Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.281.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Drago kaže...

inace vrlo rado bih ti odgovorio temeljitije, jer mi je posao usko vezan za te slucajeve,a nemogu i nije bas pametno po forumu govorit sto radim.

sve u svemu, nastavak sezonskih debilana. prosle sezone su punili medije francuski mulci sto su mog decka iz susjedstva poslali u komu, pa onda talijani i sl.

puno je tih nocnih klubova iza ponoca u i oko stare jezgre grada gdje mora doci do sukoba.  

sjede po klupama i kopaju nos sa vinom od 3kn iz alkemicarskih podruma, te im u susret naidju navijaci mancestera prema hotelu i urlaju.  i sad ko ovi ce ispast face "ajmo tise, nema galame" i eto ti gadjanja bocama.  kome objasnit da se radi o gostu koji ostavlja novac tvojoj zajednici.

ovo jucer je zalosniji primjer jer je bila prisutna i majka ozlijedjenoga, te jos 5 ljudi koji se vode kao obiteljski prijatelji na zajednickom ljetovanju. 40-45g.  i ,eto mali sad ima tufer na glavi i mrezicu.

Eat Da Poo Poo
17 godina
neaktivan
Ja ne bi uopce mario za njihove zahtjeve da nisam usput slucajno cuo ono za djecu. Dijete nije igracka za dva odrasla 100%tna perverznjaka i majka je nezamjenjiva u zivotu svakog djeteta. Ocinska figura moze biti stric, ujak, djed ili stariji brat, ali majka je majka i nju ne moze zamijeniti neki 100%tni perverznjak. Priznam im sva prava, ali radi svojih sebicnih fantazija nemaju pravo igrati se s necijim zivotom i djetinjstvom. Nemam nista protiv njih kao osoba, ali trebali bi priznati da su perverznjaci i ne glumatati okolo finjaka.
Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
neaktivan

To sam i ja ovdje napisao pa nije naišlo baš na bajne reakcije. Mislim da sudionici prosvjeda nisu bili samo - Splićani i Splićanke, da bi predstavljali pedere i lezbe svog grada, već jedan stav, kulturu življenja i na kraju krajeva svoju čitavu zajednicu.

Ne opravdavam divljaštvo, ali činjenica je kao što je danas taj i taj datum i dan, da su izabrali krivi grad.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
The Man kaže...
Ja ne bi uopce mario za njihove zahtjeve da nisam usput slucajno cuo ono za djecu. Dijete nije igracka za dva odrasla 100%tna perverznjaka i majka je nezamjenjiva u zivotu svakog djeteta. Ocinska figura moze biti stric, ujak, djed ili stariji brat, ali majka je majka i nju ne moze zamijeniti neki 100%tni perverznjak. Priznam im sva prava, ali radi svojih sebicnih fantazija nemaju pravo igrati se s necijim zivotom i djetinjstvom. Nemam nista protiv njih kao osoba, ali trebali bi priznati da su perverznjaci i ne glumatati okolo finjaka.

Smatraš li da je djetetu bolje u domu za nezbrinutu djecu ili u domu s dva oca/dvije majke?

Tko je djetetu u domu za nezbrinutu djecu majčinska/očinska figura? Odgajatelj? Taj jedan čovjek na desetoro djece?
Radio sam jedno vrijeme (10 mjeseci) u domu za djecu i znam kako je tamo. Lijepo im je, imaju sve što trebaju materijalno. Ali nemaju obitelj, što je najvažnije.

Jedini razlog zbog kojeg ja trenutno ne podržavam davanje djece homoseksualnim parovima je netolerantnost društva. Ovakvo zadrto i primitivno društvo obilježilo bi to dijete i maltretiralo ga samo zato što dolazi iz "drugačije" obitelji. Jednog dana, kad društvena svijest dođe na neku normalnu razinu.

P.S. I ti bi trebao priznati da si zadrt a ne okolo glumatati svjetskog čovjeka.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 13:16 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan

Nemam dobar predosjećaj, dapače kao i u slučaju Anđele Bešlić, bojim se najgoreg..mislim da je bila još jedna cura iz Sinja.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
The Man kaže...

ni majku koja zanemaruje svoje dijete,ili ga npr u nekom psihotičnom šubu sludjela iz ljubavi prema muškarcu koji nije otac tom djetetu,uz njegov nagovor odluči ubiti ?
nemoj filozofirati molim te

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 13:10 (seneka).
15 godina

Onda necemo ni prosjedovat pred saborom/vladom zbog lose situacije u drzavi, biti ce nevesela reakcija Kosorice!!! {#}

18 godina
thedream kaže...

Ne opravdavam divljaštvo, ali činjenica je kao što je danas taj i taj datum i dan, da su izabrali krivi grad.

Pa je - u San Franciscu bi to prošle bez kamenovanja. Jedino mi nije jasno - kakvog smisla od toga za hrvatske ili baš splitske LGBT (PŠMVXYTUIŽDRNJ...)-ove?

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...
thedream kaže...

Pa je - u San Franciscu bi to prošle bez kamenovanja. Jedino mi nije jasno - kakvog smisla od toga za hrvatske ili baš splitske LGBT (PŠMVXYTUIŽDRNJ...)-ove?

Mislio sam možda na Rijeku prije ili šta ja znam, čak i Sisak, kod kihoty-a {#}{#}{#} i vexxa, mislim da bi narod klicao. Ali sa letvama. Šalu na stranu, po meni, da sam u tom jel, stožeru, sigurno da bi se založio za neki hm, mirniji?!, civiliziraniji grad.

Splićani se međusobno mlate a kamoli neće neistomišljenike na bilo kojoj razini. Možda da skupština pederolezbi idući miting organizira u Bibinjama kod Zadra, ili Pakoštanama..vrlo onako, trezvena reakcija se može očekivati.

Na stranu sad to, slučaj ove cure me baš onako, zaledio, skamenio. Kad imaš osjećaj da je mrtva, ne znam odakle mi to. Ali mislim da neće na dobro.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan

Sada ih branite, ali kada bi vam dijete postalo GAY znam da bi ga ili izbacio iz kuće ili ga se odrekao.

Ja samo citiram svog oca. 

Dap, sad mi je tvoj stav i više nego jasan, a donekle i opravdan.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
18 godina
neaktivan
thedream kaže...
Na stranu sad to, slučaj ove cure me baš onako, zaledio, skamenio. Kad imaš osjećaj da je mrtva, ne znam odakle mi to. Ali mislim da neće na dobro.

Kakvi izopačeni umovi šalju obitelji poruke i predstavljaju se ko Antonia?

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/06/13/0250006.html?pos=n0

17 godina
neaktivan
Danny ja nisam zadrt nego iznosim svima poznate cinjenice. Sam homoseksualni seks je 100%tna perverzija, a 100%tni perverznjaci ne bi trebali odgajati djecu. Ako su toliko zeljni da pomognu mogu uvijek anonimno donirati novac domu za nezbrinutu djecu ili nekoj siromasnoj obitelji.
Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
thedream kaže...

Kakvi izopačeni umovi šalju obitelji poruke i predstavljaju se ko Antonia?

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/06/13/0250006.html?pos=n0

Da, to sam onako, namjerno zaboravio. Valjda konačni dokaz primitivizma i barbarstva, u jednoj takvoj situaciji, gdje poziv može značiti doslovce život ili smrt ako je cura u nevolji, a vjerujem nažalost da jest.

Poraz inteligencije.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
The Man kaže...
Danny ja nisam zadrt nego iznosim svima poznate cinjenice. Sam homoseksualni seks je 100%tna perverzija, a 100%tni perverznjaci ne bi trebali odgajati djecu. Ako su toliko zeljni da pomognu mogu uvijek anonimno donirati novac domu za nezbrinutu djecu ili nekoj siromasnoj obitelji.

Djeci u domu ne treba novac. U domu u kojem sam ja radio bilo je 27 djece, imali su 3 televizora, 10 računala i PlayStation 2. Stol za stolni tenis, bicikle, lopte, igralište za košarku i nogomet, rolem, odjeću, hranu, slatkiše, sokove, mobitele za stariju djecu. Sve što novac može kupiti. Materijalno je toj djeci zadnje na ljestvici prioriteta. Žalosno je da misliš da sve možeš nadoknaditi novcem.

Ono što nisu imali je obitelj, a to im savršeno dobro može pružiti bilo tko, neovisno o tome što i kako radi prilikom seksualnih odnosa.

Šta ti znaš što tvoji roditelji rade u krevetu, možda ih pali S&M, možda zlatni tuš, možda ti stari ima fetiš na stopala itd...

Sve je to za dijete potpuno nebitno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 13:29 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan
The Man kaže...
 Ako su toliko zeljni da pomognu mogu uvijek anonimno donirati novac domu za nezbrinutu djecu ili nekoj siromasnoj obitelji.

Što, ako bi se znalo da novac dolazi od homića tada taj novac ne bi bio poželjan?

Aha, zato Crkva inzistira na religijskom porezu, ne bi oni novac od homića, bože sačuvaj!

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina
neaktivan
The Man kaže...
Danny ja nisam zadrt nego iznosim svima poznate cinjenice. Sam homoseksualni seks je 100%tna perverzija, a 100%tni perverznjaci ne bi trebali odgajati djecu.

{#}od kud ti to da seks uopće može biti perverzan?
to prvi put čujem

17 godina
neaktivan
The Man kaže...

Zašto 100% perverzija, želja za seksom je urođena svima, ako je oni tako ispucavaju neka, nemora značiti nit da su perverznjaci nit da su napaljeni 24 sata dnevno.

A ovoga o davanju para za nezabrinutu djecu... Nemam što reći na to, imaš li ti uopće pojma kolika je razlika u odgajanju djeteta i financiranju njegovog odgoja pod uvjetom da ga netko drugi odgaja?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Smooth Operator kaže...
Sve što sam ja vidio je Mara ga gura Kati, Kata stenje.

Ovo si izmislio? Postojao je sličan transparent na kojem je stajalo: "Mare i Kate vole se da znate."

Evo. Najlakše je izmislit što je bilo na transparentima.

A ti si izmislio da na njihovim transparentima piše:

• Jednakost, ravnopravnost i nediskriminaciju
  • Mirotvorstvo i antimilitarizam
  • Očuvanje okoliša
  • Laicizam
  • Slobodu, samoodređenje pojedinaca/ki i grupa

Protiv:

• Homo/bi/trans–fobije i seksizma
  • Šovinizama i militarizma
  • Nasilja prema živim bićima, uništenja prirode i okoliša
  • Neravnopravnosti i diskriminacije po bilo kojoj osnovi

Ali vjerojatno ja neznam čitati između redaka, ali vjerujem da na transparentu Baba muško se zove Duško {#} ili što li već, se sve mogu isčitati poruke mira, pravde i slobode. Nažalost, nemam toliki opus pročitanih transparenata, da mogu ovog razumjeti.

Uostalom, hipi aktivisti su propali 60-tih godina. Mislim da su i oni iste slobode promicali. Ni ove ne čeka bolja sudbina. Za sada su hit, ali kad se već na njih ne bude obraćala pozornost, tomu svemu će doći kraj.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
18 godina
neaktivan
Ja nisam ni rekao da to piše na njihovim transparentima već da su to stvari za odnosno protiv kojih se bore.

Na transparentima koje sam dao mogao si vidjeti borbu za ravnopravnost, mirotvorstvo, slobodu i samoodređenje, te borbu protiv homofobije, šovinizma, nasilja i diskriminacije.

Ne moram valjda još slika tražiti?

P.S. Na toj slici gdje si vidio tekst o Dušku propustio si vidjeti veliki transparent "Stop Nasilju".
18 godina

Kad ste već kod gej i sličnih evo par slikica gdje se dečki volu {#}

Me so horny {#}{#}

Inače nemam ništa protiv njih (gej osoba), što više njih to više slobodnih cura za ostatak onih koji se nisu tako deklarirali. {#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
18 godina

Link kojeg je postao jedan korisnik ovdje koji direktno dokazuje pravu narav ovih gay prideova je na zalost obrisan iz nepoznatog razloga. (nije direktan link na sadrzaj)

Buduci da je vjerojatno obrisan zbog eksplicitnog sadrzaja koji se nalazi nakon nekoliko klikova na druge linkove (a ne na tom), ovdje cu kopirati samo komentare koji stoje uz slike (dokaze) o tome.

Jedan covjek izvjestava o dogadajima na Gay Prideu u San Franciscu:

I'm posting this picture not because it shows anything interesting, but rather just to set the scene for what is to follow. The fair waspacked. Wall-to-wall humanity for about three or four solid blocks. 

There was absolutely no privacy anywhere, no out-of-the-way corner to hide. Just keep that in mind as you view the rest of the report. Everything shown in the following pictures happened in the midst of this crowd, not in a private area. 

And remember that this fair is completely free, and open to the public without any admission charge, and is held on public city streets. 

Oh, and this is your absolute last chance to turn back. Ready? 

Shortly after arriving, I encountered my first evidence that the Up Your Alley Fair deserved its reputation. In plain view on the public sidewalk, a man in a helmet was performing oral sex on two men simultaneously, while just a few feet away two other men were going at it hot and heavy. 

The man in the helmet had the words "Total Toilet Pig" written on his back, and a cup bearing the phrase "Got Piss?" which obliging passersby had partly filled with urine.

A man with a "FUCK" belt-buckle (and not much else) loomed close with his penis. Did he want a blowjob? As it turns out -- no. He had other things in mind. 

He let loose a stream of urine onto Total Toilet Pig's neck. 

He proceeded to give Total Toilet Pig a good soaking. Notice the color difference between his cup of beer and the liquid in Total Toilet Pig's cup, confirming my suspicion that it was in fact urine. 

Total Toilet Pig didn't seem to mind. In fact, it looked like he was enjoying it -- after all, he was a total toilet pig.

It was only after the stream of urine started to get all wobbly, spraying this way and that, that I realized I had leaned in rather too close in pursuit of the perfect picture, so I quickly backed up to avoid becoming an accidental total toilet pig myself. 

I should have known this was on the agenda. When FUCK's piss had slowed to a dribble, Total Toilet Pig turned and gave him a good cleaning. 

Afterwards, as a digestif, Total Toilet Pig savored his cup of anonymous urine. 

On Dore Alley itself (the street after which the fair was originally named -- The Dore Alley Fair), a window overlooked the crowd below. 

As I was walking past, a naked man appeared in the window and began masturbating. Hundreds of people on the street below took notice and gave him whoops of encouragement. 

Napominjem da je svaka od ovih scena dokumentirana slikom i da su ovi dogadaji neupitni.

Ovo je takoder samo isjecak iz cijelog izvjestaja.

Je li ovo nacin na koji se traze prava (koja tamo vec imaju)?

Kao sto sam rekao, bolesni debili.

Ako nekog zanima link, na PM posaljem. (mozda sizgoreo, ti podrzavas takve stvari?)

Zanima me sto bi se desilo da ja, hetero napravim nesto ovakvo?

Tko je zapravo tu diskriminiran?

Da ovaj tren, homoseksualci dobiju i pravo na djecu i na brak, sto su cini se jedina prava koja oni nemaju ovdje, parade bi se jos uvijek odrzavale i jos bi uvijek oni svoju seksualnost nabijali drugima na nos.

Ja sam za homoseksualna prava jer su oni ljudi isto kao i mi i to je neosporivo. Ali ja nisam za ove parade, a vi koji jeste ste u zabludi kako se one odrzavaju zbog nekog viseg cilja.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 13:43 (Psiho246).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ja nisam ni rekao da to piše na njihovim transparentima već da su to stvari za odnosno protiv kojih se bore.

Na transparentima koje sam dao mogao si vidjeti borbu za ravnopravnost, mirotvorstvo, slobodu i samoodređenje, te borbu protiv homofobije, šovinizma, nasilja i diskriminacije.

Ne moram valjda još slika tražiti?

P.S. Na toj slici gdje si vidio tekst o Dušku propustio si vidjeti veliki transparent "Stop Nasilju".

Stop Nasilju je također slogan grupe nakon ubistva Luke Ritza. Neznam zašto se građani ne okupe i njima kamenuju glave?

Ne moraš ti slika tražiti. Sapienti sat.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Link kojeg je postao jedan korisnik ovdje koji direktno dokazuje pravu narav ovih gay prideova je na zalost obrisan iz nepoznatog razloga.

Jesi li vidio takve scene na dosadašnjim paradama u HR?

Kad i ako se pojave bit ću prvi koji će bit u potpunosti protiv toga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 13:51 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Stop Nasilju je također slogan grupe nakon ubistva Luke Ritza. Neznam zašto se građani ne okupe i njima kamenuju glave?

pa fora je u tome da nema razlike,bar je ne bi trebalo biti,i tu i tamo se radilo o nečijem djetetu
ajmo ovako: kakav to mora biti izopačeni um da poziva na ubojstvo i gađa kamenom nečije dijete? konkretno na ovom prajdu u splitu?
na koje kršćanske norme se vi koji to zagovarate i podržavate pozivate?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 13:54 (seneka).
18 godina
neaktivan

Aaa vidi ovo: Teolog o Gay Prideu_Adalbert Rebić

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
18 godina
Danny_HR kaže...
Psiho246 kaže...

Link kojeg je postao jedan korisnik ovdje koji direktno dokazuje pravu narav ovih gay prideova je na zalost obrisan iz nepoznatog razloga.

Jesi li vidio takve scene na dosadašnjim paradama u HR?

Kad i ako se pojave bit ću prvi koji će bit u potpunosti protiv toga.

Opet neuspijevas shvatiti.

Takve scene nisu ovdje jer su homoseksualci svjesni svoje smrtnosti, a ovdasnje budale bi ih 100% razapele da tako nesto naprave.

Ali nemoj misliti da jednom kada nasa zemlja postane vise liberalna, da se ovakve parade nece odrzavati.

Ovo je postao trend u cijelom svijetu i ovakve scene sam tokom godina na raznim portalima vidio i po francuskoj i po brazilu, po americi i vjerojatno jos nekim drzavama.

Ti si jednostavno liberalan na silu i pusis agendu homoseksualaca.

Homoseksualac moze biti i biznismen u odjelu i predsjednik drzave i ne znam sto sve ne. Ali takav homoseksualac nejde na paradu i ne nabja svoju seksualnost na nos.

O tome govorim cijelo vrijeme, ovo su debili koji nemaju pametnijeg posla nego da izazivaju tenzije i nabijaju na nos drugima kako su oni drugacije seksualnosti.

Njima cilj nisu ljudska prava, njima je cilj imati javne orgije i dobro se provesti i primiti koji.

To su primitivnije seljacine od ovih koji ih u splitu gadaju kamenjem, samo sto se skrivaju iza neke borbe za prava (koja kao sto je ustanovljeno u vecini slucajeva i imaju).

To sigurno nije nacin na koji ce oni ikada biti jednaki i to cijelo vrijeme govorim. Njihov koncept jednakosti uopce nema jednakosti u sebi, a cijeli plan za postizanje istoga se krsi sa logikom i zdravim razumom.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Aaa vidi ovo: Teolog o Gay Prideu_Adalbert Rebić

vrlo kršćanski,sreća da je umirovljen

18 godina
neaktivan

Velim, dok se kod nas prosvjed ili parada, kako već voliš zvati, počne pretvarati u takvo što, instantno ću biti protiv toga u potpunosti.

Inače, prelako generaliziraš. M_dipl je bio na prosvjedu a čisto sumnjam da mu je cilj bio orgijati ili primiti koji.

---

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/06/13/0467006.html?pos=n0

Stižu polako prve reakcije...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 14:02 (Danny_HR).
18 godina
Danny_HR kaže...

Velim, dok se kod nas prosvjed ili parada, kako već voliš zvati, počne pretvarati u takvo što, instantno ću biti protiv toga u potpunosti.

Inače, prelako generaliziraš. M_dipl je bio na prosvjedu a čisto sumnjam da mu je cilj bio orgijati ili primiti koji.

Kao sto sam vec rekao, danas taj gay pride nije to iako tezi ka tome.

Ali nema sumnje da ce jednoga dana to postati, to je trend koji se siri iz zemlje u zemlju.

Doci ce u hrvatsku isto kako je i Iphone dosao i na isti nacin ce postati trend.

Gay Pride je dogadaj vrlo slican fasniku, osim sto su svi maskirani u lateks ili goli, a umjesto krafna se jedu kifle i ne traze se nikakva prava vec se krevelji i orgija i to na moj osobni uzas, uz potpunu potporu raznih vlada.

Podupiru ih naravno jer bi bilo skandalozno zabraniti takav event, a sveti ratnici kao sto si ti bi ih razapeli i oznacili kao homofobe i ne znam sto sve ne.

To je zapravo najjace oruzje homoseksualne agende. Svakoga tko moze reci ista suvislo protiv homoseksualnih parad i homoseksualnosti se po defaultu obiljezava kao homofob te biva ignoriran ili sprdan od strane medija i ironicno - diskriminiran ali za razliku od homoseksualaca, takva osoba svoju pravdu nece dobiti na sudu ni nigdje.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

Dipl je išao svjesno provocirati desnicu uslijed njihovog intelektualnog manifesta, i dogodilo se što se dogodilo. Drugi put nek ne ide.

Recimo ovaj momak doli je jako ponosan, goloruk, samo opremljen kuk-o-mlatom, uspio je utamaniti tucet baby-tuljana. (nije za slabije želuce)

Tako i razularena bagra po Splitu ordinira..da nije bilo to policije što je bilo.

ovome bi odrezao testise i nahranio ga njima ovome bi odrezao testise i nahranio ga njima
Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 14:16 (thedream).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice