Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.280.801
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?

Ja iskreno da kažem nemam ništa protiv homoseksualaca i ako oće svoju ljubav da okončaju brakom, neka im.

Međutim, mislim da trenutno nije pametno im dopustiti posvajanje djece. Da me krivo ne shvatite vjerujem da oni mogu biti dobri roditelji i to nije upitno. Problem je u našem društvo koje je netolerantno prema homoseksualnoj zajednici. To dijete bi bilo podjebavano od početka svog školovanja pa do kraja što ostavlja velik utisak na psihu pojedinca. Tada se baš i ne može birati društvo koje ti paše jer večina još ne razvije vlastito mišljenje te 90% njih bi naslijedilo netolerantnost od roditelja ili koga već. 

Jednog dana ako i ikada na našem nam dragom balkanu, kad se ta netolerantnost smanji ispod pola bi se i moglo razmišljati o mogućnosti prava homoseksualaca na posvajanje djece.

Također, isto ne volim nabijanje meni na nos nečije seksualne orijentacije. To nek zadrže za svoje društvo i prijatelje. Doduše, paradu smatram kao borbu za homoseksualna prava i to je ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 23:59 (Camalus).
17 godina
M_dipl. kaže...

Odakle ti ideja da je brak zajednica koja teži potomstvu?

Zašto ti je odgovor na diskriminaciju homoseksualaca to da diskriminacije ima i po drugim osnovama? Onda je ok, ako je ima i više? U nas je, što se diskriminacije tiče, najgore homoseksualcima, jer smo fakin balkan.

Ljudi traže ostvarenje ustavom zajamčenih temeljnih ljudskih prava, i imaju svako pravo na to, neovisno jesu li jedino oni obespravljeni ili ih ima pun k.

samo pojašnjenje, nije opravdanje diskriminacije drugom diskriminacijom, (predhodni post, 'sex u hrvata') nego u RH su svi 'na%jebali'. Tu bar nema diskiriminacije.

-ustav garantira svašta (?),  no gay-parada recimo nije u tim temeljnim pravima, dok je brak ugovorni osnos između muškarca i žene s ciljem potomstva. Sex je dio braka, prirodni oblik spolovila hetero jedinki ide tomu tumačenju u prilog. Puževi recimo nemaju takav brak, općenito od svih bića u flori-fauni, algama i gljivama, samo homosapiens ima brak kao ugovornu zajednicu. Međutom, nigdje se u toj darvinovskoj podjeli ne spominje brak istospolnih, brak nije sex. Sex postoji i bez braka, može i bez partnera pa i kod djelatnica za određenu svotu novca. To se recimo također ne naziva brak. Ali recimo sponzoruše se udaju za nogometaše i to se naziva brak...

(ma. sad brijem na nešto smješno...) {#}

enivej, imaš pravo. Evo, ''ja im dajem za pravo'' (nešto...).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 0:02 (ihush).
18 godina
Danny_HR kaže...

Zašto odmah svodiš pitanje na to?
Pa šta misliš da bi, u slučaju legalizacije istospolnih brakova, svi živi na planeti od jednom postali homoseksualci?

Mislim da to nema veze s propašću društva i da si ovime samo pokazao da si zapravo homofob - u jednu ruku.

Legalizirali se homoseksualni brakovi ili ne, društvo će preživjeti, čovjek će preživjeti... Jedno niti najmanje nije povezano s drugim. Al ono, niti najmanje.

Pa sad...

Zasto bi opce morali prezivljavat ? Ko da smo bogci bistricki... Zasto ne mozemo normalno zivjet zivot, a ne mislit o tome kolko ce pedera bit da znamo kolko djece nastancat ? (jer to se pitanje postavlja kad govorimo o prezivljavanju)

@update - iskreno, mozete bit sretni sto vam roditelji odbrali heteroseksualni put, da nisu - ne bi sad ovdje pisali ovakve postove... homoseksualizam je jedna vrsta nesluteceg genocida...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 9:29 (Batista).
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Pa sad...

Zasto bi opce morali prezivljavat ? Ko da smo bogci bistricki... Zasto ne mozemo normalno zivjet zivot, a ne mislit o tome kolko ce pedera bit da znamo kolko djece nastancat ? (jer to se pitanje postavlja kad govorimo o prezivljavanju)

Želiš reći da bi legalizacija istospolnih brakova onemogućila tebi da normalno živiš?

Zašto tebe zanima koliko će biti homoseksualaca i zašto misliš da moraš o tome razmišljati?

Budi uvjeren da ih ne bi bilo ništa više da dobiju ista prava kao svi mi ostali, apsolutno ništa više.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 0:05 (Danny_HR).
18 godina
Danny_HR kaže...
Batista kaže...

Pa sad...

Želiš reći da bi legalizacija istospolnih brakova onemogućilo tebi da normalno živiš?

Zašto tebe zanima koliko će biti homoseksualaca i zašto misliš da moraš o tome razmišljati.

Budi uvjeren da ih ne bi bilo ništa više da dobiju ista prava kao svi mi ostali, apsolutno ništa više.

Ne radi se samo o meni nego o cijeloj zajednici.

Drustvo zato i je tak smotano kad vecina misli samo na sebe...

Ne zelim reci da bi meni smetali, najvjerojatnije ne bi. Kak sam reko neka imaju spolne odnose i sa kozama, boli me briga, ali nikako se ne bi osjecao dobro kad bi imao djecu i u susjedstvu imao gay par s posvojenim djetetom. Moje dijete bi zasigurno imalo doticaj s njihovim i to bi me uzasno smetalo, ne zbog njihovog djeteta nego zbog njih jer nikako ne bi htio da strahujem za svoje dijete dal ce mozda i ono skrenut s putanje ili poprimit meni nenormalne sklonosti... :S

Da, mene kao buduceg (nadam se) roditelja bi u tom slucaju se usudilo kao neodgovornog jer ja moram naucit svoje dijete sto je dobro, a sto ne - ja ga ucim sto mislim da je najbolje za njega, ali takodjer drustvo u kojem se dijete krece, takodjer ostavlja svoje tragove.

U nista ne mogu biti siguran, nikad ne reci nikad. Tko bi prije 15-ak godina reko da ce gayevi imat tolko prava (u nekim drzavama kolko sad imaju), u nista ne mozes bit 100% siguran, tko zna, mozda ce homosexualna orijentacija biti dio modnog trenda ?? (biti u modi je danas supljim glavama glavna preokupacija)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 0:16 (Batista).
18 godina
M_dipl. kaže...
sirka666 kaže...
Cerina15 kaže...

hehe za par dana mogu vidjeti u splitu iz prve ruke što se događa

Da, po cilon gradu su grafiti, bolje reć natpisi subota u 13:30. Moglo bi bit svega u subotu, bolje se ne petljat u to i pokušat izbjeć marmontovu i đardin..

Meni je rođendan tad, party and party...

Ja definitivni prisustvujem iako sam heteroseksualac i smatram paradu kao metodu neadekvatnom. Ljudi se bore za svoja prava, to valja podržati!

Mogu i ja napraviti povorku protiv uznemiravanja od strane feministkinja, gay populacije i slicno koji me non stop pilaju po medijima? Nemam nista protiv LGBT ekipe, al brate, dosadni su. 

Mentalist je moj idol... I torrente isto
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 0:21 (tnakir).
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ne radi se samo o meni nego o cijeloj zajednici.

Drustvo zato i je tak smotano kad vecina misli samo na sebe...

Ne zelim reci da bi meni smetali, najvjerojatnije ne bi. Kak sam reko neka imaju spolne odnose i sa kozama, boli me briga, ali nikako se ne bi osjecao dobro kad bi imao djecu i u susjedstvu imao gay par s posvojenim djetetom. Moje dijete bi zasigurno imalo doticaj s njihovim i to bi me uzasno smetalo, ne zbog njihovog djeteta nego zbog njih jer nikako ne bi htio da strahujem za svoje dijete dal ce mozda i ono skrenut s putanje ili poprimit meni nenormalne sklonosti... :S

Da, mene kao buduceg (nadam se) roditelja bi u tom slucaju se usudilo kao neodgovornog jer ja moram naucit svoje dijete sto je dobro, a sto ne - ja ga ucim sto mislim da je najbolje za njega, ali takodjer drustvo u kojem se dijete krece, takodjer ostavlja svoje tragove.

U nista ne mogu biti siguran, nikad ne reci nikad. Tko bi prije 15-ak godina reko da ce gayevi imat tolko prava (u nekim drzavama kolko sad imaju), u nista ne mozes bit 100% siguran, tko zna, mozda ce homosexualna orijentacija biti dio modnog trenda ?? (biti u modi je danas supljim glavama glavna preokupacija)

Homoseksualnost nije zarazna, to je ono što očito nisi usvojio.
Vjeruj mi da su potpuno jednake šanse da će ti dijete biti homoseksualac imao ti homoseksualne susjede ili ne.

Dijete ne možeš "naučiti" da ne bude homoseksualac. I samim pokušavanjem možeš napraviti više zla nego dobra. Ako ti dijete jednog dana bude homoseksualne orjentacije a ti si ga učio kako je to pogrešno i pokušao ga "zaštititi" od toga, jednostavno će se bojati to ti reći. Uzrokovat ćeš to da ti dijete prolazi kroz jako teška razdoblja u životu jer se boji hoće li ga roditelj prihvatiti takvog kakvo je, jer je skrenulo s putanje (tvoje riječi) za koju si ti zamislio da je dobra.

Još jednom - ne možeš naučiti dijete da ne bude homoseksualac.

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Homoseksualnost nije zarazna, to je ono što očito nisi usvojio.
Vjeruj mi da su potpuno jednake šanse da će ti dijete biti homoseksualac imao ti homoseksualne susjede ili ne.

Dijete ne možeš "naučiti" da ne bude homoseksualac. I samim pokušavanjem možeš napraviti više zla nego dobra. Ako ti dijete jednog dana bude homoseksualne orjentacije a ti si ga učio kako je to pogrešno i pokušao ga "zaštititi" od toga, jednostavno će se bojati to ti reći. Uzrokovat ćeš to da ti dijete prolazi kroz jako teška razdoblja u životu jer se boji hoće li ga roditelj prihvatiti takvog kakvo je, jer je skrenulo s putanje (tvoje riječi) za koju si ti zamislio da je dobra.

Baš sam krenuo pisati sličan post i odustao na pola. Evo sve ti je danny lijepo objasnio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 19:40 (Camalus).
18 godina
Danny_HR kaže...

Da, puno toga se ne moze, istina...

Al trudit cu se svim silama da to ne bude...

Recimo da ima sklonosti prema zivotinjama, pa i to je njegov izbor na kraju krajeva (ak mozes doma kokos zaklat, zasto ju ne bi mogao kresnut)... Mnogi izbori nisu ispravni, al to je njihovo pravo...

Sve ovisi o drustvu kako ce ga prihvatit, mozda i takvi jednog dana pokrenu parade...

Vec je bilo na x novina vijest tipa: "Ozenio kravu" - ?? {#}

Ne znam, ja sam ocito zaostao u pogledima takvih stajalista...

Do prije cca ajd reci cu - 100-injak godina nije bilo normalno u drustvu da budes gay.

Mozda ce za slijedecih 100 godina biti sasvim normalno da za sexualnog partnera imamo primjerice kozu....

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 0:31 (Batista).
18 godina

sve prosvjedno paradne gluposti koje su unutar granica mirnog okupljanja i u skladu sa zakonom su normalna stvar u cijelom normalnom svijetu .

sve sto izlazi van tih zakonskih okvira, pretvara se u maltretiranje ostatka svijeta.

evo recimo, meni ovaj bob rock vise ide na nerve  sa ucjenama, kad ja nasadim moj traktor na medjunarodne tracnice, vidjet cete svog boga.

http://en.wikipedia.org/wiki/Carduelis_spinus
18 godina
neaktivan
Batista kaže...
Al trudit cu se svim silama da to ne bude...

I kako misliš da će se dijete osjećati ako ipak bude, obzirom da ti na to ne možeš utjecati? To te ne dira?

Ja bih ovu situaciju opisao kao da ti ne želiš ono što je najbolje za dijete, već ono što je najbolje za tebe.

Al dobro, podijelili smo stavove, sumnjam da će i jedan od nas promijeniti način razmišljanja. Sad se možemo samo vrtiti u krug. :)

18 godina
Danny_HR kaže...

I kako misliš da će se dijete osjećati ako ipak bude, obzirom da ti na to ne možeš utjecati? To te ne dira?

Ja bih ovu situaciju opisao kao da ti ne želiš ono što je najbolje za dijete, već ono što je najbolje za tebe.

Al dobro, podijelili smo stavove, sumnjam da će i jedan od nas promijeniti način razmišljanja. Sad se možemo samo vrtiti u krug. :)

Volio bih da i prokomentiras i ostali dio posta, ako je moguce.

16 godina
torrente kaže...

meni ovaj bob rock vise ide na nerve  

Misliš ovaj {#}

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Aj dobro. :)

Batista kaže...
Recimo da ima sklonosti prema zivotinjama, pa i to je njegov izbor na kraju krajeva (ak mozes doma kokos zaklat, zasto ju ne bi mogao kresnut)...

Zato što time maltretiraš životinju, činiš joj nešto nažao.
Doma možeš zaklat kokoš, ali ne iz zabave i za klanje iz zabave možeš odgovarati pred zakonom. Možeš ju ubiti za hranu. Bitna je razlika između ubijanja životinje za hranu i mučenja/iskorištavanja životinje iz svoje pohote, zabave, želje i sl.

Isti razlog zbog kojeg smatram pedofiliju bolesnom, silovanje npr., bolesnom smatram i zoofiliju. U sva tri se slučaja radi o zlostavljanju, iskorištavanju drugog živog bića isključivo iz svoje pohote, zabave ili želje.

Batista kaže...
Do prije cca ajd reci cu - 100-injak godina nije bilo normalno u drustvu da budes gay.

Mozda ce za slijedecih 100 godina biti sasvim normalno da za sexualnog partnera imamo primjerice kozu....

A prije nešto više godina, odnosno prije modernog društva, to je bilo sasvim normalno. Stari Grci, Rimljani, Egipćani, svi su sasvim normalno imali homoseksualne odnose i to je bilo općeprihvaćeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 0:41 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Deus je moj čuvar, ninja koja me brani od zlog svijeta. Tome služe nabrijani-prijatelji-koji-znaju-borilačke-vještine-obrijanih-glava-i-voze-još-nabrijanije-bajkove/programeri. :D

Onda se idem i ja obrijat i kupit bajk :D

Toni93 kaže...
problem ostaje.vas je cetvero(ti,cura i dva homica).ako ti i cura imate dvoje djece,prirodni prirastaj je negativan.tko ce nadoknadit dva homoseksualca,a trebalo i jos koje za povecanje populacije

Pa i ovak i onak ima previše ljudi na planetu.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
18 godina
Danny_HR kaže...

Ali ja tu svoju koku volim i ona je takodjer zatreskana u mene, ozenit cemo se - bilo je i takvih pacijenata...

Zahvaljujem na trazenom odgovoru :)

Socne su mi takve teme, al negativno djeluju na moje zivce. Odoh ja sanjat kako mi je @verbatimcic obrazlozio svoje neslaganje, kojeg sam uspust nazvao kokoskom :) Valjda mi nece stisnut TD...

Od sad ovu temu o homicima samo pratim i klikcem TU i TD.

17 godina
Danny_HR kaže...
..

Još jednom - ne možeš naučiti dijete ((da ne bude homoseksualac)).

:) -hrabra tvrdnja, recimo da je prihvačam, može objašnjenje, dokaz, linkovi.. i to odvojeno do zagrede i zagradu.

Što se može ili nemože naučiti, koje vještine ili ... gdje su ljudske granice. Recimo provjereno znam da beba može naučiti kineski, jednako kao materinji.. (ako je daš kinezima). Dali može naućiti i spolno općenje ili naučiti koji spol je komplementaran? Nekako sama billogija (predmet) govori nešto o tomu. Pa onda pitanje tata, tata, zašto ti spavaš sa tatom? Uz predpostavku da je istospolni brak i njihovo dijete, recimo svi muškarci.

Kako sad u to 'što se može naučiti' ukalupiti ovo što se ne može naučiti? Jasno mi je da se recimo matematika nemože naučiti...

-Dakle, vjerujem (slijepo) tvojoj tvrdnji, samo trebam objašnjenje, racionalno, koje objašnjava što se može ili ne može naučiti, da bi to bolje objasnio svom budućem parnteru (kauboj, mačo, puši malrboro) i da bi bio spreman na dječja pitanja.

Možda je problem u dvostrukoj negaciji, moguće čitanje, 'možeš naućit djete da bude homoseksualac'? Recimo da bude političar.

18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ali ja tu svoju koku volim i ona je takodjer zatreskana u mene, ozenit cemo se

Batista kaže...
Odoh ja sanjat kako mi je @verbatimcic obrazlozio svoje neslaganje, kojeg sam uspust nazvao kokoskom :)

OMG! {#}

ihush kaže...

:) -hrabra tvrdnja, recimo da je prihvačam, može objašnjenje, dokaz, linkovi.. i to odvojeno do zagrede i zagradu.

Ne može odvojeno jer je to cjelina.

Dokaza ima svugdje oko nas, u obliku ljudi koji su unatoč konzervativnim anti-gay roditeljima postali homoseksualci.

Da ne bude samo o homoseksualcima evo ti primjer moje sestre koja je veganka unatoč tome što svi u familiji jedu meso i govore joj kako je bolje za nju da ga i ona jede. Dakle, učimo ju da je ispravno jesti meso, ipak ona to ne čini jer je to njen odabir.

ihush kaže...
Dali može naućiti i spolno općenje ili naučiti koji spol je komplementaran?

Može to naučiti, no sumnjam da će to išta promijeniti. Ipak vjerujem da su svi homoseksualci na svijetu imali biologiju u školi, ne?

ihush kaže...
Pa onda pitanje tata, tata, zašto ti spavaš sa tatom? Uz predpostavku da je istospolni brak i njihovo dijete, recimo svi muškarci.

Kako sad u to 'što se može naučiti' ukalupiti ovo što se ne može naučiti?

Općenito smatram da se sklonosti ne mogu naučiti. A što se djetetovog pitanja tiče, dobilo bi isti odgovor kao i da pita "Tata zašto spavaš s mamom". Nema razlike.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 0:55 (Danny_HR).
18 godina

jahve se umijesao i pobrisao pola stranice.  vrijeme je za {#}i spavanac.

laku noc.

http://en.wikipedia.org/wiki/Carduelis_spinus
17 godina
Danny_HR kaže...
..

Općenito smatram da se sklonosti ne mogu naučiti. A što se djetetovog pitanja tiče, dobilo bi isti odgovor kao i da pita "Tata zašto spavaš s mamom". Nema razlike.

- Taj odgovor sam provocirao, sklonosti. (i previše nepreciznosti)

Dali možeš naučiti travu da bude zelena ili neke druge boje, dali možeš naučiti papagaja govoriti ili majmuna upravljati space suttle...

Travu možeš genetski modificirati (vidi cvijeće, boje), majmuna i papigu izdresirati, ali spol ostaje biološki zadan. Izuzetci, npr dvospolci i sl., su izuzetci, nemogu bit relevantni kao pravilo.

Zato i završetak rečenice nemože biti fakt, jer ima razlike. Treba objašnjenje?

15 godina
neaktivan
Idemo otvoriti novu raspravu.Mozda je bila vec X puta, ali sam se tek sada ukljcio u temu.
Isus, crkva, da-ne, postoje/ne postoje, vanzemaljci-lazi, istine, obmane ? Krenimo!
16 godina
torrente kaže...

laku noc.

טוב בלילה

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
16 godina

Pa oni će biti dosadni sa svojim pravima sve dok im to ne omogućimo šta traže, šta nije nimalo nenormalno.

Peace means I'm reloading my gun.
18 godina
neaktivan

ihush, čisto informacije radi, zašto nikad ne daješ svoje razmišljanje, svoj stav?

Ono što pretežito vidim su tvoja pitanja, inzistiranje na detaljnom opisu svake riječi, usporedbe, gotovo nikada tvoj stav u kojem bi rekao "ja mislim ovo ili ono".

Tvoji se postovi svode na; zašto, objasni, što je, definiraj, što znači, može li se, je li, itd...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 8:35 (Danny_HR).
18 godina
Danny_HR kaže...

ihush, čisto informacije radi, zašto nikad ne daješ svoje razmišljanje, svoj stav?

Ono što pretežito vidim su tvoja pitanja, inzistiranje na detaljnom opisu svake riječi, usporedbe, gotovo nikada tvoj stav u kojem bi rekao "ja mislim ovo ili ono".

Tvoji se postovi svode na; zašto, objasni, što je, definiraj, što znači, može li se, je li, itd...

Meni je iHush tezak za citanje :(. Forumulira recenice da izgledaju zbrljane tako da odustanem nakon prve dvije tri, a covjek stvarno pametno pise.

18 godina
neaktivan
ihush kaže...

- Taj odgovor sam provocirao, sklonosti. (i previše nepreciznosti)

Dali možeš naučiti travu da bude zelena ili neke druge boje, dali možeš naučiti papagaja govoriti ili majmuna upravljati space suttle...

Travu možeš genetski modificirati (vidi cvijeće, boje), majmuna i papigu izdresirati, ali spol ostaje biološki zadan. Izuzetci, npr dvospolci i sl., su izuzetci, nemogu bit relevantni kao pravilo.

Zato i završetak rečenice nemože biti fakt, jer ima razlike. Treba objašnjenje?

evo par stručnih zaključaka dobivenih istraživanjem:

The American Psychological Association, American Psychiatric Association, and National Association of Social Workers stated in 2006:

“Currently, there is no scientific consensus about the specific factors that cause an individual to become heterosexual, homosexual, or bisexual—including possible biological, psychological, or social effects of the parents’ sexual orientation. However, the available evidence indicates that the vast majority of lesbian and gay adults were raised by heterosexual parents and the vast majority of children raised by lesbian and gay parents eventually grow up to be heterosexual.”

The Royal College of Psychiatrists stated in 2007:

“Despite almost a century of psychoanalytic and psychological speculation, there is no substantive evidence to support the suggestion that the nature of parenting or early childhood experiences play any role in the formation of a person’s fundamental heterosexual or homosexual orientation. It would appear that sexual orientation is biological in nature, determined by a complex interplay of genetic factors and the early uterine environment. Sexual orientation is therefore not a choice."

The American Academy of Pediatrics stated in Pediatrics in 2004:

“Sexual orientation probably is not determined by any one factor but by a combination of genetic, hormonal, and environmental influences. In recent decades, biologically based theories have been favored by experts. Although there continues to be controversy and uncertainty as to the genesis of the variety of human sexual orientations, there is no scientific evidence that abnormal parenting, sexual abuse, or other adverse life events influence sexual orientation. Current knowledge suggests that sexual orientation is usually established during early childhood."

poboldao sam ono što muči batistu,

dakle ne postoji svjestan i ciljani utjecaj na klinca ili klincezu kojim će on/ona postati jednog ili drugog seksualnog opredjeljenja

činjenica jest da je homoseksualna populacija stalna i prisutna kroz cijelu ljudsku povijest neovisno o crnim, crvenim ili plavim vremenima neovisno od toga dali su homoseksualci bili proganjani ili promicani... ljudska populacija unatoč njihovoj prisutnosti raste li ga raste i nema naznaka da će broj ljudi padati neovisno bili homoseksualci u braku ili ne njihov seksualni odnos nikad neće i nije proizvodio potomstvo, dali će ga i odgajati ovisi o crnosti, plavosti... vremena u kojem živimo i u kojem ćemo živjeti te o naporima same homoseksualne zajednice

tnakir kaže...

Nemam nista protiv LGBT ekipe, al brate, dosadni su. 

eto i moj avatar je postavljen kako bi ukazivao da nas ima i ovdje na forumu te da razbije monotoniju dosadnih sisatih (a i malo manje dosadnih pornoglumačkih supermarijevskih) avatara kojim pojedinci stalno podsjećaju na svoju heteroseksualnost {#}

ihush kaže...
brak nije sex.

brak je ugovor a mi živimo u sekularnoj državi u kojoj se zakoni i njihove definicije daju mijenjati te nisu katolička dogma

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 13:05 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
Ja samo ne shvaćam zašto bi se ijedna heteroseksualna osoba osjećala ugroženom od LGBT populacije... Ja osobno nemam takvih problema, imam ženu, u braku sam, zaljubljen sam i ne vidim razloga biti ljut ili mrziti nekoga zato što bi htio isto to... Iskreno, mislim da se previše izlažu i ekopniraju, traže jednakost a cijelo vrijeme forsiraju različitost... S druge strane shvaćam te pride-ove i ostale manifestacije iz razloga jer su terorozirani godinama i žele pokazati da to nije fer. Isto kao što je bilo u 20. stoljeću u SAD-u s afroamerikancima kojima je dop*zdilo da ih se terorizira.
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
18 godina
(s)izgoreo kaže...

tnakir kaže...

Nemam nista protiv LGBT ekipe, al brate, dosadni su. 

eto i moj avatar je postavljen kako bi ukazivao da nas ima i ovdje na forumu te da razbije monotoniju dosadnih sisatih (a i malo manje dosadnih pornoglumačkih supermarijevskih) avatara kojim pojedinci stalno podsjećaju na svoju heteroseksualnost {#}

Moj avatar ima dublji smisao od obicnog pornoglumca supermarija. Htio sam staviti leukemicnog momka kao simbol bolesne drzave ali iz postovanja prema kolegi E. Phoenixu nisam htio pretjerivati.

18 godina
Danny_HR kaže...
Batista kaže...

Aj dobro. :)

Batista kaže...
Recimo da ima sklonosti prema zivotinjama, pa i to je njegov izbor na kraju krajeva (ak mozes doma kokos zaklat, zasto ju ne bi mogao kresnut)...

Zato što time maltretiraš životinju, činiš joj nešto nažao.
Doma možeš zaklat kokoš, ali ne iz zabave i za klanje iz zabave možeš odgovarati pred zakonom. Možeš ju ubiti za hranu. Bitna je razlika između ubijanja životinje za hranu i mučenja/iskorištavanja životinje iz svoje pohote, zabave, želje i sl.

Isti razlog zbog kojeg smatram pedofiliju bolesnom, silovanje npr., bolesnom smatram i zoofiliju. U sva tri se slučaja radi o zlostavljanju, iskorištavanju drugog živog bića isključivo iz svoje pohote, zabave ili želje.

Kako znas da je to mucenje? Pa i zivotinje uzivaju u seksu.

I od kud ti ideja da zoofil bude taj koji daje? Moze zoofil i primati.

Nemojte mi reci da nikada niste vidjeli onog konja kako trpa onoj zenskoj? {#}

Meni izgledao poprilicno zadovoljno, a ne izmuceno i izpaceno.

Je li u tom slucaju zoofilija u redu?

Mislim, jasno je da bi kokos patila, zapravo ovisi koliko je tko obdaren ({#}), ali koza ili konj imaju sigurno veci "otvor", pa cisto sumnjam da pate. (ne govorim iz svog iskustva, LOL)

- Psiho246
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Moj avatar ima dublji smisao od obicnog pornoglumca supermarija. Htio sam staviti leukemicnog momka kao simbol bolesne drzave ali iz postovanja prema kolegi E. Phoenixu nisam htio pretjerivati.

nije toliko bitan tvoj avatar koliko tvoja izjava o homoseksualnoj dosadnosti koju moraš otrpjeti daleko manji broj puta od mene kojim trpim heteroseksualnu dosadu stalno u svim mogućim oblicima pa se ne bunim...

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice