Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.313.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Norijada - jao nama sada! ! !
(s)izgoreo kaže...

edit: što je seneka, što nevalja?

ništa,stavovi i svjetonazor su mi uglavnom sasvim suprotni od njegovog,ali  sam protiv te  i takvih hajki,uostalom koga smeta kao što si sam rekao.. na ignore

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY&feature=related
18 godina
neaktivan
Re: Norijada - jao nama sada! ! !
seneka kaže...
ništa,stavovi i svjetonazor su mi uglavnom sasvim suprotni od njegovog,ali  sam protiv te  i takvih hajki,uostalom koga smeta kao što si sam rekao.. na ignore

hmmm, n/a? dakle ti si protiv kviza u kojemu je točan odgovor proizvoljan, a s druge strane mu daješ podršku u obliku sarkastičnog bravo?

takvi likovi ne poznaju naprednije oblike humora, treba mu izričito reći što ga ide jer bi mogao umisliti da ima podršku za polunacizam koji zagovara... ← preporuka i IMO naravno

VirtUoso kaže...

Sta mu dodje ovo LS u nadimku?

Luis Saifer - Šejtanović

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 18:51 ((s)izgoreo).
16 godina

Nevjerojatno kakvi sve debili imaju djecu klik{#}

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
16 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
underdog kaže...

Nevjerojatno kakvi sve debili imaju djecu klik{#}

To se događa daleko češće nego mislite, pa tako ekipa ode u šoping a ostavi dijete u autu, "jer ionako je oblačno"...naravno, ograničeni mozak ne shvaća da oblaci nisu trajna pojava.

Pa onda imate scene gdje dijete skoro dehidrira, ili nađete razbijenu šajbu, jer je netko od prolaznika vidio da se dijete muči i izvukao ga van.

Onda stari ostavi bebu u hladu, u autu i ode brat' gljive sa pajdom. Naravno, prosječno inteligentna osoba ne zamara se kretanjem sunca, pa onda u automobilu kasnije nađe mrtvo dijete koje je doslovno prokuhalo, a u rukama ima hrpu kose koju si je iščupalo u mukama.

Naravno da "nisu" takvi roditelji krivi...zapravo, možda i nisu, jer nisu oni krivi što su mentalno ograničeni.

Okruženi smo doslovno glupim ljudima i ništa nas ne bi trebalo biti u stanju iznenaditi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 12:59 (eevek).
17 godina
neaktivan

Jel ikoga zabrinjava Komodski Varan oko Ploča? Ili vas zabrinjava očit pad IQa dok čitate članak?

Zanimljivo, ustvari nije jer EPH su propali novinari koji su nekad možda i imali "mozga" dok danas bišu idiotske uvrede razumu, kako se nitko nije sjetio pitati nekog stručnjaka, kako li se pobogu, beštija s 3 otoka u Indonezijskom arhipelagu, našla kod babe Jelice krast jaja i skrivat se u broskvi.

Ajd barem nije Jeti ili Bigfoot...

Al j*ebemu sve.

Koliko glupo postaje ovo čovječanstvo.

Ljudi kupuju magične loptice koje peru veš i rukavice od koje postajem Čika Spasoje.

Pas mater više i svemu...

There's no time to lose, I heard her say Catch your dreams before they slip away
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 20:19 (wyks).
16 godina
neaktivan
wyks kaže...

Jel ikoga zabrinjava Komodski Varan oko Ploča? Ili vas zabrinjava očit pad IQa dok čitate članak?

Zanimljivo, ustvari nije jer EPH su propali novinari koji su nekad možda i imali "mozga" dok danas bišu idiotske uvrede razumu, kako se nitko nije sjetio pitati nekog stručnjaka, kako li se pobogu, beštija s 3 otoka u Indonezijskom arhipelagu, našla kod babe Jelice krast jaja i skrivat se u broskvi.

Ajd barem nije Jeti ili Bigfoot...

Al j*ebemu sve.

Koliko glupo postaje ovo čovječanstvo.

Ljudi kupuju magične loptice koje peru veš i rukavice od koje postajem Čika Spasoje.

Pas mater više i svemu...

Meni je čudno u cjeloj priči to što : mještani su čuli krikove životinje :) 

Prema svem sudeći varan je malo oveči gušter .

Inaće ja smatram da imam sposobnosti predviđanja budućnosti , nešto slično Nostradamusu, naime imam za to i dokaz, neki dan sjedim s frendom na kavi iza njegove kuće kada spazimo njgovu mačku kako nosi malog lizarada iz vrta, kažem ja njemu super sada će zbog tvoje glupe mačke doć veliki brat varan da se nahebe majke tvojoj mački, naravno prije toga će bečarit po mjestima i pravit sran*a :) 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
16 godina
neaktivan

Moje je mišljenje da ga se netko od krijumčara životinja jednostavno riješio, a ovaj pak izrastao u monstruma. 2m dugačak i 100 kila težak gušter i nije baš slika i prilika koju bi želio susresti.

Mislim da stanovnici ni najmanje ne umišljaju, mora ga se uspavati i strpati u zoološki.

Cemetary gates
18 godina

Ma opasna je ovo bestija, na kratke relacije moze trcati preko 40kmph, ima veoma jak ugriz, otrovan je, mesojed... pa ti pusti djecu da setaju okolo.

Mentalist je moj idol... I torrente isto
18 godina
neaktivan
Gledao sam nekoliko dokumentaraca o Komodo zmajevima, al nigdje se nije spominjalo da se oni zapravo glasaju.

Jedino mi je to nekak upitno... Ima li netko nekakav link koji bi potvrdio da se glasaju?
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Gledao sam nekoliko dokumentaraca o Komodo zmajevima, al nigdje se nije spominjalo da se oni zapravo glasaju.

Jedino mi je to nekak upitno... Ima li netko nekakav link koji bi potvrdio da se glasaju?

Ma ne glasaju se, nemaju razvijene glasnice, mogu samo proizvoditi zvuk sličan onomu koji zmija proizvodi, gledao sam to negdje na televiziji davno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
18 godina

Mentalist je moj idol... I torrente isto
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Odvratno ! 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
tnakir kaže...

Odvratno !

Nature is a bitch.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
18 godina
neaktivan

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15092936,00.html

iscupani redak iz gore navedenog clanka: "Nakon plaćanja stanarine i doplate za skupe lijekove koje Beate Gräbert troši redovito za život joj ostaje manje od dva eura na dan. Prema navodima Svjetske banke oko milijarde ljudi ima slična primanja."

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
Littlemanbeingerased kaže...

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15092936,00.html

iscupani redak iz gore navedenog clanka: "Nakon plaćanja stanarine i doplate za skupe lijekove koje Beate Gräbert troši redovito za život joj ostaje manje od dva eura na dan. Prema navodima Svjetske banke oko milijarde ljudi ima slična primanja."

A što  tek moja generacija i svi oni koji su radni vijek započeli u zadnjih 20 godina može očekivati kad dođu u mirovinu, to je tek strava. Mirovine u razini 30-31% plaće.

Čekaju nas "uzbudljiva" vremena, jedino se bojim da neće biti dovoljno kontejnera...

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

A što  tek moja generacija i svi oni koji su radni vijek započeli u zadnjih 20 godina može očekivati kad dođu u mirovinu, to je tek strava. Mirovine u razini 30-31% plaće.

Čekaju nas "uzbudljiva" vremena, jedino se bojim da neće biti dovoljno kontejnera...

Moja generacija dolazi iza vaše, znaći nama će ostat prazni kontejneri , a djeci ćemo reć {#}

15 godina
Drago kaže...

Mislim da ćemo mi morati raditi do smrti. Prije same smrti morati ćeš odnijeti na uružbeni jedno 10 formulara svaki formular u 6 kopija i tražiti da ti odobre smrt. Nakon toga ćeš dobiti opću uplatnicu, jer izdvajanjem za mirovinsko nisi osigurao dostatna sredstva.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
neaktivan

http://gol.hr/clanak/svjetski_nogomet/robert-prosinecki-pozdravio-delije-s-tri-podignuta-prsta.html

Jedini razlog zbog kojeg je ovaj članak napisan je dizanje tenzija i netrpeljivosti. Ovakvih je članaka jako puno, gdje god se čovjek okrene, a magnet su za primitivce koji svoju frustraciju iskazuju netolerancijom prema svemu što nije njihovo, svemu što je drugačije ili pripada drugoj kulturi.

Društvo je okrenuto i uvrnuto, veći će problem naći u tome što je čovjek digao 3 prsta nego u tome što je cijela horda ljudi skočila na taj njegov čin kao da je napravio ne-znam-što.

Meni je to žalosno...

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 12:10 (Danny_HR).
17 godina
odjavljen

Ostvarila se ona kletva: "Dao bog da živiš u zanimljivim vremenima."

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 12:28 (vexx5555).
16 godina
neaktivan

MegaLOL{#} , ima krasna stvar od Čorbe, Kako je lepo biti glup..

Cemetary gates
16 godina

Fascinantno je kako ljudi čupaju kosu na dizanje tri prsta...možda dizanjem žele pokazati da su ljubitelji ustaša ili domobrana. Možda su ljubitelji SS jedinica?

Ljudi su mutava bića.

17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Ostvarila se ona kletva: "Dao bog da živiš u zanimljivim vremenima."

Cek, to je kletva? :-D

A ja mislio zelja za dobrim :-D

What if you did? What if you lied? What if I avenge? What if eye for an eye?
17 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...
Cek, to je kletva? :-D

A ja mislio zelja za dobrim :-D

To je kletva, mislim čak da je kineska.  Ja bih rekao da živimo u zanimljivim vremenima, pogotovo što je svakodnevno preživljavanje u ovoj državi jako zanimljivo. ;)

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
neaktivan

http://webcafe.net.hr/bizzar/page/2011/05/24/0602006.html

Tip je legenda :-D Malo se zafrknuo u proracunu. Kako je moguce da ovakve spodobe dobijaju svjetski medijski prostor?

Hipokritican sam, jer sam i ja iz znatizelje kliknuo na naslov, ali cim sam proscannirao tekst, poceo sam pucati od smijeha...

Edit:

Ovo je jos bolje!

http://danas.net.hr/svijet/page/2011/05/24/0517006.html?pos=n1

Kladim se da je ovo nova pticja/svinjska/whatever gripa...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 15:03 (Deus ex machina).
16 godina
Deus ex machina kaže...

1.http://webcafe.net.hr/bizzar/page/2011/05/24/0602006.html

Tip je legenda :-D Malo se zafrknuo u proracunu.  Kako je moguce da ovakve spodobe dobijaju svjetski medijski prostor?

Hipokritican sam, jer sam i ja iz znatizelje kliknuo na naslov, ali cim sam proscannirao tekst, poceo sam pucati od smijeha...

Edit:

2Ovo je jos bolje!

http://danas.net.hr/svijet/page/2011/05/24/0517006.html?pos=n1

Kladim se da je ovo nova pticja/svinjska/whatever gripa...

1. Ovome "proroku" treba bio netko stvarno reći da sudnji dan nije moguće predvidjeti. Prema kršćanskoj religiji, koju on toliko ističe, sudnji dan će se dogoditi i njega zna samo Bog. To nitko drugi ne može pretpostaviti.

Uglavnom toga tipa treba lijepo zatvoriti jer stvarno zavodi ljude, a usto i pogrešno tumači nauk. No još mi je žalije što se Vatikan nije oglasio i upozorio vjernike na ovo.

2. Tko nam je kriv kad se stalno antibioticima i sličnim lijekovima bez kontrole i većinom prevelike potrebe. Moramo malo pokušavati, ako ništa baem prehlade rješavati prirodnim lijekovima.

Mrzim svoj nadimak!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 20:20 (captain_soap_McTawish).
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
. Ovome "proroku" treba bio netko stvarno reći da sudnji dan nije moguće predvidjeti. Prema kršćanskoj religiji, koju on toliko ističe, sudnji dan će se dogoditi i njega zna samo Bog. To nitko drugi ne može pretpostaviti.

Uglavnom toga tipa treba lijepo zatvoriti jer stvarno zavodi ljude, a usto i pogrešno tumači nauk. No još mi je žalije što se Vatikan nije oglasio i upozorio vjernike na ovo.

2. Tko nam je kriv kad se stalno antibioticima i sličnim lijekovima bez kontrole i većinom prevelike potrebe. Moramo malo pokušavati, ako ništa baem prehlade rješavati prirodnim lijekovima.

Kaze neki komentator da je prorok dobio milijuncic $$$ da to predvidi.... a ma.... 

Prehlada is a virus ;-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 21:07 (Deus ex machina).
16 godina
Deus ex machina kaže...

Prehlada is a virus ;-)

Ne ide mi baš biologija.{#}

Mrzim svoj nadimak!!!
18 godina
neaktivan
Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina

Evo konačno i nekih pozitivnih vijesti:

http://webcafe.net.hr/bizzar/page/2011/05/25/0271006.html

Ajmo dojmovi, tko je bio? Deus, tebi je to najbliže, ali vjerujem da ima i drugih pojedinaca dovoljno ogrezlih u gaming da bi si priuštili ovakav izlet.

BTW, ima li itko ikakvu ideju zašto bi to bilo u folderu bizzar?

Gledam te!
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Ajmo dojmovi, tko je bio? Deus, tebi je to najbliže, ali vjerujem da ima i drugih pojedinaca dovoljno ogrezlih u gaming da bi si priuštili ovakav izlet.

neka procjene gameri,meni liči na reklamu kao što kažu u tekstu

http://www.youtube.com/watch?v=xdHyIPJVF-A
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice