Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.301.048
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Dr. Zoidberg kaže...

Definitivno imaju više stila nego moja generacija kada je slavila :P

Nije mi jasno što slave?

Slave li to što više od polovice njih mora početi raditi, što četvrtina njih neće upasti na faks kojeg su htjeli, što će se pola od tih što je upalo ispisati/prebaciti?

Ili slave činjenicu da više neće moći markirati bez posljedica, piti kave i izlaziti na tatin račun?

Danas u Hrvatskoj imaju stvarno j*benih razloga za slavlje.

There's no time to lose, I heard her say Catch your dreams before they slip away
16 godina
wyks kaže...

Nije mi jasno što slave?

Slave li to što više od polovice njih mora početi raditi, što četvrtina njih neće upasti na faks kojeg su htjeli, što će se pola od tih što je upalo ispisati/prebaciti?

Ili slave činjenicu da više neće moći markirati bez posljedica, piti kave i izlaziti na tatin račun?

Danas u Hrvatskoj imaju stvarno j*benih razloga za slavlje.

Slave činjenicu da su 4 godine nešto učili, a rijetko što pametnoga naučili.

Jednako tako, slave činjenicu da ih je 50% iz srednje izašlo potpuno nepismeno i da ih sada čeka dodatnih 5 godina učenja, gdje će isto tako malo toga korisnoga naučiti.

Ipak, dobar dio njih čeka burza, izležavanje doma i potplaćeni poslovi.

Sve to vrijedno je poštenoga slavlja {#}

18 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/05/17/0677006.html?pos=n0

"Kako su neslužbeno za Danas.hr potvrdili u zagrebačkoj policiji, tijekom slavlja maturanata na zagrebačkom Bundeku u jednom je trenutku 20-godišnji mladić 18-godišnju djevojku ubo nožem."

Na dnevniku je rečeno da se radi o slučajnoj maloj porezotini a ne ubodu. Cura nije ni hospitalizirana.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Na dnevniku je rečeno da se radi o slučajnoj maloj porezotini a ne ubodu. Cura nije ni hospitalizirana.

Kao i obično novinari nalupaju svakakve laži...

Čist račun duga ljubav!
16 godina
Danny_HR kaže...

Je*eš curu, što radi nož kod kepeca koji ide slaviti? {#}

17 godina
Monopol kaže...
Danny_HR kaže...

Kao i obično novinari nalupaju svakakve laži...

-to (takav) im je posao.

btw. Maturanti i norijada... nekad davno je kraj srednje škole bila prekretnica, prelazak u zrelije doba (teen u odraslu osobu, glasač itd.) i posao.

Ta norijada je imala smisla, kao oproštajno ludiranje, kao što je to i momačka i sl. nakon tog je život bio ozbiljniji. Inicijalizacija.

Unazad podosta godina je to besmisleno 'norenje', uz brašno, alkohol. ... Bez imalo smisla i potrebe, -kretenizam.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
ihush kaže...

btw. Maturanti i norijada... nekad davno je kraj srednje škole bila prekretnica, prelazak u zrelije doba (teen u odraslu osobu, glasač itd.) i posao.

Ta norijada je imala smisla, kao oproštajno ludiranje, kao što je to i momačka i sl. nakon tog je život bio ozbiljniji. Inicijalizacija.

Unazad podosta godina je to besmisleno 'norenje', uz brašno, alkohol. ... Bez imalo smisla i potrebe, -kretenizam.

Nek luduju kaj sad nema frke uopče, jako bitno malo brašna Alkohola i ostalo ništ strašno s obzirom na godine fuckaj ga.{#} Ak to usporedimo s bedakima na vlasti, kad u Saborskim sjednicama nekoliko puta na godinu imaju svoj pir bez Brašna i Alkohola pa i Magarac posivi prek svake mjere kad ih gleda.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...

Fascinantno mi je kako radi tvoj mozak. Uopće ne razumijem otkud ti ideja da pojedinci u 'plemenskim zajednicama' nisu imali privatne imovine, niti su njome mogli raspolagati. A najsmješnije mi to što ne kužiš da je upravo država ta koja osigurava sigurnost pojedincu i postavlja temelje socijalnoj politici. Svaka, pa i najgora, država je socijalnija nego što su to 'plemenske zajednice' ikada bile.

(s)izgoreo je počeo pričati o preraspodjeli dobara, gornjem limitu bogatstva, da su posjedi "teška debilana" i da je imovina iluzija a ti usput trolaš i pitaš otkud to pravo da je privatno vlasništvo neotuđivo pravo pojedinca da slobodno raspolaže svojom imovinom. Takav je zakon, ako ti ne paše, piši novi i pokušaj ga sprovesti ili se žali upravi vodovoda kako je svijet nepravedan i kada bi se ono što s(i)zgoreo zagovara sprovelo u djelo, svi bi bili sretni i zadovoljni.

Pojedinci u plemenskim zajednicama su imali privatnu imovinu ako se to odnosi na koplje, konja, saonice ili što već.

Plemenske zajednice ne trebaju socijalu jer su koncipirane sasvim drugačije od modernih društava bila ona feudalna, diktatorska ili demokratska. Kod njih je puno veća međusobna povezanost i ovisnost jednih o drugima.

18 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Društvo nije dovoljno sazrijelo za Star Trek utopiju i pitanje je hoći li ikada doći na taj stupanj razvoja.

excuses excuses...

zasto svi koriste tu jednu te istu ispriku? prezirem taj izraz.

a.c. clarke je mastao o tome za svoga zivota, marx i ostala ekipa bradonja iz "mraka" je sanjala o tome, goethe je davno pisao poruke za buducnost, h.g. wellsu je to bila inspiracija za nekoliko djela. koliko njih danas nazivamo "genijalcima, ljudima ispred svoga doba" a jos uvijek ne vidimo zasto.

samo treba ukljuciti empatiju, zdrav razum i ne misliti na sada vec graditi za sutra, a iskljuciti pohlepu, glupost i potrebu za iluzijama.

zvuci jako jednostavno, zar ne?

eto.. stevo jastreb je zgodnu izjavu imao nedavno. iako osobno smatram da ulazi u podrucje u kojemu se teze snalazi, covjek je rekao svoje misljenje. 

ne boje se ljudi smrti, vec zivota. bijede postojanja koje nije unaprijed isplanirano ili uzviseno blagoslovom necega vecega, mocnijega, izvan nasega shvacanja. jednostavnije je cijeli zivot provesti puzajuci i govoreci "kak' bog da" nego ikada pokusati nesto razumijeti.

ah.. potrebe za iluzijama. tako duboko ukorijenjene u nasa bica da jednostavno vise ne mozemo niti zamisliti zivot bez njih (bog i njegova prijateljica drzava i njihova djeca korporacije) tako da i sami vjerujemo da jos nismo se "dovoljno razvili" da bi konacno taj prokleti, kroz muku, bijedu i mizeriju dostizni raj preselili na ovu zemlju. ili barem pokusali sto se vise pribliziti tome.

ova planeta nije pljuga.. samo ljudski rod je.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina

@tux: 

"Plemenske zajednice ne trebaju socijalu jer su koncipirane sasvim drugačije od modernih društava bila ona feudalna, diktatorska ili demokratska. Kod njih je puno veća međusobna povezanost i ovisnost jednih o drugima."

Misliš kao institucionalizirani infanticid i gerontocid? Plus što ove dvije rečenice zaključka nemaju veze s prethodnom rečenicom o privatnom vlasništvu, a ona je pak u kotradikciji s tvojim vlastitim ranijim  postom u kojem si rekao da ga nije bilo. 

Iako mislim da nisi loš diskutant, dapače, često zapašeš strašno široke i kompleksne teme i onda donosiš nevjerojatno jednostavne sudove o stvarima o kojima se i stručnjaci spore i nisu im jasne, a tebi se s daleko manje informacija i podataka čini da je tu sve jasno. Što kaže Ante u reklami za Tomato (onaj Hamlet) "Čuj ga - biti ili ne biti! Biti - 'ko voli ne biti?!". 

Tako to izgleda kad padneš iznebuha u predstavu pa ti se sve čini jasnim nakon pet sekundi "promišljanja". Zapravo sve tako jednostavno.

This space for rent!
17 godina
protjeran
Norijada - jao nama sada! ! !

Užasnut sam, u našem glavnom gradu Zagrebu u utorak u Marijinom mjesecu, zbivali su se i izmjenjivali dogadaji, koje služi balavurdiji puštenoj s lanca, da pokažu što zaista znaju. Povorka zagrebackih maturanata, bila je horda kojoj je puštena sablasna nepocudna glazba iz zvucnika koja je u potpunosti promijenila sliku Grada, hvala Bogu, samo na jedan dan. U ritmu neke buke iz zvucnika koji se doslovno fizicki tresu dok „svira“ ta glazba, mladarija je poskakivala i puhala u one zviždaljke za nekoliko kuna stvarajuci uz svu buku i dernjavu njihovih neartikuliranih glasova, još dodatni pritisak na živcani sustav svih poštenih gradana koji ne žele i nisu zaslužili da ih uz svakodnevnu gradsku vrevu, zlostavljaju horde obucene u raznobojne majice sa primitivnim porukama na njima(mada se možda i našla koja pametna, kao ono pitanje: Si glup ili glasaš za SDP??), gdje te iste horde pucaju od veselja na kojem im još jedino može pozavidjeti sudionik one gej parade sramote, koji vrlo slicno kao neki nezreli maturant pušta mozak na pašu, te pokazuje cijelom svijetu kako je sretan iako je ozbiljno bolestan.

Pitanje je koliko je droge potrošeno u utorak na zagrebackim ulicama i trgovima, koliko je alkohol imalo vodopad niz grla nezrelih šmrkavih balavaca, koliko je nikotina ispunilo pluca tih žutokljunaca, koliko je kondoma unesrecilo bludnicku, razvratnu i pohotnu djecurliju? Ah, koliko je tek brašna baceno uludo po cesti, kao da nemamo gladne ljude u vjecnoj nam Domovini? Hm, ta mladarija nije nikakav zalog za buducnost  Hrvatske, ona je ništa drugo, nego propast hrvatske nam Majke, slom naše buducnosti u bolje sutra, da oni su ona loša Hrvatska. Tko je kriv? Hm, pa svi oni koji nisu htjeli poslušati Crkvu kako se odgajaju djeca, jer ta djeca su dana nama na upravljanje, ali roditelji inficirani virusima modernizma(sada vec postmodernizma), liberalizma i slicnih zlotvornih projekata tajnih središnjica moci(kako nekad, tako i danas), poslije sloma komunizma, koji je doslovno sam crknuo od sebe i završio tamo gdje mu je i mjesto(na smetlištu povijesti), nisu ništa u stanju odgojiti, nego ovo što imamo. Uz sve gore navedeno, možemo reci da su se maturanti poceli i medusobno klati, eto do cega dovodi slušanje glazbe, poput Zabranjenog pušenja i one njihove pjesme o KP domu Zenica, cakiji i slicnim balkanizmima.

Netko voli nazivati grad Zagreb, nepokorenim gradom, ali koliko se imalo za vidjeti to baš ne drži vodu. Zato što se cak i gradonacelnik pridružio maturantima, koji su kao virusna infekcija napali mirnocu i kulturu gradskog života sa svojim divljackim pohodima, gdje brašno leti u zrak kao da pada snijeg, a nije katolicki Božic. Tko je birao tog Milana, pa biraci SDP dok još u toj partiji nije bilo bracnih problema izmedu same stranke i tog famoznog Bandica, jer da je bila na vlasti u Gradu jedna ozbiljna politicka opcija na vlasti koja brine o javnom cudoredu, ne bi dopustila stihiju koju proizvodi mlada masa ljudi kojima ne treba još davati mrkvu kao pogonsko gorivo, nego im treba po zaslugama dodijeliti odgovarajucu kolicinu batinanja, što im uvelike nedostaje u njihovom odrastanju kao pravih zrelih licnosti. Zar se nije moglo organizirati prikupljanje brašna, kao što radi Caritas, te održati velika misa(ili bdijenje) na zagrebackom glavnom trgu(ne nije to Trg republike, nego Trg bana J.Jelacica!!!), kao dobra proba prije dolaska Svetoga Oca, Kristovog namjesnika na Zemlji???? Zar su baš morali slušati onu glazbu koja potice drogiranje i nekontrolirano seksualno opcenje? Da nemamo Thomspona i Škoru, te tamburaše, ne bih ništa rekao, ali kada je sve vec tu cemu to ne koristi kada je dobro??

Srecom, uvijek Bog se pobrine da imamo pravih svjedoka istinskog smisla proslave završetka srednjoškolskog obrazovanja. Trebate vidjeti kako samo sjemeništarci slave svoju „norijadu“...pa to je milina gledati, kao vojska idu jedan iza drugoga pjevajuci pjesme koje slave vjecnog nam Gospodina, nema tu galame, klokanovskog poskakivanja, nema ni trunke alkohola u njima, nema pobudenih seksualnih strasti, nego mirno i dostojanstveno uz svetu Misu, slavljenje pocetka zrelosti života, uz neku jednostavnu zakusku.

Što ce biti nocas, sa ovim podivljalim i poludjelim maturantima? Neka im Gospodin Bog bude na pomoci i njihovim roditeljima, koji bi se mogli za negdje devet mjeseci „jako razveseliti“ novoj prinovi u obitelji.

Da, zakljucno sam još dužan reci, kako sam ja proveo svoju norijadu? Jako dobro koje ide prema odlicnome kada se sjetim tih vremena. Naime, ja sam se na dan norijade sakrio da ne bih postao žrtva napada onih kolega koje ne bih razumjeli moje ophodenje sa stvarnošcu, te sam na tajnom mjestu ucio za daljnje školovanje, jer svaki dan u životu valja iskoristiti, za pametne stvari, kao što je na primjer ucenje.

Krist i Konstantin. Uvijek odabir pada na Krista.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 0:46 (Garfield-LŠ).
17 godina
neaktivan

Isuse Boze, LOL! XD

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
17 godina
neaktivan
Re: Norijada - jao nama sada! ! !

Da, zakljucno sam još dužan reci, kako sam ja proveo svoju norijadu? Jako dobro koje ide prema odlicnome kada se sjetim tih vremena. Naime, ja sam se na dan norijade sakrio da ne bih postao žrtva napada onih kolega koje ne bih razumjeli moje ophodenje sa stvarnošcu, te sam na tajnom mjestu ucio za daljnje školovanje, jer svaki dan u životu valja iskoristiti, za pametne stvari, kao što je na primjer ucenje.

Recite da sam mlad, neiskusan, ili što nešto slično, no nakon što ovo pročitam meni je njega žao.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Ovo gore je stvarno glup post...
Čist račun duga ljubav!
18 godina
Monopol kaže...
Ovo gore je stvarno glup post...

Da, tolko je glup da bih ja rekao da je presao granice cak i offtopic sadrzaja...

@Garfield - ti nisi kresnuo lutku na napuhavanje, a da ne govorim o pravoj rasplodnoj kobili.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
neaktivan
Garfield-LŠ kaže...

Ti očito živiš u nekoj drugoj dimenziji!

Da idem komentirat nemam volje. Samo ću priložiti sliku:

Svrati ovdje prodavat mudrosti:

http://krscanskiforum.com/

World Championships: 7, GP started: 273, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 1:30 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan
the_tux kaže...

(s)izgoreo je počeo pričati o preraspodjeli dobara, gornjem limitu bogatstva, da su posjedi "teška debilana" i da je imovina iluzija a ti usput trolaš i pitaš otkud to pravo da je privatno vlasništvo neotuđivo pravo pojedinca da slobodno raspolaže svojom imovinom. Takav je zakon, ako ti ne paše, piši novi i pokušaj ga sprovesti ili se žali upravi vodovoda kako je svijet nepravedan i kada bi se ono što s(i)zgoreo zagovara sprovelo u djelo, svi bi bili sretni i zadovoljni.

Eto unatoč tome što bi ti još htio biti na drvetu, majmunima je prošla žalba kod uprave vodovoda pa smo nekim slučajem sada upravo tu gdje jesmo, što dakako ne znači ćemo tu i ostati, s tim na umu ja ću se eto i dalje žaliti upravi vodovoda a ti ostani tu gdje jesi i ostani mi škrto i sebično s tim divnim talentima koje si razvio da preživiš u svom status kvo stanju duha

BTW. promaklo ti je nešto kod nabrajanja onoga o čemu sam pričao, a to je konsenzus

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 15:01 ((s)izgoreo).
18 godina
F1-IVO kaže...
Garfield-LŠ kaže...

Ja cu pokusati pogoditi poantu ove slike - sere nam se od ovakvih postova!

Mentalist je moj idol... I torrente isto
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
F1-IVO kaže...
Garfield-LŠ kaže...

Ja cu pokusati pogoditi poantu ove slike - sere nam se od ovakvih postova!

.{#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
18 godina
neaktivan

Garfild spominje kaos i neobuzdanu mladež... Zanimljivo, kako živim u Sopotu, po povratku s posla biciklom sam prošao kroz Bundek i nisam vidio "haos" ni pretjeranu razvratnost.

Ako išta, ova je godina bila mnogo mirnija od prošlih.

16 godina
neaktivan

Osim šta je cura od valjda 17,18g probodena nožem. Ali to i nije tako strašno zar ne..pored razbijenih tramvaja, rasvjetnih stupova i kontejnera od prošle godine, napad nožem koji se može okarakterizirati i kao pokušaj ubojstva dođe ti kao - dobar dan.

Ništa strašno, rekli bi, ordinary world - duran duran.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 9:38 (thedream).
18 godina
neaktivan
Dobro da si upućen u sve. Nije izbodena ni napadnuta, porezala se. Nije ni hospitalizirana.

Svašta...
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Dobro da si upućen u sve. Nije izbodena ni napadnuta, porezala se. Nije ni hospitalizirana.

Svašta...

"Porezao" ju je aktualni, uslijed svađe sa potencijalnim odnosno njenog nazovimo ga - barenja,jel, sa potencijalnim. Igrom slučaja da, upućen sam. Ako to nije strašno prijavi se meni da te "porežem". To ga opravdava i daje etiketu - svaštare?

Noževe opravdavamo među šmrkljima od 18g? Bit ćeš moja ili ničija, garavušo garava...to je ta spika,taj pjesmuljak?

I mala je prebačena u bolnicu, to što nije iskrvarila i krepala je pozitivno, a ne olakšava kompleksnost situacije pa eto - nije ni hospitalizirana.

Šta bi napravio i kako bi reagirao da pustiš joystick iz ruke i da se radi o tvojoj kćeri? Koliko je onda ta situacija - "svašta"? Kažem random kćer, sestra..whatever.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 9:47 (thedream).
18 godina
neaktivan
Stari, na sinočnjem si Dnevniku mogao pogledati prilog o tome, u kojem djelatnica hitne pomoći govori o čemu se radi.

Ono što piše u novinama i popraćeno je slikama ne govori ništa o slučaju.

Daleko od toga da opravdavam nošenje noža, to mi ti namećeš. Samo govorim da je norijada prošla mnogo mirnije nego svih dosadašnjih godina. Ako to ne vidiš slijep si.

Kolko preuveličavaš mogao bi uredno raditi za 24 sata.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Stari, na sinočnjem si Dnevniku mogao pogledati prilog o tome, u kojem djelatnica hitne pomoći govori o čemu se radi.

Ono što piše u novinama i popraćeno je slikama ne govori ništa o slučaju.

Daleko od toga da opravdavam nošenje noža, to mi ti namećeš. Samo govorim da je norijada prošla mnogo mirnije nego svih dosadašnjih godina. Ako to ne vidiš slijep si.

Kolko preuveličavaš mogao bi uredno raditi za 24 sata.

Jbe se meni..samo kažem da bi tog lika objesio, bez preuveličavanja. Nasilje nad djevojkama ne podnosim,i nisam božji providnik niti don juan, nego čisto - alergičan na to. Ja o tome pričam, a ti meni nije joj ništa. A šta joj je trebalo biti? Mimoišli smo se u fudbalu, ja o jednom ti o desetom, i obrnuto, izgleda.

Kad već pričamo na temi što se događa s našim društvom, ne znam da li si ikada svjedočio ponašanju današnjih mladića od 18,19g prema svojim djevojkama? Govorim o javnim svađama, šamaranju, verbalnom ponižavanju. Opet - izlazim od 14te godine po Zagrebu svaki vikend, pa jedno dulje vrijeme i 3x tjedno čak dok sam studirao. Sad mi je 27.

Ako ćemo se već držati teme, mene zanima tko je tu lud? Cura koju momak tako tretira a ona je i dalje s njim, ili on koji joj može svašta - a opet, onda je i dalje s njim. Nagledao sam se i svjedočio svačemu, zato i reagiram na to tako u jednoj psiho maniri. Nerijetko sam i sudjelovao u takvim obračunima, recimo to tako.

Da vidiš kako klinac od 19g šamara vlastitu curu pred društvom koje ga u tome hrabri i viče zvekni kuju, bi li reagirao? Naravno ne znaš pozadinu priče, to je pretpostavka, nit si tu curu niti dečka ikad vidio prije.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
thedream kaže...
Mimoišli smo se u fudbalu, ja o jednom ti o desetom, i obrnuto, izgleda.

Bit će da je to.

thedream kaže...
Ako ćemo se već držati teme, mene zanima tko je tu lud? Cura koju momak tako tretira a ona je i dalje s njim, ili on koji joj može svašta - a opet, onda je i dalje s njim. Nagledao sam se i svjedočio svačemu, zato i reagiram na to tako u jednoj psiho maniri. Nerijetko sam i sudjelovao u takvim obračunima, recimo to tako.

Luda je ona. U svakom slučaju, no to ne znači da je ona i kriva - čisto da me se pogrešno ne protumači.

thedream kaže...

Da vidiš kako klinac od 19g šamara vlastitu curu pred društvom koje ga u tome hrabri i viče zvekni kuju, bi li reagirao?

Pozadina priče nije ni važna i uvjeren sam da bih reagirao. Naravno, teško je bilo što reći sa sigurnošću, budući da čovjek ne može znati kako bi reagirao u bilo kojem slučaju.

S druge strane, zbilja nikad nisam bio svjedok nečem sličnom, da ti budem iskren.

18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Brijes domagoj...

Probat cu ti situaciju objasniti ovako:

prolazis checkpoint na aerodromu. Nitko ti nema pravo otvoriti prtljagu koju nosis preko checkpointa bez tvoje dozvole, i uvijek ce te pitati "Sir, would you allow me to check your backpack?"

Probaj odgovoriti "Ne" :-P

Dobar je primjer, ali tu se radi o tome da ja ulazim u tuđu državu u kojoj bi se trebal pridržavati nekih njihovih pravila i zakona. A ovdje kolko sam skužil, oni bi nadzirali mene tajno u mom stanu/kući. Dakle bez mog znanja (ko da me već dovoljno ne nadziru...). E to mi se ne sviđa.

Danny_HR kaže...
Dr. Zoidberg kaže...

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/05/17/0677006.html?pos=n0

"Kako su neslužbeno za Danas.hr potvrdili u zagrebačkoj policiji, tijekom slavlja maturanata na zagrebačkom Bundeku u jednom je trenutku 20-godišnji mladić 18-godišnju djevojku ubo nožem."

Prolazio sam kraj njih na Bundeku, dok sam s frendovima išel malo na klupicu sjest i chillat. Pa onda kak smo prolazili, frendovi nisu skužili, ali ja sam odma skontal da nekaj nije u redu, frajer je imal arkadu malo razbijenu, držal je curu onak, ko da ju grli, kao sve je u redu malo se grle, al sam skužil iz neprirodnih kretnji (naglo, sitno trzanje ruku, napinjanje mišića) da ju zapravo drži, kak smo prošli ulovil sam samo: "...neću te pustit dok se ne smiriš...", a reko kaj, mlađarija se malo porijećkala.

Sad vidim ovu sliku i točno se sjećam tog frajera, te frizure i te boje majice i te lokacije nasuprot jezerca, moram priznati zbrecnul sam se sad dok sam videl ovu sliku. Bez obzira jel je cura ozljeđena namjerno ili slučajno.

No, evo i malo sa svjetlije strane, nadam se da sam si našel curu konačno (samo da ne završi ko Mentalistov review veze XD).

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Deus ex machina kaže...

Brijes domagoj...

Probat cu ti situaciju objasniti ovako:

prolazis checkpoint na aerodromu. Nitko ti nema pravo otvoriti prtljagu koju nosis preko checkpointa bez tvoje dozvole, i uvijek ce te pitati "Sir, would you allow me to check your backpack?"

Probaj odgovoriti "Ne" :-P

Dobar je primjer, ali tu se radi o tome da ja ulazim u tuđu državu u kojoj bi se trebal pridržavati nekih njihovih pravila i zakona. A ovdje kolko sam skužil, oni bi nadzirali mene tajno u mom stanu/kući. Dakle bez mog znanja (ko da me već dovoljno ne nadziru...). E to mi se ne sviđa.

....

No, evo i malo sa svjetlije strane, nadam se da sam si našel curu konačno (samo da ne završi ko Mentalistov review veze XD).

Zapravo, prolazis u medjunarodnu zonu ;-) Cuj, nemoj me krivo shvatit, ne svidja se bas ni meni sama ideja po sebi, no razmisli o ovome - koliko ljudi ima facebook i twitter gdje konstantno samostalno, bez prisile opisuju sve o svojim zivotima, stavljaju slike, videe... meni je komicno sto ti ljudi najcesce "zamazu" IP adrese na screenshotovima i najglasnije se bude oko povrede 'privatnosti' :-D

Ne treba ti nikakva posebna oprema, dovoljno je jednostavno otvoriti facebook, izmisliti Bozicu Juric ili nesto slicno, bilijun ljudi ti postanu prijatelji i jednostavno pratis njihove profile... ta daaaa.....

Cestitke za novostvoreno 'umrezavanje' :-D

What if you did? What if you lied? What if I avenge? What if eye for an eye?
18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Zapravo, prolazis u medjunarodnu zonu ;-) Cuj, nemoj me krivo shvatit, ne svidja se bas ni meni sama ideja po sebi, no razmisli o ovome - koliko ljudi ima facebook i twitter gdje konstantno samostalno, bez prisile opisuju sve o svojim zivotima, stavljaju slike, videe... meni je komicno sto ti ljudi najcesce "zamazu" IP adrese na screenshotovima i najglasnije se bude oko povrede 'privatnosti' :-D

Ne treba ti nikakva posebna oprema, dovoljno je jednostavno otvoriti facebook, izmisliti Bozicu Juric ili nesto slicno, bilijun ljudi ti postanu prijatelji i jednostavno pratis njihove profile... ta daaaa.....

Cestitke za novostvoreno 'umrezavanje' :-D

A dobro sad, nećemo sitničariti ;D.

A ovo kaj se tiče FB-a i sličnoga, a čuj, istina je, ljudi dobrovoljno sve gore stavljaju i tu ne možeš nikaj. Mislim, nije da se ne zna da te kompanije surađuju sa američkim službama, pa čak i s nekim trećim stranama, recimo onaj problematični API gdje su aplikacije mogle pobrati sve informacije, čak i slike navodno. A opet, dobrovoljno se sve stavlja gore. Ne možeš tu ništa. A i ovo kaj ti veliš, napraviš fake profil, pobereš random slike s neta i ljepit će se za tebe ko muhe XD. Al, baš ovo, ovakvo direktno špijuniranje mi se ne sviđa.

Thx, nadam se da i bude nekaj, već skoro pa sam i iz štosa ispal XD

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
18 godina
1domagoj1 kaže...
... već skoro pa sam i iz štosa ispal XD

c-c-c

To se ne govori, sve i da je istina. A nije. Je'l tako?  :)

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 17:51 (Veliki Brat).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice