Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.278.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
vexx5555 kaže...

Koliko znam, nije tada bila zaputila do škole.

I kao da je to bitno?!? Ne postoji ni jedan jedini razlog na ovom svjetu zašto je taj mutant to učinio i ne postoji nikakva isprika za to.

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga
17 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...

I kao da je to bitno?!? Ne postoji ni jedan jedini razlog na ovom svjetu zašto je taj mutant to učinio i ne postoji nikakva isprika za to.

Bitno je. Koji se jarac uopće nalazila u kamionu sa nepoznatom osobom. Rekao bih da je ovdje "roditeljski odgoj FAIL".

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
neaktivan

Ma joj vex koji ti je, da je išla na fuk sa dečkom i nije imala prijevoz, što nije ljudski u najmanju ruku žaliti? Pa to je curica od 17g, to je nečije dijete, nečija sestra, prijateljica.. Razlog zbog kojeg je ušla u taj fantomski šleper je jedino neiskustvo i naivnost, baš zato ju treba žaliti, što je vjerovala u - dobro, tj. da postoji netko tko će ju zaista prebaciti od točke A, do točke B, a zamisli sad - bez da ju siluje i zadavi kao đukelu..i mrtav hladan baci u Krku.

Pa kakva je to smrt, pa to je horor. Tip mora postati razlog za uvođenje doživotnog zatvora ili čak smrtne kazne, pa makar bili jedina zemlja u Europi sa takvim zakonom. Mislim da itekako imamo đubra za stolicu.

Cemetary gates
16 godina
protjeran
boxer kaže...

Snimka dvojice klošara lopova koji su uhvaćeni na djelu kako razbijaju staklo na autu i kradu torbicu...  Prste im treba polomiti {#}

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110625002

Poluvezano za tu vjest, kod nas se zna događati da ako policija slučajno u "neka mjesta" ode sa samo jednim vozilom, razlupaju im prozore itd...Tak da tamo odlaze u pratnji od 2-3 automobila..

WP
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Bitno je. Koji se jarac uopće nalazila u kamionu sa nepoznatom osobom. Rekao bih da je ovdje "roditeljski odgoj FAIL".

I zbog toga je manje tragično?

18 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Ne postoji ništa adekvatno čim bi se dotični gospodin mogao kazniti... osim električne stolice.

Ili da netko njemu tj. njegovoj kćeri isto napravi.

Naravno, sve to, ako je istina da je napravio,tj. ništa nije sigurno dok se ne nađe leš.

Da, ali tak onda moraš struju trošiti na njega. Ovak mu daš nešto malo hrane (tak i tak je se u ogromnim količinama baca u restoranima, pizzerijama i sl.) pa nek bude koristan do kraja života, nema petka ni svetka za njega.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
netko,netkovic kaže...

Kako je idiot, koji je silovao x zenski, pokusao silovati n zenski i za sve to bio optuzen, jos na slobodi? Takav bi trebao kopati negdje u rudniku 16 sati na dan..

Još bolje je da je imao turneju po tri države i da se nitko iz struktura vlasti neće osjećati loše zbog toga (u sve tri države). Na ovim prostorima se ionako dijelimo na naše i njihove.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Da, i ona je kriva kaj ju je idiot zadavio? I sada njega nebi trebali kazniti ili kaj? Jel ti slušaš sebe?

mario, podjela na naše i njihove može postojati, ali suradnja nesmije izostajati..

WP
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 23:04 (netko,netkovic).
14 godina
vexx5555 kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Joj, daj nemoj trollat. Cura ima 17 godina. Kao da smo mi bili puno pametniji u tim godinama. Nepostoji niti jedan razlog ovoga svjeta zašto je taj lik to učinio curici i cura nije kriva.

Kako bi ti rekao da dođeš na utaknicu i nasrne na tebe odjednom 20 likova i prebiju te ko zadnju stoku? Da li bi rekao " Sam sam kriv što sam se našao tamo?" Ili na gay pride? Što su ti ljudi zaslužili da dobiju pepeljaru u glavu?

17 godina
odjavljen

Meni je ovo logično:

Pazit češ da ne uđeš u vozilo sa nepoznatom osobom jer ne znaš kakva je i što bi ti mogla napraviti. To se malu djecu uči.

Zašto onda djevojka od 17 godina to ne zna?! {#}

EDIT:

Ne idem ni na nogometne utakmice ni na gay pride.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 23:08 (vexx5555).
18 godina
neaktivan
Životinji treba odrezat muda i pustit ga da iskrvari.
16 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
vexx5555 kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Joj, daj nemoj trollat. Cura ima 17 godina. Kao da smo mi bili puno pametniji u tim godinama. Nepostoji niti jedan razlog ovoga svjeta zašto je taj lik to učinio curici i cura nije kriva.

Kako bi ti rekao da dođeš na utaknicu i nasrne na tebe odjednom 20 likova i prebiju te ko zadnju stoku? Da li bi rekao " Sam sam kriv što sam se našao tamo?" Ili na gay pride? Što su ti ljudi zaslužili da dobiju pepeljaru u glavu?

Da mi napravimo neke parade za promoviranje našeg mišljenja ,dobili bi pendrekom po glavi u najmanju ruku (u rusiji su bili pokušaji pravljenja takvih parada)...

WP
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Kakve to ima veze? Sto i jedan puta sam stopirao dok nisam posjedovao vozačku, kako i ostali kolege iz razreda. To je sasvim uobičajena stvar, osobito u manjim mjestima, selima gdje nije toliko čest javni prijevoz.

18 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
Jel zato zasluzila da umre?

Ne. Ali žaljenje nije zaslužila.

Ti, prijatelju moj, imaš ozbiljnih problema sa zaključivanjem.

Ušla je u kamion da je se poveze, ne da je se siluje i ubije.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 23:16 (Danny_HR).
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Možda. Ali zbog svog zaključivanja neću završiti kao ona.

Ona će mi poslužiti kao primjer da pokažem svojoj djeci što se ne smije raditi.

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Danny_HR kaže...

Ne možeš gledati sve tako "crno-bijelo"...u svim malim gradićima djeca (školarci) iz okolnih sela (udaljenih više km-a) stopiraju,a ako propustiš bus ili zakasniš ne možeš drugačije doći kući!

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
17 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Ne možeš gledati sve tako "crno-bijelo"...u svim malim gradićima djeca (školarci) iz okolnih sela (udaljenih više km-a) stopiraju,a ako propustiš bus ili zakasniš ne možeš drugačije doći kući!

Govorimo li mi o konkretnom slučaju ili općenito?

16 godina
protjeran

Moj frend je npr. zadnji mjesec sada nastave, svaki dan stopirao,imao je neke obaveze koje nije mogao odgoditi, a busevi jednostavno ne voze dovoljno cesto..

WP
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
EraserHead kaže...

Govorimo li mi o konkretnom slučaju ili općenito?

Govorimo o tome da ćeš prije štopati nego ići pješke iz škole 20km-a! Baš me zanima kako ćeš dokazati svojo djeci (ako budeš morao) da je bolje hodat 4 sata nego zaustaviti nekoga da te poveze autom, makar i bio neznanac!

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 23:32 (EraserHead).
17 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Govorimo o tome da ćeš prije štopati nego ići pješke iz škole 20km-a! Baš me zanima kako ćeš dokazati svojo djeci (ako budeš morao) da je bolje hodat 4 sata nego zaustaviti nekoga da te poveze autom, makar i bio neznanac!

Batinama ako treba.

A uostalom, danas svi imaju mobitele-zar je problem nazvati i reći: "Tata, dođi me pokupiti , ja sam u xyz"?

17 godina
vexx5555 kaže...
Danny_HR kaže...

Koja izjava,Stvarno smo u banani kad ima ovakvih razmišljanja.

Usput cura je išla na praksu.

16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
EraserHead kaže...

Batinama ako treba.

A uostalom, danas svi imaju mobitele-zar je problem nazvati i reći: "Tata, dođi me pokupiti , ja sam u xyz"?

Nečiji roditelji rade..

WP
16 godina
neaktivan

Btw. što jednog bolesnika (poput ovog) sprečava da tvoje dijete koje mudro prateći tvoj savjet ne stopira nego recimo pješači do doma, ne strpa u auto i odveze? Bojim se da tu nema previše "pameti" kako djelovati. Ako si prisiljen pješačiti, jednaka si meta kao i da stopiraš...

3D dizajner
17 godina
odjavljen
netko,netkovic kaže...

Nečiji roditelji rade..

Joj, daj me nemoj...

Uvijek može ostati kod frenda, škole nude produženi boravak, knjižnice rade...

I sad je problem pričekati slijedeći bus/vlak, ili da starci dođu.

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Joj, daj me nemoj...

Zanemaruješ činjenicu da to nije ZG, RI i slično... to je selo, kad ode bus prošla baba s kolačima... Moš jedino stopirat. What monkey sees... anyway, svi stopiraju u tom mjestu (i sličnim manjim mjestima) pa je tako i ona. Uopće nije bitno zašto, ne možeš niti nju niti roditelje kriviti... Jel to mogla izbjeći? Možda, možda ne... Možda da probaš imati 17 i živjeti u takvom mjestu? I biti curica?

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 23:43 (Minoza).
18 godina
neaktivan

Vexx, a kaj ak ti dijete uđe u bus i netko ga siluje na putu do doma? Je li i onda krivo što je ušlo u bus?

Je li kriva svaka žena koju muž tuče?
Je li kriva svaka žrtva silovanja ako je imala kratku suknju?

Klasične izjave lokalnih sirovina btw. Baš kao i ona tvoja da ne zaslužuje žaljenje jer je sama ušla u kamion.

Nakon ovih izjava i pokazivanja potpune nesenzibilnosti prema ljudskom životu i bilo čemu ljudskome, ovaj avatar koji nosiš kao oblik sućuti prema preminulom forumašu samo je laž, trend i ništa više.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 23:54 (Danny_HR).
16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
netko,netkovic kaže...

Nečiji roditelji rade..

Joj, daj me nemoj...

Naša škola nema produženi boravak...Kod frenda mi se neda biti od 2 do 7, jer mislim da i on ima neke svoje obaveze. U gradu nema 1 kvalitetna knjižnica...

Osobno nisam nikada stopirao, jer obično ako kasnim odem s frendovima na pivu,ali razumijem ljude koji stopiraju...

WP
14 godina
Danny_HR kaže...

Nakon ovih izjava i pokazivanja potpune nesenzibilnosti prema ljudskom životu i bilo čemu ljudskome ovaj avatar koji nosiš, kao oblik sućuti prema preminulom forumašu, samo je laž, trend i ništa više.

+1

vexx, daj se skuliraj. Ja osobno nikad nisam vidio curu u životu niti čuo, i dođe mi da ovog lika razapnem. Toliko mi se gade takvi silovatelji. Nitko nemože predvidjeti budućnost pa da bira u koje će auto sjesti.

17 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
netko,netkovic kaže...

Nečiji roditelji rade..

Joj, daj me nemoj...

što ti točno želiš dokazati? ok, jasno mi je da nisi empatičan i ne smatram to bitnim (koliko god je dojam time lošiji) - ona je odlučila stopati, i po tebi je kazna za stopanje silovanje i smrt? možda misliš da je trebalo tu ubaciti i još par sati mučenja (za bolje poentiranje)? kada tip pijan autom pobere dijete na biciklu, jel i to bila primjerena kazna za dijete (kad ga već nisu batinama uvjetovali da ne vozi blizu ceste)?

Nobody expects the Spanish inquisition!
16 godina
vexx5555 kaže...
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
Jel zato zasluzila da umre?

Ne. Ali žaljenje nije zaslužila.

Ne zaslužuješ ni ti, ali ipak te žalim, jer svijest ti je na nivou mentalno oštećene osobe...barem se ovakvim rezoniranjem takvim prikazuješ.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice