Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.278.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

sry ljudi ali nsam u toku tj. nisam gledao tv vec 2 mjeseca. cuo sam sto se dogodilo sa curom. jesu ju nasli? jel ziva ili? vidim da raspravljate ovdje a danas sam na novoj tv vidio kao da su ju trazili po nekom jezeru i nista. znaci nasli su ju il ne?

16 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
minikdo1 kaže...

sry ljudi ali nsam u toku tj. nisam gledao tv vec 2 mjeseca. cuo sam sto se dogodilo sa curom. jesu ju nasli? jel ziva ili? vidim da raspravljate ovdje a danas sam na novoj tv vidio kao da su ju trazili po nekom jezeru i nista. znaci nasli su ju il ne?

Nju nisu nasli,al su nasli idiota koji ju je oteo,rekao je da ju je ubio..

WP
14 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...
minikdo1 kaže...

Nju nisu nasli,al su nasli idiota koji ju je oteo,rekao je da ju je ubio..

mozda ju nije ubio, nadajmo se najboljem, mozda je tolko poremecen pa za*ebava tj bilo bi bolje da je to napravio nego ju ubio. jadna cura.

i samo da kazem da nije bilo pametno sto je sjela u tudi automobil, ali ju netreba sudit zobg toga. iskreno, ja bih rade isao pjeske 20 km nego stopirao, imam i bicikl tako da mi to niti nebi bio neki problem. vec sam vozio takvu relaciju u oba smjera i trebalo mi je 45 min u 1 smjeru. al dobro, mozda nije imala bicikl, al onda je mogla reci da ju nije imao tko odvest. tako bar govore u mojoj skoli kad im se neda doci na nastavu i vecinom im opravdaju. al dobro(nije dobro), dogodilo se i nadam se da je sve u redu s njom, treba uvijek gledat na pozitivnu stranu

Dok me banaju na glavnom profilu (minikdo), koristim ovaj :D
16 godina
neaktivan

Ako bi već moro stopirat iz nekog razloga (nadam se da ga nikad necu imat), sigurno nebi ulazio u kamion i gledo bi jel automobil iz grada u kojem se nalazim (po registraciji)

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
protjeran
cuspajz kaže...

Ako bi već moro stopirat iz nekog razloga (nadam se da ga nikad necu imat), sigurno nebi ulazio u kamion i gledo bi jel automobil iz grada u kojem se nalazim (po registraciji)

ma nije ti ni to sigurno. zamisli da si zivio u tom gradu di i taj lik i da je bio u autu. onda bi usao? shvacas kaj hocu reci

ja ak bi vec stopirao ako bi bila tolka frka usao bih u automobil koji vozi zenska osoba, po mogucnosti mlade dobi :D

znas da ti ne moze nist napravit, prije ti njoj mozes

16 godina
neaktivan

Znam da nije sigurno, ali ipak je sigurnije nego ući u prvi auto koji ti stane. Ako bi već moro stopirat, onda bi mi se sigurno iz nekog razloga žurilo negdje. Pa ne znam jel bi bas čeko da mi stane neka sexy ženska {#}

Uglavnom nadam se da nikad neću imat razlog za stopiranjem...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
protjeran

ma nemora bit zenska sexy, samo nek je zenska, ti si musko (i ja sam da nebi bilo lol :D) pa te ne moze zena zadavit ili silovat. onak ko da bi se bunil da te jos zenska pokupi i "siluje". i jos da je zgodna. {#}

al uglavnom hocu reci da smo jaci od zena pa me nebi bilo tolko strah vozit se s njima nego s nekim likom.

18 godina
neaktivan

Nameće se pitanje, da li će ona tebe pokupiti? Pa mislim, razmišljaju i one tak, "on je jači od mene, može me prebit i silovat, ne budem ga pokupila". Tak da opet, sretno ti bilo ak te treba pobere ;) (ta ili zbilja ima povjerenja u tebe ili ima arsenal oružja pri ruci :P).

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

ne brini se nebu tebe nitko diro..{#}

17 godina
neaktivan

Ja sam još dok sam bio u srednjoj često stopirao da pospremim u džep pare za pokaz i povezao sam se tako s cijelom hrpom raznovrsnih ljudi, sigurno i s više od 200 njih. Najviše me bilo strah kad mi je stao neki prastari deda u staroj krntiji, Opel Corsa prve generacije, i kad sam tek u vožnji shvatio da je podnica auta veoma trula i da samo što mi noge ne propadnu dole kroz nju. Jednom sam skoro završio i u bolnici kada mi je stao neki mlađi lik s nafriziranim autom, VW Polo GTI, pa smo se skoro na izlasku iz jednog zavoja zabili u kombajn kojeg je auto mimoišao za jedva centimetar. Definitivno najčudniji lik od svih bio je jedan "biznismen" koji je vozio bijeli Audi A8 sa zatamnjenim staklima. Na moje pitanje ide li tim smjerom za taj i taj grad rekao je samo "Upadaj! Žurim!". Iako sam ušao, a lik me na kraju krajeva prevezao najnormalnije, još se i dan danas pitam koji mi je bio vrag da sam odlučio "riskirati" pošto je fakat sve djelovalo debelo sumnjivo, jer uglavnom nitko ni ne staje da te poveze ako mu se toliko jako žuri. Možda zato što mi je Audi omiljena marka "limuzine", a do tad se niti jednom nisam vozio s A8? Tko zna... E da. Jednom me povezao i Golf III koji je na svu sreću imao ABS pa se nismo zabili u zadnji dio popularne "katrice" jednog kišnog popodneva.

Poanta je jednostavna. Ako stopirate igrate se sa svojim životom. NIKADA ne znate da li je vozač koji vas vozi umoran, pijan i nesposoban za vožnju ili pak ima krivu percepciju svojih vozačkih sposobnosti i ceste.

Zgodne žene skoro nikad ne kupe stopere, a ako i stanu da ih pokupe najčešće ne idu tamo gdje vi idete. Bilo ih je možda 2% za mog perioda stopiranja.

Beauty doesn't have a weight restriction.
18 godina
EraserHead kaže...

Ili da netko njemu tj. njegovoj kćeri isto napravi.

? Sto mu je kcer kriva sto ima psihopatu za oca!?

... bit cu ja i gori!!!
18 godina

Mene zanima zašto naša krasna država nije htjela izručiti tog majmuna Srbiji ili kome već gdje je raspisana međunarodna tjeralica? Koja je onda svrha međunarodne tjeralice ako ga naša država ne želi izručiti? Pa nije on neki primjer finog/pametnog/uzornog/odgojenog/kakvog već čovjeka da ga ne želiš izručiti nekoj državi?

Može li mi netko to objasniti tko se razumije u to jer ja to ne mogu nikako razumjeti.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
18 godina
Pero Dinamit kaže...

Mene zanima zašto naša krasna država nije htjela izručiti tog majmuna Srbiji ili kome već gdje je raspisana međunarodna tjeralica? Koja je onda svrha međunarodne tjeralice ako ga naša država ne želi izručiti? Pa nije on neki primjer finog/pametnog/uzornog/odgojenog/kakvog već čovjeka da ga ne želiš izručiti nekoj državi?

Može li mi netko to objasniti tko se razumije u to jer ja to ne mogu nikako razumjeti.

I kako on uopce moze setati kamionom preko granica sa curom koja nema putovnicu?

... bit cu ja i gori!!!
18 godina
neaktivan

Meni pak nije jasno zašto Index treba napisati par članaka prije nego što MUP započne tražiti neku osobu? Da obitelj nije toliko medijski eksponirala cijeli slučaj, ne sumnjam da bi se Paravinja izvukao.

Uglavnom, što je sa ostalim trenutno nestalim ljudima? Valjda je cijeli MUP bio angažiran za tu curu, a ostale ko j*be. Organizacijske sposobnosti našeg MUP-a su fakat na nivou...

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Pero Dinamit kaže...

I kako on uopce moze setati kamionom preko granica sa curom koja nema putovnicu?

Nije ni prešao granicu s njom čini se meni, silovao ju je i odmah zadavio i šiknuo u Krku, još prvi dan. Onda je zbrisao. Sumnjam da je mala mrtva manje od dva tjedna.. Nadam se samo da će pronaći tijelo, obaviti obdukciju i da će imati dostojanstven i emotivan ispraćaj.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Životinji treba odrezat muda i pustit ga da iskrvari.

"He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you."

...

"Once again, we are hungry for a lynching"

drustveno korisni rad do kraja zivota (sto bi trebalo uvesti za sve vece prijestupnike, umjesto odmora u odredjenoj instituciji na racun ostalih gradjana).

kao i u nebrojenim slucajevima do sada, zakazali su organi pravosudja i policija.  ponovno pocinitelj koji je "poznat policiji od prije" (u ovom slucaju i osudjen od strane suda) seta slobodno po ulicama (u ovom slucaju je pobjegao nakon placanja jamcevine i ocigledno prelazi granice bez puno muke).

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
Littlemanbeingerased kaže...

drustveno korisni rad do kraja zivota (sto bi trebalo uvesti za sve vece prijestupnike, umjesto odmora u odredjenoj instituciji na racun ostalih gradjana).

kao i u nebrojenim slucajevima do sada, zakazali su organi pravosudja i policija.  ponovno pocinitelj koji je "poznat policiji od prije" (u ovom slucaju i osudjen od strane suda) seta slobodno po ulicama (u ovom slucaju je pobjegao nakon placanja jamcevine i ocigledno prelazi granice bez puno muke).

Apsolutno se slazem. Nek zaradi smjestaj i hranu u zatvoru. Nek kopa kanale. Nek tuce kamen. Nek radi namjestaj za djecje domove. Nek radi bilo sta. Sad cu dobit crveni/crni/duginih boja ali rad oslobadja :) (nisam htio vrijedjati nikoga)

... bit cu ja i gori!!!
15 godina
neaktivan

Taj monstrum nije za zatvor, tamo je lijepo! {#}

18 godina
neaktivan

Hrvatska nije htjela Srbiji izručiti osuđenog dvostrukog silovatelja i međunarodnog bjegunca, a u tome je spriječila Njemačku i Sloveniju (ili neku drugu zemlju) kad je tamo uhićen. Hrvatska je pružila utočište monstrumu,  a kako se sad na forumima smiju neki Srbi, i ona sad dobila što je htjela.

Eh, pravosuđe, pravnici, zakonodavci, policija... na štetu normalnih, u korist kriminalaca i luđaka gotovo uvijek. Hrvatska je očito Eldorado za kriminal - državljanstvo je jako korisno svakakvom smeću.

Zatvor (ja bih radije kamenolom i rudnik, ali navodno se qne smije nikoga prisiljavati na rad) je za gospodarski kriminal, za lopove, pljačkaše, ali za brutalne manijake, luđake ovog najgoreg tipa, svakako je puno bolja metoda likvidacije. Kineska metoda metka u glavu i računa familiji je svakako odlična u ovakvim slučajevima.

Ja kao porezni obveznik ne želim plaćati niti jednu kunu za smještaj i hranu ovakvima. Mnogi nemaju toplinu doma, mnogi su gladni, a ovakva govna će dugo biti sigurno zbrinuta. Na naš račun. Ako Paravinja bude u hrvatskom zatvoru, bit će mu toplo i redovito će jesti na račun obitelji Bilić. Baš zgodno. Imat će se čemu smijati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 10:40 (naxeem).
18 godina
naxeem kaže...

Hrvatska nije htjela Srbiji izručiti osuđenog dvostrukog silovatelja i međunarodnog bjegunca, a u tome je spriječila Njemačku i Sloveniju (ili neku drugu zemlju) kad je tamo uhićen. Hrvatska je pružila utočište monstrumu,  a kako se sad na forumima smiju neki Srbi, i ona sad dobila što je htjela. Eh, pravosuđe, pravnici, zakonodavci, policija... na štetu normalnih, u korist kriminalaca i luđaka gotovo uvijek. Hrvatska je očito Eldorado za kriminal - državljanstvo je jako korisno svakakvom smeću.

Zasto se cudis ovome? Pa kompletan bivsi drzavni vrh nam je u zatvoru, a ni sadasnjem se ne pise veselo.

Zatvor (ja bih radije kamenolom i rudnik, ali navodno se qne smije nikoga prisiljavati na rad) je za gospodarski kriminal, za lopove, pljačkaše, ali za brutalne manijake, luđake ovog najgoreg tipa, svakako je puno bolja metoda likvidacije. Kineska metoda metka u glavu i računa familiji je svakako odlična u ovakvim slučajevima.
Americki zatvorenici kopaju kanale, ciste ceste i slicno... Nek zarade hranu i smjestaj 

Ja kao porezni obveznik ne želim plaćati niti jednu kunu za smještaj i hranu ovakvima. Mnogi nemaju toplinu doma, mnogi su gladni, a ovakva govna će dugo biti sigurno zbrinuta. Na naš račun. Ako Paravinja bude u hrvatskom zatvoru, bit će mu toplo i redovito će jesti na račun obitelji Bilić. Baš zgodno. Imat će se čemu smijati.
Poznato je da je hrvatsko sudstvu u kuycu. Ubojice dobiju par godina i to je to.

... bit cu ja i gori!!!
17 godina
odjavljen

koji k je uopce on setao okolo ako se znalo sto je i tko je? za ovo je iskljucivo kriva drzava i oni jednostanicni organizmi na celu... sto se tice ovoj djibera, covjek je bolestan - bolesne treba lijecit... kazu da rad sve lijeci a sudeci po njegovom stanju njemu bi trebala jedna dugotrajna i iscrpljujuca radna akcija - tipa nek on gradi peljeski most kako zna i umije ili jos i bolje nek mijenja tracnice

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina
neaktivan

Definitivno prisilni rad. Nema nikakvog smisla da čovjek koji se ogriješi o društvo bude parazit na grbači upravo tog društva čija je pravila popljuvao. To je potpuno apsurdno.

Koristiti sposobne zatvorenike za društveno koristan rad je jedino što ima smisla. Treba se društvu vratiti dio onoga što se oduzelo, a ne uzimati mu još više - godinama i na rate.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Nakon ovih izjava i pokazivanja potpune nesenzibilnosti prema ljudskom životu i bilo čemu ljudskome, ovaj avatar koji nosiš kao oblik sućuti prema preminulom forumašu samo je laž, trend i ništa više.

Ovime me jako vrijeđaš.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Danny_HR kaže...

Nakon ovih izjava i pokazivanja potpune nesenzibilnosti prema ljudskom životu i bilo čemu ljudskome, ovaj avatar koji nosiš kao oblik sućuti prema preminulom forumašu samo je laž, trend i ništa više.

Ovime me jako vrijeđaš.

I tebe svako moze izvrijedat...

Uostalom sta se obazires na njega, decko koji ima 20+ godina ce govorit da ti neznas nista o senzibilnosti zivota?

Ajde Dani prozivi jos 20god mozda neki k. i naucis, ovako bolje nemoj svasta nesto pisat..

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Definitivno prisilni rad. Nema nikakvog smisla da čovjek koji se ogriješi o društvo bude parazit na grbači upravo tog društva čija je pravila popljuvao. To je potpuno apsurdno.

Koristiti sposobne zatvorenike za društveno koristan rad je jedino što ima smisla. Treba se društvu vratiti dio onoga što se oduzelo, a ne uzimati mu još više - godinama i na rate.

Znam da si se referirao na ove pljačkaše ali..

Mislim da su silovatelji i pedofili definitivno najveći #/&%$#@# od svih zločinaca. Neznam kolika je zatvorska kazna za to kod nas, ali je definitivno premala. Ja sam za doživotnu bez mogućnosti pomilovanja, i kramp i lopata u ruke. 

Jedino zbog čega mislim da ne zaslužuju smrtnu kaznu jest zbog toga da budu primjer drugima, i jer bi to jednostavno bilo pre blaga kazna. 

Neznam kako da jedan silovatelj (ovdje ne mislim konkretno na ovog lika jer je tek u procesu, govorim općenito) koji siluje neko dijete, vrati svoj dug društvu. Nema tog rada na svijetu kojeg će moć zamijeniti za otplatu svog duga tom dijetetu ili društvu. 

Ne moramo se ubijati, ali ti ljudi ne zaslužuju "živjeti" ... Pretpostavljam da je ipak većina takvih počinitelja mentalno bolesna, što nikako ne umanjuje težinu zločina, ali definitvno daje potrebu za jednom umobolnicom u kojoj će mu biti gore nego u zatvoru. 

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
18 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
...

Smrtnu kaznu ne podržavam općenito. Djelomično zbog toga što je "preblaga" a djelomično jer nas smrtna kazna postavlja u nezahvalnu poziciju gdje se ne razlikujemo od nasilnika.

Što se kazni kod nas tiče, smatram da su za gotovo svako kazneno djelo puno preblage, neovisno je li to ubojstvo, silovanje, krađa, prijetnje, zlostavljanje, gospodarski kriminal i sl. Sve je preblago i sa svime možeš, kao osuđeni kriminalac, biti više manje zadovoljan i više od toga.

17 godina
odjavljen

Idealna kazna za takve ljude bi bila darivanje njihovih organa.

Živote su oduzeli, a sada neka ih daju.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
18 godina
neaktivan

http://www.jutarnji.hr/antonia-bilic--paravinja-priznao-ubojstvo--policija-traga-za-tijelom/955607/

Hrvatska je znala da Dragan Paravinja, koji je jučer priznao ubojstvo Antonije Bilić, živi u Hrvatskoj, nakon što je u Srbiji počinio kazneno djelo silovanja, ali ga nije izručila 2007. jer je on državljanin Hrvatske, čiji ga ustav štiti od izručenja, izjavio je danas glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec.

- Mi smo 2007. dobili obavijest da je za njime (Paravinjom) raspisana međunarodna tjeralica Interpola iz Beograda i odmah smo ih obavijestili Interpol u Beogradu da se radi o hrvatskom državljaninu koji prema hrvatskom Ustavu ne može biti izručen", rekao je Borovec danas novinarima u Splitu. Borovec je kazao da su o tjeralici beogradskog Interpola pravovremeno izvjestili Ministarstvo pravosuđa i Državno odvjetništvo jer se, kako je rekao, prema Kaznenom zakonu RH može preuzeti kazneni progon za ona kaznena djela koja su počinili hrvatski državljani u inozemstvu.

- Imam informacije da je preuzimanje tog kaznenog progona zatraženo, ali nije dobiven niti pozitivan niti negativan odgovor iz Beograda - rekao je. Dodao je kako postoji "veći broj" hrvatskih državljana, poput Paravinje, koji su inozemstvu počinili kazneno djelo.

Postoji li neka mogućnost tužbe protiv države koja je svjesno štitila kriminalca? Nešto, bilo što?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 13:48 (Danny_HR).
18 godina
Danny_HR kaže...

http://www.jutarnji.hr/antonia-bilic--paravinja-priznao-ubojstvo--policija-traga-za-tijelom/955607/

Hrvatska je znala da Dragan Paravinja, koji je jučer priznao ubojstvo Antonije Bilić, živi u Hrvatskoj, nakon što je u Srbiji počinio kazneno djelo silovanja, ali ga nije izručila 2007. jer je on državljanin Hrvatske, čiji ga ustav štiti od izručenja, izjavio je danas glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec.

- Mi smo 2007. dobili obavijest da je za njime (Paravinjom) raspisana međunarodna tjeralica Interpola iz Beograda i odmah smo ih obavijestili Interpol u Beogradu da se radi o hrvatskom državljaninu koji prema hrvatskom Ustavu ne može biti izručen", rekao je Borovec danas novinarima u Splitu. Borovec je kazao da su o tjeralici beogradskog Interpola pravovremeno izvjestili Ministarstvo pravosuđa i Državno odvjetništvo jer se, kako je rekao, prema Kaznenom zakonu RH može preuzeti kazneni progon za ona kaznena djela koja su počinili hrvatski državljani u inozemstvu.

- Imam informacije da je preuzimanje tog kaznenog progona zatraženo, ali nije dobiven niti pozitivan niti negativan odgovor iz Beograda - rekao je. Dodao je kako postoji "veći broj" hrvatskih državljana, poput Paravinje, koji su inozemstvu počinili kazneno djelo.

Postoji li neka mogućnost tužbe protiv države koja je svjesno štitila kriminalca? Nešto, bilo što?

U slucaju RH tuzis i drzavu i kriminalce odjednom :)))))

Kriminalci su na vlasti.

... bit cu ja i gori!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice