Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.299.622
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Veliki Brat kaže...

Ili ukratko - na pogreškama se uči.

Ili ne. Imaš 1. svj., 2. svj., Hladni rat, bojim se kaj dolazi poslije toga... Ili jako sporo učimo ili nikak... A kaj ćeš...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Veliki Brat kaže...

Ili ne. Imaš 1. svj., 2. svj., Hladni rat, bojim se kaj dolazi poslije toga... Ili jako sporo učimo ili nikak... A kaj ćeš...

Ne možeš uspoređivati 1 sv rat s ostala dva.

Dok je prvi bio isključivo razmještaj moći, tj. sukob imperijalizma i onih koji su mislili da su ostali zakinuti, druga dva rata su ideološka.

There's no time to lose, I heard her say Catch your dreams before they slip away
18 godina
neaktivan
wyks kaže...

Ne možeš uspoređivati 1 sv rat s ostala dva.

Dok je prvi bio isključivo razmještaj moći, tj. sukob imperijalizma i onih koji su mislili da su ostali zakinuti, druga dva rata su ideološka.

Tehnički ne mogu, ali za mene rat je rat, kakav god bio.

Ljudska rasa je za svojeg postojanja, otprilike 100-tinjak dana bila bez ratova. Tak da, rekao bih da nismo baš na greškama naučili...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
neaktivan

Shvaćam, što si mislio reći, da ljudi samo traže povod.

No objektivno 2 sv. rat je "teži" jer je bio gonjen daleko nehumanijim ciljevima.

1. rat je veoma jednostavan za objasniti, ljudska pohlepa, glad za moći.

Za 2. rat već možemo ići u neke dublje psihoanalize, kako je Deus rekao, kako to da je nacija od 50 milijuna ljudi tako brzo potpala pod jedan takav antiljudski režim.

There's no time to lose, I heard her say Catch your dreams before they slip away
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Veliki Brat kaže...

Uci se, to je cinjenica, samo sporo, i nazalost svi mi vjerujemo da smo puno razvijeniji i bolji nego sto jesmo.

Danasnji ratovi su okrutni i uzasni, ali... _ali_...

Prosvrljaj wikipedijom, ukucaj "Terminal punishments list" ili "Torture list" pogledaj kako se to radilo u povijesti, ako ti se ne da, pogledaj samo "Drawn quartered and disemboweled"

I pritom imaj na umu da je to obicnom puku bila glavna zanimacija, kao odlazak u kazaliste.

Napredovali smo dosta.... samo sto treba stati i pogledati gdje jesmo, a ne zabrijavati da smo puno dalje.

Uostalom, zato sam i spomenuo u prvom postu ove tirade Nacizam (ovo je ujedno komentar na tvoj post, wyks)

50 milijuna ljudi tada nacizam nije predstavljen u smislu rasnog i etnickog ciscenja, nego kao domoljubna stranka. Tada su Zidovi bili trn u oku vecini Nijemaca zbog tradicija poslovanja zlatom i dragim kamenjem, te sukladno tome osobnim bankarstvom. Predstavljen je nekako u stilu, karikiram: "Uvijek i sve za Njemacku, a nasu jedinu i vjecnu Njemacku ni za sto" ;-)

Pa, kad jednom siromasnom Nijemcu u dugovima (narod), koji je obiteljsko zlato prodao nekome koga percipira kao pripadnika "tudje skupine" zato jer zivi u vrijeme Velike Gospodarske Krize, obecas da ce dobiti posao i svoje zlato natrag......

Procitaj "1984"... tik tak naucis osnovu, a osnova je:

"Covjek koji se bori za osnovne potrebe (food and shelter) nema vremena razmisljati o nicemu drugome."

Moj appendix, postavi ljude u bijedu i slijedit ce te ko slijepa stoka - jer si umjetno stvorio copor koji je okupljen pod zastavom bijede i jednom jedinom idejom koju imaju - ista su nacija.

Samo da se ogradim - ja ne povlacim nikakve paralele. Samo iznosim sto sam procitao. Onaj koji je paralele pronasao ili izmislio, nek se s njima bavi...

Edit (oko 15 minuta nakon sto sam napisao ovaj post):

E pa svasta...ako bog postoji, onda ima smisla za humor i ironiju.

Kroz prozor cujem nekog pijanca kako se dere "Seig heil"

What if you did? What if you lied? What if I avenge? What if eye for an eye?
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 4:47 (Deus ex machina).
18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Procitaj "1984"... tik tak naucis osnovu, a osnova je:

"Covjek koji se bori za osnovne potrebe (food and shelter) nema vremena razmisljati o nicemu drugome."

Moj appendix, postavi ljude u bijedu i slijedit ce te ko slijepa stoka - jer si umjetno stvorio copor koji je okupljen pod zastavom bijede i jednom jedinom idejom koju imaju - ista su nacija.

Upravo to. U tom smislu nismo baš puno napredovali. Jbg, sisavci smo, čim se osjetimo ugroženi, primitivnost iskače u prvi plan. Samo su metode drugačije i brutalnije.

Ovo boldano, to se inače u psihologiji zove Maslowova piramida potreba, prije nego se najdonja stepenica, najosnovnije potrebe ne ispune, ne može se preći na sljedeću.

18 godina
neaktivan

evo govnjar je konačno uhvaćen, inače njegov dijalog sa stanovnicima npr. Škabrnje i Srebrenice je bio vrlo poučan...

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 17:52 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

Sve za EU, EU za sve.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

evo govnjar je konačno uhvaćen, inače njegov dijalog sa stanovnicima npr. Škabrnje i Srebrenice je bio vrlo poučan...

Jesi ikada bio u Memorijalnom centru, Potočari?

Kroz posao prolazim stvarno mučne prizore, ali prije par godina sam bio na ukopu oko 600 ljudi i u životu nisam osjetio težu i mučniju atmosferu.

Na jednom od ovih granitnih blokova se nalazi ime oca moga zeta, još ga nije pronašao.

Budala bio, budala ostao...
17 godina
neaktivan

Meni je bas zanimljivo kako je Mladic uhvacen par tjedana nakon sto je izrecena presuda Gotovini.

@boxer, 

moje saucesce. Nisam posjetio memorijal, ali definitivno bi htio. Takva mjesta covjek mora posjetiti da zapamti sto je tragedija i preventira je u buducnosti.

What if you did? What if you lied? What if I avenge? What if eye for an eye?
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 20:15 (Deus ex machina).
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Meni je bas zanimljivo kako je Mladic uhvacen par tjedana nakon sto je izrecena presuda Gotovini.

Ma to Boris kopira Obamu

:)
16 godina
(s)izgoreo kaže...

Uhvaćen? Ne, ne. Nitko da bi spomenuo kako dva alter ega nisu bili u stanju (šatro) pronaći u svojoj vlastitoj državi.

Ali dobro...obitelji žrtava bit će sretne, Hrvati će procvjetati od sreće i barem na trenutak zaboraviti na probleme uz ovu divnu vijest i još divnija zbivanja oko pregovora sa EU.

Srbi će biti sretni (naivni), misleći da će ih ovo pogurati ka EU, dok ubrzo ne shvate da će dobiti zahtjev za priznanjem Kosova...i tako.

Nove-stare priče na Balkanu {#}

16 godina
protjeran

Presmiješna deklaracija iz jedne još smješnije državne ''tvorevine''...

link

Gott mit uns!
17 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

link

Komentari na temu na indexovom forumu izgledaju maltene ko da ih je pisao bot... stvarno pratim s mukom, ali svasta interesantnog za istrazivanje covjek nadje.

Ono sto mi je fascinantno, cini se da je topic podjednako napunjen srbima, hrvatima i bosnjacima, i svi se medjusobno maltene dobronamjerno pod*ebavaju :-D Totalno zakon :-D

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 1:39 (Deus ex machina).
18 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

link

bilo bi smiješno ali i pravedno kada bi promicatelji, odobravatelji i ostali idijoti jedne smiješne, marionetske, kvislinške i zločinačke državne tvorevine čijoj si datum stvaranja ponosno postavio kao datum svog rođenja u profilu (10.04.1941.) otplatili odštetu, drugoj još smješnijoj wanna be državnoj tvorevini...

nažalost pravda koja je puno manje smiješna neće biti zadovoljena prepucavanjima promicatelja i glasnogovornika gore navedenih zločinačkih državica

BTW. ovaj novi avatar ti još bolje pristoji od onog starog... sličiš {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 9:08 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
boxer kaže...
Jesi ikada bio u Memorijalnom centru, Potočari?

Kroz posao prolazim stvarno mučne prizore, ali prije par godina sam bio na ukopu oko 600 ljudi i u životu nisam osjetio težu i mučniju atmosferu.

Na jednom od ovih granitnih blokova se nalazi ime oca moga zeta, još ga nije pronašao.

moja sućut boxer, nisam bio u memorijalnom centru ali ako budem bio u blizini otići ću

P.S. ovaj odgovor odnosno double post je namjeran te iz simboličkih i ljudskih razloga odvojen od onog prije

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 4:05 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan

...najveće zlo koje ti neprijatelj može napraviti je to da mu postaneš sličan...moglo se često pročitati davne 1990...{#}

današnji podsjetnik

edit: napisano kurzivom učinilo mi se samo kao dobar uvod, nije moj stav, a nije niti dobar uvod...{#}

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 11:22 (Jurra).
17 godina
neaktivan

Ma dobar je i uvod i clanak... znas onu... rugala se svraka vrani da ima krivi kljun...

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
17 godina
protjeran
Re: Norijada - jao nama sada! ! !
captain_soap_McTawish kaže...

Malo razmisli što govoriš. Djeca "alat u rukama odgajatelja" je jednostavno glupa teza. 

Dakle ti hoćeš da se ja kao učenik doslovno držim onoga što nastavnik kaže, kao da je nastavnik nepogrešiv i bezgrešan. Točnije ti hoćeš od djece napraviti robote koji bi radili sve što ti kažeš. To je filozofija većeg dijela župnika koji drže vjeronauk. 

Takvim pristupom ti ne bi dobio nikakve zrele i dobre odrasle osobe. Ti bi dobio skupinu ogorčenih i jednostavno glupih mladih osoba. One ne bi znale razmišljati svojom glavom i svi bi otišli u propast.

Ja kao osoba volim o svemu dobro promisliti i onda donijeti odluku. Ne želim se držati doslovno ničijih savjeta jer sam se dosta puta uvjerio da odrasli vrlo često u određenim stvarima jednostavno nemaju pojma. 

Kao primjer dajem ti krizmu. Svi krizmanici moraju naučiti 100-200 pitanja doslovno napamet, točno onako kako je u knjizi. O tome što to znači se ne raspravlja.

Zbog takvih poput tebe(praktički cijeli Kaptol) koji srednjovjekovno i usko razmišljaju te to nameću ljudima kao istinu(ovdje konkrento ne mislim na tebe već na svećenike) ja napuštam kršćanstvo.

Naravno, da si alat, samo je bitno čiji si, jer ako nećeš biti u rukama odgajatelja(svećenik, učitelj, roditelj), onda olako postaješ igračka i oruđe u rukama dilera koji ti prvo nudi badava, pa kasnije plaćaš lihvarske kamate opasne pod tvoje zdravlje, ili pankera koji ti nudi jeftini alkohol da piješ iz njegove boce, koja je već stoputa kružila u parkiću među „ekipom“(drugim riječima bagrom) prije nego što ti ponudi da idete u neku rupu se „pogati“, onaj divljački ples pankera sa miomirisima. Ili pak, te muškložničke ljubičaste pantere uzmu pod svoje pa moraš ići tući heteroseksualno zdrave ljude, a sve u ime nekakve „ravnopravnosti rodnih i inih manjina“.
      Gle dragi, to što će ti izabrati je tvoja slobodna odluka, ja mogu savjetovati, ali posljedice tvoje krive odluke snosiš ti, tvoji roditelji i cijelo društvo. Samo što ja, kada je već kasno, ni malim prstom neću maknuti da spasim nekog posrnulog mladića, iliti čak cijelo društvo.

Hm, mladi već idu u propast i to najbržim vlakom, te naravno ne razmišljaju svojom glavom, nego to čini netko drugi za njih. Mi pak, hoćemo samo da vi i mislite svojom glavom i izaberete ono najvrednije blago. A to je kršćanstvo.

Voliš razmišljati, pa što ti hoćeš biti filozof? Dobro, ali ne čitaj filozofske knjige bez znanja svojeg odgajatelja u moralnom smislu, jer ćeš skrenuti totalno.Što nisi pitao svog vjeroučitelja, da malo popričaš o tih stotinjak pitanja.? Budi kormilar, preuzmi inicijativu, odvaži i isplovi na pučinu, dolazak Svetog Oca je divna prilika za to koju ne smiješ propustiti.

Što misliš pod Kaptolom? Misliš na gradski kvart? Ti napuštaš kršćanstvo? Hm, tvoja problem. Istina se ne nameće, ona se prihvaća ili ne. Drugo, je sad što drukaju oni usplahireni novi ateisti, s njima se i ne može razgovarati, jer su svjetovni militanti, samo još nedostaje da se počnu ubijati bombama u znak prosvjeda protiv međunarodnih ugovora sa Svetom Stolicom, primjerice.

M_dipl. kaže...

Znači, djecu se treba pretvoriti u alat u rukama odgajatelja? Prvo spominješ nacionalne manjine u negativnom kontekstu (pretpostavljam da misliš na Srbe), pa odmah zatim napišeš jednu 100% srpsku riječ? Budi ti "hrvatina" ali onda znaj što sve s tim epitetom ide.

Sveučilište se nalazi unutar grada, pa prema tome, "najluđi party u gradu" nužno biva i "najluđim partyem na sveučilištu".

Što se trećeg citiranog paragrafa tiče, ne znam što da ti kažem. Ovo što ti navodiš su međusobno kontradiktorne stvari. Neke su nebulozne (ja recimo znam franjevce, isusovce i dominikance koji piju (pivo, vino, rakiju, itd.) i puše cigarete. Također, nejasno je "ispravno shvaćanje demokracije". Nekako mi se čini da ti je i ovdje ideal onaj spomenuti "alat u rukama odgajatelja". Ti zapravo hoćeš vojsku radilica bez ikakvog mozga, pameti i intelektualne slobode. Hoćeš poslušnje hrvate-katolike koji je propituju autoritet "Svete Majke Crkve", što ne samo da je nemoralno i politički nepošteno, nego je i u sukobu sa nekim od temeljnih ideja evanđelja, no dobro.

Za priču o djeci u batini kao odgojnom instrumentu nemam više energije, to mi je toliko pogrešno, na toliko razina problematično da nema smisla pisati.

Hm, ovako prvo i osnovno, ne volim kada mi ljudi počnu kmečati o nacionalizmu, hrvatstvu i tako dalje. Gle to „prevaziđenje“, gledaj u smislu moje pogrješke(ovo je 99,99 % hrvatska riječ), intelektualne zamke, crtice koja intelektualce drži budim u čitanju ili jednostavno kao malu provokaciju, meni svejedno. Za „hrvatine“ ne znam, ali ni to nije hrvatska riječ. Kakve veze tko sam i što sam? Što ćeš ako sam Srbin, te k tome još„rimokatolik“? Pa zar nismo svi mi s ove strane Dunave i Drine „pokatoličeni Srbi“? Gle, dragi to prebrojavanje krvnih zrnaca ostavi za neke druge ljude, koji su na tome napravili svoje karijere, bilo da su to radili ili pak da su kmečali kontra toga.

Krivo, Sveučilište u Zagrebu se nalazi i izvan Zagreba, jer imamo i FOI između ostalog, koji se nalazi u Varaždinu, a spada pod zagrebačko Sveučilište. Možda ovo izgleda kao cjepidlačenje, ali ne znate vi kako su na to osjetljivi „kariranokošuljaši“ sa FER-a koji vole imati kozje bradice, te su laki na potezanju prijenosnog računala kao hladnog oružja ili pak davljenja sa žicom od miša, kada se netko drzne dirnuti njihove svetinje.

Ljudi imaju slobodu, ali ne u pitanjima vjere i morala, te ne se smije dovoditi u pitanje sveti element u Crkvi, a onaj ljudski, koji je najčešće i grešni, njega svatko smije propitkivati, samo je pitanje gdje će se naći sluha za to. Nemoj mi dovoditi naciju i vjeru u vezu, jer ja sam pak prvi koji želi da cijelo čovječanstvo postane katoličko, bez obzira na nacije, koje ne smiju biti prepreka za evangelizaciju. A sve na tragu onoga što je primjerice rekao Blaženi A. Stepinac kada je prije rata bio u Srbiji, te je rekao o Srbima da su dobri ljudi, te da bih se moglo preobratiti na katoličanstvo za nekih dvadeset godina, samo kada bi se našlo dobri katoličkih radnika za takvu stvar. Kasnije se to pak koristilo protiv njega na sudu, ali to je već ionako druga sfera razgovora....
...a ovi ljudi koji su u Božjoj službi, a puše i piju, treba im netko reći.....

Zaključno, ljudi imaju slobodu, te nisu robotizirani kao oni koji su kao djeca gledali MTV ili išli u pionire ili pak slušali Azru i ono njihovo, fafala, fala ti....., samo ta sloboda mora biti u granicama Duha Svetoga.

Krist i Konstantin. Uvijek odabir pada na Krista.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 17:40 (Garfield-LŠ).
18 godina
neaktivan

Prvo, ne diraj mi FER.

Drugo, ti bi išel recimo, muslimana preobratiti u katolika? LOL. Aj se onda ti preobrati u muslimana, ako ćemo tak gledati na stvari, iz te perspektive. Po tome nisi ništa drugačiji od Europljana koji su u 15-16. st. upali u Ameriku zaluđeni zlatnom groznicom i gotovo pa istrijebili domorodce. Ista stvar, samo ti bi to uradio s vjerom. Jako zgodno.

Treće, evo ti jedan zgodan tekst s 4chana, pročitaj ako imaš vremena.

18 godina
Garfield-LŠ kaže...

Naravno, da si alat, samo je bitno čiji si, jer ako nećeš biti u rukama odgajatelja(svećenik, učitelj, roditelj), onda olako postaješ igračka i oruđe u rukama dilera koji ti prvo nudi badava, pa kasnije plaćaš lihvarske kamate opasne pod tvoje zdravlje, ili pankera koji ti nudi jeftini alkohol da piješ iz njegove boce, koja je već stoputa kružila u parkiću među „ekipom“(drugim riječima bagrom) prije nego što ti ponudi da idete u neku rupu se „pogati“, onaj divljački ples pankera sa miomirisima. Ili pak, te muškložničke ljubičaste pantere uzmu pod svoje pa moraš ići tući heteroseksualno zdrave ljude, a sve u ime nekakve „ravnopravnosti rodnih i inih manjina“.
      Gle dragi, to što će ti izabrati je tvoja slobodna odluka, ja mogu savjetovati, ali posljedice tvoje krive odluke snosiš ti, tvoji roditelji i cijelo društvo. Samo što ja, kada je već kasno, ni malim prstom neću maknuti da spasim nekog posrnulog mladića, iliti čak cijelo društvo.

OMG!

Kakvo zatucano razmisljanje.

Doso sam do tud i prestao sam citati.

Sokiran sam da postoji tako jadan primjer homo sapiensa u Hrvatskoj i povraca mi se na pomisao da sa tobom dijelim zivotni okolis.

Katastrofa! Trebao bi ici pregledati glavu, ovakva razmisljanja su za prahistoriju.

Ti ocito zivis u nekom svojem svijetu - svijetu ne znanja i jednoumlja.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 18:45 (VirtUoso).
16 godina
neaktivan

Odgovorno i posve trezveno tvrdim da su Mladića trebali likvidirati. Kako je pametno sugerirao jedan mučan, ali u isto vrijeme divan članak, ono što slijedi je ponovljeno ruganje svakoj žrtvi, i sprd nad kompletnim ratom,našim narodima, patnjama i Haaškim sudom. Ne znam po kojem kriteriju je zaista onda ubijen Bin Laden, a manje ljudi je od njegovih zlodjela stradalo. Zašto ga nisu jednostavno - ubili..

Za malo ljudi imam gnjušanja, odurnosti, ma ono, neke fanatične gadosti - izjaviti da umru, i da bi svijet bio bolje mjesto da ih nema. Ali nakon što sam malo proučavao tijek i okolnosti događaja u Srebrenici i oko nje, ne mogu. Ja ovom čovjeku želim što skoriju i bolniju smrt.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
Garfield-LŠ kaže...

...a ovi ljudi koji su u Božjoj službi, a puše i piju, treba im netko reći.....

hmm..da,takvi su meni bliži,kao pokojni don branko sbutega, na moju veliku žalost prerano preminuli
ti i takvi svećenici bi moj ateizam češće doveli u iskušenje

http://www.youtube.com/watch?v=xdHyIPJVF-A
17 godina
neaktivan
Garfield-LŠ kaže...

Ljudi imaju slobodu, ali ne u pitanjima vjere i morala, te ne se smije dovoditi u pitanje sveti element u Crkvi......

Zasto?

@domagoj

zakon tekst!

Edit:

zanimljivo kako si u listi odgajatelja naveo roditelja kao zadnjeg, a svecenika kao prvog.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 20:35 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan

imam jedno pitanje za tebe @garfield: da li smatraš da ateist može biti dobar čovjek kao jedan predani kršćanin?
da li npr jedan deklarirani ljevičar s osjećajem za socijalnu pravdu,humanist,altruist koji živi po kršćanskom nauku i pravilima,možda bolje reći isusovom (jer koja je razlika?) može po tvojim kriterijima biti isto vrednovan kao njegov brat istinski vjernik ?

http://www.youtube.com/watch?v=xdHyIPJVF-A
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 20:27 (seneka).
16 godina
Garfield-LŠ kaže...

Sa tim se više manje slažem. No ono što želim napomenuti je da je dobar dio odraslih pod utjecajem nekoga drugoga, a da to i ne znaju.   Nije za djecu najgore ako uđu u neku skupinu i sl, najgore je kad ih vodi nesposoban odgajatelj kojemu oni vjeruju. A takvih je danas puna kapa

Garfield-LŠ kaže...

Hm, mladi već idu u propast i to najbržim vlakom, te naravno ne razmišljaju svojom glavom, nego to čini netko drugi za njih. Mi pak, hoćemo samo da vi i mislite svojom glavom i izaberete ono najvrednije blago. A to je kršćanstvo.

Kako ti možeš očekivati da mladi prihvate, mislim zaista prihvate kršćanstvo kad 90% odraslih kršćana pojma nema o temeljima naše vjere. Pa oni se samo nazivaju kršćanima jer je to "popularno", i tako djete za njima pođe. Zato danas 90% kršćana nisu pravi kršćani. Osim toga vjera se ne prihvaća nametanjem, ona se prihvaća iskustvom. Djeca poput mene nemaju dovoljno životnog iskustva da bi shvatili da je Bog zaista tu, da on zaista postoji. Jedino tako ljudi prihvaća postojanje.

Mrzim svoj nadimak!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 20:22 (captain_soap_McTawish).
16 godina
protjeran
Garfield-LŠ kaže...
Zaključno, ljudi imaju slobodu, te nisu robotizirani kao oni koji su kao djeca gledali MTV ili išli u pionire ili pak slušali Azru i ono njihovo, fafala, fala ti....., samo ta sloboda mora biti u granicama Duha Svetoga.

Bas zanimljivo da se ti ovog sjecas, a i komentiras. Johnny je pjevao o zeni, ne spominje godine ali eto ja ruku u vatru stavljam da je punoljetna. Sve u svemu to je samo pjesma. A neki pak sto blize Duhu Svetom i crkvenom "pozivu" bas i ne biraju jel musko il zensko, a sta je najtragicnije godine su im najmanje bitne. 

Nisam ti citao cijeli post, vjerojatno bi jos takvih "genijalnih" misli mogao iskomentirat.

Nazi Punks - FUCK OFF!!!! \m/
16 godina
protjeran

http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/130372/Pisao-protiv-pape-na-Facebooku-pa-mu-dosla-policija.html

"Protiv sina nije podnesena nikakva prijava jer je policija zaključila kako napisi na Facebooku nisu ozbiljna prijetnja sigurnosti Pape u Hrvatskoj." A zasto su mu onda uopce upali u stan? 

Nazi Punks - FUCK OFF!!!! \m/
18 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/130372/Pisao-protiv-pape-na-Facebooku-pa-mu-dosla-policija.html

"Protiv sina nije podnesena nikakva prijava jer je policija zaključila kako napisi na Facebooku nisu ozbiljna prijetnja sigurnosti Pape u Hrvatskoj." A zasto su mu onda uopce upali u stan? 

Pa iz samog teksta je vrlo jasno da nemože biti očitije razlog zbog čega su upali.

U principu radi se o odgovornosti, ako znaš za prijetnje, a nisi ih provjerio i ako se to slučajno i obistini, naje*ali su ko žuti.

Budala bio, budala ostao...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice