Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.200.207
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
boxer kaže...

Može jedno lično pitanje?  Da li bi ti volio da imaš dva oca? Da im uletiš u sobu i vidiš ih in flagranti?

Bez obzira kako to ispalo, naravno da je bolje ako mu mogu ponuditi bolji život, odgoj i školovanje od pravih roditelja. O tome nema govora, ali sa drugim komentarom ideš pomalo u krajnost.

a naravno da ne bih... ali to ne bih htio ni sa svojim roditeljima... vjerujem da će tom djetetu biti teže (odnosno jako teško) s obzirom na društvo i da mu život neće biti jednostavan, ali će imam roditelje koji će ga naučiti (bar se nadam) da ne mrzi različito...

a za drugi komentar... ima ljudi koji su takvi homofobi da bi im ovo rješenje odgovaralo...

17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
boxer kaže...
xDinichx kaže...

Ako je ta žena na to pristala i ako su oni na to pristali, a posebno ako mu oni mogu pružiti topao dom i sretno odrastanje i pravilan odgoj šta me briga što su homoseksualci...

Znači bolje je djete s roditeljima narkomanima koji nemaju ni posla, ali su heteroseksualci...

Može jedno lično pitanje?  Da li bi ti volio da imaš dva oca? Da im uletiš u sobu i vidiš ih in flagranti?

Ti si uletavao starcima u sobu dok su se điđi-miđi?

Heheheehee

To je hipotetičko pitanje da otprilike skonta kako bi izgledala scena kada bi imao dva oca...

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
17 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Je_es mi sve al ja se nikako ne mogu stavit u poziciju da imam 2 oca. :-D Al nek im je sa srecom...

A man without a religion is like a fish without a bicycle
18 godina
neaktivan
boxer kaže...

Heheheehee

To je hipotetičko pitanje da otprilike skonta kako bi izgledala scena kada bi imao dva oca...

Dijete ce u svakom slucaju biti uzasnuto{#}, bilo da li su mu starci hetero, 2 alfa muzjaka ili 2 trebe, s jedinom razlikom sto ovo zadnje i nije bas tak strasno{#}{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan
xDinichx kaže...
boxer kaže...

Može jedno lično pitanje?  Da li bi ti volio da imaš dva oca?  <Da im uletiš u sobu i vidiš ih in flagranti?

Bez obzira kako to ispalo, naravno da je bolje ako mu mogu ponuditi bolji život, odgoj i školovanje od pravih roditelja. O tome nema govora, ali sa drugim komentarom ideš pomalo u krajnost.

a naravno da ne bih...

Nemam više pitanja, slučaj završen...

16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Nemam više pitanja, slučaj završen...

to je bio odgovor na drugo pitanje...

Vjerujem da mi ne bi bilo lako imajući dva oca i majka bi jako falila u odgoju, ali ne vidim neku negativnu stranu... nemogu zamisliti kao će tom djetetu biti, ali se nadam da će odrasti u normalnom društvu...

17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
boxer kaže...

Heheheehee

Dijete ce u svakom slucaju biti uzasnuto{#}, bilo da li su mu starci hetero, 2 alfa muzjaka ili 2 trebe, s jedinom razlikom sto ovo zadnje i nije bas tak strasno{#}{#}

Neće biti užasnuto, to je normalan slijed događaja i bilo bi vrijeme  da odrasteš i da skontaš da rode ne donose djecu.

18 godina
neaktivan
boxer kaže...
AA-d00d kaže...
boxer kaže...

Heheheehee

Neće biti užasnuto, to je normalan slijed događaja i bilo bi vrijeme  da odrasteš i da skontaš da rode ne donose djecu.

Ne mozes od klinca od npr. 6 godina traziti da odraste.

17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
boxer kaže...
AA-d00d kaže...
boxer kaže...

Heheheehee

Kao ni ti da elaboriraš da bi bilo užasnuto kroz gledanje svoje "odrasle" subjektivnosti. Uostalom, tko spominje dijete, koliko vidim samo ti.

18 godina
neaktivan
boxer kaže...
AA-d00d kaže...
boxer kaže...
AA-d00d kaže...
boxer kaže...

Heheheehee

Kao ni ti da elaboriraš da bi bilo užasnuto kroz gledanje svoje "odrasle" subjektivnosti. Uostalom, tko spominje dijete, koliko vidim samo ti.

Pa lakše mi je zamisliti klinca kako je uzasnut nego da to promatra s izjavom: "Oče i majko, je li to ono što se u knjigama objašnjava kao spolni odnos?"

A dijete mi jedino i pase u toj prici uletavanja jer osoba koja vec kuzi gdje se sta stavlja (znaci relativno odrasla), bi trebala znati sta starci rade doma kad nema djece{#}. 

17 godina
neaktivan

Eh da mi je tvoja pamet, da se malo odmorim...{#}

18 godina
neaktivan

Uf bolje da nemas, inace ces gubiti vrijeme s ljudima inferiornijih mentalnih sposobnosti koji za avatar imaju sliku nekog poznatog boksaca, na nekom tamo IT forumu{#}

17 godina
neaktivan
Mislim jer to stvarno nesto lose kad netko ne voli tu gay populaciju poput mene, i ne slaze se da im se daju neka prava, ali opet ih tolerira...

Bar nisam hipokrit...

Ja to javno kazem...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
18 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Mislim jer to stvarno nesto lose kad netko ne voli tu gay populaciju poput mene, i ne slaze se da im se daju neka prava, ali opet ih tolerira...

Bar nisam hipokrit...

Ja to javno kazem...

Nije to nista lose.

Evo, i ja cu reci: dati gayevima pravo posvajanja djece je neprirodno i malo devijantno.

Isto tako, javno žvaljakanje i šlatanje na prideovima bih isto zabranio, ali ovo za SVE, i hetero i gay parove.

17 godina
neaktivan
Eto slazem se s tobom aa...
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
E, i?

Ti malo potpaljuješ vatru ili?

Yeah  {#} , na Forumu smo, široko nam polje   {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Uf bolje da nemas, inace ces gubiti vrijeme s ljudima inferiornijih mentalnih sposobnosti koji za avatar imaju sliku nekog poznatog boksaca, na nekom tamo IT forumu{#}

Pa Einsteine, što ne kažeš da si to ti! Nisam te mogao prepoznati...{#}

Btw,

http://www.24sata.info/vijesti/svijet/51472-Juzna-Koreja-Zadavila-dijete-jer-plakalo-nije-dalo-odmori-videoigrica.html

http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemica-zadavila-dvoje-svoje-djece-kako-bi-u-miru-igrala-world-of-warcraft/430525.aspx

18 godina
neaktivan

LOL

http://www.24sata.hr/news/mmisu-za-pavelica-i-francetica-sluzili-su-u-centru-zagreba-204050

Nego, ja bi se zakleo da je Schwartz židovsko prezime{#}

17 godina
AA-d00d kaže...

itekako je, zar nije to malo čudno?

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina
neaktivan
Pa aa... schwartz moze biti zidovsko ali i njemacko...

Ako je njemacko onda ima logike zašto su sluzili za njih jel tkao :)
17 godina
neaktivan
Ljudi... don't feed the troll...

molim vas...
16 godina
neaktivan

Uopce ne kuzim sta se gnjavite s Prijavama.

Ja sam otkrio dugme "Ignoriraj" i radi cuda. Pogotovu kad trola ignoriraju bas svi, onda prica sam sa sobom :D

I am Jack's soft, narcosynthesized consciousness...
15 godina
protjeran

Inače u društvu ima 6% ovakvih redikula.

17 godina
neaktivan
Grdelin kaže...

Inače u društvu ima 6% ovakvih redikula.

Kad smo kod statistike, mene a i pola ostalih forumaša 100% zaboli stojko za redikule...posebno u ovo vrijeme kada mozak treba pustiti na pašu i prihvatiti se zajebancije.

Sry za offtopic & chill out

18 godina
moderator

još jednom se pokazalo - niste u stanju nositi se s ovakvim temama, pa (po tko zna koji put)

LOCK

...
17 godina
neaktivan

Hvala Miri na otključavanju teme... Nadam se vidjeti ovdje kvalitetnih rasprava i postova i dalje ;)

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
18 godina

Htio bih samo naglasiti da ću, budući da sudjelujem u ovoj temi, vrlo brzo vidjeti svaki komentar sa neprimjerenim (nacionalističkim, seksističkim ili na bilo koji način diskriminirajućim) sadržajem i autora udaljiti s foruma na neko vrijeme.

Zato, držimo se nekih osnova kulture i raspravljajmo kako priliči zrelim ljudima.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

Hehehehe, ponovno otvorena {#} 

Evo jedna tema koja nije negativno nastrojena : http://www.jutarnji.hr/kostelic-profesorski-i-u-super-g-iju--ivica-vodeci-u-kitzb-helu/919334/

naime usko je vezana uz naš društvo i pokazuje tj. dokazuje što znaći volja i predanost ljudi.

EDIT:

Naime neki dan sam vidio na vjestima novi program MORH-a koji se veže uz zapošljavanje vrsnih sportaša u ssastav HV-a, po mnei je to i pametno i korisno, pametno što pruža mladim ljudima mogućnost zarade, a korisno što će svoje iskustvo moć prenjet na ročnike.

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 14:02 (woodgamesfx).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Htio bih samo naglasiti da ću, budući da sudjelujem u ovoj temi, vrlo brzo vidjeti svaki komentar sa neprimjerenim (nacionalističkim, seksističkim ili na bilo koji način diskriminirajućim) sadržajem i autora udaljiti s foruma na neko vrijeme.

Zato, držimo se nekih osnova kulture i raspravljajmo kako priliči zrelim ljudima.

I mi ćemo ti biti zahvalni...

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
18 godina
neaktivan

meni je kod dananašnje mladeži tužno što nemaju osnovnog odgojanetrebahu  svi znati kj se tebi doma dešava

2 statusa s fejsa

"Hahahahaha našla sam tine poniče na kompu =P" - a ono bravo nek svi znaju

"Ja već j*bena tri sat čekam u j*benom remetincu da vidim starog" - a ovo je bilo dbrih komentara "tako tako da svi vide iz kakve si familije" i veliki debilizam (bože oslobodi) "reci mu da pozdravi mog starog!!!"

Ovo je moj potpis...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice