 godina duge (duze od ramena, naravno). Uz kult licnosti kojeg su oni iz osnovne prenijeli ovim u srednjoj (malo i dobro i lose).

Zamislite ovo, profesor matematike, kao i u vecini gimnazija koje se pretvaraju da su neke jako kvalitetne skole, je opak tip. Dolazi na sat i kaze, pred ljudima koje nisam ni poznavao tad, Djeco, ove godine imamo genija u generaciji, Mentaliste, ja sam cuo da si ti dijete iznimne inteligencije. Malo manje teatralno, ali slicno, su me i drugi profesori predstavljali pred razredom.

Na pocetku godine sam i ucio, i svi su se izivljavali na meni. Zasto, ako si cuo da sam pametan, moras mene pitati cijeli sati?

Kad je kosa narasla, stvar se promijenila, kako su me tad zamrzili. Osim profesora matematike, iako su mi ocjene bile lose, bez problema sam znao matematiku, i shvacao je u rangu s najboljim, a on me volio i davao mi neke prednosti u odnosu na ostale ucenike.

U trecem mjesecu, vise radi toga da vidim st oce profesori reci, obrijem prilicno dugu bradu (kad je dolazio profesor latinskog jezika iz jednog drugog grada, a ja sam usao u zbornicu s pogresnim dnevnikom -da ga zamjenim, jedna profesorica koja mi je rekla Sjednite ovdje, kolega, a razrednik se nasmijao kao ludjak) i kosu.

Znate sto mi je rekla profesorica hrvatskog jezika? Napokon licis na covjeka.

Ista ta zena, u svojoj 60 i nekoj godini, prilicno vitalna, prica nama o svom seksualnom zivotu, o seksualnom zivotu homoseksualaca, o njenom djetetu, o tome kako je pokusavala da dobije djete, o smrti svoga o oca, o tome kako je kisnula na radioaktivnoj kisi, kako je rodila mrtvo djete, i kako bi mu dala ima. I svaka od ovih tema nam je uzela dobar dio casa, a ponekad i cijeli.

Zasto sam ovoliko napisao, poglavito ni zasto ne vezanih gluposti iz smijesnog i nevaznog zivota pojma nemam.

Ali zasto profesori u malim zajednicama (30 tisuca ljudi) ne vole drugaciju djecu, nikad mi nece uci u glavu.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 12:39 (Mentalist).
16 godina
protjeran

Trenutno je na -6.

Vidi žena me već odavno nagovara da bižimo vani, ali ja sam ti malo zaguljen po tom pitanju. Vijerovtno bi bilo bolje da je poslušam ili da sam ju već poslušao.

A onda se opet pitam, što je sve s ljudima koji su se borili za ovu zemlju? Ljudima koji su dali svoje živote za nju? Trebamo li se sad svi raseliti pa da je njihova žrtva uzaludna?

Pogledam svog oca koje od 93. nosi štake jer je stao na minu... pa se pitam koliko je to pošteno prema takvim ljudima...

čemu ti robuješ...

HDZ = SDP
16 godina
neaktivan
username kaže...

Zašto bi bilo neukusno? Klinkica od 12 god...šta bi trebala ? Nosit dominđos i štikle u školu ?

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 12:39 (magicmist).
17 godina
karakteran kaže...

Trenutno je na -6.

čemu ti robuješ...

HEHE. To me i žena pita...

Jbg. teško je to objasniti..

16 godina
protjeran
budeš li tako nastavio neće se žena s tobom kruha najest ;)
HDZ = SDP
14 godina

Evo što je rekao jedan dominikanac na to.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/105345/Default.aspx

- Samo neka ona nastavi slušati glazbu koja se njoj sviđa. I neka sluša ono u čemu uživa - poručivši kako i on sluša Iron Maiden, AC-DC, The Doorse i ostale.

Draže mi je da sluša rock-and-roll nego cajke

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
protjeran
ja ne slušam narodnjake, ali mi ne ide u glavu to pljuvanje po cajkama! pa to je narodna glazba ovog vremena! i bolja je od kreštanja briana johnsona!
HDZ = SDP
16 godina
protjeran
karakteran kaže...
ja ne slušam narodnjake, ali mi ne ide u glavu to pljuvanje po cajkama! pa to je narodna glazba ovog vremena!a!

Upravo sad pisem.

Dominikanac ide iz krajnosti u krajnost.

Edit:

I ti odmah ides kuditi, nemoj. Davno sam se naucio ne mrziti ni jednu muziku, mozda bi trebao i ti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 12:45 (Mentalist).
16 godina
protjeran
ti si mentalista pomalo ograničen čovek.

nitko ne kudi. kažem da je smeće na pijedestalu, a katkad dobra glazba biva neopravdano popljuvana jer ima pridjev "narodna".
HDZ = SDP
17 godina
neaktivan

U Hrvatskoj se pljuje sve sto nema gitaru kao jedan od instrumenata.

17 godina
karakteran kaže...
budeš li tako nastavio neće se žena s tobom kruha najest ;)

Hehhe. PA za sad ima kruha dovoljno....

Samo znaš to.

Nije meni toliko loše u našoj državi. Sa 25god. sam napravio kuću za svoju obitelj. Sa 26 postao sam tata....samo mi pogled na budućnost u ovoj državi nikako ne izgleda dobro.

16 godina
protjeran
karakteran kaže...
ti si mentalista pomalo ograničen čovek.

nitko ne kudi. kažem da je smeće na pijedestalu, a katkad dobra glazba biva neopravdano popljuvana jer ima pridjev "narodna".

Mozda, ali borba jos uvijek traje.

Pogledajte Massima, covjeka koji svojom dusom obradjuje pjesme i daje im ono nesto svoje:

Pogledajte Portishead, koji pise pjesme:

To sam neki dan cuo na radiu...

14 godina
VirtUoso kaže...

Ne znam za Hrvatsku ali ja pljujem po onome što zasužuje. Konkretno, narodnjaci.

17 godina
neaktivan

Joj ljudi moji...kaj se tiće narodne glazbe. Idem ja sa dvije frendice iz čiste zafrkancije u jedan klub gdje puštaju one kajkavske popevke, nešto malo cajki, i prigorskih pjesmi. Isti ti ljudi koji idu na takva mjesta seru po Bosancima, a da znaju da je pola njihovih prigorskih pjesmi zapravo samo obrada nekih BH ili Srpskih narodnih pjesama mislim da bi si pucali u glavu. {#}

Ako si neinformirana, neobrazovana seljačina velika je šansa da ćeš mrziti one koji su drugačiji od tebe.

18 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

aaa, kraftverk, žan mišel... FTW, al nema meni boljeg od đisus i meri čejn, hebiga gitare su ti ko kalašnjikovi, to pali nas dinaride

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 13:00 ((s)izgoreo).
16 godina
protjeran
OriginalEXE kaže...
VirtUoso kaže...

Ne znam za Hrvatsku ali ja pljujem po onome što zasužuje. Konkretno, narodnjaci.

bude li ovakva ekipa i dalje desantirala ovaj topic bolje mi je da se maknem.

nije sve u narodnoj glazbi loše, kao što nije sve od dvojca malcolm and angus young bogom dano. vrijedili su dok je bon scott bio živ. ovo je šrot brale. vrijeđa uho.

HDZ = SDP
15 godina
neaktivan
Zašto nebi mogao slušati narodnu muziku i govoriti protiv Bosanaca? Narodna muzika i Bosanci nemaju nikakve veze...
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
16 godina
protjeran
anshika05 kaže...

Joj ljudi moji...kaj se tiće narodne glazbe. Idem ja sa dvije frendice iz čiste zafrkancije u jedan klub gdje puštaju one kajkavske popevke, nešto malo cajki, i prigorskih pjesmi. Isti ti ljudi koji idu na takva mjesta seru po Bosancima, a da znaju da je pola njihovih prigorskih pjesmi zapravo samo obrada nekih BH ili Srpskih narodnih pjesama mislim da bi si pucali u glavu. {#}

Ako si neinformirana, neobrazovana seljačina velika je šansa da ćeš mrziti one koji su drugačiji od tebe.

Ima te i ovdje.

Ja sam najsretniji kad, na nekom dugom putu uhvatim radio bez price s instrumentalnim jazz-om, ne onim s prve polovice proslog stoljeca nego one novije, i nekim dobrim saksofonistom (s kojima sam cesce zadovoljan nego s gitaristima, pa cak i nekim trubacem).

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 12:56 (Mentalist).
16 godina
protjeran
Monopol kaže...
Zašto nebi mogao slušati narodnu muziku i govoriti protiv Bosanaca? Narodna muzika i Bosanci nemaju nikakve veze...

Kad netko kaze Bosanci, mi koji zivimo u BiH se glasno nasmijemo u sebi.

14 godina
karakteran kaže...
OriginalEXE kaže...
VirtUoso kaže...

nije sve u narodnoj glazbi loše, kao što nije sve od dvojca malcolm and angus young bogom dano. vrijedili su dok je bon scott bio živ. ovo je šrot brale. vrijeđa uho.

Pa nije da, meni se sviđa samo onaj dio kada završi. Ja govorim o CAJKAMA, ne o narodnoj glazbi.

16 godina
protjeran
OriginalEXE kaže...
karakteran kaže...
OriginalEXE kaže...
VirtUoso kaže...

Pa nije da, meni se sviđa samo onaj dio kada završi. Ja govorim o CAJKAMA, ne o narodnoj glazbi.

hoće li mi netko već jednom dat definiciju cajki i definiciju narodne glazbe. dajte prosvijetlite me molim jer ja sve to smatram narodnom glazbom samo su ove prve modernijeg zvuka upakirane u pop aranžmane pa su stoga i puno poluranije.

HDZ = SDP
14 godina
karakteran kaže...

Ti brkaš dvije totalno različite stvari. "Narodna glazba", i "Turbo-Folk" nije isto, da te informiram malo.

I ja se slažem sa tim da se makneš iz teme...

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
protjeran
anshika05 kaže...

a što je s obrazovanim seljačinama? njih ima ko u priči.

HDZ = SDP
16 godina
protjeran
karakteran kaže...

hoće li mi netko već jednom dat definiciju cajki i definiciju narodne glazbe. dajte prosvijetlite me molim jer ja sve to smatram narodnom glazbom samo su ove prve modernijeg zvuka upakirane u pop aranžmane pa su stoga i puno poluranije.

Oh, sad si nas uhvatio! Ti, ti, obicni...

karakteran kaže...
anshika05 kaže...

a što je s obrazovanim seljačinama? njih ima ko u priči.

Seljak ostaje seljak, tek 3. generacija dobiva obiljezje gradjanina.

Evo je prva generacija u gradu:

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 12:59 (Mentalist).
17 godina
neaktivan
Monopol kaže...

A ne,ti imaš. {#}

A u vezi ovog kaj Mentalist veli... mi pod Bosance u svakodnevnom govoru svrstavamo i Hrvate i Muslimane i Srbe koji žive u BiH. A večina onih koji baš seru protiv "Bosanaca" ni ne znaju da takva podjela postoji. {#}

16 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
karakteran kaže...

Ti brkaš dvije totalno različite stvari. "Narodna glazba", i "Turbo-Folk" nije isto, da te informiram malo.

I ja se slažem sa tim da se makneš iz teme...

a ja tebi savjetujem da ne trolaš. koja je razlika između narodne i "cajki"?

HDZ = SDP
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice