Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.275.983
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
tnakir kaže...

Evo jos ovo: http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/138477/seks-Hebrangove-izjave-stetne-su-i-neistinite.html

Hebrang nije za politiku. Covjek jednostavno nezna lagat. Svaki put se smulja i napravi HDZ-u vise stete nego koristi :)

A cuj ovaj put je rekel kak stvari stoje recimo, Hrvatska vec odavno ne ide u dobrom smjeru izgubili smo kompas totalno na svim podrucjima a o EU bajci na staklenim nogama da ne pričamo.{#}

Još kad nas udari bankrot bit ce izuvanja u zraku, ak je Italija u banani moš mislit kaj tek ceka nas sve jasno ko dan a vidimo da i mocnoj Americi dugovi probijaju plafon nekak izgleda jel svi su u Banani a mi ocekujemo od EU spasenje e pa malo fige piši kuči propalo dolaze nezgodna vremena itekak.{#}{#}

Cerina15 kaže...

ko ga hebe, ionako će trunit u zatvoru, nadam se da ima doživotnu

Tog suca treba zašamarat i to pošteno,{#} ovim putem apeliram ak ima tam na onom području neka oluja da ga pogodi Grom za kaznu molim lijepo i gotovo rješen problem.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan

Za pirate:

"Instead, Pastafarians believe that they were "peace-loving explorers and spreaders of good will" who distributed candy to small children..."

Ovo je prejako. Frend mi je rekao da to postoji pred 3-4 godine, al nemam pojma kako sam ovo smetnuo s uma. Što se ovoga nisam sjetio prije popisa stanovništva aaaaaaaargh..

@the dream.

sad bi ti dao žuti jer se ovog nisi sjetio prije popisa.. {#}

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 20:35 (ivan dragi).
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

konačno nešto pametno na ovim našim prostorima

Milan Mladenović dobio plato u Beogradu

hvala ti Milane na prekrasnim pjesmama

valjda,nisam slušao ekv
a što si zgodan{#}

18 godina
neaktivan
seneka kaže...

valjda,nisam slušao ekv

a što si zgodan{#}

... e pa evo ti ga onda... {#}

u šarlu akrobati {#}

ivan dragi kaže...

Za pirate:

"Instead, Pastafarians believe that they were "peace-loving explorers and spreaders of good will" who distributed candy to small children..."

Ovo je prejako. Frend mi je rekao da to postoji pred 3-4 godine, al nemam pojma kako sam ovo smetnuo s uma. Što se ovoga nisam sjetio prije popisa stanovništva aaaaaaaargh..

sad konačno mogu reći da sam religiozan i istinski vjernik

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 21:16 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

Samo da Vas pozdravim, čitamo se i pišemo opet za 20tak dana, odo sutra na more, a dolje sam bez kompa..hehe,što je dobro. {#} Živili..{#}

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
Uživaj i nadam se da nećeš naletit na puno materijala za ovu temu. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
odjavljen
thedream kaže...

Samo da Vas pozdravim, čitamo se i pišemo opet za 20tak dana, odo sutra na more, a dolje sam bez kompa..hehe,što je dobro. {#} Živili..{#}

Ne boj se, ja ću te zamijeniti, imam stick za mobilni net. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
18 godina
thedream kaže...

Ok nema frke bok samo pazi kaj delaš, uglavnom klasika natuci se Čehinja kaj drugo a nit Slovenke nisu loše hm fučkaj ga sad i to je to.{#}{#}

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Uživaj i nadam se da nećeš naletit na puno materijala za ovu temu. :)

Pokušat ću - pošto nam je to glavna tema, zaobilazit pedere s dignutima u širokom luku. Kako kaže moj instruktor vožnje - Dražo, pamet u glavu..a glavu među noge. {#}{#}{#}{#} Zdravo..

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

perfektno otkiće, evo malo detaljnije o vjeri ovdje, treba se zauzeti za pastafarijanizam i širiti evanđelje po letećem čudovištu od tjestenine...

Dobro to što je on zabrijao, nego je uspio isfurati da na vozačkoj ima sliku s cjediljkom. Pitanje je kad bi to u HR uspio? Zamisli da dođeš na mup s cjediljkom na glavi..

(s)izgoreo kaže...

konačno nešto pametno na ovim našim prostorima 

Eh, dobri su bili. Da su malo manje po žutom udarali.. Svi su riknuli iz ekv, ako me sjećanje ne vara?

17 godina
neaktivan
bed kaže...

Eh, dobri su bili. Da su malo manje po žutom udarali.. Svi su riknuli iz ekv, ako me sjećanje ne vara?

http://en.wikipedia.org/wiki/Dragomir_Mihajlovi%C4%87

pitalica:koji je najpoznatiji grafit u zagrebu?

16 godina
protjeran
seneka kaže...

HENDRIX

Brutal Truth \m/
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
seneka kaže...

HENDRIX

bravo

18 godina
neaktivan

Kolko je taj tamo, mislim da je stariji od mene (25), jelda?

A "Emil" koji se nalazio na svakom drugom koraku? :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 23:55 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

za tog emila ne znam{#}
hendrix je tamo iz osamdesetih
pitalica 2 . koji je jedini hrvat koji je svirao s hendrixom?

18 godina
neaktivan
Kak ne znaš za Emila? Do prije par godina je pisalo emil svakih 5 metara po gradu. Tip se valjda potpisao milijun puta lol.

Navodno je i poginuo pišući po fasadi negdje, al to je kao legenda neka i to.
16 godina
protjeran
seneka kaže...

Vedran Bozic... ali malo sutra. Ja ne vjerujem u to.

Brutal Truth \m/
16 godina
protjeran
seneka kaže...

za tog emila ne znam{#}
hendrix je tamo iz osamdesetih

Hardt Negri Imperij (slika koja objasnjava).

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

perfektno otkiće, evo malo detaljnije o vjeri ovdje, treba se zauzeti za pastafarijanizam i širiti evanđelje po letećem čudovištu od tjestenine...

pa gdje sam ja živio do sada? doživio sam pravo otkrivenje, zašto mi nitko prije nije rekao da ima ovako nešto?

Pitanja:

• Zasto si toliko protiv vjernika i ljude koji vjeruju u Boga? Da te parafraziram "ogavno mi je.."
  • Zasto mislis (ako mislis) da je tvoj osjecaj ogavnosti sasvim u redu a kada se ljudi "ogave" od homoseksualaca onda skaces kao ranjen lav
  • Zasto se trudis (od petnih zila) dokazivati i citirati neke crkovne zakoike (kanone) i Evharistiji itd?
  • Zasto malo dublje ne kopas po Wikipediji da vidis sto se zbivalo prije velike sizme >  Trenutak kada se crkva podjelila na zapadnu i istocnu. To je bilo u 7-om vijeku
  • Da li mrzis ljude koji vjeruju u Boga?
Relation to the original topic decreases with every single post
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kak ne znaš za Emila? Do prije par godina je pisalo emil svakih 5 metara po gradu. Tip se valjda potpisao milijun puta lol.

Navodno je i poginuo pišući po fasadi negdje, al to je kao legenda neka i to.

a evo,ne gledam više to

Tallahasee kaže...
seneka kaže...

Vedran Bozic... ali malo sutra. Ja ne vjerujem u to.

http://www.barikada.com/interviews/2006-02-15_vedran_bozic.php

18 godina
seneka kaže...
Tallahasee kaže...
seneka kaže...

HENDRIX

bravo

Kad smo več kod tih Grafita, bio je jedan u Novom Zagrebu valjda još uvjek stoji na zidu a išao je ovak "E moj Bože uzeo si krivog Seenu"{#}{#}{#}

16 godina
protjeran

OK, drugi s desna. Iako nije dokaz svirke.... u glavnom pogodio sam.

Iako postoji Slusaona, neka. A koji je Hrvatski band najbolje skidao Hendrixa?

Brutal Truth \m/
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 0:22 (Tallahasee).
18 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Pitanja:

• Zasto si toliko protiv vjernika i ljude koji vjeruju u Boga? Da te parafraziram "ogavno mi je.."
  • Zasto mislis (ako mislis) da je tvoj osjecaj ogavnosti sasvim u redu a kada se ljudi "ogave" od homoseksualaca onda skaces kao ranjen lav
  • Zasto se trudis (od petnih zila) dokazivati i citirati neke crkovne zakoike (kanone) i Evharistiji itd?
  • Zasto malo dublje ne kopas po Wikipediji da vidis sto se zbivalo prije velike sizme > Trenutak kada se crkva podjelila na zapadnu i istocnu. To je bilo u 7-om vijeku

nisi ništa parafrazirao, već izvukao iz konteksta riječi "ogavno mi je" bez svrhe i odnosa

druga točka je ista kao i prva, moj osjećaj ogavnosti je vezan za crkvenu prevaru, licemjerstvo klera itd. ne za vjernike, za vjernike imam drugačije a i blaže osjećaje... uz dodatak da bi bilo pametno preispitati se i po potrebi porazgovarati sa psihologom ukoliko se nekome gadi homoseksualac samo zato što je homoseksualac, ukoliko se radi o seksualnom odnosu između muškaraca ili između žena to je već drugi par rukava, a toj gadosti je kriva crkva tj. višestoljetno zatupljivanje stidom od vlastite seksualnosti, naime seksualni odnosi među ljudima na koje se pristaje bez prisile nebi trebali biti gadni nikom, zašto bi se seksualno uživanje ljudi ikome gadilo?

treće, jer netko ide tupiti o vjeri i vjernik je a nema pojma o osnovama svoje katoličke vjere ali ipak iz te pozicije (neznanja) ide soliti pamet...

dakle, posvećena hostija je pravo tijelo isusovo a vino i par kapi vode je stvarna krv isusova, sam isus je odabrao da ga simboliziraju kruh i vino a vjernicima posredstvom svećenika koji predstavlja sebedavajućeg isusa prinosi se u obliku hostije (hostiae - žrtva) sam živi i pravi isus a samo odvajanje krvi od tijela predstavlja fizičku smrt, pretvorba kruha u tijelo i vina u krv je misterij transubstancije, konzumacijom hostije se prihvaća žrtva

masu katoličkih vjernika na forumu ovo ne zna, zašto nebi shvatili tko je u stvari to jelo koje konzumiraju, te kako svaki puta kada to čine otkupljuju svoje grijehe isusom koji se žrtvuje za njih

kako neću biti ljut na vjeru koja me tjera u pakao zbog toga što jesam, nikome ne činim zlo, nikome nisam naudio, koliko je ljudi upropašteno radi ovakvih gluposti izmišljanja grijehova, koliko je ljudi vjekovnom indoktrinacijom crkve i dan danas izloženo izrugivanju, maltretiranju, fizičkim i psihičkom ozljeđivanju, samoizolaciji i zatomnjivanju etc. ovo društvo je kulturološki i običajno ogrezlo u homofobiju upravo radi dvomilenijskog crkvenog nauka, crkvin stav je kriv, vjera u takve dogme je kriva i mora se promjeniti, crkva mora promjeniti stav oko homoseksualnosti da se ozdravi društvo i zaustavi segregacija, homoseksualac svoju seksualnost jednostavno ne može i ne treba mijenjati, ona je prirodna, jedino neprirodno u cijeloj priči je nadprirodni bog i stupidno učenje

direktno sam ugroženom takvim vjerovanjima i zato se toliko (od petnih žila) trudim

ne mrzim nikoga i ništa, ne volim ljude koji me osuđuju bez ikakvog pametnog razloga

EDIT:

što je bilo prije crkvenog raskola 1054? ili što je bilo u sedmom vijeku? ne znam na što ciljaš, ne shvaćam na što me upućuješ

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 7:18 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

lepi pokušavam naći nešto gdje bi ti mogao oponirati,ali jednostavno se manje više sa svime slažem
možda me jedino smeta ta kritika isusa samog,smatram ga jednim od prosvjetljenih
a takvi pustinjaci i samotnjaci se ne diraju,to je nedopustivo

edit: e da lepi, još jedan od bisera uz kralju,care,legendo,frende..

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 12:03 (seneka).
18 godina
seneka kaže...
(s)izgoreo kaže...

lepi pokušavam naći nešto gdje bi ti mogao oponirati,ali jednostavno se manje više sa svime slažem
možda me jedino smeta ta kritika isusa samog,smatram ga jednim od prosvjetljenih
a takvi pustinjaci i samotnjaci se ne diraju,to je nedopustivo

edit: e da lepi, još jedan od bisera uz kralju,care,legendo,frende..

Mi smo imali jednog Lepog u ovom kaficu di sam radi ko klinjo. Nabildan lepi decko sta bi nasred plaze i nateza misice :) Momak sa jedno 27 godina a ide sa mamom na ljetovanje. Svako ljeto :) 

Jedne godine sam ima kolegicu koja se napalila na njega, i sad krenili oni u facku bla bla... I nakon par dana dolazi on sa mamom i upoznaje mamicu svoju sa kolegicom mi. Ova ga gleda, nista joj nije jasno, ja se u sanku gusim od smija :)

Ah koja lipa vrimena kad san konobarija (i bija mlad) :)))))))

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Mi smo imali jednog Lepog

zgodno..
edit

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 20:22 (seneka).
18 godina
seneka kaže...
tnakir kaže...

Mi smo imali jednog Lepog

zgodno..
jedan moj kolega je imao poštapalicu klasika,to je klasika,klasična priča,ma klasika,ha čuj klasika itd
i jedna kolegica ga prozvala klasika,počeli ga ljudi tako zvati,od onda ni jednom to nije izgovorio
inače je to fenomen koji se redovito dešava
jedan je sve oslovljavao s beba(frendova priča),normalo dobio nadimak beba, i izlječen istog trena

Nama je nadimak Lepi osta za takve pedercine (ne homoseksualce nego morone tipa originalni Lepi).

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nama je nadimak Lepi osta za takve pedercine (ne homoseksualce nego morone tipa originalni Lepi).

znači od tud se to proširilo hrvatskom?
uvijek sam se pitao odakle to?{#} tnx{#}

16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Pitanja:

Iako nije upućeno meni, nemogu shvatiti zašto brkaš pojmove. Pederi nikome ne brane ništa, dok Crkva pederima(između ostalog) brani brak. Pederi nisu 2000 godina klali/ubijali/spaljivali/izopćili ljude dok Crkva jest. Pederi se ne nazivaju moralnom vertikalom, Crkva da. Pederi nemaju svete ratove protiv drugačijih, Crkva ima. Peder kada prošeta Splitom dobije kamen u vugla, dok se za vrijeme crkvene misne procesije bacaju ružine latice. Vjernici se mogu organizirano okupljati i pokazivati svoje simbole bilo gdje bilo kada, dok peder "smije" uz kordon policajaca. Peder ne dobije svake godine pol miljarde iz proračuna, Crkva da, Peder nema građevinu u svakom selu di se može "pederisat" Crkva ima... Dakle nije isto kada se netko ogavi od crkve i kada se ogavi od pederluka.

• Zašto je crkva toliko protiv pedera? Da ih parafraziram to je "grijeh", i ne bilo kakav, već najgora grozota, izopačina, u rangu s općenjem s životinjama, čudovištima, orcima.
  • Zašto si Crkva dozvoljava da ikome brani išta, iako Bog prašta sve? U bibliji jasno stoji da je pederluk grijeh, no nigdje se explicite ne brani brak istih. Piše da je brak između muškarca i žene, iako postoji sakrament Svetog Reda, gdje osoba može sklopiti "brak" s bogom. Dakle zašto gay brak nebi bio ok? A kad već doslovce uzimaju stvari iz biblije, pa što i danas nije oko za oko, zub za zub itd....?
  • Zašto Crkva mrzi pedere, zašto mnogi vjernici mrze pedere, jel i ti mrziš pedere? Zašto ikog mrzite, zašto je to vama bitno, zašto uopće imate tu voajersko-bolesnu potrebu guranja vlastitog nosa u tuđi krevet. Što ako se žena rodi s penisom i želi oženiti ženu? Jel to gay brak? Jel to ok pred bogom? Jel ona mora pokazati penis svečeniku da dokaže da je muško? A mogu imat djecu, samo što tata liči na mamu? Pred bogom smo svi jednaki, zašto pederi nisu?

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
14 godina
(s)izgoreo kaže...
crkvin stav je kriv, vjera u takve dogme je kriva i mora se promjeniti

kao ti znas sto je krivo a sto je ispravno?

btw.palac gore za ovo sto si rekao,ja se neslazem al trebalo je to ispisat

ivan dragi kaže...

Iako nije upućeno meni, nemogu shvatiti zašto brkaš pojmove. Pederi nikome ne brane ništa, dok Crkva pederima(između ostalog) brani brak. Pederi nisu 2000 godina klali/ubijali/spaljivali/izopćili ljude dok Crkva jest. Pederi se ne nazivaju moralnom vertikalom, Crkva da. Pederi nemaju svete ratove protiv drugačijih, Crkva ima. Peder kada prošeta Splitom dobije kamen u vugla, dok se za vrijeme crkvene misne procesije bacaju ružine latice. Vjernici se mogu organizirano okupljati i pokazivati svoje simbole bilo gdje bilo kada, dok peder "smije" uz kordon policajaca. Peder ne dobije svake godine pol miljarde iz proračuna, Crkva da, Peder nema građevinu u svakom selu di se može "pederisat" Crkva ima... Dakle nije isto kada se netko ogavi od crkve i kada se ogavi od pederluka.

• Zašto je crkva toliko protiv pedera? Da ih parafraziram to je "grijeh", i ne bilo kakav, već najgora grozota, izopačina, u rangu s općenjem s životinjama, čudovištima, orcima.
  • Zašto si Crkva dozvoljava da ikome brani išta, iako Bog prašta sve? U bibliji jasno stoji da je pederluk grijeh, no nigdje se explicite ne brani brak istih. Piše da je brak između muškarca i žene, iako postoji sakrament Svetog Reda, gdje osoba može sklopiti "brak" s bogom. Dakle zašto gay brak nebi bio ok? A kad već doslovce uzimaju stvari iz biblije, pa što i danas nije oko za oko, zub za zub itd....?
  • Zašto Crkva mrzi pedere, zašto mnogi vjernici mrze pedere, jel i ti mrziš pedere? Zašto ikog mrzite, zašto je to vama bitno, zašto uopće imate tu voajersko-bolesnu potrebu guranja vlastitog nosa u tuđi krevet. Što ako se žena rodi s penisom i želi oženiti ženu? Jel to gay brak? Jel to ok pred bogom? Jel ona mora pokazati penis svečeniku da dokaže da je muško? A mogu imat djecu, samo što tata liči na mamu? Pred bogom smo svi jednaki, zašto pederi nisu?

• crkva zeli dobrobit ljudi.gdje ide svijet kada pederi nemogu stvart djecu?
  • kada bi crkva priznala gay brakove priznala bi i gay ljude
  • gdje je crkva rekla da mrzi pedere?mene osobno ne zanima sto netko radi u svoja cetiri zida,ali me smeta sto narusavaju moj mir izlazeci na ulice.oni mene teroriziraju,a ne ja njih
http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 15:26 (Sir_Henry_Dale).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice