Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.278.813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
eevek kaže...

Ja samo pratim stanje u Grčkoj...gledam i čekam...kad dođemo na njihov nivo pokupovat ću nekretnine za sav novac koji imam i čekati da nas EU izvuče{#}

Ti mora da se zestoko salis, ili je ona gora verzija....

World Of Tanks nick: TheChosen
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

kakve veze ima tvoja tvrdnja obilježena žutim s (mojom) pismenošću? ja nisam čitao ništa od toga i šta sad? nisam pismen? daj prestani se razbacivat floskulama, zvučiš kao netko debelo iskompleksiran.

Meni se čini da tebe strašno bocka to s pismenosti. Iako žuto nisam pisao tebi kao tebi, nego općenito, našao si se prozvanim. Da, mislim da si zbog toga što nisi pročitao ništa, ograničen (ne nužno mentalno, nego iskustveno i znanjem). To ti nema veze sa mnom, nego samo s tobom.

Izvrces rijeci, jer on je rekao da nije procitao nista od toga, sto je drugacije od onog sto si ti napisao!

World Of Tanks nick: TheChosen
18 godina
boxer kaže...

@ i_rambo_plache, Drago, seneka, naxeem

Ako malo bolje pogledate moj post vidit ćete da sam na kraju posta napisao Generalizacija off.

Da se razumijemo, oni debili sa snimka što šibaju dijete ne predstavljaju istočnu civilizaciju, kao ni sumanuti Fritzl zapadnu.Tako sam napisao samo da tnakir uvidi da je to pogrešno zaključivanje.

Nema smisla generalizirati a čudi me i da niste prepoznali retoričko pitanje.

Žao mi je, ali ja mislim da ekipa sa slike predstavlja trenutno stanje civilizacije u arapskim i muslimanskim zemljama općenito.

Jesi li čitao o onoj "provjeri djevičanstva" koje izvodi vojska na curama koje protestiraju u Egiptu (http://www.jutarnji.hr/egipat--djevice-prosvjedovale--egipatski-general-priznao-su-vojnici-provjeravali-dali-su-prosvjednice-nevine/950086/)? Standardnom mučenju demonstranata i to sada nakon što je "tiranin" Mubarak svrgnut, a na vlast došle "demokratske snage"? 

Silovane žene bivaju osuđene na smrt kamenovanjem  (http://www.irinnews.org/Report.aspx?ReportID=18316). 

Irak kupuje famozne radiestezijske "detektore" bombi (http://technology.timesonline.co.uk/tol/news/tech_and_web/article6935574.ece) koji, naravno, ne detektiraju bilo šta, ali ovi ne odustaju. 

Imaš kulturu koja je tehnički (ne zahvaljujući svojim naporima) stigla u 21. stoljeće, a društveni odnosi, vjerovanja i skup vrijednosti su na razini evropskog srednjeg vijeka. 

Da se razumijemo - ja ne podržavam bilo kakvu zapadnu vojnu intervenciju ili miješanje obavještajnih službi u urređenje tih država niti izvanjsko promicanje "demokracije" u njima. Svatko ima svoj tempo kojim se razvija i nametnuta rješenja izvana nisu rješenja. 

Ali danas braniti te zemlje  u odnosu na zapad koji je postao toliko senzibiliziran za različitosti, toleranciju, neubijanje u odnosu na tonu islamskih satrapija koje nam ne bi smjele biti uzor ni po čemu je jednostavno pogrešno. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 10:13 (Drago).
16 godina
Drago kaže...
Ali danas braniti te zemlje  u odnosu na zapad koji je postao toliko senzibiliziran za različitosti, toleranciju, neubijanje u odnosu na tonu islamskih satrapija koje nam ne bi smjele biti uzor ni po čemu je jednostavno pogrešno. 

Nitko ne brani te "zemlje"...o svim problemima dosta će ti reći stupanj pismenosti pojedinog naroda.

Ako uzmemo za primjer Pakistan, vidjet ćemo da je pismenost negdje oko 50%, možda mrvicu više.

Dakle, govorimo o ljudima kojima se mozak ispire nakaradnom vojnom doktrinom i vjerom, a sve to uz blagoslov i sponzorstvo "najveće demokracije svijeta".

Opet, s druge strane, razvoj pojedine države ne mora imati previše veze sa razvitkom drugačije svijesti u istom ritmu.

Ja ne krivim te ljude, ali itekako krivim sve sa zapada koji su spremni uvaliti im "pomoć" i oružje, jer upravo takvo ponašanje je daleko gore od njihovog nazadnog razmišljanja.

15 godina

Zbog "BENE{#}PIJANE" curica 11 godina više nije živa {#}!!!!

Makar je ostao bez vozačke dozvole, on je "MRTAV" pijan sa 2,27 promila alkohola u krvi divljao po zagrebačkim ulicama, konkretno u Sesvetama {#} {#}!!!!

Što učiniti i kako pomoći jadnim roditeljima djevojčice, što učiniti i kako kazniti "onog" ili "ono" obzirom za njega pojam čovjek ili ljudski ne vrijede, ako su ikada vrijedili, tko ima odgovor protiv ovakvih i koji je način obrane protiv njih {#} {#}!!??

ATJ Lučko
18 godina
neaktivan
boxer kaže...

@ i_rambo_plache, Drago, seneka, naxeem

Ako malo bolje pogledate moj post vidit ćete da sam na kraju posta napisao Generalizacija off.

Da se razumijemo, oni debili sa snimka što šibaju dijete ne predstavljaju istočnu civilizaciju, kao ni sumanuti Fritzl zapadnu.Tako sam napisao samo da tnakir uvidi da je to pogrešno zaključivanje.

Nema smisla generalizirati a čudi me i da niste prepoznali retoričko pitanje.

Naravno da nisu svi muslimani takvi sadisti, ja sam samo htio reći da nepostojanje kazni daje ljudima pravo da sa svojom djecom rade što hoće. Nepostojanje zakona za zaštitu djece (na tom području je aktualni problem i neravnopravnost žena) itekako baca drugačije, neljudsko svijetlo na mentalitet i život stanovnika Bliskog Istoka. No vjerojatno ni tnakir nije mislio da je svaki musliman poremećen.

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
18 godina

sto se dogadja kad zena napise na bol-u komentar?   ako jos spomene da ima crnu macku, pripremili bi lomacu.

a sto face ne odu dragi i rosandicu kenjat po kolumni?   rekli bi crnogorci...e vala su junačine.

http://av-gurus.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Monopol kaže...
M_dipl. kaže...

Koliko sam ja shvatio kolegu (s)izgorea, the zašto? is implied. :)

Kolega ti je prijavljen za avatar i to je to od mene, pozdrav! {#}

mene si prijavio za spawn a stavio sam jedan smajlic i zbog tebe imam zuti....

nemam POtPIs
18 godina
neaktivan
torrente kaže...

sto se dogadja kad zena napise na bol-u komentar?   ako jos spomene da ima crnu macku, pripremili bi lomacu.

a sto face ne odu dragi i rosandicu kenjat po kolumni?   rekli bi crnogorci...e vala su junačine.

Nije stvar u ženi nego je tekst ispao nespretno sročen: tko kupi tablet koji mu se ne sviđa ili mu ne treba ili ga ne zna koristiti, neće njime biti zadovoljan. Slažem se da su reakcije pretjerane.

(Imam crnog mačka i šarenu mačku...)

18 godina
ATJLučko kaže...

Zbog "BENE{#}PIJANE" curica 11 godina više nije živa {#}!!!!

Makar je ostao bez vozačke dozvole, on je "MRTAV" pijan sa 2,27 promila alkohola u krvi divljao po zagrebačkim ulicama, konkretno u Sesvetama {#} {#}!!!!

Što učiniti i kako pomoći jadnim roditeljima djevojčice, što učiniti i kako kazniti "onog" ili "ono" obzirom za njega pojam čovjek ili ljudski ne vrijede, ako su ikada vrijedili, tko ima odgovor protiv ovakvih i koji je način obrane protiv njih {#} {#}!!??

Da kaj se može crnilo i ništ drugo,{#} inace tipa su skoro prebili na mrtvo ljudi iz okolice nakon tog događaja Murija je došla u zadnji cas. No s obzirom kaj je napravil, kad bude svjestan svega nema njemu normalnog života ne bi se cudil da si sam skrati muke bez greške.{#}

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/vozacu-koji-je-pijan-usmrtio-djevojcicu-30-dana-u-pritvoru-225331

Najžalosnija cinjenica je ova, da ce takav izrod prve klase opet dobit vozački ko i u puno slicnih situacija prije kod nas umjesto da mu se oduzme doživotno za primjer i opomenu ostalima. Ali naši zakoni su u Banani ko i država, a Pravosuđe ne nosi badave nadimak Septička Jama prve klase sjetimo se onog slučaja kad onaj Sin Tajkuna gazi dvije cure na pješackom prelazu tj ubija ih a ostalo znamo nije čak nit u Zatvoru završili i da danas opet vozi koji FAIL podmicenog suca.{#}

Ja bi jednostavno prekopiral zakone, iz Finske kod nas jer tamo se vozacka doživotno oduzima vrlo lako za neki težak prekršaj a ostale kazne da ne spominjem. Recimo za prolazak kroz crveno ak te ulove, oduzmu ti Auto i gotovo pa novcana kazna i zatvor minimalno 90 dana iako nisi nikakvu nesrecu uzrokoval samim prolaskom kroz crveno da vidiš reda taj cas.{#}

Uglavnom bez oštrih zakona i kazni, nema ništa jer kad su one u primjeni covjek razmisli pet puta prije nek mu padne nekaj glupost na pamet a ovak imamo nered i đumbus na sve strane. Usput Smrt na Hrvatskim cestama, jaše dalje u prošlih 18 dana imam sad vec 17 poginulih u raznim prometnim nesrečama kaj da se kaže užas jezuš kristuš.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
neaktivan

Snimka dvojice klošara lopova koji su uhvaćeni na djelu kako razbijaju staklo na autu i kradu torbicu...  Prste im treba polomiti {#}

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110625002

Budala bio, budala ostao...
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 12:26 (boxer).
15 godina
neaktivan

kuda ide ovaj svijet...

nemam POtPIs
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 13:43 (Kewin).
17 godina
odjavljen

Umjesto da ih je gledao i snimao, trebao je odmah pozvati policiju ili se bar derati na njih da se ovi uplaše i zbrišu. Panj.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
neaktivan

Izgleda da je završilo na najgori mogući način:(

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ekskluzivno-uhicen-paravinja-u-donjim-srdjevicima.html

Super nam je društvo.

World Championships: 7, GP started: 276, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,467
16 godina
neaktivan

Jadna mala, jadno dite. {#}

Cemetary gates
18 godina
neaktivan

Treba još malo pričekati. Frajer je notorni lažljivac, svako malo mijenja priču, tko zna više kaj je istina. Možda ju skriva, možda ju je stvarno ubio, možda ju je netko treći, možda mu je pobjegla... ne znam.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
F1-IVO kaže...

Izgleda da je završilo na najgori mogući način:(http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ekskluzivno-uhicen-paravinja-u-donjim-srdjevicima.html

Super nam je društvo.

Upravo sam pročitao istu vijest. Kakva to spodoba može prisiliti drugog na spolni odnos i nakon toga ju hladnokrvno ubiti? Po meni u našem zakonodavstvu ne postoji primjerena kazna za ovakav zločin.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
odjavljen
thedream kaže...

Zašto jadna? Koliko sam čuo, sama je stopirala i sama ušla u taj kamion, zar ne?

17 godina
Jel zato zasluzila da umre?
Sic semper tyrannis.
17 godina
odjavljen
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Ne. Ali žaljenje nije zaslužila.

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Treba još malo pričekati. Frajer je notorni lažljivac, svako malo mijenja priču, tko zna više kaj je istina. Možda ju skriva, možda ju je stvarno ubio, možda ju je netko treći, možda mu je pobjegla... ne znam.

Nadam se da laže i da je negdje živa ali...

mario.L_hr kaže...

Kakva to spodoba može prisiliti drugog na spolni odnos i nakon toga ju hladnokrvno ubiti? Po meni u našem zakonodavstvu ne postoji primjerena kazna za ovakav zločin.

Bio je tu u Rijeci jedan monstrum zvan Relja koji je u jednoj ulici ubio dvije cure. Prvu je zadavio žicom od Walkmana a drugu zadavio i silovao u šumici pored pruge.

Objesio se u zatvoru ili nekoj mentalnoj ustanovi na Rabu ili tako nešto.

World Championships: 7, GP started: 276, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,467
15 godina
vexx5555 kaže...
thedream kaže...

Zašto jadna? Koliko sam čuo, sama je stopirala i sama ušla u taj kamion, zar ne?

Nemoj tako jer nisi upućen. U dalmatinskoj zagori javni prijevoz i nije baš nešto. Stopiranje ti je dolje uobičjeni način prijevoza. Slika i prilika društva u kojem jesmo: "guraj ljude na ulicu pa nek se sami snađu". Ubilo bi ih da ima još koja dodatna linija.

@F1-Ivo: Mislim da po našem zakonodavstvu najdulja dosuđena kazna može biti 40 godina. Znam da je to drastična kazna ali bojim se da roditeljima takva kazna može ostaviti samo gorčinu.

18 godina
neaktivan

Ma, tucati kamenje do kraja života ili već nekakav najgori, najniži, najodvratniji, najljigaviji posao. A radi se za hranu.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
1domagoj1 kaže...

Ma, tucati kamenje do kraja života ili već nekakav najgori, najniži, najodvratniji, najljigaviji posao. A radi se za hranu.

Pada mi na pamet doživodno čišćenje septičkih jama, ručna metoda.

16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Ne postoji ništa adekvatno čim bi se dotični gospodin mogao kazniti... osim električne stolice.

Ili da netko njemu tj. njegovoj kćeri isto napravi.

Naravno, sve to, ako je istina da je napravio,tj. ništa nije sigurno dok se ne nađe leš.

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Nemoj molim te. Ajd, nemoj bit seronja na ovom slučaju. Makar to uključivalo prvi put da ekšli i prešutiš što imaš za reći, pa - prešuti. Šta je ona kriva? Šta Vlada i ministarstvo obrazovanja nemaju 5 000 eura za hebeni polovni kombi da se tu klinčadiju vozi do škole,ili šta? Je li kriva što je silovana i zadavljena, znaš li ti kakva je to smrt čovječe božji i kakva bol - gušenjem oči u oči sa svojim ubojicom dok kisik ne prestani doticati u mozak, jesi ti lud?

Daj malo ono, preispitaj smisao svojeg postojanja ali i svoja promišljanja, za vlastiti boljitak. Cura je anđeo, tip je demon, silovao je preko 10 žena što se zna, o čemu mi pričamo? Pa to je demon.

Cemetary gates
14 godina
vexx5555 kaže...

Obrazloži.

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga
18 godina
EraserHead kaže...
1domagoj1 kaže...

Ne postoji ništa adekvatno čim bi se dotični gospodin mogao kazniti... osim električne stolice.

Ili da netko njemu tj. njegovoj kćeri isto napravi.

Naravno, sve to, ako je istina da je napravio,tj. ništa nije sigurno dok se ne nađe leš.

Najgore mi kad se takvi pozivaju na svoja prava na odvjetnika i bla bla... Dodje ti da puknes i streljas svakog tko te prca u mozak.

Truth in engineering.
17 godina
odjavljen
thedream kaže...

Nemoj molim te. Ajd, nemoj bit seronja na ovom slučaju. Makar to uključivalo prvi put da ekšli i prešutiš što imaš za reći, pa - prešuti. Šta je ona kriva? Šta Vlada i ministarstvo obrazovanja nemaju 5 000 eura za hebeni polovni kombi da se tu klinčadiju vozi do škole,ili šta? Je li kriva što je silovana i zadavljena, znaš li ti kakva je to smrt čovječe božji i kakva bol - gušenjem oči u oči sa svojim ubojicom dok kisik ne prestani doticati u mozak, jesi ti lud?

Koliko znam, nije tada bila zaputila do škole.

16 godina
protjeran

Kako je idiot, koji je silovao x zenski, pokusao silovati n zenski i za sve to bio optuzen, jos na slobodi? Takav bi trebao kopati negdje u rudniku 16 sati na dan..

WP
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice