Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.281.243
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Đapa club kaže...

Da onda želite odgajat djecu koja će poprimiti vaše stavove koji nisu sasvim normalni...

evo pa se educiraj

Đapa club kaže...

Komunizam i fašizam ne odstupaju daleko jedno od drugog ubiti neznam koje je gore, ali ako gledamo statistički u komunizmu je kroz povijest umrlo(pobijeno) puno više ljudi.{#} A i tome treba pridodat da pobjednici pišu povijest pa su te brojike možda i veče.

kojem komunizmu, gdje je na ovoj planeti ikad postojao komunizam? ako se nešto proglašava komunizmom ne znači da to komunizam i jest.

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 2:34 ((s)izgoreo).
15 godina
neaktivan
Loz kaže...

Heh,Torrente,što se buniš,pa tebi nisam nikad stisnuo TD.S razlogom rekao bih.

Inače mi se ne da ulaziti u ove trakavice-diskusije oko homoseksualnosti.

"Komunizam i fašizam ne odstupaju daleko jedno od drugog ubiti neznam koje je gore, ali ako gledamo statistički u komunizmu je kroz povijest umrlo puno više ljudi."

U TROLLIN'?

Daj mi objasni boldano? why

18 godina
Loz kaže...

Heh,Torrente,što se buniš,pa tebi nisam nikad stisnuo TD.S razlogom rekao bih.

Inače mi se ne da ulaziti u ove trakavice-diskusije oko homoseksualnosti.

"Komunizam i fašizam ne odstupaju daleko jedno od drugog ubiti neznam koje je gore, ali ako gledamo statistički u komunizmu je kroz povijest umrlo puno više ljudi."

U TROLLIN'?

{#} ti si ko ona dva starca na balkonu mapet showa. samo promatraju i tu i tamo palac. a sto je je,nisi mene,ali kad vidim u drugih...komentar je.."evo ga"  {#}

ajde dosta smo se napricali, posebno ti. kad je sljedeci post...oko bozica?

Eat Da Poo Poo
17 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Daj mi objasni boldano? why

Iz kojeg si palca isisao tu cifru?

18 godina

covjek vam dobro govori. svi se razmecu sa tom idilom komunizma.  necu klikat link,al pise li da je glavni postulat ukidanje privatnog vlasnistva u gospodarstvu? {#}   idila,nema price!

Eat Da Poo Poo
18 godina
neaktivan
torrente kaže...

covjek vam dobro govori. svi se razmecu sa tom idilom komunizma.  necu klikat link,al pise li da je glavni postulat ukidanje privatnog vlasnistva u gospodarstvu? {#}   idila,nema price!

ma ljudi nemaju pojma pa izjednačavaju komunizam sa staljinizmom npr. koji je čisti autokratski zločinački režim i policijska i doušnička država, pa današnja Švedska, Finska, Norveška su se više približile komunizmu (gdje se poštuju ljudska prava, gdje su socijalna osjetljivost na mont everestu te gdje radnici imaju prava na istim visinama) nego što je to SSSR ikada bio, komunizam traži bogato društvo, nemoguć je prelazak iz feudalizma u komunizam, diplodokus je govorio o tome prije potražite, pa i sam Marx se nadao da će zapadna europa prva prihvatiti ideju komunizma

P.S. loz, ne raspravlja mi se stobom preko PMa i neću, izvoli pisati svoje odgovore na moje postove na temi ako želiš, da budem iskren boli me ona stvar što si ti dobijao kartone radi offtopičarenja

a sada idem off dosta mi je za danas...

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 3:06 ((s)izgoreo).
15 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
torrente kaže...

ma ljudi nemaju pojma pa izjednačavaju komunizam sa staljinizmom npr. koji je čisti autokratski zločinački režim, pa današnja Švedska, Finska, Norveška su se više približile komunizmu (gdje se poštuju ljudska prava, gdje su socijalna osjetljivost na mont everestu te gdje radnici imaju prava na istim visinama) nego što je to SSSR ikada bio, komunizam traži bogato društvo, nemoguć je prelazak iz feudalizma u komunizam, diplodokus je govorio o tome prije potražite, pa i sam Marx se nadao da će zapadna europa prva prihvatiti ideju komunizma

dobro onda je u ono vrijeme postojao hitlerinizam.

17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže:

"Sad, ako se želimo vratiti na sadašnju temu cijele ove (općenite) teme, smatram da bi, unatoč svemu napisanome prvenstveno u Komunističkom manifestu, Marx u sadašnjem svijetu svesrdno podržao nakanu homoseksualne manjine da se izbori za svoja prava i da je u duhu izvornog komunizma da se tako nešto i dogodi."

Možda bi,da je danas živ,i podržao nakanu homoseksualne manjine da se izbori za svoja prava,ali dok je bio živ vjerojatno je mislio drugačije,tj. bio protiv "prava homoseksualaca".

Evo par primjera:

"The Urning you sent me is a very curious thing. These are extremely unnatural revelations. The paederasts [homosexual paedophiles] are beginning to count themselves, and discover that they are a power in the state. Only organisation was lacking, but according to this source it apparently already exists in secret. And since they have such important men in all the old parties and even in the new ones, from Rosing to Schweitzer, they cannot fail to triumph. Guerre aux cons, paix aus trous-de-cul [war on the cunts, peace to the arse-holes] will now be the slogan. It is a bit of luck that we, personally, are too old to have to fear that, when this party wins, we shall have to pay physical tribute to the victors. But the younger generation! Incidentally it is only in Germany that a fellow like this can possibly come forward, convert this smut into a theory, and offer the invitation: introite [enter], etc. Unfortunately, he has not yet got up the courage to acknowledge publicly that he is ‘that way’, and must still operate coram publico‘ from the front’, if not ‘going in from the front’ as he once said by mistake. But just wait until the new North German Penal Code recognises the droits du cul [rights of the arse-hole] then he will operate quite differently. Then things will go badly enough for poor frontside people like us, with our childish penchant for females. If Schweitzer could be made useful for anything, it would be to wheedle out of this peculiar honourable gentleman the particulars of the paederasts in high and top places, which would certainly not be difficult for him as a brother in spirit."

Pismo Engelsa Marxu,1869

"This Athenian family became in time the accepted model for domestic relations, not only among the Ionians, but to an increasing extent among all the Greeks of the mainland and colonies also. But, in spite of locks and guards, Greek women found plenty of opportunity for deceiving their husbands. The men, who would have been ashamed to show any love for their wives, amused themselves by all sorts of love affairs with hetairai; but this degradation of the women was avenged on the men and degraded them also, till they fell into the abominable practice of sodomy and degraded alike their gods and themselves with the myth of Ganymede."

Engels,Porijeklo obitelji,privatnog vlasništva i države

Sve bivše socijalističke zemlje su bile oštro protiv homoseksulanosti i ona se rigorozno kažnjavala.Jugoslavija je,mislim,bila među prvima koja je legalizirala homoseksualne odnose 1977.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 3:30 (Loz).
16 godina
neaktivan

Gle sizgoreo. (ono drugo s miševima nije tebi naravno, sorry) ono sa "izmima" sam nabrajo bez cilja i konteksta i zaboravio sam ih još sto al mi se nije dalo nabrajati više.

Možemo o terminologiji i simbolizmu do prekosutra. I sam pojam fašizam jest nastao od lat. fasces. A prošlo je preko 2000 godina od tada.. To su neke simbolike koje nekom predstavlja jedno nekom drugo. Npr obrnuti križ sad je malo znak "sotonista" malo sv. petra..  Neznam zašto misliš da pojma nemam o komunizmu? A i $ nekom je to dolar nekom simbol američkog terorizma (npr)

Istom logikom možeš to isto reći i za fašizam ili nešto osmo. Ako se nešto proglašava fašizmom tko je mjerodavan reći da to jest fašizam. Ili si i za to eksperta. U kojoj državi danas postoji fašizam? Zašto ako ja sada van ikakvog konteksta dignem desnu ruku, jer mi je ljeva slomljena, da pozdravim frenda koji me čeka na trgu kod sata i uslika me index ili slobodna baranja.com i stavi na naslovnu: e vidi nacista u zagrebu?? A možda sam u biti Židov. 

Postojali su ljudi tokom povijesti koji su i u ime komunizma ( ae sad zovi to kako hočeš, ima zemalja koje su se same tako zvale neovisno o marxu i nisam im ja reko da su komunisti), i u ime crkve, bilo koje vjeroispovijesti, i u ime engleske ili neke pete kraljice, i u ime pitaj boga u ime čega su ljudi sve ubijali. Pa se kasnije nazivali neznam kako.

Fašizam nije dizanje desne ruke niti svastika okrenuta pod kutem. A da je to najveće zlo u hrvatskoj... Mislim, to je bilo pred 60-tak godina i neznam nisam tada bio živ. Ono što su me učili jest da je to  zločin, katastrofa, crni vijek, nikada se više ne ponovilo... Koliko znam nema nekih logora po hrvatskoj i ne ubijaju se ljudi po cesti jer su neke vjere ili rase. A nisu se ni prije toga hvatali ljudi po cesti i trpali po logorima.. ( a ovo me malo zabrinjava jer wtf?? šta ajmo se malo ljubit pa 6 godina ubijat i klat pa ajmo opet biti super, šta je s tim ljudima omfg..)

To što par klinaca diže desnu ruku uz poklike za dom spremni ti nazivaš fašizmom i nacizmom. Ja ne. Ja na to gledam kao na needucirane klince koji su se iz pomanjkanja nekih vlastitih identiteta svrstali u nešto o čemu nemaju pojma. I misle da su kul i da će ga neka curica na hodniku bolje pogledati... Al neznam zašto tog klinca od 14 godina poistovijećuješ sa zločinima i ubojstvima nacista 30-ih i 40-ih godina. Ili je tebi jednostavno svo zlo na svijetu pod istim nazivnikom (fašizam), mada je nacizam više zla napravio ako već furaš to sa netolerancijom različitih.

Kužiš, glupo mi je skakat na svaku desnu ruku što neko digne ili kad netko crta zvjezde, križeve, pentagrame, ovo ono.. tj raspravljat što je veće zlo.. A i glupo mi je raspravljati o tome jer smo svi svjesni da je to loše i za svaku osudu. NItko ovdje na forumu nije rekao da nekog treba ubiti ili strpat u logor.. Jer da je već bi dobio karton/suspenziju .. Ko da je desna ruka tebi ili crvena zvijezda nekom drugom babaroga kojom plašite djecu?!?

Pa budi liberalan do kraja i pusti čovjeku da bude gay, azijat, da je židov, diže tri prsta, ima svastiku istetoviranu na čelu, i crvenu zvijezdu na prsima, da diže desnu ruku, ima slovo u na crnoj košulji i mao zedonga na hlačama, busha na torbici, i starke i da sluša cajke, ima spitku na kojoj piše "i love america, KKK and neoliberalism".

Mo Zedong je pobio 40 milijun kineza (bez žrtava tibeta), Hitler i Musolini sve skupa sa holokaustom i ratom po cijeloj europi skupa sa vojnicima i civilima koji su bili protiv njih u 2WW je taj broj od 20-40 milijuna. U SSSR-u 20 milijuna od staljina (1924-1953), 9 milijuna od 1917-22 (+ žrtve po čečeniji i ostalim područjima), onda Kongo 8 milijuna 1886-1908.. Desetci milijuna u Ruandi, Sierri Leone... Ubijaju se ljudi i bez simbola ili "izma".. Fašizam je umro, ako je ostao koji fašista živ, ima već 90 godina pa neće ni on dugo.. a ista ta i gora zla se i dalje rade, djecu i danas sakate po africi, tjeraju na prostituciju... 

Tu citirate marxa i njegove ideje.. Ima ona Johna Cagea: It is better to make a piece of music than to perform one.. (to je Platon? rekao, bolje reći jednu novu ideju nego citirati 100 starih)

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 4:27 (ivan dragi).
18 godina
Loz kaže...

Sve bivše socijalističke zemlje su bile oštro protiv homoseksulanosti i ona se rigorozno kažnjavala.Jugoslavija je,mislim,bila među prvima koja je legalizirala homoseksualne odnose 1977.

Bilo je različito po saveznim republikama i pokrajinama, ali niti jedna nije legalizirala homoseksualne odnose u smislu da je homoseksualcima dala prava kao heteroseksualcima. Samo su zapadne republike dekriminalizirale homoseksualnost nakon 1974. kada je pitanje kriminalizacije homoseksualnosti s federalnog nivoa prebačeno na republičke zakone.

U BiH je homoseksualnost bila kazneno gonjena do raspada SFRJ, a ne znam kako je sada. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 6:09 (Drago).
18 godina
M_dipl. kaže...

Apsolutno stoji da se komunizam nikada nije na svijetu pojavio, ako pod tim pojmom mislimo ono što je njegov autor svojedobno mislio.

Mislim da se ovome treba pristupiti iz perspektive dvaju važnih pojmova za razumijevanje situacije danas u odnosu na Marxa. Mogao bih sad napisati omanji esej o tome koliko je Marx bio fantastičan mislioc, koliko mi je žao da je intelektualni kepec Engels bio u tu priču uključen (osim što je ovome dao smještaj i hranu), koliko su etički problematični korijeni Marxove misli, koliko je za to važan Hegel, a koliko Kant, ali neću, jer to ovdje nema smisla. 

Oh, hvala ti na ovom fontu, bio mi je užitak dovesti mikroskop na monitor i pročitati što si napisao...

{#}

This space for rent!
15 godina
neaktivan

sta homoseksualci imaju radit gay pride u Splitu,kad je +90% Hrvata protiv homoseksualnosti,kao da oni nama nabijaju na nos da su pederi,to je kao sad da grupa kršćana dođe u neki muslimanski grad govorit da su oni kršćani,,a ako ovi pederi žele prava kao heteroseksualci neka se sele u druge države gdje je to dozvoljeno,ja osobno ne želim gledat kako se oni "ljubakaju" po gradu,a niti bi zelio kad bi jednog dana imao djecu pa oni vide dva muska kako se ljube,sta bi ima ja reka?? da je to normalna stvar?

EDIT:vidim da ste se preselili na drugu temu vec,malo kasnim {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 6:47 (shady1024).
16 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

sta homoseksualci imaju radit gay pride u Splitu,kad je +90% Hrvata protiv homoseksualnosti,kao da oni nama nabijaju na nos da su pederi,to je kao sad da grupa kršćana dođe u neki muslimanski grad govorit da su oni kršćani,,a ako ovi pederi žele prava kao heteroseksualci neka se sele u druge države gdje je to dozvoljeno,ja osobno ne želim gledat kako se oni "ljubakaju" po gradu,a niti bi zelio kad bi jednog dana imao djecu pa oni vide dva muska kako se ljube,sta bi ima ja reka?? da je to normalna stvar?

Ja sam općenito protiv debila pa smatram 90+ % naše nacije polupismenim opančarima i debilima. Moram li i ja odseliti ili da se ubijem što ne slušam cajke, ne glasam za HDZ i ne vičem ubij Srbina čim ustanem ujutro ?

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
The Man kaže...
Bilo bi najbolje da zabrane bilo kakve parade vezne uz seksualnost, jer ona je prije svega osobna stvar svakog pojedinca, a ne cjelokupnog ljudskog drustva.

Ova parada je bila vezana za ljudska prava osoba određene seksualnosti, a ne za seksualnost - bitna je razlika. Kao takva je zbilja stvar cjelokupnog ljudskog društva.

EnlightenedPhoenix kaže...
Baš me zanima zasto recimo oboljeli od celebralne paralize ne rade takve stvari ili oni koji boluju od pravih defekata... 

Jesu li tim ljudima na neki način ugrožena građanska i osnovna ljudska prava?

Đapa club kaže...

Da onda želite odgajat djecu koja će poprimiti vaše stavove koji nisu sasvim normalni. To djete će izgubiti osjećaj za majku koja mu je prekopotrebna u rastu kasnije će vjerovatno počet gledat muškarce jer će mislit da je to normalno.

Pričaš gluposti. Statistički su gotovo sva djeca iz homoseksualnih brakova heteroseksualne orjentacije.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
shady1024 kaže...

krizarski ratovi

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
The Man kaže...
Bilo bi najbolje da zabrane bilo kakve parade vezne uz seksualnost, jer ona je prije svega osobna stvar svakog pojedinca, a ne cjelokupnog ljudskog drustva.

Ova parada je bila vezana za ljudska prava osoba određene seksualnosti, a ne za seksualnost - bitna je razlika. Kao takva je zbilja stvar cjelokupnog ljudskog društva.

Ja Danny obožavam oralni sex. No nisu mi sve djevojke htjele pružiti to zadovoljstvo. Jako me je to pogodilo i ostavilo emotivne ožiljke.

Neke kažu da ih to smeta i da im se to gadi.

Odlučio se na prosvjed i tražiti svoja prava na ulici. Pušenje za sve i ostale parole prikladne za ulicu!

Živila demokracija!

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
18 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Ja Danny obožavam oralni sex. No nisu mi sve djevojke htjele pružiti to zadovoljstvo. Jako me je to pogodilo i ostavilo emotivne ožiljke.

Neke kažu da ih to smeta i da im se to gadi.

Odlučio se na prosvjed i tražiti svoja prava na ulici. Pušenje za sve i ostale parole prikladne za ulicu!

Živila demokracija!

Ako si ovo izvukao iz mog posta jadan si totalno.

A jesu li ti zato što obožavaš oralni seks uskražena ljudska prava? Jesi li neprihvaćen u društvu i smatraš li da te okolina smatra bolesnim, da te diskriminira, da ti uskraćuje prava koja bi da ne voliš oralni seks imao?

Inače ovaj me tvoj odgovor podsjeća na odgovore koje bi dobio od ekipe koja baš nije sklona povezivanju stvari kako treba.

P: "Želiš jabuku?"

O: "Ne, nisam žedan."

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 9:01 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ako si ovo izvukao iz mog posta jadan si totalno.

A jesu li ti zato što obožavaš oralni seks uskražena ljudska prava? Jesi li neprihvaćen u društvu i smatraš li da te okolina smatra bolesnim, da te diskriminira, da ti uskraćuje prava koja bi da ne voliš oralni seks imao?

Ovo prvo se krši s pravilima foruma, o vrijeđanju forumaša.

Ovo drugo, pa da. Te djevojke te smatraju seksualnim frikom i ispričaju frendicama, onda si izopćenik u društvu. I onda nemam prolaza kod svih tih cura i tu sam diskriminiran.

Polako s usporedbama, mislim da imaš dvostruke standarde i ne razumješ koliko sam potlačen i neiživljen.{#}{#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
18 godina
neaktivan

Prijavi ono što se kosi s pravilima.

Postoji razlika između toga što ti ne možeš do pice i toga što ti nemaš osnovna ljudska prava.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Prijavi ono što se kosi s pravilima.

Postoji razlika između toga što ti ne možeš do pice i toga što ti nemaš osnovna ljudska prava.

Ma da ne bih prijavljivao. OK si mi lik i sve 5 i nadam se da se možemo fino raspravljati.

Samo ti hoću reći da ljudi su često nezadovoljni s nečime što po meni je sekundarna stvar u životu. Ove moje usporedbe gore su izmišljene i bile čisto da povučem paralelu s nekim stvarima.

Svakako bih ponovnio i neke proturječnosti ovdje. Homoseksualci su intelignetni/napredni, ali sex je najbitnija stvar u životu. Zar to nije očiti primjer njihove animalnosti?

Oni bi djecu, ili nešto slično da prenesu te vrijednosti njima. Najprije, oni moraju definirati što točno žele, pa se onda organizirati. Imaju li oni ikakav program zahtjeva, ikakav manifest, išta? Eto koliko su softificirani!

18 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
Oni bi djecu, ili nešto slično da prenesu te vrijednosti njima. Najprije, oni moraju definirati što točno žele, pa se onda organizirati. Imaju li oni ikakav program zahtjeva, ikakav manifest, išta? Eto koliko su softificirani!

Pa točno se zna što oni traže. Ne vidim zašto misliš da je to sve tajanstveno.

Sigurno ne traže da se mogu ševiti na rivi usred bijela dana ili da netko podržava to što se ševe doma u sobi.

Traže osnovna ljudska prava koja mora imati svaki čovjek na svijetu.

Traže:

• Jednakost, ravnopravnost i nediskriminaciju
  • Mirotvorstvo i antimilitarizam
  • Očuvanje okoliša
  • Laicizam
  • Slobodu, samoodređenje pojedinaca/ki i grupa

Protiv su:

• Homo/bi/trans–fobije i seksizma
  • Šovinizama i militarizma
  • Nasilja prema živim bićima, uništenja prirode i okoliša
  • Neravnopravnosti i diskriminacije po bilo kojoj osnovi
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 9:26 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Pravni akti svima dostupni po -inim konvencijama

Koliko vidim po njihovim transparentima, to nije slučaj. Molim te, da mi neke slike s događaja koje bi potkrijepile tvoje tvrdnje.

Sve što sam ja vidio je Mara ga gura Kati, Kata stenje.

17 godina
neaktivan
Paradiranje nije dobar/ispravan/ucinkovit nacin da se bore za svoja prava i samo na taj nacin sokiraju (provokativnom i za ulicu neprikladnom odjecom i ljubljenjem/lizanjem izmedju pripadnika istog spola) vecinu ljudi kojima to nije prihvatljivo ponasanje. Znaju da ljudi na ulici (cijim se pogledima izlazu na paradi) nisu oni koji donose zakone i mogu im dati zeljena prava, a opet ih smaraju svojim cirkusom svake godine. Neka paradiraju pred onima koji im mogu dati njihova prava (u saboru naprimjer) i neka njima argumentiraju svoje zahtjeve s nekim visim ciljem osim ostvarenja svojih pustih zelja da budu ono sto nisu, da budu normalni. Nadalje, oni zele da drustvo na njih ne gleda kao na "drugacije", iako se uglavnom ponasaju drugacije od vecine pripadnika drustva. Kod njihovih zahtjeva ne dopada mi se to sto traze da im se omoguci da svjesno i namjerno nekom ubogom djetetu priuste nestandardan odgoj i uskrate mu normalno odrastanje zbog svoje sebicne zelje da se igraju roditelja. Malo dijete ne moze birati i nije svjesno sto je dobro za njega, pa je samim tim po meni to diskriminacija prava tog djeteta na normalno odrastanje, ukoliko ga daju na posvajanje homoseksualnom paru. Takvo dijete se stavlja u jedan neprirodan polozaj i iskrivljuje mu se percepcija zivota. Homoseksualna populacija nije samoodrziva i bez heteroseksualne populacije ne mogu egzistirati. Ako vec netko ima zelju i potrebu gurati svoj penis u izmetni otvor osobe istoga spola ne mora taj cin drugima predstavljati kao nesto normalno, jer to normalno nije. Ne smijemo zaboraviti da ipak jos uvijek pojam normalno definira vecina drustva.

Ako ja volim nositi majice naopako (a to fakat volim), jer mi ugodnije kad su savovi s vanjske strane necu zahtjevati da drugi to prihvate kao nesto normalno (kad nije) i necu tako hodati po ulici da me ne gledaju kao cudaka, tj. svjestan sam da to nije normalno iako meni osobno bolje odgovara. Ne mozes imati i ovce i novce ako ih ne uzgajas i prodajes vunu. Ili gustaj u svojoj nenormalnosti i prihvati misljenje vecine ili im se prilagodi i budi prihvacen. Ne mozes mijenjati svijet zbog osobnih zelja i potreba, jer da je tako vladao bi totalni kaos i netrpeljivost.
Beauty doesn't have a weight restriction.
18 godina
The Man kaže...
Paradiranje nije dobar/ispravan/ucinkovit nacin da se bore za svoja prava i samo na taj nacin sokiraju (provokativnom i za ulicu neprikladnom odjecom i ljubljenjem/lizanjem izmedju pripadnika istog spola) vecinu ljudi kojima to nije prihvatljivo ponasanje.

Ja nisam vidio neprimjerenu odjecu niti lizanje vec obicnu mirnu setnju. Do trenutka kad su krezubi celavi kreteni poceli bacati stvari po njima.

... bit cu ja i gori!!!
17 godina
neaktivan
Ali cemu ta parada uopce? Paradiranje je samo po sebi glupo i bezvezno hodanje u koloni i vecinu normalnih za bilo kakve parade boli uvo. Zna se gdje se traze promjene i na koji nacin. Stvar je u tome da zelje i interesi homoseksualaca ne predstavljaju nesto bitno za ljudsko drustvo, drustvo koje postoji iskljucivo zahvaljujuci heteroseksualcima. Posto homoseksualaca ne bi ni bilo bez heteroseksualaca, oni bi trebali imati bar toliko postovanja prema onima koji su im omogucili postojanje da svoje perverzije ostave unutar svoja 4 zida. Kljucna je cinjenica da bez njih ljudsko drustvo moze, a bez nas ne. Simple as that...
Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
protjeran
The Man kaže...
Ali cemu ta parada uopce? Paradiranje je samo po sebi glupo i bezvezno hodanje u koloni i vecinu normalnih za bilo kakve parade boli uvo. Zna se gdje se traze promjene i na koji nacin. Stvar je u tome da zelje i interesi homoseksualaca ne predstavljaju nesto bitno za ljudsko drustvo, drustvo koje postoji iskljucivo zahvaljujuci heteroseksualcima. Posto homoseksualaca ne bi ni bilo bez heteroseksualaca, oni bi trebali imati bar toliko postovanja prema onima koji su im omogucili postojanje da svoje perverzije ostave unutar svoja 4 zida. Kljucna je cinjenica da bez njih ljudsko drustvo moze, a bez nas ne. Simple as that...

kao što već prije napisah

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
15 godina
neaktivan

Đapa club kaže...

Da onda želite odgajat djecu koja će poprimiti vaše stavove koji nisu sasvim normalni. To djete će izgubiti osjećaj za majku koja mu je prekopotrebna u rastu kasnije će vjerovatno počet gledat muškarce jer će mislit da je to normalno.

Pričaš gluposti. Statistički su gotovo sva djeca iz homoseksualnih brakova heteroseksualne orjentacije.

Dobio sam link od sizgoreo i složio sam se... no i dalje se nemogu pomiriti s nekim drugim stvarima koje nosi takav brak.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 11:29 (Đapa club).
16 godina
shady1024 kaže...

Pa da! Šta ima bilo kakva manjina tražit' prava u demokraciji?

Kao i ona crna kurva što je sjela u prednji dio autobusa u Americi '55, iako ju bijela većina nije htjela tamo.

Kao da to nije bilo dovoljno, još su se crni majmuni organizirali i počeli marširati, tražeći ista prava kao i bijelci.

Puj!

Kad čujem ovo "većina", dođe mi da si pucam u lijevo jaje.

Većina je ku*ac, a svijet prema naprijed redovito guraju manje grupe i pojedinci.

Većina je tu samo da ispuni kvotu, a ujedno, očito je, smanji prosjek inteligencije.

P.S. početni dio je sarkazam...mislim da je to očito

17 godina
neaktivan
"Nikada nemojte sumnjati u činjenicu da mala skupina promišljenih i zabrinutih građana može promijeniti svijet. Uistinu, dosad su ga jedino oni i mijenjali."
Margaret Mead
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
Đapa club kaže...

Dobio sam link od sizgoreo i složio sam se... no i dalje se nemogu pomiriti s nekim drugim stvarima koje nosi takav brak.

To nije niti bitno, ne moraš se niti pomiriti, ako je to tvoje mišljenje.

Stvar je u tomu da ti je sa takvim, ili bilo kakvim drugim mišljenjem mjesto doma, a ne na ulicama sa kamenjem u rukama. Tu se valjda slažemo?

Ja isto nisam "oduševljen" idejom da dva lika odgajaju dijete, ali razum mi govori da se nemam tu što miješati i ne mogu pronaći niti jedan razlog da to bude zabranjeno. Razum je uvijek bitniji od onog osjećaja u pozadini mozga i samim tim odlučujem da nemam ništa protiv toga.

Zašto, pitaš se? Evo nekoliko razloga:

• Kada pogledam oko sebe, vidim hrpetinu "normalnih" parova kojima ne bih dao niti psa na čuvanje, kamoli dijete na odgoj.
  • Seksualnost ne možeš naučiti. Nije mene, a bome niti tebe, nitko naučio da skačem na žene. To je stvar osjećaja, ili bolje rečeno: tako smo programirani.
  • Dekadencija nije rezervirana za određenu seksualnu orijentaciju. Nema nikakvog smisla plašiti ljude glupostima poput "Eat da poopoo" i sličnim primjerima, jer, garantiram ti, takva sranja u daleko većem broju rade heteroseksualci.
  • Uporno ponavljanje kako djeca u gay braku ne bi odrasla kao normalna bića, jer nemaju majku, nema nikakvog smisla i samo pokazuje kako se većina homofoba zapravo grozi pomisli da se dva muškarca "igraju". Redovito zaboravljate da gay populacija nisu isključivo muškarci. Naravno, lezbijke se lakše "prebole", jer ipak smo programirani da nam se antena izvuče kada ih vidimo "u klinču" {#}

Koristite razum i pitajte se samo par jednostavnih pitanja:

• Da li bi dopustio "pederskom" kirurgu da ti spasi život?
  • Da li bi unesrećenoj osobi pomogao, ili bi prvo pitao lika da li je hetero?
  • Da li bi ti najbolji prijatelj prestao biti jednako dobar i pouzdan ako bi ti otkrio da je gay?
  • Da li bi tražio da ti izvade transplantirani bubreg, ako bi otkrio da je bio u nekom gayu?

Nema nikakve razlike među nama, samo svatko voli ono što želi...ili preciznije: ono za što je programiran.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice