Inače, mrzim ovakve rasprave i čak sudjelovati u njima (zadnji put kad sam sudjelovao bio mi je ban na 15 dana), ali kako se ovo događa blizu mene i kako je slobodna država i slobodno se mogu izražavati onda moram reći što mislim o ovome svemu.
Po meni je homoseksulaizam i njegovi oblici čisti oblik kulturološke devijacije višeg sloja društva. Nisam rekao inteligentnijeg nego, jednostavno bogatijeg i obdarenog lagodnim životom. To su pretežno ljudi koji su rođeni i odrasli bez previše problema u životu i iz dosade su počeli preispitivati svoju seksualnost. Mislim da je jednostavno to zaključiti iz presjeka ljudi koji sudjeluju na ovakvim skupovima. Sigurno se može izvući neki podatak da ubogi seljak (kojeg hebu s krastavcima i čime sve ne), nema ovakvih razmišljanja. Ove devijacije ćete također viditi (osim kod "bogatih") kod dosta bolesnika, koji preispituju broj godina za ulazak u seksualne odnose, ili da ne kažem kod svećenika koji znaju biti sve navedeno ("bogati", siluju mušku djecu...)
Ono što mene brine je svakako ono što ljudskoj vrsti sljedi.
500 milijuna godina evolucije i najbolji smo primjerci života. Je li ovo stvarno uspjeh? Jel ovo stvarno dobar dobra stvar, istospolni brakovi i slično? Kako će sve ovo izgledati za 500 godina? Šta će biti heteroseksulaci u tome svijetu? Utrobe za roditi još homoseksualaca?
Možemo mi i bolje od tog.
pa nije ni čudo što si dobio ban, ja bi te doživotno banirao sa ovog foruma radi gluposti koje pišeš...
pa ljudi moji što je ovo?
ja ne znam od kuda bi počeo izražavati svoje neslaganje i ...neznam
od sranja mi je slabo i idem zamutit malo šećera u vodu...

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
) dao TD što sam rekao da su ovi šta će napasti povorku crnokošuljaši odnosno fašisti.
od koje nikakve koristi..

!!!!
!!
!!
!!!!

!!