Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.313.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

kako gordo zvuči ona prkačinova:"više volim pametnog i civiliziranog srbina nego primitivnog i glupog hrvata" dodao bi:pa makar mi bio i vlastiti brat
ne mogu slušati više  govore mržnje s te pozornice, odoh malo prileći{#}

18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Batista kaže...

Da... Niti meni to nije normalno, valjda sam ja onda nenormalan...

Pogledajte mi potpis...

Tko bi od vas postojao da su vam roditelji homoseksualci... U jednu ruku, homoseksualizam je indirektan genocid za sve ljude (priznali vi to ili ne, probajte o tome kvalitetno razmislit kao o tim guzo-ljupcima)

Jel ti razumiješ da homoseksualnost postoji već stoljećima, tisućljećima čak. I unatoč tome ti si tu, dakle to nije utjecalo na nestanak ljudske vrste.

450 vrsta životinja imaju homoseksualne jedinke, uključujući čimpanze, gorile, dupine i sl., 60% kukaca, a gotovo svi pingvini su biseksualni. Ni jedna od tih vrsta nije nestala, a ako jest nije sama zbog sebe već zbog čovjeka.

Psiho246 kaže...

Zasto ih ne bi gadali petardama?

Da mene netko provocira, ja bih isto uzvratio nekom mjerom.

Znači ako ti mene na nekoj temi na forumu provociraš ja imam potpuno pravo doći do tebe i zabiti ti petardu za vrat, izudarati te ili izgađati kamenom?
Svaki put kad mi u prometu netko digne tlak mogu ga isprebijati jer me provocira?
Pa daj razmisli što pišeš čovječe božji.

Šta nije logičnije ignorirati ili otići, a ne napasti čovjeka koji te navodno provocira. Čime btw? Svojom pojavom?

Imao sam neku dozu respekta prema tebi, ali ovim si sve izgubio. Sramota.

Psiho246 kaže...
A valjda ti je jasno da gay pride ima jedini cilj provocirati ljude, a ne educirati ih?

Gay pride se dogada iz godine u godinu, i sta je postigao? Samo jos vecu netrepeljivost

Zbog tebe i takvih kao ti.
Mašio si poantu gay pridea, ponajviše zbog svoje mržnje koja je stvorila maglu oko tebe pa ne vidiš dalje od svog nosa.

Psiho246 kaže...
Homoseksualna zajednica ima zakonom i ustavom sva prava kao i heteroseksualci te ako smatraju da im je negdje ucinjena nepravda ili su im ista prava prekrsena, postoje nadlezna drzavna tijela, tj. sudovi i policija koji se tim problemima onda bave, bas kao sto to rade i osobe heteroseksualne orijentacije.

Nema. Nisi dovoljno upućen. Nema neka od osnovnih prava, poput prava nasljeđivanja, odlučivanja u slučaju bolesti i sličnih stvari.

Sudovi i policija se ne bavi ničim ako se na neki ne pokaže nezadovoljstvo.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
seneka kaže...

kako gordo zvuči ona prkačinova:"više volim pametnog i civiliziranog srbina nego primitivnog i glupog hrvata" dodao bi:pa makar mi bio i vlastiti brat

Kak si ti mene potegnuo za Boga, tak cu ja tebe za Srbina.

Sto smeta Srbima ? (retoricko pitanje, vidis kak je glupo kad netko trazi dlaku u jajetu)

@Danny, probao sam razumjet, al ne mogu - prije cu naucit jedan od najvisih stupnjeva fizike.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 16:26 (Batista).
18 godina
Batista kaže...
(s)izgoreo kaže...

i još ništa nisi naučio...

Bome ju nisam ja pokrenul, al procitaj par postova gore pa ces vidjet da si se prevario :)

A nego tko je?

http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/sto-se-dogada-nasim-drustvom/579146.aspx

This space for rent!
18 godina

Pricali smo o gayevima.

Jos sam lijepo rekao @sizgoreo da se prevario i da necu vise raspravljat o njima, lako se moglo zakljucit da se radi o temi vezanoj za homoseksualizam, a ne o cijelom threadu.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 16:14 (Batista).
18 godina

A vidiš i sam da si široko zapasao - "Što se događa s našim društvom?" - tu ide sve od kukumara u Konzumu preko popova i pedera do abortusa i EU...

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 16:15 (Drago).
18 godina
Drago kaže...

A vidiš i sam da si široko zapasao - "Što se događa s našim društvom?" - tu ide sve od kukumara u Konzumu preko popova i pedera do abortusa i EU...

To stoji. Kompletan thread je socan jer ima raznolikih biljaka i njihovih plodova sto ga cini zanimljivijim jer kako vidim, tema je dobila ogroman boost po postovima u zadnje vrijeme...

Evo da odmah pitam. Ima forumasa koje cjenim i one kontra...

@monopol, reci ti meni zasto si Dragi dao sad TD u postu iznad ? Covjek nije nista krivo rekao

@Danny & Co. - zasto ste dali TU Dragi kad je rekao da sam ja zapoceo temu - nije valjda da i vi niste shvatili da sam mislio samo na temu o gayevima ?

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 16:22 (Batista).
18 godina
Monopol kaže...
Uvali mi žutoga jer sam protiv homoseksualaca! :(

Ne, već zato što ne poštuješ pravila foruma

"Pravila komuniciranja - Od forumaša se očekuje da druge forumaše tretiraju s poštovanjem, bez vrijeđanja, psovanja i omalovažavanja. Postovi kojima je isključiva svrha vrijeđanje nekoga, posebice oni u kojima se koriste psovke bit će izbrisani, a forumaši koji opetovano krše pravila normalne komunikacije bit će opomenuti i na kraju izbačeni s foruma. Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi. "

"Primjedbe na administratore i moderatore - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati!"

BTW, ako misliš da nisi zaslužio karton, možeš se žaliti, kako i piše u pravilima, PP-om ili na mail.

Ako ćeš i dalje diskutirati o svojim kartonima na forumu, dobit ćeš suspenziju - mislim da je ovo fer upozorenje. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 16:21 (Drago).
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

...{#} i to ti gordo zvuči...stvarno je vrijeme za odmor...{#}

...kaos...
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
seneka kaže...

Kak si te mene potegnuo za Boga, tak cu ja tebe za Srbina.

Sto smeta Srbima ? (retoricko pitanje, vidis kak je glupo kad netko trazi dlaku u jajetu)

ma nisam,šalio sam se
antina izjava se može koristiti kao predložak,načelno,pa se umjesto srbin ubaci nešto drugo,u ovo slučaju peder
ili ti ga više volim pametnog i civiliziranog pedera ,nego primitivnog i glupog heteroseksualca

18 godina
seneka kaže...

ma nisam,šalio sam se
antina izjava se može koristiti kao predložak,načelno,pa se umjesto srbin ubaci nešto drugo,u ovo slučaju peder
ili ti ga više volim pametnog i civiliziranog pedera ,nego primitivnog i glupog heteroseksualca

Da, do znanja nam je isto Torrente dao svojom anketicom :)

Truth in engineering.
18 godina
seneka kaže...

ma nisam,šalio sam se

Pa normalno - pametni ljudi su uvijek zanimljivi bili pederi, Srbi, Marsovci, patuljci ili transgenetske rajčice.

Oni kojima nedostaje duha i bilo kakve osobne kvalitete hvataju se urođenih karakteristika, svojih ili tuđih kao vrhunskog "postignuća". 

This space for rent!
18 godina
Batista kaže...
tnakir kaže...

Ne mogu razumjeti da vam smetaju ljudi koji ne traze nista drugo nego da se prema njima ponasate kao prema svim ostalim ljudima, a ne smetaju vam ekstremni desnicari, thompsonovci koji bi bacili bombu, gonili bandu, ubili srbina, crnca ili Roma. Dapace, njih podrzavate. Jel vi koristite to malo mozga sto imate u glavi? Gdje vam je logika? Kazu da na mladima svijet ostaje. E onda ovaj svijet ide u 3PM.

Idemo iz pocetka, sve nabrojane teme smo vec preokrenuli X puta :D

Treba onda zapocet nekaj novo jel, ak je ovo istina nije mi jasno kaj su ovi Arapi vidjeli u Dinamu da su odlucili uložit svoje pare jezuš kristuš.{#} Mora da ih je Mamič ili smotal s necim, ili napil ko letve s ko zna čim da su se na to odlucili.{#}{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
rambox kaže...

Treba onda zapocet nekaj novo jel, ak je ovo istina nije mi jasno kaj su ovi Arapi vidjeli u Dinamu da su odlucili uložit svoje pare jezuš kristuš.{#} Mora da ih je Mamič ili smotal s necim, ili napil ko letve s ko zna čim da su se na to odlucili.{#}{#}{#}

Ma Mamić je isto Peder :D

On je poznat po svojim metodama uvjeravanja...

Truth in engineering.
18 godina
Danny_HR kaže...
Psiho246 kaže...

Zasto ih ne bi gadali petardama?

Da mene netko provocira, ja bih isto uzvratio nekom mjerom.

Znači ako ti mene na nekoj temi na forumu provociraš ja imam potpuno pravo doći do tebe i zabiti ti petardu za vrat, izudarati te ili izgađati kamenom?
Svaki put kad mi u prometu netko digne tlak mogu ga isprebijati jer me provocira?
Pa daj razmisli što pišeš čovječe božji.

Šta nije logičnije ignorirati ili otići, a ne napasti čovjeka koji te navodno provocira. Čime btw? Svojom pojavom?

Imao sam neku dozu respekta prema tebi, ali ovim si sve izgubio. Sramota.

Nekome je bila petarda zgurana u vrat i netko je bio izudaran? Ne? Pa o cemu onda pricas, ili samo pokusavas probuditi sirove strasti sudionika ove teme kako bi se bolje i strastvenije slozili s tobom? Jadno.

Da mi dodes na ulici, izvadis mi pimpek i pocnes mahati njime polugol predamnom, kreveljeci se, slomio bi ti nos bez pardona, bio ti peder, katolik, ateist, transeksualac, srbin, musliman, amerikanac ili osoba loseg ukusa za igre i jadnih stavova.

(namjerno sam malo otisao u ekstrem, isto kako si i ti to napravio)

Druga stvar, ja nisam covjek bozji. Ne vjerujem u to.

Treca stvar, ja sam za ignoriranje i za to da svako zivi svoj zivot. Ova parada radi upravo suprotno. Ovi pederi se ovime samo jos vise isticu i prave razliku izmedu sebe i heteroseksualaca. Upravo suprotno od onog sto oni navodno pokusavaju postici.

Ja sam respekt prema tebi izgubio prije par godina, kada sam poceo citati tvoje postove koji su izgledali slicno kao ovaj, napisani potpuno nepromisljeno.

Edit: Ne svojom pojavom. Homoseksualci se u Splitu nisu "samo pojavili", oni su organizirano krenuli u prisilnu edukaciju naroda koji ne odobrava nesto sto ne razumije.

Psiho246 kaže...
A valjda ti je jasno da gay pride ima jedini cilj provocirati ljude, a ne educirati ih?

Gay pride se dogada iz godine u godinu, i sta je postigao? Samo jos vecu netrepeljivost

Zbog tebe i takvih kao ti.
Mašio si poantu gay pridea, ponajviše zbog svoje mržnje koja je stvorila maglu oko tebe pa ne vidiš dalje od svog nosa.

Ako ih ja mrzim, onda si ti glup.

Ja ne mrzim nikoga i molim te da ne sereuckas po meni sa ovakvim izjavama. Osobno mi je to veca uvreda nego da si me nazvao debilom ili glupanom ili nesto slicno.

Ja nigdje nisam pozivao na nasilje i molim te da u skladu s tom cinjenicom ubuduce pises postove, jako je jadno od tebe da izmisljas te iskrivljujes moje tvrdnje kako bi valjda u nedostatku svojih argumenata podkrijepio svoje tvrdnje te sirio vlastitu netrepeljivost i frustracije.

Psiho246 kaže...
Homoseksualna zajednica ima zakonom i ustavom sva prava kao i heteroseksualci te ako smatraju da im je negdje ucinjena nepravda ili su im ista prava prekrsena, postoje nadlezna drzavna tijela, tj. sudovi i policija koji se tim problemima onda bave, bas kao sto to rade i osobe heteroseksualne orijentacije.

Nema. Nisi dovoljno upućen. Nema neka od osnovnih prava, poput prava nasljeđivanja, odlučivanja u slučaju bolesti i sličnih stvari.

Sudovi i policija se ne bavi ničim ako se na neki ne pokaže nezadovoljstvo.

Sudovi i policija se ne bave ni mojim ljudskim pravima i nemalo puta sam ja ili moja obitelj ili prijatelji bivali zakinuti za pravdu u ovoj drzavi, pa ne vidim da se EU, svakakve udruge, ovakvi tuljani u ljudskom obliku od liberala kao sto si ti dizu da bi obranili moja prava i moje pravo na normalan zivot.

Cinjenica jest da trenutno, ako su dvije osobe zaposljene u nekoj firmi, te je jedna homoseksualac, ako oboje dobiju otkaz, homoseksualac ce na sudu dobiti svoju pravdu i odstetu jer je u EU duhu da se pazi i cuva na homoseksualce, dok je sasvim normalno otpustiti heteroseksualca jer je to nekakva svakodnevnica.

Ironicno, buduci da homoseksualci traze jednoakost, te iako u ovom slucaju homoseksualac bolje prode, sam sebi trpa drek u usta na taj nacin jer upravo tako siri nejednakost.

Ako mene prebiju na ulici, ili mog prijatelja (sto je lako moguce), te u istom danu netko prebije homoseksualca na ulici, cijela PUZ ce se dici na noge, te novinari, udruge i vladajuci, ali ce moj prijatelj/ja/ti dobiti par savova i biti poslan kuci, dok ce se u drugom slucaju loviti pocinitelja zbog zlocina iz mrznje, zbog diskriminacije, fizickog napada itd.

Ako ga uhvate, puno ce vise nahebat nego da je istuko heteroseksualca.

Pliiiiz. Mislim da ti nisi dovoljno upucen i da kao i obicno, gledas na stvari samo jednodimenzionalno. Ja nisam protiv pedera niti ih zelim tuci niti nista. Samo smatram da su ove parade bezveze te da tim putem nista ne postizu.

Vladu nije briga, oni dopuste da se par pedera prosece ulicom i sto se njih tice, njihov dio posla je gotov i oni su time ogradeni od bilo kakve diskriminacije homoseksualaca, dok ovi po tome ispada, paradiraju samo za ove kojima su trn u oku i time rade nerede, stvaraju vecu netrepeljivost, te krse javni red i mir. (tocno, ovako se tretira krsenje javnog reda i mira. Po policiji su jednako krivi i ovi sta bacaju kamenje i homoseksualci, samo sto se homoseksualci tretiraju drugacije te oni naravno nece zaraditi prekrsajne prijave. Ovo znam iz osobnog iskustva)

Zasto recimo vlada ne bi educirala mladez po ovim pitanjima putem naobrazbe? Nije li to pravi nacin da se prekine mrznja prema homoseksualcima?

Aha, da zaboravio sam! Pravi nacin je nabit im svima paradu u grlo i nabit im na nos da su pederi jednaki te im prisliti misljenje u glave!!! Na silu! Tako ce sigurno nauciti... /sarcasm

Homoseksualac treba svoju pravdu traziti putem sudova, te ako im nesto ne pase kod zakona RH, prosvjedovati vladi, a ne ulicama grada nabijati gradanima na nos nesto sto ne razumiju jer se onda ne razlikuju nista vise od klaunova koji paradiraju za fasnik.

Danny_HR, ti kao i obicno nisi sposoban shvatiti nista, te kao i obicno iskrivljavas moje postove kako bi bolje pasali tvojem "patriotskom" govoru.

Nadam se da ubuduce mozemo izostaviti osobna misljenja jedni o drugome, te malo smiriti sirove strasti i odgovarati sa mozgom, a ne emocijama.

I ja se nazivciram kada netko ne zna procitati moj post ili razumijeti sto sam napisao, a pogotovo kada mi netko uzme rijec iz konteksta i onda me napada nekakvim mojim izmisljenim izjavama.

Rade ti meni objasni, ako nesto ne razumijem, nego da radis ovo sto sam predhodno naveo.

Evo recimo, mozda jesam u krivu, mene zanima razlog ove parade. Zasto ti ljudi to rade? Koji je uopce njihov cilj?

Ako ne razumijem, ne znaci da mrzim ili da pozivam na nasilje.

Ali nitko mi nije objasnio.

Meni se jedino cini da nitko uopce ne postavlja ova pitanja, svi se mediji koncentriraju na stvaranje tenzija kako bi sa sto vise senzacionalizma izvjestavali o neredima.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
.

Evo recimo, mozda jesam u krivu, mene zanima razlog ove parade. Zasto ti ljudi to rade? Koji je uopce njihov cilj?

Ako ne razumijem, ne znaci da mrzim ili da pozivam na nasilje.

Ali nitko mi nije objasnio.

Meni se jedino cini da nitko uopce ne postavlja ova pitanja, svi se mediji koncentriraju na stvaranje tenzija kako bi sa sto vise senzacionalizma izvjestavali o neredima.

ja sam pokušao,otprilike ovako:
ne radi se pride za senzibiliziranje javnosti,već kao svojevrsni pritisak na zakonodavce i ako hoćeš na skretanje pozornosti da takvi ljudi postoje u društvu,da su normalni građani koji se  ni počemu ne razlikuju od ostalih ,osim po svom  seksualnom određenju
mahom su to obrazovani i mladi ljudi koji samo žele veća prava za sebe i da se skine stigma s njih i stvori tolerantnije ozračje u kojem mogu živjeti kao i svi drugi
to je inače proces koji traje,i ovakvi događaji su zalog da će se u bućnosti stvoriti tolerantnije društvo u kojem će svi ugodnije i bez straha živjeti
a ne da donosimo na svijet djecu i cijeli život strijepimo nad njhovim sudbinama
danas je to kod nas utopija,ali dužnost države i institucija je da stvori takvo društvo

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 17:22 (seneka).
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

ja sam pokušao,otprilike ovako:
ne radi se pride za senzibiliziranje javnosti,već kao svojevrsni pritisak na zakonodavce i ako hoćeš na skretanje pozornosti da takvi ljudi postoje u društvu,da su normalni građani koji se  ni počemu ne razlikuju od ostalih ,osim po svom  seksualnom određenju
mahom su to obrazovani i mladi ljudi koji samo žele veća prava za sebe i da se skine stigma s njih i stvori tolerantnije ozračje u kojem mogu živjeti kao i svi drugi
to je inače proces koji traje,i ovakvi događaji su zalog da će se u bućnosti stvoriti tolerantnije društvo u kojem će svi ugodnije i bez straha živjeti
a ne da donosimo na svijet djecu i cijeli život strijepimo nad njhovim sudbinama
danas je to kod nas utopija,ali dužnost države i institucija je da stvori takvo društvo

...pa nek' onda idu pred sabor, na markov trg...tamo će ih mlatiti policajci...{#}

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 17:55 (Jurra).
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Nekome je bila petarda zgurana u vrat i netko je bio izudaran? Ne? Pa o cemu onda pricas, ili samo pokusavas probuditi sirove strasti sudionika ove teme kako bi se bolje i strastvenije slozili s tobom? Jadno.

Ne, ali su ljudi bacali petarde na druge ljude, gađali su ih kamenjem i čašama. Ti si to podržao ovim riječima: "Zasto ih ne bi gadali petardama? Da mene netko provocira, ja bih isto uzvratio nekom mjerom."

Psiho246 kaže...
Da mi dodes na ulici, izvadis mi pimpek i pocnes mahati njime polugol predamnom, kreveljeci se, slomio bi ti nos bez pardona, bio ti peder, katolik, ateist, transeksualac, srbin, musliman, amerikanac ili osoba loseg ukusa za igre i jadnih stavova.
(namjerno sam malo otisao u ekstrem, isto kako si i ti to napravio)

A netko je skakao gol? Čudno, ja sam vidio dostojanstven prosvjed za svoja prava.

Psiho246 kaže...

Treca stvar, ja sam za ignoriranje i za to da svako zivi svoj zivot. Ova parada radi upravo suprotno. Ovi pederi se ovime samo jos vise isticu i prave razliku izmedu sebe i heteroseksualaca. Upravo suprotno od onog sto oni navodno pokusavaju postici.

Prosvjeduju, kao što to rade tisuće ljudi diljem svijeta. Jedni za ovaj, drugi za onaj cilj. Imaju puno pravo na to i ne trebaju zbog toga biti dovedeni u opasnost.

Ja nigdje nisam pozivao na nasilje i molim te da u skladu s tom cinjenicom ubuduce pises postove, jako je jadno od tebe da izmisljas te iskrivljujes moje tvrdnje kako bi valjda u nedostatku svojih argumenata podkrijepio svoje tvrdnje te sirio vlastitu netrepeljivost i frustracije.

Rekao si - Zasto ih ne bi gadali petardama? To je izravno odobravanje nasilja i pozivanje na isto.

Psiho246 kaže...
Vladu nije briga, oni dopuste da se par pedera prosece ulicom i sto se njih tice, njihov dio posla je gotov i oni su time ogradeni od bilo kakve diskriminacije homoseksualaca, dok ovi po tome ispada, paradiraju samo za ove kojima su trn u oku i time rade nerede, stvaraju vecu netrepeljivost, te krse javni red i mir. (tocno, ovako se tretira krsenje javnog reda i mira. Po policiji su jednako krivi i ovi sta bacaju kamenje i homoseksualci, samo sto se homoseksualci tretiraju drugacije te oni naravno nece zaraditi prekrsajne prijave. Ovo znam iz osobnog iskustva)

Ne, nije kršenje javnog reda i mira jer je prosvjed najavljen, organiziran i kao takav je dopušten po zakonu.

Psiho246 kaže...

Cinjenica jest da trenutno, ako su dvije osobe zaposljene u nekoj firmi, te je jedna homoseksualac, ako oboje dobiju otkaz, homoseksualac ce na sudu dobiti svoju pravdu i odstetu jer je u EU duhu da se pazi i cuva na homoseksualce, dok je sasvim normalno otpustiti heteroseksualca jer je to nekakva svakodnevnica.

Ne, to nije činjenica. Dobit će svoju pravdu i odštetu na sudu samo ako je otpušten na osnovu toga što je homoseksualac.

Psiho246 kaže...

Zasto recimo vlada ne bi educirala mladez po ovim pitanjima putem naobrazbe? Nije li to pravi nacin da se prekine mrznja prema homoseksualcima?

Apsolutno je pravi način, ali vlada očito ništa ne čini po tom pitanju, da čini ne bi bilo potrebe za prosvjedom.

Psiho246 kaže...
Homoseksualac treba svoju pravdu traziti putem sudova, te ako im nesto ne pase kod zakona RH, prosvjedovati vladi, a ne ulicama grada nabijati gradanima na nos nesto sto ne razumiju jer se onda ne razlikuju nista vise od klaunova koji paradiraju za fasnik.

A gdje se prosvjeduje vladi nego na ulicama? Doma u svom dnevnom boravku?

Psiho246 kaže...
Rade ti meni objasni, ako nesto ne razumijem, nego da radis ovo sto sam predhodno naveo.

Gore prije par postova sam spomenuo nekoliko ciljeva, a još ih je nekoliko upravo takvih. Radi se o osnovnim pravima parova i svih ljudi na svijetu koje ova ekipa nema samo zbog toga što nemaju curu nego dečka, odnosno obrnuto.

Zanimljivo je kako spominješ da ja okrećem tvoje riječi a citiram točno ono što si ti napisao. Pisano slovo se ne može okrenuti naopako osim ako ga krivo prepišem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 17:31 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...pa nek' onda idu pred sabor, na markov trg...tamo će ih mlatiti policajci...{#}

{#}daj jurra ne pizzdi,tu se trudim sebi i drugima neke stvari objasnit
ti bi isto kao misleći čovjek trebao nešto konstruktivno reći,šta će pred saborom,to je geto,oni žele hodati svojim gradom slobodno kao i drugi

18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Da mi dodes na ulici, izvadis mi pimpek i pocnes mahati njime polugol predamnom na pristojnoj udaljenosti od mene, kreveljeci se, slomio bi ti nos bez pardona, bio ti peder, katolik, ateist, transeksualac, srbin, musliman, amerikanac ili osoba loseg ukusa za igre i jadnih stavova.

ako je editirana izjava istinita, zašto? s needitiranom se donekle slažem jer bi se mogla protumačiti kao mučki napad kreveljenjem a ne slažem se potpuno sa razbijanjem nosa

Pa zar ćemo se stidjeti svoje seksualnosti i tijela te pušiti katoličke genitalno diskriminirajuće fore još koje tisućljeće?

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 17:46 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

Nemam ništa protiv homoseksualaca ali grupiranje u povorke i iskazivanje vlastitog seksualnog opredjeljenja kroz jedan grupni marš, pa tome dodaš i specifičan grad kakav je Split, mislim da je to vrlo provokativno, i da mogu biti sretni što nema mrtvih. Puka sreća da umjesto petardi nisu letjeli molotovljevi kokteli na njih ili čak ručne bombe, narod je dolje prilično neumjeren pa i lud ako hoćete.

Ja ne vidim ama baš nikakvog smisla u gay-prideu i sličnim manifestacijama, mislim da je čovjek slobodno biće kako duhom, tako i tijelom. Ukoliko si homić, u redu, čini to u svoja 4 zida, ili u nekoj divljini šta ja znam, gdje te nitko ne vidi i ne čuje. Istospolno žvaljakanje u grupnoj povorci kroz grad meni nije ništa doli jedna perfidna provokacija.

Nisam na strani pedera ovaj put, zaista nemam ništa protiv njih, nek su dalje od mene pa nek rade šta oće, ali za povorke nisam.

Cemetary gates
17 godina
protjeran

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
17 godina
protjeran
thedream kaže...

Nemam ništa protiv homoseksualaca ali grupiranje u povorke i iskazivanje vlastitog seksualnog opredjeljenja kroz jedan grupni marš, pa tome dodaš i specifičan grad kakav je Split, mislim da je to vrlo provokativno, i da mogu biti sretni što nema mrtvih. Puka sreća da umjesto petardi nisu letjeli molotovljevi kokteli na njih ili čak ručne bombe, narod je dolje prilično neumjeren pa i lud ako hoćete.

Ja ne vidim ama baš nikakvog smisla u gay-prideu i sličnim manifestacijama, mislim da je čovjek slobodno biće kako duhom, tako i tijelom. Ukoliko si homić, u redu, čini to u svoja 4 zida, ili u nekoj divljini šta ja znam, gdje te nitko ne vidi i ne čuje. Istospolno žvaljakanje u grupnoj povorci kroz grad meni nije ništa doli jedna perfidna provokacija.

Nisam na strani pedera ovaj put, zaista nemam ništa protiv njih, nek su dalje od mene pa nek rade šta oće, ali za povorke nisam.

Koliko ima heteroseksualnih parada?

Ove parade su još jedan pokazatelj u nizu nenormalnosti i boleštine.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

pa zar će kojim slučajem uspjeti u borbi za svoja ljudska prava među četiri zida gdje nitko i ne zna da postoje i kako te to molim te može isprovocirati žvaljakanje, šta ti se toliko digne da moraš baciti suzavac?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 17:53 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan

Inače, mrzim ovakve rasprave i čak sudjelovati u njima (zadnji put kad sam sudjelovao bio mi je ban na 15 dana), ali kako se ovo događa blizu mene i kako je slobodna država i slobodno se mogu izražavati onda moram reći što mislim o ovome svemu.

Po meni je homoseksulaizam i njegovi oblici čisti oblik kulturološke devijacije višeg sloja društva. Nisam rekao inteligentnijeg nego, jednostavno bogatijeg i obdarenog lagodnim životom. To su pretežno ljudi koji su rođeni i odrasli bez previše problema u životu i iz dosade su počeli preispitivati svoju seksualnost. Mislim da je jednostavno to zaključiti iz presjeka ljudi koji sudjeluju na ovakvim skupovima. Sigurno se može izvući neki podatak da ubogi seljak (kojeg hebu s krastavcima i čime sve ne), nema ovakvih razmišljanja. Ove devijacije ćete također viditi (osim kod "bogatih") kod dosta bolesnika, koji preispituju broj godina za ulazak u seksualne odnose, ili da ne kažem kod svećenika koji znaju biti sve navedeno ("bogati", siluju mušku djecu...)

Ono što mene brine je svakako ono što ljudskoj vrsti sljedi.

500 milijuna godina evolucije i najbolji smo primjerci života. Je li ovo stvarno uspjeh? Jel ovo stvarno dobar dobra stvar, istospolni brakovi i slično? Kako će sve ovo izgledati za 500 godina? Šta će biti heteroseksulaci u tome svijetu? Utrobe za roditi još homoseksualaca?

Možemo mi i bolje od tog.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan
doxy kaže...
thedream kaže...

Ove parade su još jedan pokazatelj u nizu nenormalnosti i boleštine.

A ne znam, preteško je to sve za jednostavno iskomentirati. Po meni ako se već bore za jednaka prava, nazovimo ih prava, kao i heterospolna zajednica, onda zasigurno postoje drugi načini za normalno funkcioniranje i uklapanje u društvenu zajednicu i okvire, od recimo zaista lizanja i žvaljakanja pred građanima Split. Sad konkretno o Splitu govorim.

Mislim, ja ih ne opravdavam, ne može se divljati, razbijati i mlatiti nekoga zbog seksualne orijentacije, to je grubi fašizam. Ali u ovoj priči mislim da su svjesno išli na to da isprovociraju. Čemu qrčevi prosvjedi? Jesi peder, jesi. Ok čovječe, uživaj u tome kako jedan straight tip ili cura uživaju u svojoj hetero zajednici, i Bog te veselio. Konzumiraj seks u 4 zida, amen.

Čemu grupne ovakve monade, pa normalno da će dobiti po nosini. Prošeći Marakanom u Dinamovom dresu, izderi se malo vas je pičk*** i šta, čudiš se kao Mara u krivi qrc šta te hoće zaklati. Dođeš u jednu konzervativnu sredinu, jedan specifičan, zbilja lud grad, i organiziraš gay-pride, ni u Rijeci, ni u Umagu što ja znam, Opatiji, nego baš Split, da je čak Osijek, Županja, šta ja znam.

Ali Split, pa čovječe oni se međusobno tuku, viču jedni drugima cigani,cigani, navijači Hajduka i NK Splita. A kamoli ovakvim začinom homića i lizanja po cesti usred podneva.

Nisam za to, ne znam.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

A ne znam, preteško je to sve za jednostavno iskomentirati. Po meni ako se već bore za jednaka prava, nazovimo ih prava, kao i heterospolna zajednica, onda zasigurno postoje drugi načini za normalno funkcioniranje i uklapanje u društvenu zajednicu i okvire, od recimo zaista lizanja i žvaljakanja pred građanima Split. Sad konkretno o Splitu govorim.

Nisam vidio da su se lizali i žvalili u koloni. Ako jesi prosvjetli me.

Da se razumijemo, jednako mi je neprimjereno da se žvale homoseksualci koliko i da se žvale heteroseksualci. Stvar je kulture.

thedream kaže...

Mislim, ja ih ne opravdavam, ne može se divljati, razbijati i mlatiti nekoga zbog seksualne orijentacije, to je grubi fašizam. Ali u ovoj priči mislim da su svjesno išli na to da isprovociraju. Čemu qrčevi prosvjedi? Jesi peder, jesi. Ok čovječe, uživaj u tome kako jedan straight tip ili cura uživaju u svojoj hetero zajednici, i Bog te veselio. Konzumiraj seks u 4 zida, amen.

Ja ne kužim da ti još uvijek misliš da je parada bila organizirano da se pokaže tko se s kim ševi! Stvarno to misliš? Ne misliš da ima nešto više u tome?

Apsolutno svatko ima pravo biti protiv parade, ima pravo ne podržavati homoseksualce i smatrati da homoseksualnost nije u redu. No, nitko nema pravo napasti homoseksualca, vrijeđati ga ili mu na bilo koji način onemogućiti normalan život.

Ovdje ispada da smo svi mi skupa gay friendly ekipa, ali stvar je potpuno drugačija. Jedino što nas koji ne napadamo homoseksualce povezuje je činjenica da ne podržavamo nikoji oblik nasilja prema bilo kome, pa tako ni prema homoseksualcima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 18:03 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
thedream kaže...

pa zar će kojim slučajem uspjeti u borbi za svoja ljudska prava među četiri zida gdje nitko i ne zna da postoje i kako te to molim te može isprovocirati žvaljakanje, šta ti se toliko digne da moraš baciti suzavac?

Meni ne. Pitaj ove u Splitu i ne vodi se glupostima sa Indexa za početak. Meni se ne diže piša na gay-pornjavu. Stvar je u tome da ako ideš među pse sa kostima, pripremi se da te poglođu. Da je gay povorka bila u Rijeci možda bi mirnije prošla. Pa i Dubrovniku, zar ne? Pa kruzer im je bio neko vrijeme usidren čini mi se prošlo ljeto, sami pederi na njemu. I nisam koliko se sjećam, upamtio da ih je netko gađao kamenjem.

Sad  već skoro da ćemo praviti razliku bogatog pedera-turista i ove derpe-sirotinje {#} od koje nikakve koristi..

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

pa koj će se moj heteroseksualci boriti za svoja prava kad ih već imaju? šta treba crtati pa mućni glavom malo

ako misliš da nemaš (kao heteroseksualac) dovoljno prava, paradiraj, buni se ili što ti paše

16 godina
neaktivan

Drago i Danny ne vidim razlog zašto bi se složili. Da se crno na bijelo razumijemo ja protiv homoseksualaca nemam ama baš ništa. Ali imam protiv metoda kojima pokušavaju ostvariti svoja prava.

Uostalom, pa prošlo ljeto sam u Zadru vidio dvije ženske kako se ljube usred bijela dana Kalelargom i nikom ništa, turistkinje neke. Nije baš najbistriji primjer, ali ispada da će rjeđe nahebati parovi, nego formirane povorke i grupacije. To izaziva u ovom društvu i sredini vrlo jasan stav, a to je udri čim god stigneš.

Ja to ne mogu opravdati, jer nisam za nasilno postupanje prema njima niti to zaslužuju. Ali ako već vidiš da se ide kamenjem i drvljem po tebi, zašto baš kvragu taj Split? Pa mirnije je bilo u Zagrebu i Beogradu.

Inače,da, imam iz prve ruke informaciju od ekipe dolje koja je studirala sa mnom, bilo je dobacivanja i žvaljenja, uz povike hoćete i vi s nama, prema prolaznicima. Tako da ne treba baš svemu ni vjerovati. Opet analogijom stvari, ako te dva homića pozovu na liz, naravno da im nećeš prosuti mozak, ali ne krivim ljude ni kod kojih to izazove takovu reakciju.

Zašto bi svi mislili jednako na kraju krajeva i slagali se u svemu?

Cemetary gates
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice