Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.281.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
torrente kaže...

dragi drzavni sluzbenici i namjestenici. 

ima boga, nema rada.

a vi iz privatnog sektora mozda uhvatite jedan dan od ovih 9.

Daš link na tu vijest?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
protjeran
Toni93 kaže...
Danny_HR kaže...

Ne, ne ideš u pakao jer on ne postoji.

pakao,kao i sotona postoji.

sto mislis odakle dolazi zlo? pitanje je retoricko.

Iz gluposti.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ma banaliziraš. Nit ja smatram da bi u slučaju da pakao postoji ljudi koji psuju išli tamo, nit smatram da će netko pred "božji sud" stati čist.

Samo ti pokušavam objasniti da imaš krivu viziju ispovjedi.
Mogu ja biti serijski ubojica i svaki put se ispovijediti navodno iskreno i miran sam?

ne nisi miram jer ponavljam, ako bog postoji to nemože u njega proći, pa nije debil

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
18 godina
vexx5555 kaže...

Daš link na tu vijest?

eto da su i duhovi zapali van nedjelje,moglo je bit i 11 dana matematicki  lol

http://www.jutarnji.hr/blagdani-u-lipnju--pola-milijuna-hrvata-nece-raditi-9-dana/951627/

http://en.wikipedia.org/wiki/Carduelis_spinus
17 godina
odjavljen
torrente kaže...
eto da su i duhovi zapali van nedjelje,moglo je bit i 11 dana matematicki  lol

http://www.jutarnji.hr/blagdani-u-lipnju--pola-milijuna-hrvata-nece-raditi-9-dana/951627/

Ah, šteta što nemam koristi od toga. Ali će stara imati. XD

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ma banaliziraš. Nit ja smatram da bi u slučaju da pakao postoji ljudi koji psuju išli tamo, nit smatram da će netko pred "božji sud" stati čist.

Samo ti pokušavam objasniti da imaš krivu viziju ispovjedi.
Mogu ja biti serijski ubojica i svaki put se ispovijediti navodno iskreno i miran sam?

Nepostoji navodno iskrena ispovjed jer je i to grijeh. Ili si se ispovjedio kako bi se podrudio daj taj grijeh neces ponoviti ili se nisi ispovjedio.

We need to realize that, we have the right to express ourselves. With the right intentions and the right IDEA we are gonna make this world change! * Ideas are bulletproof * Like this, if you ar
17 godina
neaktivan
torrente kaže...
 da su i duhovi zapali van nedjelje,moglo je bit i 11 dana matematicki  lol

Lol...

otvorim link i prvo sto mi prodje kroz glavu:

"Vidim joj bradavice"

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 15:22 (Deus ex machina).
16 godina
neaktivan

ma sjetim se što je nama svećenig govorio za vrijeme vjeronauka za krizmu

dobri ljudi idu u raj ostali u čistilište, tko se popravi u raj tko ne u pakao

i onda kaže

''kada se krist ponovno vrati svi će ljudi oživjeti koji su ikad živjeli na zemlji i ići će na njegov sud''

ali čemu potreba za suđenje svim ljudima ako su ovi šta su pomrli već u raju paklu ili čistilištu

16 godina
protjeran
Cerina15 kaže...

''kada se krist ponovno vrati svi će ljudi oživjeti koji su ikad živjeli na zemlji i ići će na njegov sud''

jel to iz biblije? {#}

to često puta čujem od religioznih fanatika. svi su uvjereni da će isus ponovno doći.

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
18 godina
neaktivan
karakteran kaže...

to često puta čujem od religioznih fanatika. svi su uvjereni...

I ovo bi bilo dovoljno, a nastavak po izboru. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
protjeran
karakteran kaže...
Cerina15 kaže...

jel to iz biblije?  {#}

to često puta čujem od religioznih fanatika. svi su uvjereni da će isus ponovno doći.

I gospodin ce doci na Zemlju, svojom trubom zatrubiti ce i svi koji su bilo mrtvi...

Sta ce jadne bebe, kako li izgledaju fetusi? Raj je poprilicno strasno mjesto.

16 godina
protjeran

sad sam se zgrozio, kad sam ovo pročitao, evo kako živi nasljednik petra

link

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
16 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Daj Karakteran, reci koje učenje ti svojataš pa da možemo pričati. Vidim da nastupaš kao autoritet, nigdje ne kažeš "ja mislim" ili "ja vjerujem" nego samo govoriš stvari kao da su činjenice (ovo je ovako a ono je onako), zanima me odakle to svo znanje.

Kad pisem post, cesto se zapitam kako ga napisati, bas zbog toga sto ne volim izlagati nesto kao cinjenicu, a to "ja mislim" ili "ja vjerujem" zvuci jadno i slabo.

16 godina
protjeran

@ M_dipl

da imaš imalo znanja o duhovnosti vidio bi da ne zastupam niti jednu religiju. inače sam po rođenju katolik i kršten sam kao beba, no u crkvu ne idem, nikad nisam i nikad neću, a bibliju držim krivotvorinom jer je izbacila krucijalna isusova učenja koja su pomogla da se svijet strmoglavi na put samouništenja.

znanje koje imam crpim iz najsvetijih knjiga koje je diktirao sam bog. one se zovu sai baba govori i dostupne su u svakoj većoj knjižnici. prije nego ih počneš kritizirati savjetujem da ih prvo pročitaš. onda možemo nastaviti diskusiju.

meni ne treba posrednik da bih se obratio bogu. poštujem sve religije, ali ne pripadam ni jednoj. moj je put, put ljubavi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 15:53 (karakteran).
16 godina
protjeran
karakteran kaže...

meni ne treba posrednik da bih se obratio bogu. poštujem sve religije, ali ne pripadam ni jednoj. moj je put, put ljubavi.

Protestant?

17 godina
neaktivan
karakteran kaže...

@ M_dipl

da imaš imalo znanja o duhovnosti vidio bi da ne zastupam niti jednu religiju. inače sam po rođenju katolik i kršten sam kao beba, no u crkvu ne idem, nikad nisam i nikad neću, a bibliju držim krivotvorinom jer je izbacila krucijalna isusova učenja koja su pomogla da se svijet strmoglavi na put samouništenja.

znanje koje imam crpim iz najsvetijih knjiga koje je diktirao sam bog. one se zovu sai baba govori i dostupne su u svakoj većoj knjižnici. prije nego ih počneš kritizirati savjetujem da ih prvo pročitaš. onda možemo nastaviti diskusiju.

DAMN! another one goes away... {#}

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
protjeran
Mentalist kaže...
karakteran kaže...

Protestant?

rekao sam da sam katolik. ali samo papirnati.

eterna luchar kaže...

DAMN! another one goes away... {#}

eterna drag si mi dečko imamo sličan ukus oko filmova, ali čemu odmah pljuvanje kad si čuo da slijedim učenja sai babe? da li si ga kad proučavao da možemo smisleno diskutirati?

17 godina
neaktivan
pa iskreno malo jesam, znam da je lik materijalizairao i imao ok razmišljanja, što se ne može reći za trilijun sljedbenika koji slijepo vjeruju svemu što netko napiše na papir, sam si rekao da je biblija problem zato i zato... nemoj samo shvaćati sve zdravo za gotovo, previše sam ljudi vidio i imao za kolege koji su postali "sai babe" i počeli furati neki indija đir. sve filozofije i religije treba oprezno uzimati i dozirati inače se "okrenu" protiv čovjeka...
16 godina
protjeran
pa nemožeš mene suditi po svojim pozanicima. među svima njima ima 90% fakera u to sam se osobno uvjerio obišavši dvije udruge sai babe koje djeluju u rijeci i totalno se razočarao. naravno posjetio sam ih jednom i nikad više.

drugo odakle ti ideja da je to indijska religija? vidiš kako trebaš još neke stvari pojasniti. pročitaj knjigu koju si započeo do kraja.
17 godina
neaktivan
nadam se da te ne mogu suditi, jer mi je ta cijela ekipa bljutava iskreno...
nisam nigdje rekao da je indijska religija već da se počmu furati na taj indija đir...
16 godina
protjeran
bljutavi su i meni. zato sam ih posjetio samo jednom.

osim što se avatar rađa samo u indiji njegova učenja se krivo vežu i oslikavaju kao indijska. kao prvo sai baba kao niti jedan jedini avatar prije njega ne širi nikakvu religiju (to je malo poznato), a kao drugo niti jedno nejgovo učenje nema prizvuk indijski niti se može ograničiti samo na to podneblje.

neupućeni stvaraju predrasude. a predrasude generiraju mržnju, odbojnost i svađu.
16 godina
protjeran
čuo sam nekoliko sličnih komentara oko istog pitanja i svi navode sai baba je rekao da će živjeti do tada i tada a umro je ranije. nigdje nisam vidio potvrdu "njegovih" riječi. link ne priznam jer mogu reći da ih ima svakakvih i nisu baš vjerodostojni kad vidim što se sve piše o njemu po netu.

u knjigama koje je on diktirao, adresirao se na sve i sva ali niti jednom jedinom rječju nije spomenuo kada će umrijeti.
18 godina
neaktivan
karakteran kaže...
Cerina15 kaže...

jel to iz biblije? {#}

Hmm,  čak je i u Islamu ovo propisano da će se Isus (Isa a.s.) vratiti.

Budala bio, budala ostao...
18 godina
neaktivan

Speed King 

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
18 godina

Nino je lucidan lik, kojeg je zgodno u rijetkim prilikama uhvatiti kroz medije.

"Posjet pape Benedikta XVI Hrvatskoj, uz najvažniju, duhovnu dimenziju, te nezanemarive moralne, političke, društvene i kulturne implikacije bio je i svojevrstan lakmus papir za hrvatsko društvo, ili, bolje rečeno, bio je poput onog snijega iz poslovice koji ne pada zato da prekrije brijeg, već da svaka zvjerka u njemu trag pokaže.

18 godina
boxer kaže...

ono kada sam ja spominjao da je vecina neinformirana kao tocak...jedno od 5-6 pitanja je ,znaju li oni tko je Isa   lol

btw islam ne negira u nicem issa,osim da nije sin boziji,vec boziji poslanik.

18 godina
neaktivan
torrente kaže...
boxer kaže...

ono kada sam ja spominjao da je vecina neinformirana kao tocak...jedno od 5-6 pitanja je ,znaju li oni tko je Isa   lol

btw islam ne negira u nicem issa,osim da nije sin boziji,vec boziji poslanik.

Tačno, niti jedan ne predstavlja bilo kakvo božansko utjelovljene, nego su samo poslanici.

Ima zanimljiv "dokumentarac" na YT The Divine Book od 10 djelova - Wake Up Project.

https://www.youtube.com/user/noreagaaa#p/c/7F101E9D874EEE66/1/LOei_P2cvpA

Budala bio, budala ostao...
17 godina
neaktivan
@karakteran - da nekak rascistim situaciju, malo sam ostro nastupio, ali to nije bilo direktno prema tebi vec ono opcenito me stare i nove religije nerviraju dosta. I ne ne mislim na zemaljsko, vec na nebesko... Idu mi na klinac s tim zakonima, ko da sam ja glup pa ne znam razdijeliti dobro od losega. Shvacam tvoju dsto si htio reci s ljubavi, da; to je univerzalna istina. (naravno, kako kome)... Ali sve religije imaju isto ishodiste, ljubav, ne znam samo zasto se onda petljaju s kojekakvim ostalim glupostima... Ono sto meni osobno smeta jest to da si u manje-vise svakoj religiji pokoran i mali covijek, koji se na ovom svijetu mora iskupiti da bi na "drugom" zasluzio happy ending. Ja zelim ovdje taj happy ending. Sada sam ziv i zelim se tako osjecari. Drzim se stare ali vazne, ne radim nista cime bih ugrozio tuđu slobodu i zivot. A nastojim ici kroz zivot bez predrasuda, jer su one majka zaj*ba.

Al sam ga oduzio, sad shvacam ostale koji imaju kilometre ovdje... Isprike saljem...
15 godina

Ljudi, ako vam treba prava tema, manite se nečEga što je van dohvata, barem fizičkog, za sve ostalo su ovdje najnoviji celebrity u hrvata Dijana, ne ona engleska ruža, lijepa princeza građanka (RIP, pokoj joj duši), već naša Čuljak bivša i Šelebaj, a i njezin dilber SELJE-BAJ, kao, prenijet ću šolde na dragu, a draga rez i s money FOR NOTHING ba Dire Straits put pod noge, HAHAHAHAHAHAHAHA koji je on XXXL {#}, a ona uopravo {#} {#}, samo tako!!!!!

I sada se po 1892 puta pitamo, tko je tu lud, ili je to nešto masovnija pojava, dočim će Dijana uz put ne budi joj teško tužiti sve tiskane medije što su OTKRILI ISTINU o njoj kakva ona u stvari je, prava alfa i omega ženka HAHAHAHAHAHAHAHAHA {#} !!!!!

EDIT; što moslite da bi takvi "ljudi" kao ona ili on dobili oprost Kardinala Bozanića ili sačuvaj me Bože Pape Ratzingera XVI, čisto sumnjam {#} {#} !!??

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 18:08 (ATJLučko).
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Sai Baba je 1960 godine izjavio da će biti u ovom smrtnom ljudskom obliku još 59 godina, odnosno do 2019. godine.

Kako to komentiraš?

flejmam malo, nemojte se ljutiti

da on to nije možda izmislio?

odakle njemu ta brojka od 59g. jeli sanjao ili se dobro napušio pa mislio da je stvarnost?

što se tiče religija po meni budizam ima najbolja učenja, s tim da je to religija bez boga pa puno odudara od kršćanstva

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice