Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.282.327
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
This space for rent!
18 godina

ma portal slobodne je homepage. znas zasto?  pa komentari mi uljepsaju dan. 

Eat Da Poo Poo
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
torrente kaže...

definitivno najbolja stvar na tom portalu, pogotovo komentari&komentatori na temi hajduk {#}

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 12:33 (EraserHead).
16 godina
neaktivan

bačvice su postale leglo điberluka i đikanluka kakvog nema {#}

16 godina
EraserHead kaže...

Ne možeš navečer prošetat priko bačvica a da te ne gledaju krivo, još ako imaš dugu kosu možeš se pozdravit sa zubima.

Dobro možda nije tako opasno al opet...

Peace means I'm reloading my gun.
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
EraserHead kaže...

Ne možeš navečer prošetat priko bačvica a da te ne gledaju krivo, još ako imaš dugu kosu možeš se pozdravit sa zubima.

Dobro možda nije tako opasno al opet...

ma i gore...a nažalost to je jedino mjesto ljeti za izać u Splitu...

18 godina
torrente kaže...

Ima i detaljno objašnjenje zašto su Kolumbijci popili batine. Yebiga, osjetljivi su naši intelektualci kad ih prekidaš u diskusiji.

Objašnjenje Objašnjenje
This space for rent!
17 godina
neaktivan

ne znam da li kroz školu kao odgojno - obrazovnu instituciju uče djecu tolerantnosti i svake druge snošljivosti,da li uče o homofobiji npr ?
vjeronauk bi se možda time trebao baviti,bilo bi interesantno da neko dijete postavi pitanje vjeroučitelju/ci "šta je to homofobija ?"
ili "kako da se postavimo po pitanju seksualne različitosti ? "
šalim se,jasno
ali stvarno da li postoji predmet u osnovnoj školi koji se bavi tim stvarima,ili se u tom pogledu djeca informiraju onako usput,stihijski?

17 godina
neaktivan

pavičićev komentar u jutarnjem dobro poentira:
 "Premda su broj prosvjednika, njihov radikalizam i taktička nespremnost policije da bili takvi da je subotnji pride nesumnjivo sramota za "Split i Dalmaciju, ne bih rekao da je ekstremna desnica doživjela uspjeh. Naprotiv - subotnji prosvjed njihov je potpuni poraz. Jer, pride je održan, u njemu nisu sudjelovali samo „uvezeni provokatori“ nego najbolji dio splitske intelektualne i umjetničke javnosti, a subotnje popodne pokazalo je jasan kontrast između sudionika parade - mladih, pristojnih, miroljubivih i pametnih - te nakežene gomile spremne nasilje i ubijanje. To je točka na kojoj svatko - od građana Splita, preko političara pa do članova biskupske konferencije - može i mora u sebi prelomiti s kojom se od ove dvije grupe identificira"
kraj citata

tomić,dežulović,pavičić,zagrebački splićanin baretić,jel današnja mladež čita te hrvatske sinove  ili je thompson i njegovo histerično revanje njihov maksimum s kojim se identificiraju?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 17:35 (seneka).
18 godina
seneka kaže...

Untisunpora, di je nestalo zubi?

Ma to ovi šatro homofobi samo traže izliku da ih se malo pritvori, pa da se tamo mogu pomaziti jedni s drugima, a da žena ne popiydi...

Gledam te!
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
seneka kaže...

Untisunpora, di je nestalo zubi?

Ma to ovi šatro homofobi samo traže izliku da ih se malo pritvori, pa da se tamo mogu pomaziti jedni s drugima, a da žena ne popiydi...

misliš ?,ona priča iz american beauty,onaj ultra macho lik a u biti potisnutia homoseksualnost do bola
to je inače teza s kojom se apsolutno slažem

18 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Da, sve mi se više sviđaju stavovi dona Grubišića.

"Celibat je kriv za mnoge seksualne devijacije svećenika. To je crkveno, a ne Božje pravilo, što znači da je to protuprirodan i kontraproduktivan zakon– ističe don Ivan Grubišić."

Također dijelim to mišljenje, celibat je po mom mišljenju jedno od najgluplji pravila koje je Crkva imala prilike izmisliti unazad 2000 godina.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

ne znam da li kroz školu kao odgojno - obrazovnu instituciju uče djecu tolerantnosti i svake druge snošljivosti,da li uče o homofobiji npr ?

ne znam što danas uče, ali znam što nas u onom sistemu nisu učili.

nisu nas učili da mrzimo po bilo kojoj osnovi: rasnoj, vjerskoj, nacionalnoj...bilo kojoj. tu sam valjda propustio zamrziti homoseksualce.

druga stvar na kojoj zahvaljujem onom sistemu je to što mi nikakav vjeronauk nije mogao pokvariti prosjek odličan i primjerno vladanje.{#}

u školi ga nije bilo, a roditelji nisu inzistirali. tu sam izbjegao brainwashing. (ne prihvaćam etiketu nostalgičara).

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
17 godina
protjeran
Re: Norijada - jao nama sada! ! !
1domagoj1 kaže...

Hm, ....ne zna.

Eh, na ovom linku, mogu se vidjeti posljedice kariranokošuljaške ideologije kojom su zavedeni uvelike oni koji skrecu iz Vukovarske ulice u Unsku broj 3(ili iz neke druge ulice, nevažno...).
Mislim žele... probali su ubaciti svojeg igraca za rektora zagrebackog Sveucilišta svojedobno, ali nisu prošli...mada rektora i ovako i onako po mojem mišljenju valjda mijenjati, ali to je druga tema.
A sad o ideologiji...ta indoktrinacija pocinje vec od onda kada se mladi covjek odluci uopce ici na FER, skoro svi ljudi koji su ikada culi za FER i njegovu slavu, pocinju sa divljenjem pricati o Fakultetu, tako da mladi život prebrzo uleti u sve to, te kada prode prijamni, na prvom uvodnom predavanju  pocinje indoktrinacija i manipulacija u svom punom obliku, pocinje se sa onom recenicom:“Mi smo najbolji i želimo najbolje, da bi nam ti najbolji omogucili da i dalje ostanemo najbolji“. Znaci ta legendarna recenica o „x4 najbolji“, stvori osjecaj superiornosti u mladom životu, koja se kasnije vec u prvome semestru prve godine manifestira u obliku bahatog ubacivanja preko reda u red za kantinu, gdje neki filozof ne smije ni zucnuti na nekog ferovca, jer ce odmah se ferovci organizirati i postrojiti kao ona cudovišta iz one videoigre gdje cijeli svijet(barem onaj koji je virtualni, se tako lijepo medusobno kolje) spremni na uljeza napasti svim sredstvima od prijenosnog racunala do produžnog kabela za isti, jer su Ferovci jako solidarni kao jedan Izabrani narod, jer ih je malo i ne daju „onima iz vana“, uopce da im pridu. Ili ce pak se organizirati kao muškoložnicka studentska udruga, koja ce veselo promovirati inženjerski elitizam sa svojom novootkrivenom seksualnošcu, jer FER obiluje muškim kadrovima, pa onda oni koji vole „otpozadi“ se osjecaju kao riba u vodi. Doduše riba malo drugacija, ali ipak i dalje riba.
Nakon što provedu nabolje godine života na FER-u, spremni su za tržište rada, te su na njemu njegov jedan od najboljih placenih sektora, ali je pitanje koju cijenu trebaju platiti na drugim podrucjima života, ako što ju placa onaj Ferovac od 33 godine, koji nije baš sretan što ga placaju „suvim zlatom“. Eto, rekao sam ti istinu, ti odluci kao ce u Knjizi života ispati svoju pricu.

Gle, ovo za Bibliju mi je jasno što želiš reci, ali Ona je za mene sveta knjiga, napisana od samog Boga, koji je djelovao kroz ljude, da Istu donesu cijelom covjecanstvu. Nema potrebe da ti objašnjavam nešto, ako nisi za to zagrijan i odbijaš vjerovati, jer onda tebi i meni takav razgovor postaje mucenje, te se vrtimo stalnog oko istoga, te trošimo vrijeme, koje je Božje.

Deus ex machina kaže...

@Garfield-LS

Nigdje ...

Cini se da je ovaj biskup Devcic donekle "normalan", no nazalost cini mi se takodjer da samo igra politicke igrice:

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/10/21/0625006.html

Dragi Deus, ovako....moja vjera temelji se na samom pouzdanju u Boga i na razumu. Nema dokaza da ti dokažem vjeru, nego po plodovima bi mogao vidjeti možda moje rezultate moje vjere. Sada je li to bolje do tvoje neke vjere, ne znam, meni to nije ni bitno, jer po meni ni nema bolje vjere od moje katolicke..odnosno ne vidim potrebu sa svoje strane da bih išao tražiti neke druge vjere...

..ako mi ukloniš vjeru, onda padam odmah na razinu životinje, možda doduše malo više neko bilo koja životinjska vrsta, ali ipak nisam cjelokupni(katolicki) covjek, nego u najbolje slušaju humanizirana životinja. Znaci, bez vjere sam nitko i ništa, po Božjoj logici, po ljudskoj sam to, kako god okreneš.

Hm, gle, homoseksualce spašava Crkva za vjecnost...da postoje neki koji se tako rode, ali velika vecina njih si umisle da su homoseksualci, odnosno budu zavedeni. Nemam neki dokaz da ti dokazujem kako se ljudi radaju, bilo da se rode kao homoseksualci ili heteroseksualne osobe, ali nigdje u Svetom Pismu se ne afirmiraju homoseksualci. Pak s druge strane Katekizam Majke Crkve me uci da poštujem homoseksualce i njihovu patnju, te sam protiv njihovog proganjanja, ali njihov nauk itekako treba dobro nagaziti.

Da tako je, muškoložnike treba spasiti od njih samih, sve što je homoseksualno biti ce pokatoliceno.

Sve što je rekao Nadbiskup, može ponoviti svaki drugi kršcanin. A sada je li su to „politicke igrice“, to je drugi par opanaka( a koje nisu „opanci dide Vidurine“).

Ovo za MRI ne znam...ima vremena budem i to valjda naucio.

Krist i Konstantin. Uvijek odabir pada na Krista.
18 godina
Garfield-LŠ kaže...

Pak s druge strane Katekizam Majke Crkve me uci da poštujem homoseksualce i njihovu patnju,

...den fisting veri dip...its veri pejnful...bat dej tejks drags.

deeeppaaaaa

Eat Da Poo Poo
18 godina
neaktivan
Garfield-LŠ kaže...

Da tako je, muškoložnike treba spasiti od njih samih, sve što je homoseksualno biti ce pokatoliceno.

.

Eh, sad je sve jasno, da jasnije ne može biti. {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
18 godina
neaktivan
Garfield-LŠ kaže...
Gle, ovo za Bibliju mi je jasno što želiš reci, ali Ona je za mene sveta knjiga, napisana od samog Boga, koji je djelovao kroz ljude, da Istu donesu cijelom covjecanstvu. Nema potrebe da ti objašnjavam nešto, ako nisi za to zagrijan i odbijaš vjerovati, jer onda tebi i meni takav razgovor postaje mucenje, te se vrtimo stalnog oko istoga, te trošimo vrijeme, koje je Božje.

Ah, sad sam napokon shvatio - ljubomoran si što nisi uspio upisati FER. Nije to tako strašno, puno ljudi ne uspije, pa svejedno su uspješni i dobre osobe. Trebao bi to nadići i postaviti si neke druge ciljeve u životu koje možeš ostvariti.

Religija je ok, ali se ne računa automatski pod "uspješan", "dobra osoba", "ostvario ili barem težio kvalitetnom cilju u životu" i slično. Ok je i tvoja novootkrivena homoseksualnost, ne moraš se nikome opravdavati, to je tvoja privatna stvar.

18 godina
neaktivan
Garfield-LŠ kaže...

Eh, na ovom linku, ...

Hm, prvo i osnovno. FER je tu da te nauči učiti i prilagoditi se. FER je ništa drugo nego odskočna daska. Ako imaš diplomu FER-a, naravno da ćeš imati prednost na tržištu rada. No, sad dolazimo do zanimljivog dijela. Ako poslodavac vidi da ti pojma nemaš, bez obzira na diplomu, vrlo brzo će te se riješiti. Mislim da je ipak to problem kod ovog forumaša koji si link dao. Ne kažem da nema pojma, ali u IT-u ti ne možeš stati na loptu i reći, to je to, sve znam više mi ne treba. Svaki dan se pojavi neka nova tehnologija. Prouči ju, nauči, primjeni ili ispadaš. Ako se stalno ne usavršavaš, teško ćeš proći u IT-u.

Uzmimo za primjer jednog mog prijatelja i kolegu na faksu. Za smjer je odabrao računarstvo, kao i ja. Dakle, sve je prošao u roku, sve je položio i dao. Eh, ali evo jedne zanimljivosti. Trenutno oboje slušamo jedan kolegij s našeg smjera. Tijekom semestra rade se tri laboratorijske vježbe. Zadatak na tim labosima je isprogramirati u jeziku po volji (C/C++, C#, Python, PHP, Java, Perl, bash...) simulator nekog od automata, ovisno koje se gradivo prelazi. Prvi je bio nedeterministički konačni automat, drugi je bio potisni automat, zadnji i najlakši je bio Turingov stroj. Znači taj moj frend koji sve daje u roku, nije sam u stanju iskodirati taj labos, već okolo pita i žica za kod koji će malo izmijeniti da asistent ne skuži. Ja sam sam pisal sve labose, em sam naučio kolko-tolko Python, em sam naučio te automate, a zamisli, prvi semestar sam pao Matematiku 1 i Osnove Elektrotehnike, a ovaj ću vjerojatno pasti Fiziku 1. On daje sve u roku, a ne zna praktički ništa (ništa konkretno), dok eto, ja padnem tu i tamo koji bitan predmet, ali konstantno nešto učim, kodiram, isprobavam. Koga će poslodavac prije zaposliti, nekoga tko se više manje čitavo vrijeme nekak provlači ili nekoga tko zna C/C++, Python, bash, Django <ubaci jezik/tehnologiju po volji>?

Ljudi moraju shvatiti da FER nije ništa posebno. Običan faks kao i svaki drugi. Uči se hrpa osnova koje su ponekad i korisne, ali i hrpa stvari koje su beskorisne i koje nitko više ne koristi već godinama (jer su zastarjele). Ono što te zbilja FER nauči je učiti. Tak da kad te netko baci u kavez s lavovima da se znaš prilagoditi, a ne da budeš pojeden.

Da, na FER-u ima više muških osoba nego ženskih, ali ne previše. To je stari stereotip, kad je tehnika bila isključivo "rezervirana" za muškarce. Ne bi vjeroval kolko se cura zanima u zadnje vrijeme za tehniku. Neka moja subjektivna procjena je da na FER-u trenutno ima otprilike 60% muške populacije, 40% ženske. Tak da ti u vodu pada ta teorija o muškoložničkoj udruzi. Ja sam na FER-u gotovo svaki dan i vidim oko sebe sve to, ovo sve kaj si ti rekel su stari stereotipi. Ljudi koje ja znam i s kojima se družim nisu nikakvi zatucani geekovi niti misle za sebe da su "Izabrani narod", već su normalni studenti koji eto, izvršavaju (više-manje uspješno) svoje obaveze na faksu. I vidi ti to, imam više kolegica nego kolega ;).

Uglavnom, long story short, taj mit o FER-u je upravo to, mit.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
18 godina
neaktivan
Garfield-LŠ kaže...
Hm, gle, homoseksualce spašava Crkva za vjecnost...da postoje neki koji se tako rode, ali velika vecina njih si umisle da su homoseksualci, odnosno budu zavedeni. Nemam neki dokaz da ti dokazujem kako se ljudi radaju, bilo da se rode kao homoseksualci ili heteroseksualne osobe, ali nigdje u Svetom Pismu se ne afirmiraju homoseksualci. Pak s druge strane Katekizam Majke Crkve me uci da poštujem homoseksualce i njihovu patnju, te sam protiv njihovog proganjanja, ali njihov nauk itekako treba dobro nagaziti.

nemoj tako garfilde, ipak je Isus imao dvije tetkice 

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 19:14 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
18 godina

Jedna od najvecih gresaka u mom zivotu je ta sto sam glasovao za Keruma. Never more!

... bit cu ja i gori!!!
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jedna od najvecih gresaka u mom zivotu je ta sto sam glasovao za Keruma. Never more!

{#} pa šta ti bi, došao glasat na drogama pa falio broj kod zaokruživanja ili?

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
tnakir kaže...

{#} pa šta ti bi, došao glasat na drogama pa falio broj kod zaokruživanja ili?

kerum je nazalost izgledao kao najmanje zlo od svega tamo ponudenoga.

15 godina
neaktivan

Kolki god je brđanin taj Kerum zna posao, a osobni stavovi su stvar pojedinca. Nemojte se sad pravit da niste znali kakav je njegov pogled na život.

17 godina
neaktivan

zna zna,mozak lovca skupljača iz afričke stepe prije sto tisuća godina{#}

15 godina
neaktivan
seneka kaže...

zna zna,mozak lovca skupljača iz afričke stepe prije sto tisuća godina{#}

Da pa zato on broji milione dok mi jedemo g*vna.

16 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Da pa zato on broji milione dok mi jedemo g*vna.

Ko ti je kriv sta ti nisi tajkun pa zalis za tim. Neke ljude boli neka stvar za njegove pare, a ti isti ljudi ne gledaju druge, nego sebe i svojoj familiji osiguravaju dovoljno sredstava za zivot, sada i u buducnosti.

Može se i pošteno postić nešto u životu, ali niko se ne trudi i svi govore da je to nemoguće. Potrudite se pa cete vidit da je moguce

16 godina
neaktivan

Mene čudi što kao naši vlastodršci (josipović, jadranka) osuđuju nasilje bla bla, no ne vidim pomaka u zakonodavsktvu što se tiće istosponih brakova/zajednica kako god ih nazvali. A podržavaju svi odreda gay prideove, a nisam čuo da je dotični zakon uopće došao na dnevni red. U najmanju ruku licmjerno od njih.

Ja nikako ne mogu shvatiti zašto nekome smeta gay povorka i neću sad seruckat da je ovo u splitu primitivno ii neznam šta, ali mi nije jasan povod anti gaystvu.

To nekome nije normalno?

Neznam kako uopće itko može reć da je to nenormalno i neprirodno. Pustimo sad životinje i pingvine.

Argumenti nekolicine na forumu (koliko sam pohvatao) su da bi trebali zahvaliti roditeljima što smo živi?? I da je jedini "ispravni put" muško i žensko?? Moje pitanje jest zašto? A što sa muškarcima i ženama koji su neplodni?? Su i oni nenormalni i neprirodni? Zašto dva geya (lezbe ...) ne bi mogli imati dijete. Posvoje ga, odu na umjetnu oplodnju isto kao i "normalni" ljudi.. Zasnuju jednako kvalitetnu obiteljsku zajednicu kao i muškarac i žena. 

Što ako žena želi živjeti sama i dobiti dijete umjetnom oplodnjom? Onda nema beda, ali ako želi da joj u tome pomogne njena cura i da osnuju brak pa da se zajedno brinu o dijetetu onda je nenormalno i neprirodno. Ne želim nikoga uvrijediti ali jeste li vi s kruške spali??

Kada jedan muškarac želi posvojiti dijete onda je to ok, ali ako ima dečka onda je to bolesno i neprirodno??

Što sa dijetetom, plodom sexa za jedan špric u venu kojeg je nadrogirana majka pustila u košu za smeće. Hvala joj što sam živ?!?! To je barem prirodnije nego da imam dva oca?!??

Ali aj dobro oni su nastrani i perverzni i nekulturni... Zato jer su gay?!?! Ali žena se rodi s penisom, (ili obratno) ona je neprirodna i nenormalna? A hetero muškarac i žena su je napravili!! Upravo najnormalniji mogući par na zemlji. Ali transrodno dijete, plod njihove heterosexualnosti nije normalno?!??!

Ali nek oni budu pederi u svom ormaru. Tamo se mogu i vjenčati i imati djecu i biti normalni. 

Što se parade tiće, nju ne podržavam jer ne volim nikakve prosvjede jer ČESTO NISU (ok neki možda jesu) proizašli iz motiviranosti skupine istomišljenika za promjenama nego iz nekih politikanskih i financijskih debilizama.

Na dotičnoj paradi nisam bio pa neznam što se točno dogodilo, ali mirne savjesi mogu reći da AKO LGTBIQ i jesu provocirali (jer postoji i ne fizička-nasilna provokacija), bacati petarde i kamenje je za svaku osudu/zatvor. Ostavljam i ludu mogučnost teorije zavjere i da su sami na sebe bacili kamenje kako bi dobili veću medijsku pozornost. (ovo sam čuo vlastitim ušima!)

Što se tiće dizanja desne ruke, sorry ja to ne osuđujem, i ne smeta mi. Nisam vidio ni jednog dedicu ili bakicu od 80-90 godina na tom skupu da bih mogao reći da se radi o ustašama ili fašistima koji su za vrijeme ili nakon drugog svjetskog rata počinili neki zločin. . Ako i postoje neki novi fašisti, nacisti, baptisti, komunisti, humanisti koji žele nasiljem ili ubojstvima nešto napraviti, nek ih se strpa u zatvor i kazni.

Za mene jedino vrijedi ako čovjek nekom drugom radi zlo i štetu treba ga strpat u zatvor, nazivao on sebe humanistom, gejom, katolikom, obalobjelokoščaninom ili ateistom. 

Parole tipa smrt nećemu ili nekome su za mene jeftine i primitivne jer u samom nazivu imaju zločin i za mene je to kažnjivo pozivanje na zlo.

Koliko znam ne ubijaju politički termini ili nazivi (fašizam, komunizam) nego ljudi... (si)zgoreo: Nemam niš protiv tvog avatara da se razumijemo jer shvaćam simboliku i znam da nisi nasilan tip. Veliku većinu (ako ne i sve) toga što govoriš-pišeš podržavam i sa radošću čitam. Ali malo mi je dvosmisleno to što si protiv nasilja a imaš avatar "smrt fašizmu". Ja bih recimo stavio avatar "ne podržavam/osuđujem nasilje bilo kojeg imena u bilo kojem obliku". Isto jeftino.wonabe idilično.

Uglavnom. Htio bih da sutra ozakone sve kombinacije brakova. I smatram da je ne dozvoljavanje istih kršenje i temeljnih ustavnih i ljudskih prava. Ne shvaćam zašto uopće postoji izraz "anti gay" niti koji su to stavovi ili mišljenja u tom terminu a da nisu nasilni. To što neki tu autori na forumu kažu da ne vole muške, sorry ali ne volite ni sve žene.

To je stvar ukusa i tu nemaš što tvrditi da je neprirodno.

Meni se ne sviđaju ružne žene, ni debele, ni dlakave, ni prljave. I sad ću ja tu vama tupit na 25 strana foruma da su one neprirodne i nenormalne!?!?! I svađati se drugima koji tvrde da i one imaju pravo na ljubav, brak, djecu, parade. A sad bih tako našao sliku neke najružnije žene na svijetu pa da vidim vas 20 antigejeva tko bi je zbario u ime Anti gejstva {#}

Oprostite mi za dug post. Pročitao sam zadnji 15 strana od kad me nije bilo na forumu pa sam morao malo duže napisati. Hvala

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 23:13 (ivan dragi).
15 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Meni se ne sviđaju ružne žene, ni debele, ni dlakave, ni prljave. I sad ću ja tu vama tupit na 25 strana foruma da su one neprirodne i nenormalne!?!?! I svađati se drugima koji tvrde da i one imaju pravo na ljubav, brak, djecu, parade. A sad bih tako našao sliku neke najružnije žene na svijetu pa da vidim vas 20 antigejeva tko bi je zbario u ime Anti gejstva {#}

Oprostite mi za dug post. Pročitao sam zadnji 15 strana od kad me nije bilo na forumu pa sam morao malo duže napisati. Hvala

Lepi daj se smiri jesi dobro..

18 godina

editirana anketa jer je 7 ljudi glasalo kako sanja musku ljubav.  nevjerojatno

Eat Da Poo Poo
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 23:56 (torrente).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice