dragi drzavni sluzbenici i namjestenici.
ima boga, nema rada.
a vi iz privatnog sektora mozda uhvatite jedan dan od ovih 9.
Daš link na tu vijest?
dragi drzavni sluzbenici i namjestenici.
ima boga, nema rada.
a vi iz privatnog sektora mozda uhvatite jedan dan od ovih 9.
Daš link na tu vijest?
Ne, ne ideš u pakao jer on ne postoji.
pakao,kao i sotona postoji.
sto mislis odakle dolazi zlo? pitanje je retoricko.
Iz gluposti.
ne nisi miram jer ponavljam, ako bog postoji to nemože u njega proći, pa nije debil
Daš link na tu vijest?
eto da su i duhovi zapali van nedjelje,moglo je bit i 11 dana matematicki lol
http://www.jutarnji.hr/blagdani-u-lipnju--pola-milijuna-hrvata-nece-raditi-9-dana/951627/
http://www.jutarnji.hr/blagdani-u-lipnju--pola-milijuna-hrvata-nece-raditi-9-dana/951627/
Ah, šteta što nemam koristi od toga. Ali će stara imati. XD
Nepostoji navodno iskrena ispovjed jer je i to grijeh. Ili si se ispovjedio kako bi se podrudio daj taj grijeh neces ponoviti ili se nisi ispovjedio.
Lol...
otvorim link i prvo sto mi prodje kroz glavu:
"Vidim joj bradavice"
ma sjetim se što je nama svećenig govorio za vrijeme vjeronauka za krizmu
dobri ljudi idu u raj ostali u čistilište, tko se popravi u raj tko ne u pakao
i onda kaže
''kada se krist ponovno vrati svi će ljudi oživjeti koji su ikad živjeli na zemlji i ići će na njegov sud''
ali čemu potreba za suđenje svim ljudima ako su ovi šta su pomrli već u raju paklu ili čistilištu
''kada se krist ponovno vrati svi će ljudi oživjeti koji su ikad živjeli na zemlji i ići će na njegov sud''
jel to iz biblije? 
to često puta čujem od religioznih fanatika. svi su uvjereni da će isus ponovno doći.
to često puta čujem od religioznih fanatika. svi su uvjereni...
I ovo bi bilo dovoljno, a nastavak po izboru. :)
jel to iz biblije? 
to često puta čujem od religioznih fanatika. svi su uvjereni da će isus ponovno doći.
I gospodin ce doci na Zemlju, svojom trubom zatrubiti ce i svi koji su bilo mrtvi...
Sta ce jadne bebe, kako li izgledaju fetusi? Raj je poprilicno strasno mjesto.
Daj Karakteran, reci koje učenje ti svojataš pa da možemo pričati. Vidim da nastupaš kao autoritet, nigdje ne kažeš "ja mislim" ili "ja vjerujem" nego samo govoriš stvari kao da su činjenice (ovo je ovako a ono je onako), zanima me odakle to svo znanje.
Kad pisem post, cesto se zapitam kako ga napisati, bas zbog toga sto ne volim izlagati nesto kao cinjenicu, a to "ja mislim" ili "ja vjerujem" zvuci jadno i slabo.
@ M_dipl
da imaš imalo znanja o duhovnosti vidio bi da ne zastupam niti jednu religiju. inače sam po rođenju katolik i kršten sam kao beba, no u crkvu ne idem, nikad nisam i nikad neću, a bibliju držim krivotvorinom jer je izbacila krucijalna isusova učenja koja su pomogla da se svijet strmoglavi na put samouništenja.
znanje koje imam crpim iz najsvetijih knjiga koje je diktirao sam bog. one se zovu sai baba govori i dostupne su u svakoj većoj knjižnici. prije nego ih počneš kritizirati savjetujem da ih prvo pročitaš. onda možemo nastaviti diskusiju.
meni ne treba posrednik da bih se obratio bogu. poštujem sve religije, ali ne pripadam ni jednoj. moj je put, put ljubavi.
meni ne treba posrednik da bih se obratio bogu. poštujem sve religije, ali ne pripadam ni jednoj. moj je put, put ljubavi.
Protestant?
@ M_dipl
da imaš imalo znanja o duhovnosti vidio bi da ne zastupam niti jednu religiju. inače sam po rođenju katolik i kršten sam kao beba, no u crkvu ne idem, nikad nisam i nikad neću, a bibliju držim krivotvorinom jer je izbacila krucijalna isusova učenja koja su pomogla da se svijet strmoglavi na put samouništenja.
znanje koje imam crpim iz najsvetijih knjiga koje je diktirao sam bog. one se zovu sai baba govori i dostupne su u svakoj većoj knjižnici. prije nego ih počneš kritizirati savjetujem da ih prvo pročitaš. onda možemo nastaviti diskusiju.
DAMN! another one goes away... 
Protestant?
rekao sam da sam katolik. ali samo papirnati.
DAMN! another one goes away... 
eterna drag si mi dečko imamo sličan ukus oko filmova, ali čemu odmah pljuvanje kad si čuo da slijedim učenja sai babe? da li si ga kad proučavao da možemo smisleno diskutirati?
jel to iz biblije? 
Hmm, čak je i u Islamu ovo propisano da će se Isus (Isa a.s.) vratiti.
Speed King
Nino je lucidan lik, kojeg je zgodno u rijetkim prilikama uhvatiti kroz medije.
"Posjet pape Benedikta XVI Hrvatskoj, uz najvažniju, duhovnu dimenziju, te nezanemarive moralne, političke, društvene i kulturne implikacije bio je i svojevrstan lakmus papir za hrvatsko društvo, ili, bolje rečeno, bio je poput onog snijega iz poslovice koji ne pada zato da prekrije brijeg, već da svaka zvjerka u njemu trag pokaže.
ono kada sam ja spominjao da je vecina neinformirana kao tocak...jedno od 5-6 pitanja je ,znaju li oni tko je Isa lol
btw islam ne negira u nicem issa,osim da nije sin boziji,vec boziji poslanik.
ono kada sam ja spominjao da je vecina neinformirana kao tocak...jedno od 5-6 pitanja je ,znaju li oni tko je Isa lol
btw islam ne negira u nicem issa,osim da nije sin boziji,vec boziji poslanik.
Tačno, niti jedan ne predstavlja bilo kakvo božansko utjelovljene, nego su samo poslanici.
Ima zanimljiv "dokumentarac" na YT The Divine Book od 10 djelova - Wake Up Project.
https://www.youtube.com/user/noreagaaa#p/c/7F101E9D874EEE66/1/LOei_P2cvpA
Ljudi, ako vam treba prava tema, manite se nečEga što je van dohvata, barem fizičkog, za sve ostalo su ovdje najnoviji celebrity u hrvata Dijana, ne ona engleska ruža, lijepa princeza građanka (RIP, pokoj joj duši), već naša Čuljak bivša i Šelebaj, a i njezin dilber SELJE-BAJ, kao, prenijet ću šolde na dragu, a draga rez i s money FOR NOTHING ba Dire Straits put pod noge, HAHAHAHAHAHAHAHA koji je on XXXL
, a ona uopravo
, samo tako!!!!!
I sada se po 1892 puta pitamo, tko je tu lud, ili je to nešto masovnija pojava, dočim će Dijana uz put ne budi joj teško tužiti sve tiskane medije što su OTKRILI ISTINU o njoj kakva ona u stvari je, prava alfa i omega ženka HAHAHAHAHAHAHAHAHA
!!!!!
EDIT; što moslite da bi takvi "ljudi" kao ona ili on dobili oprost Kardinala Bozanića ili sačuvaj me Bože Pape Ratzingera XVI, čisto sumnjam
!!??
Sai Baba je 1960 godine izjavio da će biti u ovom smrtnom ljudskom obliku još 59 godina, odnosno do 2019. godine.
Kako to komentiraš?
flejmam malo, nemojte se ljutiti
da on to nije možda izmislio?
odakle njemu ta brojka od 59g. jeli sanjao ili se dobro napušio pa mislio da je stvarnost?
što se tiče religija po meni budizam ima najbolja učenja, s tim da je to religija bez boga pa puno odudara od kršćanstva