Eh, na djelomično opasnom si onda terenu.
izuzetno opasnom,ali taj put jedino smatram vrijednim života
jest da je utopiti se u gomili ugodno i toplo,ali nekako mi je mrsko i zatupljujuće
a ne želim biti sretni tupan..

Eh, na djelomično opasnom si onda terenu.
izuzetno opasnom,ali taj put jedino smatram vrijednim života
jest da je utopiti se u gomili ugodno i toplo,ali nekako mi je mrsko i zatupljujuće
a kao nismo genijalni? xD
ostalo ne zelim komentirat, jer cemo se vjerojatno zakacit
Iskreno, prvi put se srecem s tobom (koliko me pamcenje sluzi).
Sto se tice druge recenice, vidim da si se slozio s mojim stavom o rapravi.
pa šta si se onda tako zdušno okomio na te "budalaštine"?
daj mi molim te reci tko ti je to na avataru s tim trakturom na glavi?
eh hebi ga okružen sam njima, pa imam alergijske reakcije a i pita me se pa objašnjavam
na avataru je Franci Blašković nekima poznatiji kao član grupe "gori ussi winnetou", čovjek koji je osnivač i jedini član i predsjednik "lige za borbu protiv turizma" te također poznat po svojoj inicijativi "jedan mjesečno", gdje snima muzičke albume mjesečnim ritmom
Čuj, slažem se.
Ako je retardiranost bolest, onda je i genijalnost bolest. Čovjek košarkaš visok 2,10 je isto nenormalan, kao i patuljak, a patuljaka se svi boje , dok se ovog košarkaša ne boje !?
Zašto je to tako ?
Vjeruj mi, ako se dobro postavis, 90% ljudi se boji dvometrasa.
Stvarno ne zelis biti sretni tupan? To je mozda i savrseno stanje uma.
1. Zbog nasih grehova
Delimicno si u pravu. U pravu si za svecenike. Svecenici nisu normalni kada nalazu ljudima da dijeca gledaju taj film. To nije za djecu posto ce ga pogresno shvatiti
2. Nisi u pravu kada kazes da je Pasija horor.
Gledao si film?
1. nemoj mene u tu priču, ja ga nisam tjerao da umre za mene
2. eh kad nam ga spojlavaju godinama, inače bi bio napet
a kao nismo genijalni? xD
ostalo ne zelim komentirat, jer cemo se vjerojatno zakacit
Iskreno, prvi put se srecem s tobom (koliko me pamcenje sluzi).
Sto se tice druge recenice, vidim da si se slozio s mojim stavom o rapravi.
znam da se prvi puta susrecemo, ali sam ti prije nekih 2 tjedna poslao pp koji si vjerojatno ignorirao, vezano uz tvoju blacklistu i onog covjeka... r.i.p. 
Zašto je to tako ?
Jer "normalan" čovjek košarkaša lako udari u jaja (šaka je na razini), pa ga se nitko ne boji.
Isto tako, patuljak vrlo jednostavno udari normalnog čovjeka u jaja, pa ga se normalan boji.
Mislim, to je moja teorija 
Pa ni on tebe ne tjera da cinis nesto sto je protiv tvoje volje.
1. Zbog nasih grehova
Delimicno si u pravu. U pravu si za svecenike. Svecenici nisu normalni kada nalazu ljudima da dijeca gledaju taj film. To nije za djecu posto ce ga pogresno shvatiti
2. Nisi u pravu kada kazes da je Pasija horor.
Gledao si film?
nama je Pasiju pustila casna sestra u 2. ili 3. razredu osnovne skole na zupnom vjeronauku. isto tako smo ju gledali u skoli u 5. i 7. razredu na vjeronauku.
prvi puta dok smo gledali pasiju, sa neki 10 godina, nama je to bio horor. sa 10 godina! onda me strah bilo sam biti vani na ulici, kamoli tako nesto gledat. u toj istoj zupi svecenik je vozio novi Jeep, odkud mu novci za to?! odnekud je uzeo, ocito od mise. takoder je i pusio, nije li to grijeh? jos je k tome svecenik. i sad mi recite nesto za Crkvu
Zašto je to tako ?
Jer "normalan" čovjek košarkaša lako udari u jaja (šaka je na razini), pa ga se nitko ne boji.
Isto tako, patuljak vrlo jednostavno udari normalnog čovjeka u jaja, pa ga se normalan boji.
teorija ti je ova: udari ga u jaja i nemoraš se ga bojat xD
svejedno, zasto bi se uopce trebali bojat jedni drugih? ja se sad trebam bojat svakog covjeka na cesti da me ne pretuce ili? koja vam je poanta ovog?
A "jesti" Isusovo tijelo, "piti Isusovu krv" jest simbolika koju ateistu ne mogu objasniti jer ne može razumjeti ma koliko god se ja trudio.
A ne trudim se uopće
■ 596.P. Što je to sakrament euharistije?
O. Euharistija je sakrament u kojem se po divnoj pretvorbi čitave biti kruha u tijelo Isusa Krista i vina u njegovu drogocjenu krv nalazi pravo, stvarno i bitno Tijelo, Krv, Duša i Božanstvo samog Isusa Krista našeg Gospodina pod prilikama kruha i vina da bi bio naša duhovna hrana.
■ 597. P. Je li u euharistiji isti Isus Krist, koji je na nebesima, i koji je na zemlji rođen od presvete Djevice?
O. Da, u euharistiji je doista isti Isus Krist, koji je na nebesima i koji je na zemlji rođen od presvete Djevice.
■ 598.P. Zašto vjerujete da je u euharistiji zaista Isus Krist?
O. Vjerujem da je u sakramentu euharistije zaista nazočan Isus Krist, jer je on sam to rekao, a to me uči i sveta Crkva.
■ 599.P. Koja je tvar sakramenta euharistije?
O. Tvar sakramenta euharistije je ista kojom se služio Isus Krist, a to je kruh od žita i vino od trsa.
■ 600.P. Koji je oblik sakramenta euharistije?
O. Oblik sakramenta euharistije sastoji se u riječima koje je izgovorio Isus Krist - "ovo je tijelo moje", "ovo je krv moja".
■ 601.P. Što je, dakle, hostija prije posvećenja?
O. Hostija je prije posvećenja kruh.
■ 602.P. Što je hostija poslije posvećenja?
O. Poslije posvećenja hostija je pravo Tijelo našeg Gospodina Isusa Krista pod prilikom kruha.
■ 603.P. Što je u kaležu prije posvećenja?
O. U kaležu je prije posvećenja vino s nekoliko kapi vode.
■ 604.P. Što je u kaležu poslije posvećenja?
O. Poslije posvećenja u kaležu je prava krv našeg Gospodina Isusa Krista pod prilikom vina.
■ 605.P. Kada se kruh pretvara u tijelo i vino u krv Isusa Krista?
O. Pretvorba kruha u tijelo i vina u krv Isusa Krista događa se u samom činu, u kojem svećenik pod svetom misom izgovara riječi posvećenja.
■ 606.P. Što je posvećenje?
O. Posvećenje je ponavljanje čuda koje je Isus Krist učinio na posljednjoj večeri, kad je kruh i vino pretvorio u svoje presveto tijelo i krv govoreći: "ovo je tijelo moje" i "ovo je krv moja". To ponavljanje čini svećenik u sv. misi.
■ 607.P. Kako Crkva zove čudesnu pretvorbu kruha i vina u tijelo i krv Isusa Krista?
O. Čudesnu pretvorbu, koja se svaki dan vrši na našim oltarima, Crkva zove transupstancijacija (promjena biti neke stvari).
■ 608.P. Tko je riječima pretvorbe dao toliku snagu?
O. Riječima pretvorbe dao je toliku snagu sam Gospodin naš Isus Krist, koji je svemogući Bog.
■ 609.P. Ostaje li poslije posvećenja što od kruha i vina?
O. Poslije posvećenja ostaju samo prilike kruha i vina.
■ 610.P. Što su to prilike kruha i vina?
O. Prilike su: vidljiva količina i kakvoća kruha i vina, a to je oblik, boja i okus.
■ 611. P. Na koji način kruh i vino mogu ostati bez svoje unutrašnje biti?
O. Vanjske prilike kruha i vina ostaju na čudesan način bez svoje unutrašnje biti posredovanjem svemogućega Boga.
■ 612. P. Je li pod prilikom kruha samo tijelo Isusovo, a pod prilikom vina samo njegova krv?
O. Koliko pod prilikom kruha, toliko i pod prilikom vina čitavi je i živi Isus Krist sa svojim tijelom, krvlju, dušom i božanstvom.
■ 613. P. Možete li mi reći zašto je u hostiji i u kaležu čitav Isus Krist?
O. U hostiji je, kao i u kaležu, čitav Isus Krist, jer je on u euharistiji živ i besmrtan isto kao što je i na nebu, stoga gdje je njegovo Tijelo tu je i njegova krv, duša i božanstvo, a gdje je Krv, tu je i tijelo, duša, božanstvo. Sve je ovo neodvojivo u Isusu Kristu.
■ 614. P. Prestaje li Isus postojati na nebu onda kada je u hostiji?
O. Kad je Isus u hostiji, on ne prestaje postojati na nebu, nego se istodobno nalazi na nebu i u presvetom Sakramentu.
■ 615. P. Nalazi li se Isus u svim posvećenim hostijama na svijetu?
O. Da, Isus Krist se nalazi u svim posvećenim hostijama na svijetu.
■ 616. P. Kako je moguće da se Isus nalazi u svim posvećenim hostijama?
O. Isus se nalazi u svim posvećenim hostijama po Božjoj svemoći kojoj nije ništa nemoguće.
■ 617. P. Lomi li se Isusovo tijelo onda kada se lomi hostija?
O. Tijelo Isusovo se ne lomi onda, kad se lomi hostija nego se lome prilike kruha.
■ 618. P. U kojem dijelu hostije ostaje Isusovo tijelo?
O. Isusovo tijelo ostaje čitavo u svim dijelovima, na koje se hostija dijeli.
■ 619. P. Je li Isus jednako nazočan u velikoj hostiji kao što je i u svakom komadiću?
O. On je u velikoj hostiji kao i u svakom komadiću isti Isus Krist.
■ 620. P. Zašto se u crkvama čuva presveta euharistija?
O. Presveta euharistija čuva se u crkvama da bi joj se tamo vjernici klanjali i da bi se mogla prema potrebi odnijeti i bolesnicima.
■ 621. P. Moramo li se klanjati euharistiji?
O. Moramo se svi klanjati euharistiji, jer ona zaista sadrži stvarno i bitno samoga Isusa Krista.
Iz Velikog katekizma sv. Pija X. o Euharistiji
Zašto je to tako ?
Ovo ti je do jaja teorija. Čak i ima smisla. 
Zbog ovog mi je jedino žao što ne vjerujem u Boga - potpuno sam sam i nemam niti jednog prijatelja, da se bar mogu s nekim družiti, a o nemogućnosti uživanja da i ne pričam... 
nisi skuzio poantu.u to nisam ni sumnjao.nisi ti kriv,tako si odgojen
Za 300 miliona kuna godišnje za koje nikome ne odgovaraš, nesumnjivo se može fantastično uživati i 100% sigurno upoznaš puno ljudi koji se s tobom žele družiti
.
Edit: toliko o opraštanju, okretanju drugog obraza, kamenu i kruhu, i slično... - odmah mi priljepi thumb down, i to za iznošenje činjenica i validnih sudova. Barem sam, očigledno, postigao da si iskreno "otvorio sebe". 
i ti si promasio bit.ne zamjer ti
ja sam ti prestar za takva crkvena druženja... a još sam k tome i peder pa me ni taj vaš bog ne voli previše jer se nemam namjeru mijenjati, ono što je najgore, ja sam i ateista pa me druženja sa tematskim prikazom unakaženog tijela na križu, ritualno kanibaliziranje, vampirizam ispijanja krvi, potčinjavanje i moljakanja te sličnih bedastoća uopće ne zanimaju u kontekstu fantastičnog druženja i uživanja
covjek koji je evoluirao,covjek koji nije "primitivan"(kao mi ostali) uz to sto se nezeli otvoriti nekim stvarima iste te stavri pljuje,vrijeda.
pa kako ti ocekujes da ja "primitivac" prihvatim pederluk?
Pa ni on tebe ne tjera da cinis nesto sto je protiv tvoje volje.
još najbolje da me tjera, ima on druge instrumente, mito raja i muke pakla...
radi mojih grijeha nije morao umrijeti, uopće ga to nisam tražio, dapače pomisao da netko ispašta radi mojih grijeha mi je ogavna, međutim on je ipak umro i radi mojih grijeha kaže crkva, nije li to nametanje krivnje potpuno protiv moje volje?
pa kako ti ocekujes da ja "primitivac" prihvatim pederluk?
počni razmišljati svojom glavom i okani se crkve, uspravi se, nemoj ni pred kim klečati i moljakati, živi život otvorenih očiju, ne živi zagrobnjaštvo to su ti moji savjeti da se otarasiš "primitivizma", bez crkvenih indoktrinacija preporodit ćeš se i početi sagledavati svijet potpuno drugim očima "svijet otvoren za poglede otvoren za trčanje" (kako bi Milan EKV rekao), te shvatiti kako se bez štake u obliku boga može puno kvalitetnije fantastično uživati i družiti
evo i mene nakon 24 sata izbivanja sa foruma,malo sam pretjerao,al nema veze
s(izgoreo)
stobom se besmisleno raspravljat
normalan svijet vas nece nikad prihvatit ,to je činjenica,zasad 
i prestani vodit monologe i shvati da postoje drugačija mišljenja
A vi ostali bezbožnici,doći ćete jednom u tešku životnu situaciju ,pa ćete dobit osjećaj za boga i vjeru ( jer te ona jedino tada moze sačuvat da ne digneš ruku na sebe i da nađeš neki smisao u trenutnoj situaciji ).
Meni se normalni svećenici gade,osobno sam vidio da puše,voze dobra auta itd.
Osobno mislim da više pridonosim kao vjernik ako dam 10 kn prosjaku na ulici ili čovjeku koji skuplja boce a ne crkvi.
Izgubio sam povjerenje nakon ovih slučajeva sa pedofilijom.Smatram da je vjera jedna lijepa stvar ako se tumači pravilno,ne samo moja ,nego svaka na planetu.
Al za franjevce nemozete to reći ,bukvalno ono što oni posjeduju su :ona haljina,gaće i četkica za zube
Meni su franjevci pružili dom kao izbjeglici,proveo sam cijelo djetinjstvo u samostanu,tako da znam o čem pričam.
s(izgoreo)
ajde se dogovori sam sa sobom želiš li ili ne želiš samnom raspravljat iako je to besmisleno, kad je to nikad a kad za sad, kako nas neće prihvatiti nikad ako je to činjenica koja vrijedi samo za sad, dali je i ovo sada što ti se obraćam monolog ili će biti samo onda ako mi se smisleno ne obratiš?
eto kad rješiš ta pitanja i dogovoriš se onda možemo dalje... važi?
s(izgoreo)
ajde se dogovori sam sa sobom želiš li ili ne želiš samnom raspravljat iako je to besmisleno, kad je to nikad a kad za sad, kako nas neće prihvatiti nikad ako je to činjenica koja vrijedi samo za sad, dali je i ovo sada što ti se obraćam monolog ili će biti samo onda ako mi se smisleno ne obratiš?
eto kad rješiš ta pitanja i dogovoriš se onda možemo dalje... važi?
Previše filozofiraš,neda mi se trošit vrijeme na tebe.
Činjenica je da nečeš moć sa svojim dečkom u naredih 50 godina prošetat držeći se za ruke( u lijepoj našoj),pomiri se sa tim.
A sto se tice tvog filozofiranja ,kupi si bure i živi u njemu ko onaj u Diogen sa štapom i gaćama.
Kada točno čovjek i zašto postaje pripadnikom neke religije? I kako znaš kojoj religiji pripadaš? Recimo frend koji bi išo za popa /katolik\, ne želi zbog celibata, i protivi se (izemđu ostalog) tomu. A ako ode u evangeliste onda se može ženiti. Što je on? Ono što kaže da jest ili ono što njegovo prakticiranje religije pokazuje da jest? (primio sam 6 od 7 sakramenata [osala mi samo ženidba] i nisam vjernik ni katolik ni židov). Do sada sam shvatio da je to čisto geografska slučajnost.
Kršćanstvo (kao primjer religije) je zajedno sa vjerom jedno, tijelo i duh, što je po peesu Crkve, onda nemojmo odvajati vjeru od religije. Bez ljudi nema religije pa ni vjere. Bez vjere nema religije, bez religije nema vjere. Konstanta su samo ljudi. Mnogi to distanciraju.
99.99% vjernika su vjernici kada im to treba. Rijetko koji se drži pravila božjih i pravila Crkve non-stop, a svi govore da su [kršćani, muslimani, židovi]-vjernici.
Ako uzmeš da je to sve skupa jedna torta, mnogi si svakodnevno uzimaju dio torte koji im paše. I zato su licemjerni. To je radio i Martin Luther, to radi i Papa, to rade i pravoslavni svećenici, prorok Muhamed, Tom Cruise itd, svi vrte jednu te istu Bibliju i uzimaju si dijelove koji njima pašu. I dijelovi Biblije su unutra jer je nekom tako pasalo. Što to točno svakoj od njih daje legitimitet i ispravnost pred bogom?
Mogu reći da je 99% mojih sugovornika(što svećenika, što ljudi-vjernika, što pripadnika ostalih religija, što teologa) bilo licemjerno tokom rasprave. Svi griješe bludno, lažu, kradu, masturbiraju, ne svetkuju dan gospodnji, opijaju se i drogiraju, ali su i dalje kršćani jer im bog to sve prašta. Ispovijede se i što? Tko od vas zaista ne griješi nakon ispovijedi.. A zar to nije licemjerno.. Lako je dati argument trudim se, obećajem da neću više griješiti... A znamo da to nije istina.
Moliš boga za bicikl, onda skužiš da nejde baš tako, pa ga ukradeš i moliš ga za oprost. Religije su prepune licemjerstva, grijeha, podjela, nehumanosti, terorizma. Kakva je to religija/vjera u kojoj ima toliko podijela (mislim da ih ima oko 40 000). I samo tome služe. Da podijele ljude. A zar to nije grijeh?? Sorry, podijeljena crkva nije crkva. A upravo je ljudi-vjernici dijele kako kome paše.
Iako osobno mogu vidjeti ono iskonsko dobro u crkvi kao zajednici odnosno ideji, i u vjeri prema bogu kao takvoj, što sa filozofske, što sa psihološke, što s evolucijske strane, religiju i vjeru čine ljudi, te joj je samim time kredibilitet kao moralnoj vertikali za mene ravan nuli. Garantiram da će se Crkva za 500 godina (ako bude postojala) ispričavati za grijehe danas - kao što se danas kaje za one u srednjem vijeku.
Jel bog prašta i pederima? To je grijeh? A žena koja prakticira analni sex (i njen muž koji ga isto voli i rasipa sjeme od 13-te godine više puta dnevno) se ispovijede i mogu se vjenčati? Al ako mogu imat djecu onda im se sve prašta. To nije licemjerno? I tko tu koga onda vrijeđa? Da odem u ekstreme i Milošević je bio vjernik i dobivao posvećenje pravoslavne crkve (bio prijenos a TV-u) prije bitaka itd i vjenčan je u toj istoj crkvi. Naravno i ostale religije svoje ratnike posvećuju i vjenčavaju najgoru gamad od ljudi. Zašto se jednom serijskom silovatelju, ubojici, zločincu praštaju grijesi i dopušta brak, a jednom pederu ne?
To je javno vrijeđanje i diskriminiranje svih pedera isključivo zbog toga što vole isti spol!!!!!! Halo jel itko vidi tu neki problem. Brani se nekome da se voli. Samim time što im se brani brak pred crkvom(narodom) i bogom ih se diskriminira, vrijeđa i ne dopušta izvršenje sakramenta ženidbe. I nije bog rekao da je pederluk zlo, već su to sami ljudi zapisali naknadno. Isus je oprostio kurvi, što nebi i pederu?
Bog je ljepo rekao. Ljubi bližnjeg svoga kao samog sebe (a to pederi i rade čak i doslovno) i ljubi boga svoga svim srcem, tijelom, dušom.. što također rade. I vi njima to iskonsko pravo, koje im je Isus Krist javno dao, zabranjujete. Zašto? Jer ga vi shvaćate na svoj način??
Problem je što si mnogi u ime boga uzimaju prava koja su si sami dali. Zatim ubijaju/izopće/šikaniraju/diskriminiraju/spaljuju sve ostale koji se s tim pravilima ne slažu. Onda neka javno kažu da su politička stranka, a ne religija. Ja ne vidim razliku. Neka naprave člansku iskaznicu i članarinu i dobivaju novac iz proračuna kolko god 'oće.
Ako nekome nije jasno da ponovim. Dakle, prema svim vjerama, postoji JEDAN BOG, i istovremeno 40 000 religija vjeruje u njega??? Svi vjeruju u tog istog boga a kolju se međusobno već 2000 godina. Ja neznam tko je tu lud. Jednostavno ne podnosim podjele među ljudima na ove ili one i svaki pokušaj podjele, pa makar bio zamotan u zlatni celofan, ću osuditi i prozvati.
Da nebi bilo zabune, nisu vjernici krivi, mnogi stvarno vide samo dobro u tome i vodi ih dobrota, humanost itd. Svaka čast ako si baš ti jedan od pravih vjernika. Za to je potrebno mnogo snage i zaista ti se divim. Postoje mnogi ljudi koju si u ime religije napravili toliko dobra da na ovom forumu nema prostora da ih se sve nabroji.
Ali dokle god netko prakticiranjem svoje religije radi na štetu drugom čovjeku za mene nije ni čovjek, ni vjernik.
s(izgoreo)
1. stobom se besmisleno raspravljat
2. normalan svijet vas nece nikad prihvatit ,to je činjenica,zasad 
3. i prestani vodit monologe i shvati da postoje drugačija mišljenja
4. A vi ostali bezbožnici,doći ćete jednom u tešku životnu situaciju ,pa ćete dobit osjećaj za boga i vjeru ( jer te ona jedino tada moze sačuvat da ne digneš ruku na sebe i da nađeš neki smisao u trenutnoj situaciji ).
5. Meni se normalni svećenici gade,osobno sam vidio da puše,voze dobra auta itd.
1. Zapravo, sa njim je uzitak raspravljat jer je sposoban za jednu ugodnu, civiliziranu diskusiju
2. Normalan svijet ih je prihvatio. Zatucane hrvatine i ultradesnicari nisu.
3. On ne vodi monologe. Znas li sto je monolog?
4. Zar ti Bog treba jedino kad ti je tesko? Jedino onda imas potrebu za njim?
5. Kakve veze ima to sta puše? Jel u Bibliji negdje pise da je pusenje grijeh? Kad vidis covjeka sa cigaretom, ti bi ga odma na lomacu?
Jedan prijatelj i jedna prijateljica.
WOW!!!
ovo čujem prvi put! nitko koga ja znam nema (bliskog) prijana/priju homosexualne orjentacije. valjda zato što su hetero pa nemaju iste potrebe, pardon interese 
vidim da nisi pročitao svih 280 i kusur stranica. evo ti 2 ss da vidiš da i pedera i ateista ima više nego što misliš.
također primjeti da na ovom tolerantnom forumu pedere ne nazivamo politički korektnim imenima. pazi sad 4 od 16:
WOW!!!
ovo čujem prvi put! nitko koga ja znam nema (bliskog) prijana/priju homosexualne orjentacije. valjda zato što su hetero pa nemaju iste potrebe, pardon interese 
Pa naravno kad se druzis sa sebi slicnima. Kako znas da ti netko od bliznjih nije gay? Samo ti vjerovatno nije reko jer ga je strah da ga to tvoje konzervativno drustvo ne kamenuje.
nema šanse tomice pa nisam slijep. svi su 100% hetero s 2-3 djece.
u okolici je samo jedan homić, uvijek sam baulja. 
sa sva tri pedera upoznala me moja bolja polovica. prvo su to bili njeni prijatelji pa su postali i moji.
imamo još i jednu prijateljicu, ona nije deklarirana ali kužimo je.
sa sva tri pedera upoznala me moja bolja polovica. prvo su to bili njeni prijatelji pa su postali i moji.
da li izlazite zajedno? idete na večere, pizze, kino predstave, kazalište možda? čisto me zanima koliko je prisan taj odnos.
da li izlazite zajedno? idete na večere, pizze, kino predstave, kazalište možda? čisto me zanima koliko je prisan taj odnos.
Prije smo dosta cesce izlazili, u zadnje vrijeme slabije, oni studiraju (on) u Zagrebu, (ona) u Zadru. Zapravo zadnje vrijeme svakako slabo izlazim jer nemam vremena, ali da, prisno smo se druzili, pijancevali skupa, pili kave, isli na kupanje i slicno. Ja ih ne gledam kao "pedera" i "lezbu" nego kao svoje frendove.
WOW!!!
HAH! Kakav retardirani komentar.
Znači osoba homoseksualne orjentacije se može družiti i dijeliti interese isključivo s drugim osobama homoseksualne orjentacije?
Interesi su po tome isključivo vezani uz seksualnost?
Buraz, reality check. Homoeksualac može voliti sport, videoigre, glazbu, filmove, putovanja... šta god voli i heteroseksualna osoba. Dakle uvijek možeš naći zajedničke interese s bilo kim na svijetu, to nema veze s homoseksualnošću.
nema šanse tomice pa nisam slijep. svi su 100% hetero s 2-3 djece.
u okolici je samo jedan homić, uvijek sam baulja. 
Da, jako je bitno što imaju djecu jer se nikad nije dogodilo da homoseksualac bude u braku zbog straha od okoline. Daj se probudi.
A ovo što sam baulja je vjerojatno jer je okolina puna takvih kao ti.