Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.281.081
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
seneka kaže...

pa fora je u tome da nema razlike,bar je ne bi trebalo biti,i tu i tamo se radilo o nečijem djetetu

Da baš tako, ovdje su dijete ubili, a ovdje mu ne daju da posvaja djecu ako liježe s muškarcem. Malo morbidno zvuči, svakako.

I oni tamo borili se za prava... Kud nisu išli pravo studirati... Hrpa klošara bez pametnijeg posla.

Ako je poruka Stop nasilju, onda je stop nasilju, ako su poruke, Baba Duško - Muško, pa kaži bre lepo, da pozovemo Grand Prodakšn i ukomponujemo to.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
18 godina

kako izgleda kada biciklisti traze svoja prava.  masu felgama?  gadjaju vas rucnim pumpama?

ne.

Eat Da Poo Poo
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Recimo ovaj momak doli je jako ponosan, goloruk, samo opremljen kuk-o-mlatom, uspio je utamaniti tucet baby-tuljana. (nije za slabije želuce)

a šta ćemo s kanadskom vladom,pod čijom zaštitom i blagoslovom to radi? zakon je na njegovoj strani
imao bi dosta posla sa škopljenjem,ta priča o tuljanima je eksponirana,al toga ima koliko hoćeš
slično je bilo i s onim masakrom dupina u japanu (23 tisuće godišnje)
čudna beštija taj čovjek , ali u praviu si ,neki bi pobili i pripadnike iste vrste

15 godina

@Psiho246

Mislim da malo generaliziras kad pricas o "razvratu" na prideovima. To sto se događa na prideovima vani je samo odraz tolerancije i razvijenosti drustva, jer nikome ne smeta to sto se događa u povorki u tolikoj mjeri pa da ih zasiplju kamenjem ili vicu UBIJ PEDERA!

Mislis da je cijela gay populacija prisutna na prideu?  Viruj mi, nije svim istospolnim osobama u cilju radit dernek, mnogi se protive paradiranju po ulicama, a neki ce na parade ici iskljucivo ako ce se u toj paradi SVI prikazati onakvi kakvi su i u svakodnevnom zivotu, na poslu ili u obitelji, jer znaju da ce samo na takav nacin poslati pravu poruku.

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Ali takav homoseksualac nejde na paradu i ne nabja svoju seksualnost na nos.

O tome govorim cijelo vrijeme, ovo su debili koji nemaju pametnijeg posla nego da izazivaju tenzije i nabijaju na nos drugima kako su oni drugacije seksualnosti.

Ali je zato ok kada vjernici imaju paradu i svima nabijaju svoju vjeru na nos?? Imamo svježi primjer..

Sram ih bilo, nemaju pametnijeg posla nego izazivaju tenzije i nabijaju drugima na nos kako su oni vjernici.

Psiho246 kaže...
Gay Pride je dogadaj vrlo slican fasniku, osim sto su svi maskirani u lateks ili goli, a umjesto krafna se jedu kifle i ne traze se nikakva prava vec se krevelji i orgija i to na moj osobni uzas, uz potpunu potporu raznih vlada.

Doček pape je u stvari događaj sličan fašniku, osim što su svi maskirani u pingvine i zlatom prošivane odore, barem jedan ima Prada cipelice, i ne traže se nikakva prava već se krevelji i to na moj osobni užas, uz potpunu potporu naše vlade.

Sve je to relativno, zar ne? Samo ne vidim razlog zašto bih nekoga kamenovao jer se ne slažem s tim događajem?

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
thedream kaže...

Recimo ovaj momak doli je jako ponosan, goloruk, samo opremljen kuk-o-mlatom, uspio je utamaniti tucet baby-tuljana. (nije za slabije želuce)

a šta ćemo s kanadskom vladom,pod čijom zaštitom i blagoslovom to radi? zakon je na njegovoj strani
imao bi dosta posla sa škopljenjem,ta priča o tuljanima je eksponirana,al toga ima koliko hoćeš
slično je bilo i s onim masakrom dupina u japanu (23 tisuće godišnje)
čudna beštija taj čovjek , ali u praviu si ,neki bi pobili i pripadnike iste vrste

Zakon prirode mora biti iznad često suludih - ljudskih zakona. Vjerujem da će to opet doći na svoje, predugo je čovjek radio što je htio na ovoj planeti. Ashes to ashes, dust to dust. Mora nam se ovaj kurvarluk obiti od glavine.

Ja ne bi mogao zamahnuti ni prema dupinu, ni prema tuljanu. Prije bi ubio čovjeka nego takvu životinju. Malo sam glup jbga.

Cemetary gates
18 godina
anarchyST kaže...

@Psiho246

Mislim da malo generaliziras kad pricas o "razvratu" na prideovima. To sto se događa na prideovima vani je samo odraz tolerancije i razvijenosti drustva, jer nikome ne smeta to sto se događa u povorki u tolikoj mjeri pa da ih zasiplju kamenjem ili vicu UBIJ PEDERA!

Mislis da je cijela gay populacija prisutna na prideu?  Viruj mi, nije svim istospolnim osobama u cilju radit dernek, mnogi se protive paradiranju po ulicama, a neki ce na parade ici iskljucivo ako ce se u toj paradi SVI prikazati onakvi kakvi su i u svakodnevnom zivotu, na poslu ili u obitelji, jer znaju da ce samo na takav nacin poslati pravu poruku.

U svom postu sam jasno napisao u vise navrata kako smatram da opni uopce ne predstavljaju gej populaciju vec su samo nekolicina debila koja nema pamentijeg posla.

Ne treba se meni objasnjavati kako postoje pederi koji su sasvim normalni ljudi, rade svoj posao i zive svoj zivot te jedino od cega se razlikuju od, npr. mene je sto u svoja cetiri zida voli metati istom spolu.

To mi je jasno.

Gay parada mi nije jasna.

To su jednaki primitivci kao i ovi sto ih gadaju kamenjem.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
anarchyST kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...

Volis li gledati dvije zene u akciji? Jel ti se digne đoko na lezb scene? I dalje tvrdis da nevolis homoseksualce?

A cudi me i to da si se u jednoj "totalno nevaznoj stvari" ti osjecas prozvan.

Ne kazem da neto tko ne podrzava homoseksualne sklonosti da je automatski homofob, ali netko tko nema tolerancije prema homoseksualnim osobama je definitivno homofob.

Dok gledam lezbe na prosvjedima imam osjećaj da bi radije one htjele da su rođeni muškarci. Večina ih fura muške frizure ili ide u neku alternativu na to mi se može sve dignut osim k****.

18 godina
bed kaže...
Psiho246 kaže...
Ali takav homoseksualac nejde na paradu i ne nabja svoju seksualnost na nos.

O tome govorim cijelo vrijeme, ovo su debili koji nemaju pametnijeg posla nego da izazivaju tenzije i nabijaju na nos drugima kako su oni drugacije seksualnosti.

Ali je zato ok kada vjernici imaju paradu i svima nabijaju svoju vjeru na nos?? Imamo svježi primjer..

Sram ih bilo, nemaju pametnijeg posla nego izazivaju tenzije i nabijaju drugima na nos kako su oni vjernici.

Psiho246 kaže...
Gay Pride je dogadaj vrlo slican fasniku, osim sto su svi maskirani u lateks ili goli, a umjesto krafna se jedu kifle i ne traze se nikakva prava vec se krevelji i orgija i to na moj osobni uzas, uz potpunu potporu raznih vlada.

Doček pape je u stvari događaj sličan fašniku, osim što su svi maskirani u pingvine i zlatom prošivane odore, barem jedan ima Prada cipelice, i ne traže se nikakva prava već se krevelji i to na moj osobni užas, uz potpunu potporu naše vlade.

Sve je to relativno, zar ne? Samo ne vidim razlog zašto bih nekoga kamenovao jer se ne slažem s tim događajem?

Ja ne podrzavam vjerske parade, to ti nije nikakav argument.

Jednako debilno kao i gay parada.

Takoder, ne podrzavam nikakav oblik nasilja. Ne citas moje postove sa razumijevanjem.

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Još se pitate čemu gay parada, forumaši su sigurno došli na svoje zbog te parade {#}

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
17 godina
neaktivan
bed kaže...

izvorno kršćanski,amen

15 godina

@Psiho246

Ako se pitas cemu GAY parada, pogledaj transparente koje nose ili ono sto je Danny napisao.

Ti ljudi samo traze svoje mjesto pod suncem, pravo na obitelj, na normalan zivot, zivot bez straha da ce ih netko zatuc na cesti. Mozda ti se ne sviđa nacin na koji to rade, ali koliko tup moras biti da ne vidis razloge zbog kojih to rade?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 15:07 (anarchyST).
16 godina
Pero Dinamit kaže...
Inače nemam ništa protiv njih (gej osoba), što više njih to više slobodnih cura za ostatak onih koji se nisu tako deklarirali. {#}

Nevjerojatno je koliko puta sam ovo pročitao...

Kao, što više gay osoba, to više žena...jer opet svi zaboravljaju da broj lezbijki raste sa brojem muških gayeva {#}

-----------------

Inače, toliko žuči je prosuto oko "paradiranja pedera" i njihovog prava da to rade, a da se nitko nije zapitao: zar je normalno bilo koga kamenovati?

Jest, ali odite u Afganistan, molim Vas...odmah će biti više mjesta za turiste u Splitu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 15:09 (eevek).
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ja ne podrzavam vjerske parade, to ti nije nikakav argument.

Jednako debilno kao i gay parada.

Nije poanta podržavaš li ili ne vjerske parade. Ta parada se održala u daleko većem broju uz izrazito velike troškove (zapravo ne znamo kolike), sve do reda stvari koje te smetaju kod gej parade postoje i kod 'pop' parade (osim kifli). Pa je to opće prihvaćena djelatnost i nitko nikoga nije kamenovao. A i da je pokušao, policija bi drugačije reagirala nego u Splitu, uvjeren sam. Argument je u tome da nisi napisao ovoliko postova i grčevito branio svoje stavove po tom pitanju, a radi se o identičnim stvarima. Dakle, muče te jedino kifle..

O čemu mi pričamo; okupljanje je prema zakonu prijavljeno, prosvjednici nisu napravili ništa nezakonito. Kamenovanje nije zakonom dopušteno, zar ne? Mišljenje se formulira riječima, a ukoliko postoji govor mržnje i/ili isticanje fašističkih i šovinističkih stavova i to je zakonom obuhvaćeno. Vrlo jednostavno; možeš se ti neslagati s gej paradom, ali ne možeš to izražavati s kamenjem, mjerenjem kuruze i pozivom na ubijanje nekoga..

18 godina
anarchyST kaže...

@Psiho246

Ako se pitas cemu GAY parada, pogledaj transparente koje nose ili ono sto je Danny napisao.

Ti ljudi samo traze svoje mjesto pod suncem, pravo na obitelj, na normalan zivot, zivot bez straha da ce ih netko zatuc na cesti. Mozda ti se ne sviđa nacin na koji to rade, ali koliko tup moras biti da ne vidis razloge zbog kojih to rade?

A koliko ti tup moras biti da ne vidis da oni vecinu prava vec imaju, a pravo da hodaju ulicom bez straha nece dobiti gay paradom niti ikakvim drzavnim zakonom.

To ce dobiti edukacijom naroda, a ne prisilnim nabijanjem na nos svoje seksualnosti.

Paradiranjem dobiju upravo suprotno. Dizu tenzije te dobiju kamenom u glavu.

Mislis li da se stupanj tolerancije povecao u hrv nakon splitske parade ili smanjio?

Odgovor ti se namece sam, jer smo svi vidjeli rezultate.

Splitski seljak koji baca kamen svoje misljenje nece promijeniti paradom, a od policijske palice ce samo jos vise rasplamtati svoju mrznju.

Edukacija je jedini nacin.

Ako te netko napadne ili diskriminira - sud.

Parada - ne. Pogresno sredstvo.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
anarchyST kaže...

@Psiho246

Slušaj stari i Romi isto traže, ali ne prosvjeduju. Kupe staro željezo i pomažu okolišu više nego oni.

Strah da će te netko prebiti na cesti je strah i homića, homofoba i svih ostalih (zato je ova tema i otvorena). U takvom društvu živimo.

Sve te obmane, mi smo gay, želimo mir u svijetu, mi smo gay, nemojte zagađivati okoliš, mi smo gay, zašto nas progonite... to jednostavno nemogu progutati.

Kao da nemožeš biti protiv toga i biti i normalna i tolerantna osoba.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 15:17 (Smooth Operator).
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
Sve te obmane, želimo mir u svijetu, nemojte zagađivati okoliš, ... to jednostavno nemogu progutati.

Kao da nemožeš biti protiv toga i biti i normalna i tolerantna osoba.

Možeš biti protiv mira u svijetu i normalna osoba? Ili za zagađivanje okoliša? Sumnjam..

17 godina
neaktivan
bed kaže...

Možeš biti protiv homoseksualaca i normalna osoba? Ili za paradiranje? Sumnjam..

There, I've fix'd it for you.

16 godina

People are gaaaay.......dammit!

Jedan od meni najdražih standupovaca, vrlo jednostavno secira idiotizam onih koji mrze gayeve.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 15:37 (eevek).
15 godina

@Psiho246

Pa mislim da bi splitski pride trebao biti edukacija mnogima, ako iz njega ne mogu izvuci neki zakljucak onda smo kolektivno naje....

Ako te bas zanima procitaj OVO pa ces mozda skuziti zasto su GAY parade uopce i nastale.

Rijetko se je koja pozitivna promjena u drustvu dobila sjedenjem u naslonjacu, naravno da treba izaci na ulice.

18 godina
neaktivan
The Man kaže...
Danny ja nisam zadrt nego iznosim svima poznate cinjenice. Sam homoseksualni seks je 100%tna perverzija, a 100%tni perverznjaci ne bi trebali odgajati djecu. Ako su toliko zeljni da pomognu mogu uvijek anonimno donirati novac domu za nezbrinutu djecu ili nekoj siromasnoj obitelji.

jedinu perverziju koju vidim je ona u tvojoj glavi a menifestira se u tvojim postovima, perverzija je subjektivno ograničen pojam a ja bih ga kao takvog okarakterizirao kao ograničavanje seksualnih sloboda, dapače nacizam je pojam koji ti bolje leži jer želiš ljudima koji se od tebe razlikuju po seksualnoj opredjeljenosti ograničavati prava, s time na pameti ja upravo želim paradiranje homoseksualaca i to baš pred tobom, do onda dok homoseksualizam u tvojoj glavi ne isčezne kao parverzija i postane normalan što i jest, naime sve dok se u nekoj radnji ne vrši nasilje i prinuda treba prihvatiti kao normalno, sve ostalo je perverzija i uskrata prava odnosno običan nacizam koji treba iskorjeniti

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 16:39 ((s)izgoreo).
18 godina
anarchyST kaže...

@Psiho246

Pa mislim da bi splitski pride trebao biti edukacija mnogima, ako iz njega ne mogu izvuci neki zakljucak onda smo kolektivno naje....

Ako te bas zanima procitaj OVO pa ces mozda skuziti zasto su GAY parade uopce i nastale.

Rijetko se je koja pozitivna promjena u drustvu dobila sjedenjem u naslonjacu, naravno da treba izaci na ulice.

Tvoj link govori o vremenu kada je homoseksualnost bila kaznjiva.

Danas su homoseksualci zasticeni zakonom i imaju pravo biti nediskriminirani te ih drzava u tome u potpunosti podrzava te su oni jednaki pred zakonom kao i svi mi.

- Psiho246
18 godina
M_dipl. kaže...
sirka666 kaže...
M_dipl. kaže...

Evo još malo aktivizma. Ekipa, ništa vas ne košta (osim 10 sekundi vremena), pa dajte otiđite na ovaj sajt i pomognite jednoj vrijednoj osobi da izvuče živu glavu. Btw. taj sajt (Avaaz) je u prošlosti imao nekoliko uspješnih akcija, tako da postoji velika šansa da svojim trudom stvarno napravite korak naprijed.

O čemu se radi, nisan ništa gleda samo san ispunia?

Radi se o curi iz Sirije koja je deklarirano gay i pokušava prodrijeti do društva da bude malo tolerantnije, obzirom da je tamo za tako nešto doslovno možeš izgubiti glavu, treba joj za to skinuti kapu.

LOL -> http://www.index.hr/vijesti/clanak/iza-gay-bloga-sirijske-aktivistice-zapravo-stoji-40godisnji-amerikanac/556483.aspx

Prokleti Interneti! Još će ispast da je moja žena u Warcraftu zapravo muškarac!!111

Amina u trenucima promišljanja Amina u trenucima promišljanja
This space for rent!
15 godina
neaktivan

Uklonjena je stranica "Tili ste u...." , da li od strane facebooka ili samog autora. No otvorena je nova, više:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/osnivace-grupe-tili-ste-u-guzu-policija-bi-danas-mogla-privesti-stranice-vise-nema-na-facebooku/556429.aspx

18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Gay parada mi nije jasna.

To su jednaki primitivci kao i ovi sto ih gadaju kamenjem.

ja mislim kako je tvoj stav primitivan pa ga opet imaš pravo iznositi i nitko ti ne brani da ga iznosiš, međutim stav koji si iznio u kojem bi ti bi tukao ljude koji se polugoli kravelje u javnosti na skupu koji su prijavili je nedopustiv i za oštru kaznu te sam vrh primitivizma, već sam te pitao zašto bi tako (editirano) postupio međutim nisam dobio odgovor...

14 godina
neaktivan

Osobno, homoseksualnost smatram poremećajem, ali ne bilo kakvim poremećajem. Budući da su ljudi stvoreni da se razmožavaju, a razmnožavanje nije moguće iz istospolnog odnosa, po tom principu je smatram poremećajem.

Ljudi koji su homoseksualci su sasvim uredni ljudi u stvarnom životu. Njihova orijentacija neznači da su u društvu manje vrijedni i da ih treba kamenovati kao što su ovi učinili na paradi. Homoseksualnost je poremećaj, ali ljudi koji imaju taj poremećaj nisu nipošto manje vrijedni od drugih i sasvim su normalni u društvu, po mom skromnom mišljenju. Ljudi koji ih prozivaju, udaraju, vrijeđaju su bezobrazni i neodgojeni ljudi. Homoseksualci neka imaju svoj mir, kutak, neka traže svoja prava. Pa što ako i dobiju svoja prava? Zar moramo biti tako okrutni da ih tučemo? Neka dobiju svoja prava, što mi znači ako homoseksualac ima prava jednaka kao i ja? Heteroseksualac sam, volim suprotni spol, i što me briga što će jedan homoseksualac imati ista prava kao i ja. Mi hrvati smo očito iz nekog principa ljubomorni na ljude koji imaju ista prava/uspjeh kao druge osobe, jer u stranim državama homoseksualnost je najnormalnija pojava.

15 godina
neaktivan

a ti prvo nađi gdje sam ja napisao ubij Srbina,da glasas za HDZ i da se nesmije slusat cajke? ja nevicem ubij ubij nekoga,,ako slusas cajke tvoja stvar,a za HDZ niti sam rekao da glasas za njega a niti me briga za te lopove,e i ja neznam kako si ti to nabrojeno povezao sa mojim postom.

18 godina
neaktivan
Metallicaa kaže...

Osobno, homoseksualnost smatram poremećajem, ali ne bilo kakvim poremećajem. Budući da su ljudi stvoreni da se razmožavaju, a razmnožavanje nije moguće iz istospolnog odnosa, po tom principu je smatram poremećajem.

Ljudi koji su homoseksualci su sasvim uredni ljudi u stvarnom životu. Njihova orijentacija neznači da su u društvu manje vrijedni i da ih treba kamenovati kao što su ovi učinili na paradi. Homoseksualnost je poremećaj, ali ljudi koji imaju taj poremećaj nisu nipošto manje ...

tvoja smatranje (podebljano) je IMO bezvrijedno te ga možeš iznositi lopatom, međutim tvoja (gore podcrtano) tvrdnja je opasna, lažna i vrijeđa te molim da te se sankcionira ovdje na forumu, sa ostatkom mišljenja se slažem, svjetska zdravstvena organizacija i nacionalne zdravstvene organizacije su jedina mjerodavna tijela koje mogu davati sudove o tome što je poremećaj a što nije, dakle homoseksualizam nije poremećaj a još manje bolest

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 17:58 ((s)izgoreo).
14 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

tvoja smatranja su IMO bezvrijedna te ih možeš iznositi lopatom, međutim tvoja (gore podcrtano) tvrdnja je opasna, lažna i vrijeđa te molim da te se sankcionira ovdje na forumu, svjetska zdravstvena organizacija i nacionalne zdravstvene organizacije su jedina mjerodavna tijela koje mogu davati sudove o tome što je poremećaj a što nije, dakle homoseksualizam nije poremećaj a još manje bolest

Znači ti zabranjuješ iznošenje mišljenja i osjećaja? Jedino mišljenje je tvoje bitno? Svašta.

18 godina
neaktivan
Metallicaa kaže...
(s)izgoreo kaže...

tvoja smatranja su IMO bezvrijedna te ih možeš iznositi lopatom, međutim tvoja (gore podcrtano) tvrdnja je opasna, lažna i vrijeđa te molim da te se sankcionira ovdje na forumu, svjetska zdravstvena organizacija i nacionalne zdravstvene organizacije su jedina mjerodavna tijela koje mogu davati sudove o tome što je poremećaj a što nije, dakle homoseksualizam nije poremećaj a još manje bolest

Znači ti zabranjuješ iznošenje mišljenja i osjećaja? Jedino mišljenje je tvoje bitno? Svašta.

tvrdnja nije jednako mišljenje, molim pročitaj ponovno (i doeditirano)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 18:00 ((s)izgoreo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice