Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.280.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ne kenjaj po Maidenima.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
thedream kaže...

Ne kenjaj po Maidenima.

Sigh, thedream, bio si mi drag, ali sad sa svojim citanjem bez razumijevanja postajes stvarno naporan. Ne treba prevelik IQ da se uoci sarkazam u mojem postu, sta je stvarno tako tesko stati 2.5 sekunde prije nego napises nesto?

Pic is related to my post and your understanding...

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 19:46 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

"SIX - SIX SIX

THE NUMBER OF THE BEAST,

HELL AND FIRE

WERE SPAWNED TO BE RELEASED"

Psiho ti dosta voli tu pjesmu inace, a to su ti neke sotonjare s dugim kosama, Boze sacuvaj, to sve treba oparit limunskom terapijom po onoj stvari! Usput, mene bas interesira oko cega se ti to tocno ne slazes u vezi Quebecoise uvreda? Zelis reci da nisam u pravu, i da te uvrede ne postoje? Ili sta drugo? Mozes li argumentirati svoje neslaganje, cisto da znam da li da uopce obracam paznju na ista sto pises...

Ovo boldano je nekakav sarkazam ili sto (ne moras odgovorit na ovo pitanje kako ne bi offtopicarili)

Hvala, btw sry sto sam ti stisno TD dok sam bio na mobu {#}

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
thedream kaže...

Ne kenjaj po Maidenima.

Sigh, thedream, bio si mi drag, ali sad sa svojim citanjem bez razumijevanja postajes stvarno naporan. Ne treba prevelik IQ da se uoci sarkazam u mojem postu, sta je stvarno tako tesko stati 2.5 sekunde prije nego napises nesto?

Pardonček {#}{#}

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 19:55 (thedream).
18 godina

uasti iruda, božica je zakon.   ima li jos koji ss?

http://en.wikipedia.org/wiki/Carduelis_spinus
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Idiota uvijek imaš, i teista i ateista

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 19:59 (cuspajz).
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Idiota uvijek imaš, i teista i ateista

Pa stvarno nisam toliki retardos da povucem Bozicu kao primjer nekog teista!! Mislim da bi svatko tko bi to napravio ispao debil...

Povukao sam je cisto humora radi, da probam 'olaksati' cijelu tu teizam/ateizam temu.

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ne kenjaj po Maidenima.

/sarcasam anyone?

@Fićp_CoD 5

Inače, 666 je jako zanimljiv broj, gledajući s matematičke strane. To je triangularni broj. Jednak je zbroju kvadrata prvih 7 prim brojeva.

Zadovoljava sljedeći identitet:

gdje je phi Eulerova phi funkcija.

Broj 666 je zbroj i razlika prva tri broja na potenciju šest (ovo je nadasve zanimljivo): 666 = 16 - 26 + 36.

Postoje točno dva načina na koja se može ubaciti znak "+" između brojeva 123456789 da se dobije zbroj 666:

666 = 1 + 2 + 3 + 4 +567 + 89

666 = 123 + 456 + 78 + 9

Samo jedan način da se ubaci između brojeva 987654321:

666 = 9 + 87 + 6 + 543 + 21

Ima toga još, ali i ovo je dovoljno i nadasve zanimljivo.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
bed kaže...

To je i meni zanimljivo. Svaka nacija ima neku svoju varijantu koja je najprisutnija u psovkama. Njemcima je drek ishodište svih uvreda, 90% psovki ima govno u sebi. Englezi briju na krv, a mi sve nabijamo na k_rac. Nisam skontao gdje su povijesne odrednice za takve sklonosti nacija.

Englezi - pa oni su se makar naratovali i nagledali krvi. "Bloody hell" mi nekako zvuci kao uzvik koji bi neki neuki seljober izvalio za vrijeme lokalnog spektakla izrezivanja iznutrica iz nekog nesretnog Skota ili Irca...

Nijemci - nemam dume.

Balkanci - Mozda je to od Turaka i njihovih pohoda :-D Netko se zahebao u zapisivanjima povijesti, kolac ili k***c, skoro jedno te isto :-D :-D :-D

Ne kužim jedino pod Njemce na kaj si mislio.. znam kaj znači nemam dume al ne kužim zakaj za njih.. {#}

17 godina
neaktivan

Hvala na objašnjenju, ali glupo mi je što skoro svi (čast izuzecima) forsiraju taj broj i ku*če se s njim znamo zbog čega.

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 20:06 (Fićo_CoD 5).
16 godina
1domagoj1 kaže...
thedream kaže...

Ne kenjaj po Maidenima.

/sarcasam anyone?

@Fićp_CoD 5

Inače, 666 je jako zanimljiv broj, gledajući s matematičke strane. To je triangularni broj. Jednak je zbroju kvadrata prvih 7 prim brojeva.

Zadovoljava sljedeći identitet:

gdje je phi Eulerova phi funkcija.

Broj 666 je zbroj i razlika prva tri broja na potenciju šest (ovo je nadasve zanimljivo): 666 = 16 - 26 + 36.

Postoje točno dva načina na koja se može ubaciti znak "+" između brojeva 123456789 da se dobije zbroj 666:

666 = 1 + 2 + 3 + 4 +567 + 89

666 = 123 + 456 + 78 + 9

Samo jedan način da se ubaci između brojeva 987654321:

666 = 9 + 87 + 6 + 543 + 21

Ima toga još, ali i ovo je dovoljno i nadasve zanimljivo.

Ako nije problem daj još ovoga, barem neki link ili nešto, sad si me zainteresira, brojevi su uvik zanimljivi.

Peace means I'm reloading my gun.
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Hvala na objašnjenju, ali glupo mi je što skoro svi (čast izuzecima) forsiraju taj broj i ku*če se s njim znamo zbog čega.

Nekima smeta broj. Da li otisnut na maji, da li tetoviran, da li prikacen na lancic.

Nekima smeta kriz. Da li otisnut na maji, da li tetoviran, da li prikacen na lancic (ili krunicu koju neki nose oko vrata, lmao).

Sta sad?

17 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Nekima smeta broj. Da li otisnut na maji, da li tetoviran, da li prikacen na lancic.

Nekima smeta kriz. Da li otisnut na maji, da li tetoviran, da li prikacen na lancic (ili krunicu koju neki nose oko vrata, lmao).

Sta sad?

"A ne'kak"

Uzmimo u obzir da postoji biblijski Bog i Sotona.

Bog je izmasakrirao po bibliji stotine tisuća ljudi, Sotona nikoga.

Bog uvijek pobijedi...a pobjednici pišu povijest. Pa nek se vjernici zamisle malo, tko je tu zao a tko dobar.

I da, ako je On tako SVEMOĆAN, zašto mu Sotona remeti planove i odvlači ovčice? (molim vas bez glupih odgovora, "stavljanje na kušnju", to se ispralo još u Dungeons&Dragons")

Evo ukradena slika iz druge teme...poslužit će svrsi.

Ovo je tip čovjeka kakvog crkva želi i treba.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 20:16 (doxy).
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Sta sad?

Ja priznajem/ne krijem da vjerujem u Boga.

A ovi koji misle da su fora što nose taj broj iz znamo kojeg razloga (kažem opet čast izuzetcima) nisu se izjasnili kao sotonisti.

17 godina
odjavljen

Ajde više, dosadni ste s tom vjerom. Dobio sam PTSP od vaših postova. Dajte radije pričajte o mitu i korupciji.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Sta sad?

Ne zaboravi plastične svece po 20kn u obliku narukvice, mislim da primitivniji i komercijalniji, da ne odem skroz u qrc i kažem - patetičniji oblik religioznosti nisam dugo vidio.

Cemetary gates
16 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

A ovi koji misle da su fora što nose taj broj iz znamo kojeg razloga (kažem opet čast izuzetcima) nisu se izjasnili kao sotonisti.

Reci mi zbog čega bi taj broj bia sotonistički? Zato šta su kršćani to odredili?

Da su na primjer odredili da je broj 5 sotonistički, bili taj broj svejedno bia u tvome nadimku?

Broj ko broj, niti išta znači niti ima neku "uzvišenu" vrijednost, broj je (za mene) samo pokazatelj količine nečega, nema neko duboko značenje, niti mi išta znači, da se nick može minjat stavia bi samo sirka, al eto, neka je i ovako, meni svejedno.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Ajde više, dosadni ste s tom vjerom. Dobio sam PTSP od vaših postova. Dajte radije pričajte o mitu i korupciji.

Ma ove druge teme imamo na sve strane, ali da bi mogli prebacit temu istina jer ovo s vjerom, religijama itd. ide u beskraj. No bilo je pametnih postova tako da ipak nije ipak sve bzv..

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 20:23 (Đapa club).
16 godina
neaktivan

666 se često povezuje sa sotonom, ne znam koje to smislio. Imaš na wikipediji o tome

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 20:24 (cuspajz).
18 godina

mit, zbilja ili obmana...numerologija.  eto vam teme :)

koliko puta ste imali priliku sa svojim novim automobilom poci po prve tablice na tehnickom? ja dva puta.

uvijek sam zamolio da me puste iza pulta i prekopam cca 30 tablica koje su u opticaju tog dana...trazis nesto u tim brojevima,a neznas sto trazis :)

vozio bih prometalo sa tablicama ZG-666-FT

12 vozio bih
4 nebi vozio
2 ako jeFTex prezidente,vozio bi
http://en.wikipedia.org/wiki/Carduelis_spinus
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

A zasto bi krio da vjerujes u Boga? Zar je to, inace, nesto sramotno? Pardon ako ovo zvuci kao provokacija ili implikacija, zapravo mi stvarno nije jasno zasto je potrebno naglasiti da ti 'priznajes/ne krijes' da vjerujes u boga.

Apropos ovih koji misle da su fora - ja npr. ne znam iz kojeg razloga netko nosi 666 na sebi. A niti ti. Oboje pretpostavljamo, samo sto mene nije briga.

Ja imam dva ankha tetovirana, pa nit se izjasnjavam kao egipatski bog, nit kao faraon, niti kao vampir. Imam isto i dvije zmije, pa nisam u Kali kultu. Imam "I'm Jack's" recenicu, pa ne sudjelujem u fight clubovima.

Sto sad? Netko ce reci, "Vidi ga, pa svi znamo da je on faraon koji vjeruje u Kali a subotom se tuce po ulici" me stvarno ne brine previse, a smatram da bi svijet bio bolje mjesto kad bi se ljudi prestali zamarati s tim glupostima.

Bog je limunska terapija ;-)

@thedream

apropos narukvica i plasticarije.... baci pogled ovdje.

Neko vrijeme davno sam piskarao po ovom siteu, ovo mi je jedan od zadnjih 'clanaka'....

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 20:29 (Deus ex machina).
14 godina
neaktivan

Ja osobno ne bih imao nikakvih problema voziti to, jer za mene taj broj predstavlja samo to, broj.

16 godina
neaktivan

kakva brutala od zatvora {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Top comment: Ovi u zatvoru žive bolje od mene na slobodi...

15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Cerina15 kaže...

Top comment: Ovi u zatvoru žive bolje od mene na slobodi...

al ipak ne bi mjenjo svoju slobodu za taj zatvor.. ne želim biti ničija kuja {#}

16 godina
neaktivan

doxy gdje je to bog izmasakrirao stotine tisuća ljudi?

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan

vozio bih prometalo ZG 666 FT

više od toga bih volio da punica ima broj mobitela 09* 666-999

zlo i naopako.

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
15 godina
vexx5555 kaže...

...seksualnoj izopačenosti, kvaliteti domaćeg TV programa i ostalim svakodnevnim radostima...

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
Cerina15 kaže...

U Bibliji.

Ubojstva svih u Kanaanu, uništenje Sodome i Gomore, Veliki potop itd. plus tona naloga za manji broj ubojstava raznih naroda i plemena.

Bog je u Bibliji odgovoran za navodno preko 2 milje mrtvih, a Sotona za 10 komada, izbrojao ovaj tip - http://dwindlinginunbelief.blogspot.com/2006/08/who-has-killed-more-satan-or-god.html.

To je bez Potopa i Sodome i Gomore, tako da je rezultat možda još impresivniji. 

Bog jednostavno dominira...

EDIT: Cerina - Čemu TD? Pitao si i dao sam ti odgovor i onda mi daš TD???

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 21:15 (Drago).
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

tablični prikaz. tko ne vjeruje, digitron u šake.

estimate: 25 million

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice