Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.313.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Monopol kaže...

Slažem se da je debilno trošit novac kojeg nemamo na nenormalne i bolesne ljude.

Da nema nasilja, ne bi novac trebalo niti trošiti. Simple.

Mene iskreno, boli kura*c i za jedne i za druge. Je*be mi se i za pedere i za nepedere i za aseksualce <ubaci_orijentaciju_po_volji>. Ali ono kaj me iritira je tolka debilana i nasilje.

@Psiho Zakaj odma ne baciti ručnu granatu i sve ih raznijeti? Po onoj, ko tebe kruhom ti njega kamenom? Da si rekel, okej, okupit ću ja sve heteroseksualce i idemo šetati gradom, pa na taj način protuprovocirati, okej. Ali, ti bi bacal petarde i na taj način odgovoriti provokaciji? Ma predivno, slobodno pokupi dugu devetku i odi u masakr homića po gradu...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ako se novci mogu trosit na dolazak pape, ako se mogu trosit na cuvanje sanadera, onda se mogu trosit i na cuvanje pride povorke!

Pa protiv pape sam isto kolko i protiv Sanadera! Zašto naša vlada nije dala 20-ak tisuca kuna onom branitelju za dionice? A dala je milje za Papu?

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
18 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Pa protiv pape sam isto kolko i protiv Sanadera! Zašto naša vlada nije dala 20-ak tisuca kuna onom branitelju za dionice? A dala je milje za Papu?

Pitaj si njih, vi ste ih birali, ja ne.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
18 godina
Verbatim kaže...
Batista kaže...
Da... Niti meni to nije normalno, valjda sam ja onda nenormalan...

Pogledajte mi potpis...

Tko bi od vas postojao da su vam roditelji homoseksualci... U jednu ruku, homoseksualizam je indirektan genocid za sve ljude (priznali vi to ili ne, probajte o tome kvalitetno razmislit kao o tim guzo-ljupcima)

Šta je onda s celibatom?!

U vjeru se necu uplitat i njihove forice.

Pop koji je govorio jedno, a radio drugo je uvijek dobio nekoliko samarcina (doduse ne od mene) i izletio iz zupe.

Boli me djon, neka se i na incest opet gleda kao na normalnu pojavu (nekad je u Egiptu to bilo normalno). (neka se netko sexa sa roditeljima i pocne pisat kako je to danas sasvim normalno - ja cu osobno zatrazit ban s ovog foruma)

Jedna stvar je sigurna - drustvo se mijenja, tako i ostale stvari.

Budite sretni sto su vam roditelji heteroseksualci,
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Monopol kaže...

Slažem se da je debilno trošit novac kojeg nemamo na nenormalne i bolesne ljude.

Da nema nasilja, ne bi novac trebalo niti trošiti. Simple.

Da nema parade nebi bilo nasilja i nebi trebalo trositi novac?

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 15:23 (Monopol).
18 godina

Hajd sigurno ne paradira onaj tko je danas morao variti u škveru ili miješati beton na gradilištu.. Paradiraju neradnici i troše novac otet od radnika.

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
15 godina
neaktivan
Nix kaže...

Hajd sigurno ne paradira onaj tko je danas morao variti u škveru ili miješati beton na gradilištu.. Paradiraju neradnici i troše novac otet od radnika.

Naravno, paradiraju i troše bolesni i nenormalni ljudi.

18 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Da nema parade nebi bilo nasilja i nebi trebalo trositi novac?

I jedno i drugo je točno. Ali kolko ja znam, svatko može prosvjedovati, tak nekaj je zajamčeno Ustavom ako se ne varam.

Dakle i ti možeš izaći van, obući se u bananu i prosvjedovati protiv uvoza banane iz Zanzibara. I sad te ja kresnem kamenom u glavu. Prekrasna logika. Koju očito, podržavaš.

Isto tak, prosvjedi protiv vlade na Markovom trgu. Odlično, doći ću s AK47 i početi masakritati prosvjednike. U tom slučaju nasilje ti ne paše? Onda nasilje nije u redu? A sad je?

15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

I jedno i drugo je točno. Ali kolko ja znam, svatko može prosvjedovati, tak nekaj je zajamčeno Ustavom ako se ne varam.

Dakle i ti možeš izaći van, obući se u bananu i prosvjedovati protiv uvoza banane iz Zanzibara. I sad te ja kresnem kamenom u glavu. Prekrasna logika. Koju očito, podržavaš.

Isto tak, prosvjedi protiv vlade na Markovom trgu. Odlično, doći ću s AK47 i početi masakritati prosvjednike. U tom slučaju nasilje ti ne paše? Onda nasilje nije u redu? A sad je?

Ja nisam nigdje naveo da je nasilje uredu, samo kazem da nije uredu da neradnici i bolesnici trose nas novac.

17 godina
neaktivan

kad malo bolje pogledaš ovi šareni baloni i zastave stvarno izgledaju prijeteće{#}
i te mlade ženske,ne znam,nekao se divim tim hrabrim protivnicima prajda da su se usudili izaći naspram takve sile

18 godina

Vise stvarno necu komentirat dok je ova tema u pitanju, jer po meni nikako nije vrijedna spomena.

(boli me pipa tko se s kima sexa, dok mene i moju rodbinu i roditelje ne diraju - bas mi svejedno)

Na svijetu ima tolko nelogicnosti pa se o njima ne raspravlja, zato ne vidim svrhu da vise raspravljam o ovoj ljudskoj gadosti. Postovi nekih forumasa su me doveli do totalne nezainteresiranosti za raspravu. (kad vidim da govorim vjetrenjacama, odustanem)

Napises post, slucajno napises jednu rijec za koju te Citator potegne u kontra smjeru i onda sve iz pocetka.

Zahvalite visoj sili i roditeljima koji vam nisu homoseksualci i omogucili vam sto postojite . (kad bi samo razmislili o toj recenici, shvatili bi kako je homoseksualizam sasvim beznacajna pojava)

Neka vas visa sila obdari razumom. Amen.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 15:46 (Batista).
18 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Ja nisam nigdje naveo da je nasilje uredu, samo kazem da nije uredu da neradnici i bolesnici trose nas novac.

Nije u redu puno toga, pa se opet događa.

Ja cijelo vrijeme tupi kak nasilje nije u redu i to je ono kaj me smeta. Čemu to nasilje? Kaj su ti ti ljudi napravili? Mislim, okej, homić prođe kraj tebe, niti te ne pogleda. I? Sad bi ga trebal mlatnuti?

Znaš kaj ja napravim? Nikaj. Nastavim dalje. Ako je neki feminizirani, smijem mu se jer mi je to smješno vidjeti tak, feminiziranog muškarca. Možda niti nije homić, možda je samo feminiziran.

E sad, da me proba silovati ili mi napraviti nekaj nažao, onda bi ubil Boga u njemu.

Ako mi nikaj ne napravi nažao, čemu ga onda napadati i vrijeđati?

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Zahvalite visoj sili i roditeljima koji vam nisu homoseksualci i omogucili vam sto postojite .

Neka vas Bog obdari razumom. Amen.

{#}

velečasni zlatko sudac?

18 godina
neaktivan
seneka kaže...
Batista kaže...

Zahvalite visoj sili i roditeljima koji vam nisu homoseksualci i omogucili vam sto postojite .

Neka vas Bog obdari razumom. Amen.

{#}

velečasni zlatko sudac?

meni se čini kao Anđelko Kaćunko

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
16 godina
neaktivan

Ludilo, ma ne može bolje...

Kakvu ovo poruku šalje turistima, kojih je inače pun grad...nekidan sramota na utakmici, a danas ovo.

Split je postao prava selendra,gori od Ogorja ( bez uvrede ikome ko je od tamo)...

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
18 godina
seneka kaže...
Batista kaže...

Neka vas visa sila obdari razumom. Amen.

{#}

velečasni zlatko sudac?

Visa sila, pardon.

@verbatimcicu - znas kakav se ti meni cinis :) vidim da si zaboravil... ako ti mene mozes nazvat kacunkom - onda nema straha zasto ja tebe ne bi podsjetio :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 15:54 (Batista).
18 godina
EraserHead kaže...

Split je postao prava selendra

pa uvijek je i bio epicentar redikula i manitih vlaja koji su uletili koda ih je cunami donio.

oli se i prije 90-ih nisu bacala auta u more sa "krivim" tablicama.  ponavljam,splitski pazar je zrcalni preslik grada.  stvarno centar svita,samo sto se radi o manitom centru svita.

Eat Da Poo Poo
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

@verbatimcicu - znas kakav se ti meni cinis :)

kao uzoriti katolik? {#}{#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
16 godina
neaktivan
torrente kaže...
EraserHead kaže...

Split je postao prava selendra

pa uvijek je i bio epicentar redikula i manitih vlaja koji su uletili koda ih je cunami donio.

oli se i prije 90-ih nisu bacala auta u more sa "krivim" tablicama.  ponavljam,splitski pazar je zrcalni preslik grada.  stvarno centar svita,samo sto se radi o manitom centru svita.

Ma znam, ali mi se nekako čini da se broj "đžikana" od tada višestruko multiplicirao.

18 godina

Ne mogu razumjeti da vam smetaju ljudi koji ne traze nista drugo nego da se prema njima ponasate kao prema svim ostalim ljudima, a ne smetaju vam ekstremni desnicari, thompsonovci koji bi bacili bombu, gonili bandu, ubili srbina, crnca ili Roma. Dapace, njih podrzavate. Jel vi koristite to malo mozga sto imate u glavi? Gdje vam je logika? Kazu da na mladima svijet ostaje. E onda ovaj svijet ide u 3PM.

Mentalist je moj idol... I torrente isto
18 godina
EraserHead kaže...

Ma znam, ali mi se nekako čini da se broj "đžikana" od tada višestruko multiplicirao.

ako se drze osnovnih postulata o kojima bruji ova tema,onda je to normalno.  vjera,domovina,multikids production,tradicija (bolje da izumre selo nego obicaj)... stvar je sasvim normalna ;)

Eat Da Poo Poo
18 godina
tnakir kaže...

Ne mogu razumjeti da vam smetaju ljudi koji ne traze nista drugo nego da se prema njima ponasate kao prema svim ostalim ljudima, a ne smetaju vam ekstremni desnicari, thompsonovci koji bi bacili bombu, gonili bandu, ubili srbina, crnca ili Roma. Dapace, njih podrzavate. Jel vi koristite to malo mozga sto imate u glavi? Gdje vam je logika? Kazu da na mladima svijet ostaje. E onda ovaj svijet ide u 3PM.

Idemo iz pocetka, sve nabrojane teme smo vec preokrenuli X puta :D

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ja ne mogu razumjeti da se nije moglo otrpjeti tih 300 prosvjednika, pustit ih da odmarširaju svoje, i sutra najnormalnije doć na rivu popit kavu.

Ovakva ružna slika Splita pa i Hrvatske nam ne treba, pogotovo danas kada se ufamo samo u turizam, danas kad su Grčka, Tunis, a sutra i Španjolska u k., mi umjesto da iskoristimo tu šansu, mi je upropaštavamo {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 15:59 (EraserHead).
18 godina
Batista kaže...

I jos mi nije jasno kako ljudi mogu bit glupi :)

Mentalist je moj idol... I torrente isto
18 godina
tnakir kaže...
Batista kaže...

I jos mi nije jasno kako ljudi mogu bit glupi :)

To je lijepo :) Dio modnog trenda...

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 16:00 (Batista).
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

i još ništa nisi naučio...

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
18 godina
(s)izgoreo kaže...

i još ništa nisi naučio...

Bome ju nisam ja pokrenul, al procitaj par postova gore pa ces vidjet da si se prevario :)

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 16:02 (Batista).
15 godina
neaktivan
Uvali mi žutoga jer sam protiv homoseksualaca! :(
18 godina
Monopol kaže...
Uvali mi žutoga jer sam protiv homoseksualaca! :(

Cekaj, sad cu i ja uskoro :D

Truth in engineering.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice