Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.107.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Najveci problem je u cijelom sistemu i ljudima koji ga upravljaju.

Previse je bogatasa i tendencije u ovom neokapitalizmu su da bogatasi budu jos bogatiji, a siromasni jos siromasniji.

No, bilo je vec ovakvih situacija u povjesti i rezultat svega toga ce bit ili nova velika revolucija ili svetski rat, ili jedno i drugo...

Mislim da nece moci sistem da funkcionise ovako... Nadam se bar da ovog puta malo bolje ce se pozicionira sistem i konacno da obicnim ljudima bude bolje,

a ne smrdljivim naftnim monopolistima i ostalim kapitalistima...fakat je da je komunizam - iako je bio lose upravljan - bio je posteniji...

17 godina

Evo upravo sam popricao sa jednim nasim klijentom.

Uglavnom, Lijepa Nasa placa uslugu u vrijednosti od skoro 2000 kn za njegove privatne stvari.

Eto di pare poreznih obveznika idu. Kap po kap i eto ti milijarda.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
17 godina

Malo jamram, ali...

Koja je razlika između našeg društva i onog austrijskog? O čemu se točno radi da austrijanci mogu napraviti ovo, a mi ne?

I na kraju anketica - što mislite, koliko bi dugo poživjela ovakva kuća u HR (možete i po regijama, gradovima, ako vam je tako lakše)?

6 ne bi nikada bila izgrađena
4 dam joj do 24 sata
13 nekih 2-3 tjedna
0 nadživjela bi i moje praunuke
0 nadživjela bi i Kraljicu Majku
Asti gušta! A tek seks iza ponoći... Asti gušta! A tek seks iza ponoći...
Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 11:51 (Veliki Brat).
15 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Veliki Brat kaže...

Malo jamram, ali...

Koja je razlika između našeg društva i onog austrijskog? O čemu se točno radi da austrijanci mogu napraviti ovo, a mi ne?

I na kraju anketica - što mislite, koliko bi dugo poživjela ovakva kuća u HR (možete i po regijama, gradovima, ako vam je tako lakše)?

Razlika je u tome što lokalni i državni moćnici ne razmišljaju/brane javni interes (da se razumijemo politička orjentacija ovdje nije bitna) već razmišljaju o vlastitom (osobnom i stranačkom) interesu. Najočitiji i najnoviji primjer istoga je Cvjetni prolaz i natječaj za dvorane koje su predviđene za javnu uporabu. Na kraju će završiti......

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan

u PM,čitam malo pa malo,i vidim 3.svjetski rat,još mi samo i to treba pokraj porodičnih problema,to znači da če mi najbolje godine proč u ratu ko i mom čači i materi,a svom sinu ču morat pričat kak je bilo prije i poslje rata,kolko se to u svjetu masovno međusobno ubijaju,ratovi,požari,potresi,sukobi,prosvjedi,nigdje dobro,selim se na mars :(((

Alkoholičar sam pravi stalno mi se vrti u glavi Ispod jastuka mi heineken Bez tebe alkohol ja u trbuhu osjećam bol Bez tebe tresem se Za smirenje litra rakije Napuhao sam 6 promila bez vozačke NA 5G
17 godina
odjavljen
Dinče kaže...

u PM,čitam malo pa malo,i vidim 3.svjetski rat,još mi samo i to treba pokraj porodičnih problema,to znači da če mi najbolje godine proč u ratu ko i mom čači i materi,a svom sinu ču morat pričat kak je bilo prije i poslje rata,kolko se to u svjetu masovno međusobno ubijaju,ratovi,požari,potresi,sukobi,prosvjedi,nigdje dobro,selim se na mars :(((

Što fali ratu?

Neka bude jedan lijepi veliki svjetski. Taman da se malo skresa prevelik broj stanovnika ovog preopterećenog planeta.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
vexx5555 kaže...

Što fali ratu?

Neka bude jedan lijepi veliki svjetski. Taman da se malo skresa prevelik broj stanovnika ovog preopterećenog planeta.

Šta ako upravo ti budeš višak? Pogineš? Niko ne želi umrit.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
vexx5555 kaže...

Što fali ratu?

Šta ako upravo ti budeš višak? Pogineš? Niko ne želi umrit.

Neče bog budale ko što sam ja,uzima on poštene,bog uzima duše od čovjeka,a ove ostale ko ih ++++

Alkoholičar sam pravi stalno mi se vrti u glavi Ispod jastuka mi heineken Bez tebe alkohol ja u trbuhu osjećam bol Bez tebe tresem se Za smirenje litra rakije Napuhao sam 6 promila bez vozačke NA 5G
18 godina
mario.L_hr kaže...
Veliki Brat kaže...

Malo jamram, ali...

Razlika je u tome što lokalni i državni moćnici ne razmišljaju/brane javni interes (da se razumijemo politička orjentacija ovdje nije bitna) već razmišljaju o vlastitom (osobnom i stranačkom) interesu. Najočitiji i najnoviji primjer istoga je Cvjetni prolaz i natječaj za dvorane koje su predviđene za javnu uporabu. Na kraju će završiti......

Pusti sad priče o glavonjama, mislim da je ono na što je Veliki Buraz ciljao je naše društvo, odnosno prosječni Jura.

Gap između nas i Austrijanaca je ogroman i to se vidi u samo par minuta šetanja gradom. Dok je tamo ovakvo što sigurno dobrodošlo i održivo, kod nas bi potrajalo možda par tjedana prije nego bi vreće bile izderane, prljave, drvo izrezbareno. Ne sumnjam da bi netko odlučio da je kut u 2. katu odlično mjesto za isprazniti crijeva i tak.

Malo što lijepo i namijenjeno građanima kod nas poživi dugo.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 12:49 (Danny_HR).
17 godina
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
15 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

Maloprije sam vidio ovo:

http://www.24sata.hr/svijet/u-domu-za-mentalno-zaostale-djecu-tuku-vezu-i-izgladnjuju-227515

Neznam kako netko može radit takve stvari...

To čovjek ne može napraviti, samo zvijer, sebična i poremečna zvijer.

A i briga ih kad znaju da pog okriljem crkve nemogu nahebat, rade što hoće i izvlače se lišo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

A i briga ih kad znaju da pog okriljem crkve nemogu nahebat, rade što hoće i izvlače se lišo.

A koliko toga sličnog ima a da ni neznamo...užas!!

Čovjek je najveća životinja!

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
17 godina

Ja sam mislio da u popi i casne dobri ljudi, samilosni, pozrtvovni, altruisticni. Da to sve skupa dodje sa "pozivom" u paketu. Izgleda da neke nije pozvao Bog vec Lucifer.

14 godina
tnakir kaže...

Ja sam mislio da u popi i casne dobri ljudi, samilosni, pozrtvovni, altruisticni. Da to sve skupa dodje sa "pozivom" u paketu. Izgleda da neke nije pozvao Bog vec Lucifer.

Krivo si mislio, ne vidim zašto bi netko tko ide za popa/časnu bio dobar, samilosan itd. Danas bilo tko može ići za popa/časnu, nestašica je pa se uzimaju svi i svakakvi. No ne treba radi takvih sada generalizirati i gledati sa mržnjom ili ne znam kojim drugim negativnim osječajem na sve popove/časne/djelatnike crkve. Ima ih i dobrih. Malo, ali ima.

17 godina
protjeran
tnakir kaže...

hehe, bacaš kost a? :P

Nobody expects the Spanish inquisition!
17 godina
PsychoticBaklava kaže...
tnakir kaže...

hehe, bacaš kost a? :P

Ja? Nikada {#}

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Maloprije sam vidio ovo:

http://www.24sata.hr/svijet/u-domu-za-mentalno-zaostale-djecu-tuku-vezu-i-izgladnjuju-227515

Neznam kako netko može radit takve stvari...

Ja bi to dao streljat,ma još i gore,odrezo bi im glavu i nabio na onu njihovu stvar...!!!

14 godina
tnakir kaže...

Popovi i najviše kradu. Franjevci malo manje. Ovi popovi pokradu i onda razdaju svojima.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
17 godina
protjeran

Nažalost, sve to skupa nije čudno - izrazito neprirodni zahtjevi (celibat) i pozicija moći u kojoj je odgovornost prečesto prepuštena pojedincu samo su neki od katalizatora za takvo ponašanje, uz uobičajena odstupanja u ličnosti koja su prisutna i u drugim populacijama. 

Nobody expects the Spanish inquisition!
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Malo jamram, ali...

Kod nas da tako što izdrži??? Drvena kuća...

Evo dat ću banalan primjer što se događa kod nas sa drvenim kućama: Drvena kuća (molim obratiti pozornost na ovu sliku i autorov komentar)....

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 14:02 (weirdfreak).
17 godina
odjavljen

Crkva je ostatak primitivizma iz nekih davnih vremena.

Prije je vjera ljudima služila za objašnjavanje nekih prirodnih pojava koje ne razumiju, a danas....

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
neaktivan

Ja bi to dao streljat,ma još i gore,odrezo bi im glavu i nabio na onu njihovu stvar...!!!

Ja nebi, to je prejednostavno, napravio big neku šemu kao u Law Abiding Citizenu, samo puno dugotrajnije.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
vexx5555 kaže...

Crkva je ostatak primitivizma iz nekih davnih vremena.

Prije je vjera ljudima služila za objašnjavanje nekih prirodnih pojava koje ne razumiju, a danas....

A danas nam pokazuje kojim putem krenuti.sto je ispravno a sto nije.(barem za mene)
http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
14 godina
thuglife kaže...

Ja nebi, to je prejednostavno, napravio big neku šemu kao u Law Abiding Citizenu, samo puno dugotrajnije.

Treba vratiti u funkciju goli otok.
17 godina
neaktivan

A danas nam pokazuje kojim putem krenuti.sto je ispravno a sto nije.(barem za mene)

Možda pokazuju, no sa svim ovim sranjima baš i nedaju najbolje primjere, govore jedno rade drugo.

14 godina
thuglife kaže...

Možda pokazuju, no sa svim ovim sranjima baš i nedaju najbolje primjere, govore jedno rade drugo.

Slazem se.zbog toga je nepratim slijepo vec pratim Boga i zdrav razum
18 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
tnakir kaže...

Krivo si mislio, ne vidim zašto bi netko tko ide za popa/časnu bio dobar, samilosan itd. Danas bilo tko može ići za popa/časnu, nestašica je pa se uzimaju svi i svakakvi. No ne treba radi takvih sada generalizirati i gledati sa mržnjom ili ne znam kojim drugim negativnim osječajem na sve popove/časne/djelatnike crkve. Ima ih i dobrih. Malo, ali ima.

je ima dobrih koji kažnjavaju one koji su loši tako da ih premjeste u drugu župu...

koji su ti dobri? oni koji uzdižu ustaštvo sa oltara možda, crkva je utočište za svo nazadnjaštvo, primitivizam i netrpeljivost u ovim našim krajevima, ne odgovara nikom a sa propovjedaonica se mogu čuti budnice za najizopačenije porive koje jedno društvo može proizvesti... ima ih dobrih? ako i ima gadno su nadglasani, znam samo za jednoga koji se služi zdravim razumom, don Grubišić, sve ostalo što se da čuti po medijima je kakofonija idiotizma iz kojeg se jedino razaznaje uzvik zig hajl

Turbo cattolico
14 godina
neaktivan
weirdfreak kaže...
Veliki Brat kaže...

Malo jamram, ali...

Kod nas da tako što izdrži??? Drvena kuća...

Evo dat ću banalan primjer što se događa kod nas sa drvenim kućama: Drvena kuća (molim obratiti pozornost na ovu sliku i autorov komentar)....

ha? sto je to? kak je to moguce da izgori? tj ko je podmetnuo pozar? imas kakve informacije? pise da je kucu uglavnom sam izgradio i onda ju je netko spalio, zasto?!

Gle ko je iza tebe!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice