Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.300.752
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Nema potrebe da se svađate. Meni se čini da čovjek radi "test" sa nekom gay prezentacijom. Dapače, nebitno mi je jeli ili nije. Nemam protiv tih ljudi apsolutno ništa.  To sam zaključio kada sam vidio jedan njegov stari potpis :)

"dijete jugooficira,ateist,  i bla bla".... hehe.. revolt unutar teme spram krutih limitiranih forumaša koji svijet vide po rasnim/klasnim/vjerskim segregacijama.

Nema potrebe da se nitko od vas ljuti.

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
ulinsky kaže...

Čitam sad malo vesti na vašim portalima, i kontam u sebi, pa dolazak Pape skoro niko ne podržava.

Koliko znam vi ste izrazito sekularna država, ali ne shvatam kome je toliko do dokazivanja papi i davanja 2 miliona eurosa? Koja garnitura ljudi iz Hrvatske to podržava ?

Taj famozni papa , može on nas pozdravit na sto jezika al krizi se ne nazire kraj {#}

http://soksa.3dhr.net/
17 godina
protjeran

Ma daj molim te. Ovo s papom je prešlo svaku granicu (OPET).

Prije nego je potvrđeno da će doći, bila je lista uvjeta koje moramo ispunit, i procjenjivalo se koliko će koštati sve to. Uglavnom rečeno je u stilu "to nije ništa naspram onog šta ćemo dobiti s time".

Pa bolje da su s tom lovom sufinancirali neki projekt, ili PLATILI svoj dug (od strane države prema privatnicima), nekim građevinskim firmama, koje se radi neplaćanja od države (tj. masovnih odgoda koje nisu uvjetovane ugovorom, nego si aneksiraju kak im paše), i time sačuvali neka radna mjesta.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 23:38 (doxy).
15 godina
protjeran
nixXxa kaže...

Taj famozni papa , može on nas pozdravit na sto jezika al krizi se ne nazire kraj {#}

Čovjek dolazi u posjet svojoj zemlji u doslovnom smislu riječi. Za primjer, svo zemljište Novog Zagreba se treba denacionalizirati i vratiti u posjed crkve.

Slijedeći takve primjere, ostat će možda par hektara za uzgoj krastavaca nama na privatnim posjedima.

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
17 godina
neaktivan

To mi je previše lol , *aboli mene kaj će se njemu klanjat ljudi koji misle da on donosi neki spas , ako te nejde onda nejde , dolaskom pape stvari ostaju iste . A što je @batista spomenuo u prvom postu za napadača , naravno da to nije ok , ali ipak društvo je takvo .. . napadnu te iz čista mira , sram ih može bit !

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 23:56 (nixXxa).
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

jeli dijete razvijeno biće koje može pristati inašta sa razumijevanjem posljedica? ako je odgovor nije tada ne seri i ne brani pervertite koji iskorištavaju dječju nevinost i nerazumjevanje posljedica kojim je između ostalog oskvrnuta dječja nevinost koja će biti izložena karakteriziranju takve osobe doživotno

nikog ja ne branim,samo pokušavam razumijeti svaku društvenu i pojedinačnu devijaciju
poznato je da pedofili  ruše inhibiciju alkoholom ili nekom drugom drogom da bi maštarije sproveli u djelo,e sad je pitanje čime su nametnute te zabrane? kulturom? urođenim instinktom? tko propisuje pravila ponašanja?šte je u prirodi čovjeka?šta je nametnuto kulturom?šta je samim tim duboko potisnuto/inhibirano?
u svakom slučaju zayebana tema
no vidim da si poslan na hlađenje,makar ne kužim zašto..

Ave Imperator, morituri te salutant !
17 godina
protjeran
seneka kaže...
(s)izgoreo kaže...

jeli dijete razvijeno biće koje može pristati inašta sa razumijevanjem posljedica? ako je odgovor nije tada ne seri i ne brani pervertite koji iskorištavaju dječju nevinost i nerazumjevanje posljedica kojim je između ostalog oskvrnuta dječja nevinost koja će biti izložena karakteriziranju takve osobe doživotno

nikog ja ne branim,samo pokušavam razumijeti svaku društvenu i pojedinačnu devijaciju
poznato je da pedofili  ruše inhibiciju alkoholom ili nekom drugom drogom da bi maštarije sproveli u djelo,e sad je pitanje čime su nametnute te zabrane? kulturom? urođenim instinktom? tko propisuje pravila ponašanja?šte je u prirodi čovjeka?šta je nametnuto kulturom?šta je samim tim duboko potisnuto/inhibirano?
u svakom slučaju zayebana tema
no vidim da si poslan na hlađenje,makar ne kužim zašto..

Post mu je izbrisan, ma tip je nabrijan i vrijeđa masovno.

Jel mi se čini, ili na neki način pokušavaš opravdat pedofiliju?

Ne treba velika pamet da se ustanovi kako je to "neprirodno", bolesno i uvrnuto. Ako je urođeni instinkt, onda ta osoba ima ozbiljnih problema. Prije bi bio urođeni instinkt masovna agresiva prema takvim ljudima.

Da vidim ikoga, da išta slično radi mi prema djetetu, ili tuđem, samo da slini nad njim ili naslikava, istog trena ode glava. Može se pozdravit životom.

Oko pedofilije nema rasprave, nemože se opravdat ni razumijeti.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Post mu je izbrisan, ma tip je nabrijan i vrijeđa masovno.

Jel mi se čini, ili na neki način pokušavaš opravdat pedofiliju?

Oko pedofilije nema rasprave, nemože se opravdat ni razumijeti.

ma ne,velim ti da me više zanima kao fenomen,seksualna devijacija ili kakoveć hoćeš
meni je taj izgoreo ok,i to s tim gej avatarom je zabavno,ja to doživljavam kao dobru provokaciju,zašto je ponekad tako nadrkan nemam pojma

18 godina
neaktivan
seneka kaže...

ma ne,velim ti da me više zanima kao fenomen,seksualna devijacija ili kakoveć hoćeš
meni je taj izgoreo ok,i to s tim gej avatarom je zabavno,ja to doživljavam kao dobru provokaciju,zašto je ponekad tako nadrkan nemam pojma

Nije dobio karton zbog komentiranja teme, niti zbog ičega što je napisao u vezi teme, već zbog vrijeđanja.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 8:51 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nije dobio karton zbog komentiranja teme, niti zbog ičega što je napisao u vezi teme, već zbog vrijeđanja.

skužio sam da,nisam bio doma pa nisam vidio taj obrisani post,ha čuj ovo je kao neformalni dio foruma pa bi i kriteriji trebali biti blaži
no ako si mu ti uvalio karton/suspenziju,vjerujem da nije bezveze..

18 godina
neaktivan
Kriteriji su blagi po svuda. Tak da ni ovaj podforum nije iznimka, no vrijeđanje nije dozvoljeno, neovisno o neformalnosti teme.
15 godina
neaktivan

Ovu sam "vijest" primjetio jučer, naravno net.hr ju je stavio pod sport (navodno je imala doticaj sa sportom).

Samo pogledajte kako karijera može krenuti uzlaznom putanjom.{#}

16 godina
neaktivan

Koliko je takvih štraca na našim ulicama, u našim razredima, grupama na fakultetima ili čisto poznanstvima frendice od frendice, ili frenda. Nema gotovo smisla ni komentirati, pitam se samo da li je gori - štracizam, kod nas ili vani? Pošto je kopija obično lošija od originala, rekao bih da naše prednjače u kvaliteti (negativno).

Cemetary gates
18 godina

Dovoljno se potegnit sa nekim poznatim, dozvolit paparacima da te ufotkaju i eto ti ulaznica u "elitno" drustvo - sa milijun novih prilika koje ti se pruzaju.  

Mentalist je moj idol... I torrente isto
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Dovoljno se potegnit sa nekim poznatim, dozvolit paparacima da te ufotkaju i eto ti ulaznica u "elitno" drustvo - sa milijun novih prilika koje ti se pruzaju.  

Što u biti i nije tako tragično, jer predstavlja vrlo jeftin i jednostavan bijeg od završetka studija i rada za 4-5 000kn, te naravno dizanja u 6, 6 i po ujutro do kraja života. Kredit neću ni spominjati za stan, to je takvim curama sajns fikšn.

Cemetary gates
18 godina
thedream kaže...
tnakir kaže...

Što u biti i nije tako tragično, jer predstavlja vrlo jeftin i jednostavan bijeg od završetka studija i rada za 4-5 000kn, te naravno dizanja u 6, 6 i po ujutro do kraja života. Kredit neću ni spominjati za stan, to je takvim curama sajns fikšn.

Ma da, kurvanje je dobro kad se radi u dobre svrhe. Jos malo pa ce i ubivanje biti opravdano ako je razlog valjan.

18 godina
neaktivan
thedream kaže...
tnakir kaže...

I ne vidim ništa loše u tome.. Tragičnije je društvo koje je to omogućilo nego ona koja je to iskoristila.

17 godina
neaktivan

Zanimljivo je da takve cure najcesce pohadjaju fakultet. Takav sam dojam dobio.

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
18 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Zašto ne bi pohađale.

To što su eksponirane i što ih javnost vidi glupima ne znači da one zbilja jesu glupe. Dapače, glupe bi bile da to ne iskoriste.

Isto kao što smatram da su osobe poput one ćubaste splićanke, kak se već zove, izrazito pametne. Ona zna što će ju dovesti u novine i kako će doći do love i taj način koristi.

15 godina
neaktivan

Naravno iza toga se krije konzumerizam začinjenim sa seksom . Još se sječam sienfielda u jednom od njegovih scenskih nastupa u kojem govori o reklami na TV-u. Otprilike ovako: "gledam kako lijepa djevojka sa bujnim poprsjem prodaje alat, gledam alat, pa gledam grudi, pa opet gledam alat, pa opet grudi i dolazim do zaključka ako kupim alat imat ću i ono drugo.

17 godina
neaktivan

Karabaticka? Je, dokazala se. Ona je bila medju najboljim studentima u Splitu, je li?

18 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Karabaticka?

E ta, ta. Nisam se mogao sjetit imena, al sam znao da joj je dečko Špiro. ;-)

18 godina
VirtUoso kaže...

Karabaticka? Je, dokazala se. Ona je bila medju najboljim studentima u Splitu, je li?

Cura mi je poznaje, isle su u istu skolu. U svakom slucaju Karabaticka je intelektualna nula. Ebo ja taj fakultet di takva ima petice. Ili ih je ona vec ebala?

18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
VirtUoso kaže...

Zašto ne bi pohađale.

To što su eksponirane i što ih javnost vidi glupima ne znači da one zbilja jesu glupe. Dapače, glupe bi bile da to ne iskoriste.

Isto kao što smatram da su osobe poput one ćubaste splićanke, kak se već zove, izrazito pametne. Ona zna što će ju dovesti u novine i kako će doći do love i taj način koristi.

Sve je divno i krasno sve dok ne mozes ni obicnu emisiju pogledati, a da ti u reklami ne iskoci najava intervjua sa tim posvudašama (a vjerovatno i elitnim k*rvama).

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
thedream kaže...
tnakir kaže...

I ne vidim ništa loše u tome.. Tragičnije je društvo koje je to omogućilo nego ona koja je to iskoristila.

Zašto misliš da je društvo išta "omogućilo" ? I šta točno smatraš pod tim, kako, sugerira high-life? Minorizira rad a valorizira instant-bogaćenje, materijalizam i u nekoj krajnosti - nemoral? Makar u bogatstvu nema ništa nemoralno po meni, ako je legalno stečeno i ako je čovjek socijalno osjetljiv. Ne kažem - dužan, nego osjetljiv. Primjerice ja otkad radim nema prosjaka kojem ne utrpam 10kn, i to radim vrlo često, gotovo svaki drugi dan, ili po svakom odlasku u grad ili susretu s njima, bio dijete, žena, starac, cigan, nebitno.

Gledam na to kao duhovnu hranu, mene 10kn tu i tamo neće ubiti, a malom primjerice kupim kukuruz ili sendvič. Bio je jedan mali iz Bjelovara primjerice, sa psom, na klupama na Cvjetnom trgu, nikad ga neću zaboraviti. Mislim da sam mu oko 500kn ostavio sve skupa kroz mjesece, i nije mi žao.

Hoću ti reći, što je to društvo omogućilo, pa nismo li i mi dio tog društva? Kako to da samo žene etiketiramo kao nakaradne odnosno nuspojavu ili nusprodukt? Društvo-muškaraca je napravilo od žena = kurve?

Ma nemoj.

Mislim da je pitanje puno složenije. Prijesvega kurva se tko može, odnosno tko ima takav sklop u glavi i takav sklop izvana, da ima u izgledu podlogu za šajbanje okolo. Hoće li to raditi izravno ili neizravno za novac nije naš problem, niti problem društa.

Smatram da je stvar pojedinca a ne društva - pravi uzrok, i posljedica. Nikakvo društvo od tebe neće napraviti ispravnu osobu, uvjetno rečeno ispravnu, ako ti imaš u glavi sklop debila ili sponze. Isto vrijedi i obrnuto, smatraš li se Danny normalnim u ovom društvu debila i sponzi?

Ja sebe da. I tebe da. Opet analogijom stvari - nijedno bolesno i uvrnuto društvo neće od tebe napraviti patetika, ako ti to sam ne pristaneš postati. Ne ulazim sad u ekstreme i detalje, ali shvaćaš okvir vjerujem.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
VirtUoso kaže...

Cura mi je poznaje, isle su u istu skolu. U svakom slucaju Karabaticka je intelektualna nula. Ebo ja taj fakultet di takva ima petice. Ili ih je ona vec ebala?

Žena se hvali kako je načitana, a ne zna pocetak ni kraj rečenice složiti. Zatim kao daje instrukcije iz talijanskog (jer navodno ima 5 na faxu) a dok su joj rekli nesto na talijanskom je gledala zbunjeno ko krava.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan

"Isto kao što smatram da su osobe poput one ćubaste splićanke, kak se već zove, izrazito pametne. Ona zna što će ju dovesti u novine i kako će doći do love i taj način koristi."

E jbga, sad ne znam sta uopce znaci biti "pametan". Bar je to lako.

Prvo slucaj sa podmitanjem (?), zatim standard: slikala se za klik, pa malo u pjevacke vode, te onda Big Brother i varijacije.

edit: stvarno tko sve zavrsi(!) fakultet...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 10:10 (VirtUoso).
18 godina
zitzko kaže...

Ovu sam "vijest" primjetio jučer, naravno net.hr ju je stavio pod sport (navodno je imala doticaj sa sportom).

Samo pogledajte kako karijera može krenuti uzlaznom putanjom.{#}

Jeste li kad vidjeli takvu vijest da je na njoj Kineskinja ili Japanka ? Kinez ili Japanac ?

Danas ako radis sra.nja, je.bes se na ulicama - to ti bolje ide u zivotu, bar u financijskom smislu... I kako ne bi onda doslo do kolapsa kad takvom smecu i nistarijama netko odluci placat da radi takve gluposti, a zena koja se grbi po 10h na dan za sivacim strojem ne moze dobit placu pola godine !

Predaleko je sve skupa to otislo, kako ce dugo to jos tako, vidjet cemo. Negdje ce morat puknut jer tako to ne moze funkcionirat.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
18 godina
neaktivan
thedream kaže...
Zašto misliš da je društvo išta "omogućilo" ? I šta točno smatraš pod tim, kako, sugerira high-life? Minorizira rad a valorizira instant-bogaćenje, materijalizam i u nekoj krajnosti - nemoral?

Društvo je to omogućilo jer ga stvari oko toliko eksponiranih osoba zanimaju, jer će sex i skandali prvi prodati novine, reklame na portalima i slično.
Društvo je svojim interesom omogućilo da se žena poput sve popularnijih starleta probije nekim skandalom, tako da se skine ili jednostavno tako da se pravi glupa.

Razumiješ o čemu pričam? Da ekipa nije pokazala interes za razvod Gotovčevih nitko ne bi pokušao napraviti emisiju od toga. A Ante i Simona su na kraju dana zadovoljno trljali ruke. Jer ne, nisu oni glupi, već društvo koje to zanima.

Mislim da si promašio poantu onoga što sam htio reći.

AA-d00d kaže...
tnakir kaže...

Žena se hvali kako je načitana, a ne zna pocetak ni kraj rečenice složiti. Zatim kao daje instrukcije iz talijanskog (jer navodno ima 5 na faxu) a dok su joj rekli nesto na talijanskom je gledala zbunjeno ko krava.

Nije važno što i kako zna. Činjenica je da je dovoljno pametna da je svoju "glupost" i seksualnost dobro prodala.

Dok ja i ti vjerojatno životarimo od prvog do prvog (uvjetno rečeno), ona i njoj slične kupaju se u lovi, u lijepom životu i uživaju u svom neznanju ili "gluposti".

Đaba nam sva pamet svijeta.

Karabatićka je stvorila imiđ glupave cure, svaki put kad izjavi nešto bedasto napuni sve portale i sve novine. Od toga u najmanju ruku ima reklamu, koja je za nju izrazito bitna.

Razmisli malo, tko je onda glup? Ona? Ne bih rekao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 10:19 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ma da, kurvanje je dobro kad se radi u dobre svrhe. Jos malo pa ce i ubivanje biti opravdano ako je razlog valjan.

Za zar već nije opravdano sa NATO-om i masovnom pogibijom civila,sve u svrhu eliminacije terorista.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice