Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.310.748
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
(s)izgoreo kaže...
ATJLučko kaže...

Odobravam tvoj takav stav i razmišljanje, ali neka to rade doma pred svojim majkom, tatom, bakama i djedovima ako ih imaju, sestrama, braćom, kod tebe doma, MENI ih ne treba na oči {#}  !!

ja ne odobravam da se u javnosti pišu gluposti a ti si još uvijek ovdje, ne prestaješ i ne silaziš mi s očiju, molim ukloni se s foruma

ako pe*eri mogu imat paradu zasto on ne bi smia pisat na forum... nisam znao da se vodi cenzura još uvijek, razlike u mišljenjima ce uvijek bit.

Ja nisam protiv istospolno orijentiranih i biseksualnih ljudi, ali sam protiv parada. Pogotovo što moji novci idu za to. Kao i sto sam protiv toga sto moji novci idu za crkvu jer sam nevjernik.

15 godina
neaktivan
Pa bolje da ide u izgradnju vrtica nego u gorivo za helikopter...
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
magicmist kaže...

13. 10. 1991. ispred Vukovara sam skoro ostavio svoju kožu (svima kojima to nije jasno što se tada dogodilo, 1 proboj za Vukovar u Domovinskom ratu), borio i izborio s dečkima za slobodnu i neovisnu RH, a svi ovi s pride-a i njihovi simpatizeri što bi radili i gdje bi završili da nismo to učinili {#} ????

Što se mene tiče, imaš bolovanje za cijeli život, jer za rad nisi {#} !!!!

to gdje smo mi iz malo starije generacije bili '91. uopće nije važno za temu.

sasvim sigurno nisi (nisam ni ja) probijao obruč  homoseksualaca.

na tvoju i moju žalost, ne mogu zatrolat doktora da sam homić i dobit bolovanje. Što kažeš na to ?

da je onda doktor lud i bolestan ?

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
15 godina
EraserHead kaže...
ATJLučko kaže...

Pa nisu ti došli u dnevni boravak!?

Definiraj pojam dnevni boravak, jer "ako sam u popodne danas recimo Splitu i želim u miru popiti kavicu na rivi", zar grupica munjenih u glavu ima imerativom pravo pokvariti mi gušt {#} !!!!

Pojam dnevni boravak, obzirom je Hrvatska u biti jako mala, smatram općim, jer za max 4 sata lagane vožnje stignem iz recimo Zagreba autoputem, tako da mogu i splitsku rivu smatrati jednom vrstom "dnevnog boravka" {#}!

To što oni traže, samo je 1 faza krajnjeg plana, mi smo povlašteni, sada tražimo pravo na prednost u zapošljavanju, bez obzira na stručnu spremu, tražimo povlaštena primanja, kraće radno vrijeme, da mogu ići na povorke, raniji odlazak u mirovinu, stanove mukte, a do kada, a tko će to platiti {#} ????

ATJ Lučko
18 godina
ATJLučko kaže...
EraserHead kaže...
ATJLučko kaže...

Pa nisu ti došli u dnevni boravak!?

Definiraj pojam dnevni boravak,

http://www.webgradnja.hr/lifestyle/galerija/dnevni-boravak/

Imaš i slikice...

This space for rent!
18 godina
Monopol kaže...
Necu da se od mojih novaca placa helikopter za nadgledanje nebitne parade!!!!!

murija

postoji procjena i analiza na brifingu na celu sa nacelnikom i voditeljima svih sektora unutar policijske uprave. postupa se po pravilniku struke.

tu je sasvim nebitno vrsi li se nadzor nosoroga i bivola koji stampediraju kroz split u bijegu od krokodila ili skupinama ljudi koje vrse prije najavljeno javno okupljanje.

ako u pravilniku stoji,da se za izvodjenje zadatka treba koristiti čoper,onda se koristi.

nije valjda da ce na brifingu potegnuti pitanje..."ja mislim da se ne radi o utakmici zvezda-ajduk i ne treba nam coper za gayeve".

poimanje te postapalice nas-moj novac je ukorijenjen do nenormalnih razmjera u nasem drustvu. koda su ljudi otkrili porez i namete tek zadnjih 10 godina.  mozda vas danas ne uce u skolama. mene su ucili u prvom osnovne:

"nema urezivanja sestarom u klupu i ostecivanja inventara skole,jer to NASE, drustveno,od cijele fucking jugoslavije"

eto,prvasici su i onda znali da postoji neki porez i kud ide.

Eat Da Poo Poo
15 godina
(s)izgoreo kaže...
ATJLučko kaže...

Odobravam tvoj takav stav i razmišljanje, ali neka to rade doma pred svojim majkom, tatom, bakama i djedovima ako ih imaju, sestrama, braćom, kod tebe doma, MENI ih ne treba na oči {#}  !!

ja ne odobravam da se u javnosti pišu gluposti a ti si još uvijek ovdje, ne prestaješ i ne silaziš mi s očiju, molim ukloni se s foruma

Vrlo zanimljivo pišeš, obrati svu pozornost na boldano he he he he he he {#} !!

Inače, samo za tvoje oči, ISTO mišljenje imam i ja o tebi {#} !!

BTW; zar je BUG općenito i BOL tvoje privatno vlasništvo ili {#} ????

P.S. budi doba dečko pa u profilu napiši ime i prezime, a ne ovako se skrivaš kao {#} ili {#} !

P.S.S. a avatar ti je propusnica za 1 redove!!!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Vrlo zanimljivo pišeš, obrati svu pozornost na boldano he he he he he he {#} !!

Inače, samo za tvoje oči, ISTO mišljenje imam i ja o tebi {#} !!

BTW; zar je BUG općenito i BOL tvoje privatno vlasništvo ili {#} ????

P.S. budi doba dečko pa u profilu napiši ime i prezime, a ne ovako se skrivaš kao {#} ili {#} !

Da mu je to rekao netko drugi, ali ti koji splitsku rivu smatraš svojim dnevnim boravkom.{#}

18 godina
ATJLučko kaže...

Vau! Forumašu koji se javno deklarira kao homoseksualac spustio si da je - homoseksualac!

t3h 1337!!!!!!1111

BTW - zbog čega ti trebaju njegovi podaci? Nešto bi mu objasnio u četiri oka?

This space for rent!
15 godina
Camalus kaže...
ATJLučko kaže...

Da mu je to rekao netko drugi, ali ti koji splitsku rivu smatraš svojim dnevnim boravkom.{#}

Ovo shvati karikirano, obzirom je ova zemlja jako mala, obiđeš ju skorom za 1 dan {#} !

Prijatelj mi je išao na svadbu rodbini u Francusku, od Zagreba do granice s Francuskom, putovali su 1 dan, do nekog mjesta na SZ Francuske su putovali još 2 slijedjeća dana, kuiš {#} !?

Eto, u takvom kontekstu smatram da je čak i riva u Splitu ili šetnica uz Dravu u Osijeku dnevni boravak {#} !

ATJ Lučko
18 godina
neaktivan

Upravo se vratila cura s posla i veli da su im snimatelja u Splitu pogodili kamenom i čovjek leži u bolnici s potresom mozga. Eto, ispada da je i on kriv što je došao snimiti što se dešava.

Jedini je problem što je hetero...

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

@ATJ

Po definiciji: dnevni boravak - soba za primanje gostiju.

Znači kad kažeš da ih ne želiš na oči, ja ti kažem: pa nisu ti u dnevnom boravku

Dakle, u tvojoj kuči, u tvojoj sobi, gdje primaš goste koji TI želiš.

ah {#}

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 20:00 (EraserHead).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

nije problem. svi veliki ciljevi podrazumijevaju kolateralne žrtve.

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
18 godina
neaktivan
magicmist kaže...

Veliki cilj kamenovanja svojih sugrađana.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
Danny_HR kaže...
magicmist kaže...

Veliki cilj kamenovanja svojih sugrađana.

Ne svih, samo onih koji ih seksualno uzbuđuju

This space for rent!
15 godina
neaktivan
Sve probleme su napravili ti koji su dozvolili i organizirali gej paradu. Da je nije bilo bio bi mir, nebi bilo ozljeđenih, potrošenih novaca i sl.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
15 godina
Danny_HR kaže...

Upravo se vratila cura s posla i veli da su im snimatelja u Splitu pogodili kamenom i čovjek leži u bolnici s potresom mozga. Eto, ispada da je i on kriv što je došao snimiti što se dešava.

U biti, to je u opisu radnog mjesta novinara, iskreno, žao mi je čovjeka totalno {#} !

Ukupnu sliku možeš sagledati i ovako, da je kojim slučajem po zadatku u kojoj afričkoj zemlji, u kojoj nikako "ne ukidaju prava" ljudima, bez obzira bili ovakvi ili onakvi, po odabiru "bolje polovice {#} !!??

ATJ Lučko
18 godina
Toni93 kaže...
Drago kaže...

gospon drago,jeste vi peder?

LOL - hvala ti za ovo. {#}

This space for rent!
18 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

evo zapisao sam, sad možeš postupiti

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
18 godina
neaktivan

Meni samo jedna stvar nije jasna kod ovog naroda.

Dakle, 20 pedera i lezbi je uspjelo na Rivu dovući 20 000 protivnika parade (tak kaže dnevnik.hr, da je bilo 20 000 prosvjednika).

Da se malo prisjetimo, kolko je ono ljudi izašlo na Trg na prosvjed protiv presude Gotovini? Kolko je prosvjednika bilo na protuvladinim prosvjedima? Hm, zanimljivo...

Gdje su onda bile sve te silne Hrvatine kakvima se deklarirate/mo, kak ono ide, Bog i Hrvati, vjera, domovina, Thompson, kaj već? Gdje su onda bile silne parole (malo bumo ih modificirali za potrebe ovog): "Ubij Kosoricu!" - ova je modificirana "Ubij pedera", "Smrt svima u Vladi!" - ovo je modificirana "Smrt pederima" i slične nebuloze?

Sram me uopće kaj sam Hrvat. 20 pedera i lezbi natjera 20 000 ljudi na ulicu, a nemamo muda srušiti jednu pišljivu Vladu (za kaj postoje dobre šanse da bude opet izabrana, malo mi fali da se zbljujem). Ako isti ljudi budu izabrani još jednom, ja mijenjam je*beno državljanstvo i selim.

Da rezimirano, 20 000 ljudi izađe na ulicu radi marširanja 20(!) osoba homoseksualne orijentacije, a niti 2 000 na prave prosvjede koji mogu ovu zemlju nekam pokrenuti (ili pružiti podršku Gotovini).

Upravo sam shvatio da su Hrvati retardirani narod. A izgleda bome da nam nema pomoći... Jadno. Šteta.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Da, vidio sam tog kamermana, dobro ga je pogodilo, cijela mu je faca bila u krvi, nit' kriv nit' dužan.

LOL - hvala ti za ovo. {#}

Jedva si dočekao da ti da razlog a?

{#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
18 godina
1domagoj1 kaže...

Meni samo jedna stvar nije jasna kod ovog naroda.

Dakle, 20 pedera i lezbi je uspjelo na Rivu dovući 20 000 protivnika parade (tak kaže dnevnik.hr, da je bilo 20 000 prosvjednika).

Ove brojke koje novinari izvlače iz prkna su, inače, totalne gluposti. Tako je na onim famoznim prosvjedima za 101-icu bilo "100.000 ljudi", a realno ih na taj prostor ne može stati trećina. 

Debilana s tim koliko je brojna rulja na nekom hepeningu stalno traje, neovisno o tome da li je skup "državotvorne" ili neke druge naravi i neprestano se preuveličava. Nemam pojma zašto je to tako.

EDIT: Murja obično ima najtočnije brojke, ali i oni znaju pretjerati.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 20:15 (Drago).
17 godina
neaktivan

Nema šanse da je bilo 20 000 ljudi, teško da je bilo preko 2 tisuće.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
18 godina
neaktivan
Drago kaže...
Ove brojke koje novinari izvlače iz prkna su, inače, totalne gluposti. Tako je na onim famoznim prosvjedima za 101-icu bilo "100.000 ljudi", a realno ih na taj prostor ne može stati trećina. 

Debilana s tim koliko je brojna rulja na nekom hepeningu stalno traje, neovisno o tome da li je skup "državotvorne" ili neke druge naravi i neprestano se preuveličava. Nemam pojma zašto je to tako.

EDIT: Murja obično ima najtočnije brojke, ali i oni znaju pretjerati.

I da ih je 2000 bilo, svejedno, nadam se da se poanta kuži...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
neaktivan

hvala, hvala, hvala novinarima s indexa koji bi prodali mater za dobar članak (novinari-ako se uopće tako mogu zvati kvazinovinarčići s indeksa)

http://www.index.hr/vijesti/clanak/split-je-pokazao-da-nije-turisticki-grad-smrt-pederima-slogan-je-za-ovo-ljeto/556249.aspx

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
18 godina

Prema ovim fotkama, svi ovi sto su mjerili kukuruz su golobradi mulci koji ne kuze sto je bila NDH, koji ne kuze da je mjerenje kukuruza bilo koristeno kao salutiranje u vojsci najveceg zlocinca svih vremena, ali nema veze. Oni su cool. Izgleda da je danas cool biti glupan. Valjda se curice na to pale.

Dalje... koliko je ljudi bilo na prosvjedu protiv LGBT koji zapravo nikom nista lose ne cine - tisuce, a kad se trebalo prosvjedovati protiv vlade koja svaki dan sve vise unistava 4.5 milijuna ljudi i vodi nas u financijsku, socijalnu i psiholosku propast, onda se skupila sacica od stotinjak ljudi.

Da rezimiram - Hrvati su primitivna nacija kojoj fali velika doza inteligencije. Sve vise tezimo neandertalizmu. Kao sto sam vec jednom to napisao: Zelim da Njemacka, Austrija ili Francuska zarate sa nama i da nam otmu teritorij. Ja bi ih prvi docekao sa vinom i prsutom u svojoj kuci. Jer Hrvati, ovakvi kakvi jesu, ne zasluzuju zauzimati ovih par desetaka tisuca kvadrata zemljine kugle.

Mentalist je moj idol... I torrente isto
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Prema ovim fotkama, svi ovi sto su mjerili kukuruz su golobradi mulci koji ne kuze sto je bila NDH, koji ne kuze da je mjerenje kukuruza bilo koristeno kao salutiranje u vojsci najveceg zlocinca svih vremena, ali nema veze. Oni su cool. Izgleda da je danas cool biti glupan. Valjda se curice na to pale.

Dalje... koliko je ljudi bilo na prosvjedu protiv LGBT koji zapravo nikom nista lose ne cine - tisuce, a kad se trebalo prosvjedovati protiv vlade koja svaki dan sve vise unistava 4.5 milijuna ljudi i vodi nas u financijsku, socijalnu i psiholosku propast, onda se skupila sacica od stotinjak ljudi.

Da rezimiram - Hrvati su primitivna nacija kojoj fali velika doza inteligencije. Sve vise tezimo neandertalizmu. Kao sto sam vec jednom to napisao: Zelim da Njemacka, Austrija ili Francuska zarate sa nama i da nam otmu teritorij. Ja bi ih prvi docekao sa vinom i prsutom u svojoj kuci. Jer Hrvati, ovakvi kakvi jesu, ne zasluzuju zauzimati ovih par desetaka tisuca kvadrata zemljine kugle.

Kolko si ti naivan to je strašno pa jesi nekada mrdnuo guzicu van hrvatske. Očigledno nisi jer da si bio nebi ovoliko pričao protiv svoje zemlje vani su neredi itekako veči, a npr. u francuskoj je geto naselje čuvano od strane specijalaca. Da negovorim kakvi neredi vladaju svako malo u toj zemlji znam jer imam porodicu tamo, a tek jedna grčka itd. Cijeni svoje i ne seri jer mi takvi Hrvati ko ti idu na onu stvar. Zašto bi mi bili primitivni jer ne podržavamo nešto što je podržano u Europi i na zapadu, pa nemoramo mi biti isti kao drugi nego možemo imati svoje ja kao recimo jedni Rusi. Kod nas gay populacija ima jako dobre uvjete, a poslije prosvjeda se još bune da nisu bili dobro zaštičeni ma mislim to je hvala onim policajcima koji su stajali oko njih.

18 godina
Đapa club kaže...
tnakir kaže...

Kolko si ti naivan to je strašno pa jesi nekada mrdnuo guzicu van hrvatske. Očigledno nisi jer da si bio nebi ovoliko pričao protiv svoje zemlje vani su neredi itekako veči, a npr. u francuskoj je geto naselje čuvano od strane specijalaca. Da negovorim kakvi neredi vladaju svako malo u toj zemlji znam jer imam porodicu tamo, a tek jedna grčka itd. Cijeni svoje i ne seri jer mi takvi Hrvati ko ti idu na onu stvar. Zašto bi mi bili primitivni jer ne podržavamo nešto što je podržano u Europi i na zapadu, pa nemoramo mi biti isti kao drugi nego možemo imati svoje ja kao recimo jedni Rusi. Kod nas gay populacija ima jako dobre uvjete, a poslije prosvjeda se još bune da nisu bili dobro zaštičeni ma mislim to je hvala onim policajcima koji su stajali oko njih.

Koliko si ti neinteligentan pa to je strasno. Ja ne pricam o neredima, nego pricam o zadrtosti. Ako si vec spomenija Francusku, u Francuskoj kad vlada ide radit piydarije onda pola milijuna ljudi izadje na ulice, a nasi divni hrvati d_kaju _urac. Rusi nam vec jesu primjer - mafija tamo, mafija ovdje.

Kod nas gay populacija ima odlicne uvjete!! Gadjali su ih samo bocama, pepeljarama i kamenjem. Da su ovo losi uvjeti gadjali bi ih molotovljevim koktelima ili bi pucali po njima, jelda!?

EDIT (moderatorska intervencija u izričaj radi preveniranja kartoniranja)

Mentalist je moj idol... I torrente isto
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 21:29 (Drago).
15 godina
neaktivan

Koliko si ti neinteligentan pa to je strasno. Ja ne pricam o neredima, nego pricam o zadrtosti. Ako si vec spomenija Francusku, u Francuskoj kad vlada ide radit piydarije onda pola milijuna ljudi izadje na ulice, a nasi divni hrvati d_kaju _urac. Rusi nam vec jesu primjer - mafija tamo, mafija ovdje.

Kod nas gay populacija ima odlicne uvjete!! Gadjali su ih samo bocama, pepeljarama i kamenjem. Da su ovo losi uvjeti gadjali bi ih molotovljevim koktelima ili bi pucali po njima, jelda!?

_ebala te tvoja zemlja!

Iskreno kad je netko pametan ko ti onda nema smisla da mu objašnjavam neke stvari jer nema smisla.{#}

18 godina

nedostaje li ovoj temi velicina gospodina Olega

16 Da
5 Ne
2 On nedostaje na Pantovcaku
Eat Da Poo Poo
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice