Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.147.573
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Krah liberalne ideje odgoja? Blagi smo i tolerantni, djeca su nam zato neuspješna

neke metode su dosta stroge al u biti, to je to.

- 'Ne mogu', 'ne bih' i 'neću' je neprihvatljivo 

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 10:57 (nixass).
17 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

A ova druga izjava, to sto su opasni ne mora znaciti da ce nesto opasno uciniti. Moze biti da ce jednom puknut ali isto tako moze biti da nece nikakvu stetu uciniti. Neki bi smatrali mene, kako stojim pored dugma za lasniranje 1000 nuklearnih bojnih glava, opasnim. Ja bi isto tu osobu smatrao opasnim ali to ne znaci da ce i pritisnuti. Cak sam prilicno siguran da ima netko na americkom kontinentu u slicnom polozaju ali eto, jos nije poceo nuklearni rat{#}

{#}

zato i nema jedan čovjek pravo pritisnuti tipku za lansiranje bojevih glava.

postoje dva ključa koji se moraju istovremeno pokrenuti da bi se došlo do dugmića za lansiranje.

nemoš pustiti jednu budalu (sociopata, psihopata) da stišće dugmad kako mu se pišo digne.

prošla su ta vremena.

“Will a drop hit my nose when it begins to rain in the park?”
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 12:40 (Bugofil).
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

Krah liberalne ideje odgoja? Blagi smo i tolerantni, djeca su nam zato neuspješna

neke metode su dosta stroge al u biti, to je to.

- 'Ne mogu', 'ne bih' i 'neću' je neprihvatljivo 

Slažem se sa ovim, na istoku se prvo gleda kultura,privrženost porodici,dok na zapadu djeca poslije 18 jedva čekaju da odu od roditelja i po mogućnosti uzmu što više novca i sličnoga.

Globalizacija sve više napreduje i njen konačni cilj, nova svijetska država je sve bliži, ona korak po korak ruši sve za što vrijedi živjeti, kao našu vjeru u Boga, naciju i obitelj. Klasičnu porodicu sa muškarcem, ženom i djecom žele uništiti time što svojim zakonima izjednačavaju istospolne i heteroseksualne brakove, što potiču ubistva pobačajem i veličanjem nemorala dekadencije i "nakaradizacije" društva.. 

Idealni globalizirani čovjek kojeg sanja internacionalna liberal-masonerija u novoj svijetskoj državi će biti materijalist i egoist, njegov novi "Bog" će biti Novac, i samo za to će živjeti. Na tome i uspjeva, živimo u egzistencijalnom vakumu gdje vlada masovna psihoza potrošačkog konzumerističkog društva, nameće se medijski teror-teror potrošnje. Uspjeh se isključivo mjeri materijalnim dobrima, ljudski egoizam sve više i više dobiva na značenju, ljudi postaju pohlepni redukcionističko-materijalistički zombiji koji trče za novcem, za tim svemogućim bogom.
Takav hedonistički, redukcionistiočko-materijalistički poredak je osuđen na propast, kao što je nekada propalo Rimsko carstvo koje je se odalo nemoralu i zbog toga što je - zbog pada vlastitog nataliteta - bilo prisiljeno pripustiti barbarske narode u svoje carstvo, pa i u sam Rim. Time je zapečatilo svoju sudbinu.

Ali opet je treba pretjerivati,evo kod mene je slučaj u komšiluku gdje je tata svoju kćerku od 17 godina   upisao na klavir i gitaru,bavi se plivanjem i odbojkom,nema TV,računar može koristiti samo nedeljom i to pod njegovim nadzorom da slučajno nebi ušla na kakve XXX sajtove,mora ići u crkvu i pjevati u crkvenom horu.

A ona je uvijek bila življe dijete,malo radoznalija od ostalih,i šta se desilo ? Popustila je u školi i pobjegla od oca,zato vam kažem da ne treba ići ni u drugu krajnost.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
18 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

@ ulinsky
je li ovaj tvoj post inspiriran iz propovijedi na misi     {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina
AA-d00d kaže...

P.S. Vise necu odgovarati na postove u kojima me, bilo direktno ili indirektno, optuzujete da sve stavljam u isti kos, a vec sam par puta naglasio da govorim o prokletoj vecini !

Pa, dobro, ako idemo govoriti o prokletnoj većini, točno to koji član Mense je opasan za društvo?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
protjeran
ulinsky kaže...

Ali opet je treba pretjerivati,evo kod mene je slučaj u komšiluku gdje je tata svoju kćerku od 17 godina   upisao na klavir i gitaru,bavi se plivanjem i odbojkom,nema TV,računar može koristiti samo nedeljom i to pod njegovim nadzorom da slučajno nebi ušla na kakve XXX sajtove,mora ići u crkvu i pjevati u crkvenom horu.

A ona je uvijek bila življe dijete,malo radoznalija od ostalih,i šta se desilo ? Popustila je u školi i pobjegla od oca,zato vam kažem da ne treba ići ni u drugu krajnost.

tata je zakasnio jer se mala počela derati s 15 god.

17 godina
protjeran
Bukva kaže...

Pa, dobro, ako idemo govoriti o prokletnoj većini, točno to koji član Mense je opasan za društvo?

Lepi s foruma hr

16 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

@ ulinsky

Ne.  {#}

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
18 godina
neaktivan
ulinsky kaže...
Verbatim kaže...

@ ulinsky

Ne.  {#}

U tom slučaju imaš sve predispozicije da postaneš uzoriti svećenik   {#}

Globalizacija sve više napreduje i njen konačni cilj, nova svijetska država je sve bliži, ona korak po korak ruši sve za što vrijedi živjeti, kao našu vjeru u Boga, naciju i obitelj. Klasičnu porodicu sa muškarcem, ženom i djecom žele uništiti time što svojim zakonima izjednačavaju istospolne i heteroseksualne brakove, što potiču ubistva pobačajem i veličanjem nemorala dekadencije i "nakaradizacije" društva..  

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina
M_dipl. kaže...

Nemoj o Mensi pobogu. Inteligencija koju oni testiraju daleko je od nečeg što bismo zaista mogli zvati inteligencijom. Nigdje nisam upoznao više snobova i debila nego u Mensinim redovima. :)

Nema veze, oni statistički su 10% najiteligentniji ljudi na zemlji (to što im je test jako zanimljiv i to što oni misle da su boga za muda primili, to je drugi par rukava).

Moja odgovor je bio na AA-doodov gdje je on pričao ukoliko idemo generalizirati. Ja sam generalizirao. Ako su najinteligentniji ljudi najopasniji, nek mi pokažu jednoga člana Mense koji je opasan po društvo.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
ulinsky kaže...
Verbatim kaže...

@ ulinsky

Ne.  {#}

U tom slučaju imaš sve predispozicije da postaneš uzoriti svećenik   {#}

Idem u crkvu skoro svake nedjelje,ali sam se posvađao sam se sa popom u školi,imao 3 keca iz vjeronauke a sve zbog toga što sam bio u pravu i što su me svi podržali a njemu krivo..   {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 18:25 (ulinsky).
15 godina
protjeran
ulinsky kaže...

Ne volim ti ja to. Posvađao sam se sa popom u školi,imao 3 keca iz vjeronauke a sve zbog toga što sam bio u pravu i što su me svi podržali a njemu krivo.. {#}

Trebao si ga nakautirat...{#}

15 godina
protjeran

Joj koji događaj,moram ispričati ovo:

Došao jučer neki tip kod mog starog i rekao je kako je on bio sa mojim starim u vukovaru za vrijeme rata,a stari se nesjeća naravno da je netko preživio od branitelja u vukovaru,a moj stari je pobjegao prije pada vukovara (bar mi je tako pričao),i sad on objašnjava šta je on radio tamo kako je preživio i tak te stvari,no muči ga jedno,navodno je saznao kako taj čovjek laže da je s njime bio u vukovaru,te da je on ukrao identitet prave osobe,stari je totalno zbunjen,nezna šta da radi...I meni je bila malo čudna ta priča,sasvim čudna!

Moja cura najbolje kuha (Pogled na Avatar)
17 godina
protjeran
Bukva kaže...

Ako su najinteligentniji ljudi najopasniji, nek mi pokažu jednoga člana Mense koji je opasan po društvo.

Pa čovjek s iq 170 ako krene u pljačku teško će biti uhvaćen.

Ako krene pljačkat državu, izvući će se zbog radi inteligencije.

Ako ima namjeru nekoga smišljeno ucmekati, takvog tipa ćeš teško uloviti.

Dakle, što si inteligentniji imaš bolje predispozicije za kriminal i ostale nepoželjne općedruštvene aktivnosti.

Nitko ti ne može pokazati člana Mense jer ih se teško upeca u kriminalu, ubojstvu, u tome ti je kvaka Bukvo {#}

16 godina
neaktivan

Kad smo kod Mense evo jedna zanimljiva vijest o bivšem predsjedniku te organizacije koji ju je ošetio za više od 241.000 kn.

LINK: http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/predsjednik-mense-kriv-za-krau-vise-od-241000-kuna-202554

Bilo je još par vijesti o kriminalcima koji su članovi Mense što pokazuje da inteligencija je jedino pokazatelj snalažljivosti, prilagodbe...

Veliki IQ ne znači da će netko biti dobar čovijek, već da će moći brže upijati određena znanja, prilagođavati se novo nastalim situacijama itd.

16 godina
neaktivan
CROifer kaže...
ulinsky kaže...

Ne volim ti ja to. Posvađao sam se sa popom u školi,imao 3 keca iz vjeronauke a sve zbog toga što sam bio u pravu i što su me svi podržali a njemu krivo..  {#}

Trebao si ga nakautirat...{#}

Ma iskreno,neda mi se trošiti vrijeme na njega i slične njemu,to ti je jedan od ljudi koji su veoma veoma veoma egoistični misli da on zna najbolje i da nam on svima treba biti duhovni šaman.

Lazoooo kaže...

Joj koji događaj,moram ispričati ovo:

Došao jučer neki tip kod mog starog i rekao je kako je on bio sa mojim starim u vukovaru za vrijeme rata,a stari se nesjeća naravno da je netko preživio od branitelja u vukovaru,a moj stari je pobjegao prije pada vukovara (bar mi je tako pričao),i sad on objašnjava šta je on radio tamo kako je preživio i tak te stvari,no muči ga jedno,navodno je saznao kako taj čovjek laže da je s njime bio u vukovaru,te da je on ukrao identitet prave osobe,stari je totalno zbunjen,nezna šta da radi...I meni je bila malo čudna ta priča,sasvim čudna!

Ne bih previše verovao tom liku,u svakom slučaju,kada pogledamo sa druge strane,nebitno čiji su,ko su i šta su,jer je tako i kod nas ovde u RS/Srbiji, ti ljudi koji su ratovali za svoje zemlje od obećavanih velikih premija danas jedva krpe kraj sa krajem,dok su se neki mešetari i ratni profiteri obogatili i pobegli.

Po svemu sudeći izgleda da je jedini izlaz iz ove celokupne bede kriminal..  {#}

16 godina
neaktivan

Mentalitet se ne može promijenuti preko noći, on se gradi stoljećima. Problem 'naših' naroda je taj da mi zapravo 'ne želimo' da koristimo mozak i trčimo ka totalno inverznim vrijednostima, ne gledajući na obaveze prema sebi, bližnjima i državi.

http://blue-net.org/
16 godina
neaktivan

Možda nije baš usko vezano za ovu temu na forumu ali evo postaviću,sigurno ste čuli šta se desilo u Rusiji jutros:

LINK

18 godina
neaktivan

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/108053/ceka-nas-prehrambena-apokalipsa.html

no shi*t sherlock.

bilo je iznimnih pojedinaca u zadnjih 100 godina koji su to puno puta govorili .. i ne samo oko toga.

"Nebuloza oko neravnomjerne distribucije potencirana je izostankom tržišnih regulativa"

plansko gospodarstvo?

i love this planet and the lack or reason it wrapped itself into.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
neaktivan

Vijece za elektroničke medije naložilo Indexu: "Uklonite komentar o šamaranju majmuna!"

Link na članak.

Hvaljen Isus i Crvenkapica{#}

Koliko god bili neobjektivni, neki njihovi članci su mi predobri, a i drago mi je vidjeti kako novinari prkose onima na visem polozaju{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Vijece za elektroničke medije naložilo Indexu: "Uklonite komentar o šamaranju majmuna!"

Link na članak.

Koliko god bili neobjektivni, neki njihovi članci su mi predobri, a i drago mi je vidjeti kako novinari prkose onima na visem polozaju{#}

Jedan od najboljih članaka na koje sam kod njih naletio, te osjećaj zadovoljstva zbog "škarta" koji su im dali.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina

Evo dok se vi bavite nasim drustvom, ja se pitam - Pa sto se to dogadja sa nasim forumom :)

Dok su nasi politicari u Remetincu, nasi forumasi se crvene sa svojim kartonima. Dok skinsi tuku rome i kineze, mi se svadjamo i vrijedjamo radi marke mobitela. Dok HDZ ima crni fond, ja imam bekdor na forumu i mogu citati Vase privatne poruke. Sto se to kvragu dogadja :)

EDIT: Viva la revolucion. 

EDIT 2: Ali ne na forumu :)

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 23:06 (tnakir).
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Evo dok se vi bavite nasim drustvom, ja se pitam - Pa sto se to dogadja sa nasim forumom :)

Dok su nasi politicari u Remetincu, nasi forumasi se crvene sa svojim kartonima. Dok skinsi tuku rome i kineze, mi se svadjamo i vrijedjamo radi marke mobitela. Dok HDZ ima crni fond, ja imam bekdor na forumu i mogu citati Vase privatne poruke. Sto se to kvragu dogadja :)

EDIT: Viva la revolucion. 

EDIT 2: Ali ne na forumu :)

Ma dajjjjjjjjjjj :)

EDIT :

http://www.net.hr/tehnoklik/page/2011/01/24/0319006.html 

hehe još malo pa će se Hrvati vidjet iz svemira kao fotoamebe :) 

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 7:52 (woodgamesfx).
18 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Link na članak.

Odgovor "uzoritog" Don Angela   {#}

17 godina
Verbatim kaže...
AA-d00d kaže...

Link na članak.

Odgovor "uzoritog" Don Angela  {#}

Joj sta volim celeb pope. Nece jos dugo. Katolicka crkva je na samrti.

17 godina
neaktivan
govorim to već godinama, ajd da još netko misli...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
protjeran
jedno su želje a drugo stvarnost. otvorite oči.
Let mi die in my old American uniform. The uniform in which I fought my battles. God forgive me forever putting on any other. Benedict Arnold, 1801.
17 godina
neaktivan

"Don Blog", "Virtualni zupljani" {#} Kako ovo drugo zvuci bedasto...

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Verbatim kaže...
AA-d00d kaže...

Link na članak.

Odgovor "uzoritog" Don Angela   {#}

A sigurno si primjetio kako opet uvlače komuniste u sve ovo{#}{#}{#}

Stvarno su vec dosadni sa time.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
AA-d00d kaže...
tnakir kaže...
Verbatim kaže...
AA-d00d kaže...

Link na članak.

Odgovor "uzoritog" Don Angela  {#}

A sigurno si primjetio kako opet uvlače komuniste u sve ovo{#}{#}{#}

Stvarno su vec dosadni sa time.

Crkva i politika? Popi, komunisti i ustaše? Boze koje gluposti :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice