Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.282.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
Krediti...

Banke jos daju kredite, ljudi jos imaju stanove, kuce koje mogu založiti...

A opće je poznato da ovako zaglupljen narod koji po 15ti put gleda reprize dadilja, koji od 1 do 5 NEMA sto gledati (ako pozeli) sem meksickih - argentinskih - brazilskih s*anja... NEMA NIKAKVU financijsku kontrolu...

Pobogu evo cura i ja otišli u westgate... neka zenska se nakupovala stvari, dosla s masterom, provukla joj zenska, odbijena transakcija...
Kopa ona po torbi i da joj american... i onda prodje (racun je bio nesto veci od 3000 kn)... Mislim WTF???

A evo idem i ja na zimovanje... Provodim vikend u Beču s curom... Ali to ce sveukupno za nas dvoje doci manje od 2000 kn... (gotovina, usteda tijekom godine)...

Glavno sto hocu reci... ljudi su idioti... i to ogromni idioti...

Pa daj samo malo čitaj ovaj forum... Vidiš li ti to? I sada stavi postotak... negdje oko 90% njih je takvo jel tako? tako ti je u realnosti isto...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Krediti...

Banke jos daju kredite, ljudi jos imaju stanove, kuce koje mogu založiti...

A opće je poznato da ovako zaglupljen narod koji po 15ti put gleda reprize dadilja, koji od 1 do 5 NEMA sto gledati (ako pozeli) sem meksickih - argentinskih - brazilskih s*anja... NEMA NIKAKVU financijsku kontrolu...

Pobogu evo cura i ja otišli u westgate... neka zenska se nakupovala stvari, dosla s masterom, provukla joj zenska, odbijena transakcija...
Kopa ona po torbi i da joj american... i onda prodje (racun je bio nesto veci od 3000 kn)... Mislim WTF???

A evo idem i ja na zimovanje... Provodim vikend u Beču s curom... Ali to ce sveukupno za nas dvoje doci manje od 2000 kn... (gotovina, usteda tijekom godine)...

Glavno sto hocu reci... ljudi su idioti... i to ogromni idioti...

Pa daj samo malo čitaj ovaj forum... Vidiš li ti to? I sada stavi postotak... negdje oko 90% njih je takvo jel tako? tako ti je u realnosti isto...

Jučer gledam na dnevniku priopčenje predsjednika i premijerke o stanju u oružanim snagama i kao zaključak je 

a) remont starih MiG-ova

b) smanjenje časničkog kadra

c) modernizacija flote u nekom neodređenom periodu

Ok po a) mislim da je to pametna odluka i hvala bogu da uz ovo sranje u provredi nemamo još patriota koji bi militarizirali državu, ovo pod b) ne kužim jer prvo tj. prije par godina bilo je gro reklama o tome postani časnik HV-a, sada kažu da imaju previše časnika, milsim kako !? pa zar nisu prije par godina radili projekcije u tom smislu ili su to radili što bude bude, u najgorem slučaju ako se odluče "zbrinuti" stari časnički kadar , to povlači za sobom otpremnine, preraspored na druga radna mjesta itd... i pod c) ovo je isto mislim OK, ali samo ako ta flota bude uposlena na način da patrolira  rubne morske granice i sankcionira ribolov talijanskih kočarica koje poznato haraju po tom djelu Jadrana.

Ovo što si napisao za srednje vejčnu ženu u shoping centru je već jako viđena slika i po manjim marketima, a zanimljiva je i reklama jedne banke koja baš ide u tom sjemru gdje lik kupuje i kao nema para, onda ode u njihovu poslovnicu digne račun i onda kupi SVE, mislim kako što tamo imaju neku lutriju ili free cash for all , ili ŠTO !?

http://www.basketballhoopjam.com
18 godina
neaktivan
Ja iskreno tu lazljivu gaduru (aka premijerku) i ono smece od maminog sina (aka Josipovic) ne mogu podnijeti...

Ja nisam glasovao za njih, niti itko za koga ja znam...
Pa kako su onda pobjedili...
(umirovljenici, nezaposleni, idioti...)

Jedino se u našoj državi mogu ovakve spačke raditi a da narod boli ona stvar, jer kao ne rade to njemu...

Ali što ljudi ne shvaćaju... mogu oni ne obraćati pozornost, ali isto tako KAD ON ne bude imao nista... Tko će na njega obratiti pozornost?

Samo zahladjivanje odnosa medju ljudima i jos ktome idiotske udruge poput zelenih koji bi najvise voljele da svi jedemo plijesan je jedan od krivaca zasto nam je ovako...
Plus naš vlastiti idiotizam...

I tu nisu samo oni krivi, nego smo svi krivi... I ti i ja... koliko god bili pametni...
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže..

Ok po a) mislim da je to pametna odluka i hvala bogu da uz ovo sranje u provredi nemamo još patriota koji bi militarizirali državu, ovo pod b) ne kužim jer prvo tj. prije par godina bilo je gro reklama o tome postani časnik HV-a, sada kažu da imaju previše časnika, milsim kako !? pa zar nisu prije par godina radili projekcije u tom smislu ili su to radili što bude bude, u najgorem slučaju ako se odluče "zbrinuti" stari časnički kadar , to povlači za sobom otpremnine, preraspored na druga radna mjesta itd... i pod c) ovo je isto mislim OK, ali samo ako ta flota bude uposlena na način da patrolira  rubne morske granice i sankcionira ribolov talijanskih kočarica koje poznato haraju po tom djelu Jadrana.

Eto, postavis pitanje i sam na to odgovoris :-D

Koje projekcije, ljudi koji rade u vladi su educirani za jest skampe po 10 kuna u saborskoj menzi i razmisljat kako trosit novac. Nisu sposobni vidjet sto se dogadja ispred njihovog nosa, a kamoli planirati za buducnost :-D

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
18 godina

a tek ovaj tekst..

dobro je komentirano tamo..

kolko god je birokracija loša, glomazna.. tolko su i ljudi (jako velikim dijelom) u državnoj upravi - LIJENČINE. lijenčine koje sišu proračunski novac i drže se ko pijavice.. mentalitet nekih ljudi je ostao u komunizmu i socijalizmu i dok dobar dio tih ljudi ne poumire neće stvari krenut ka boljem..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

a tek ovaj tekst..

dobro je komentirano tamo..

kolko god je birokracija loša, glomazna.. tolko su i ljudi (jako velikim dijelom) u državnoj upravi - LIJENČINE. lijenčine koje sišu proračunski novac i drže se ko pijavice.. mentalitet nekih ljudi je ostao u komunizmu i socijalizmu i dok dobar dio tih ljudi ne poumire neće stvari krenut ka boljem..

Da ali ja se bojim više onoga iz jedne glave izrastu dvije :)

Danas sam ćitao u jednim dnevnim novinama ćlanak tipa sve nebuloze Hrvatske birokracije i dojmila me priča čovjeka koji kaže kako je imao problem registracije skutera na ženu zato što mu nisu uzeli ženinu putovnicu kao vjerodostojan dokumenat, te izrevoltiran je otišao sa ženom k bilježniku platio takse prenio skuter na sebe i otišao nazad na šalter čekat u red da sada registrira skuter na sebe, i kad tamo ček i pročita na zidu da dokumenti pomoću kojih moćete registrirat vozilo su osobna, putovnica i vozačka dozvola :) eto toliko o birokaraciji, a glavno da oni imaju ugovore s kojima su zađtićeni bolje od Ličkih medvejda.

Druga priča koju sam čuo danas je kao direktori u ZG Holdingu traže povečanje bruto plaće ( koja je sada oko 30000 kuna ), non limit za prezentacijeske troškove, osobnog vozača i 37 dana godišnjeg i nadzorni odbor im je to odbio samo zato što je ZG Holding trenutno u minusu od 57 miliona kuna, čista sitnica nije li :) , mislim koji KUR*C je tim ljudima pa zar oni nemaju svijset gdje žive što misle da su na Barbadosu ! 

Eto to su samo neke od zanimljivosti koje se svakodnevno dešavaju kod nas, zbilja nam nije dosadno, samo tužno je što mi sve više tonemo i ne vidi se kako kaže premijerka svjetlo na kraju tunela barem velika većina ljudi ne vidi, ako ona realizira to svjetlo o kojem priča u stvarnost onda ju treba proglasiti kraljicom, ali ako ne i maže nam oči, neka kaže ljudima stanje stvari, ali iskreno. Mada se bojim da tom tunelu o kejm ona priča nema kraja i da je prije riječ o rupi ili bunaru gdje je svjetlo odraz vode, a izlaz spasa, toj mojoj tezi na žalost ide u prilog vijest koju sam čuo vezano uz brodogradilišta i škverove , jer ljudi su rekli dosta nam je više ! Samo bojim se kako če to sve skupa završiti, iskreno se bojim, jer ako se zdrmaju škverovi onda če se zdrmat sve, a idilične priče holivudske glumice kojom su nas ovih dana bombardirali mediji neće nam pomoć, jer neće Hrvatska postat luna park u koji če boogati i slavni doć lupat novac, barem neće u ovo vrijeme kada nam samo Merlinovo čudo može pomoć da se ne nađemo u dreku 2x većem od Grčke i Francuske zajedno, a ako i kada se to desi bojim se da ti bogati cool stranci neće onda doć na Hrvatsku obalu u rukama Hrvata , već na Hrvatsku obalu u rukama stranih konzorcija i banaka koje če kad tad doć po svoje,jer doči če dan kada ministar financija neće moć imat gdje posuđivat novce kada će vanjski držaći vrijedosnih papira reć , ljepi moji Hrvati imate vi obalu i otoke, preodajte nam ih, jer zemlju su u unutrašnjosti već i onako počeli kupovat uz pomoć velikih Hrvata koji su se bušu u svoje veliko Hrvatstvo , sada sa mezbanima hodaju okolo po ljepoj našoj i razmjeravaju parcele za bogate strance.

Eto bojim se da ćemo ostat opet bez zemlje i to ne zbog rata već zbog velikih patriota koji če živjet u svojim rezidencijama i ič na ljetovanje u Hrvatsko more u strane apartmane i na zimovanje u elitna svjetska zimovališta.

Moj prijedlog je da mi Hrvati svi zajedno krenemo put Beča i kažemo, dragi Austrijanci eto bili smo glupi 1918 molimo Vas primite nas nazad, ali bojim se da nas nebi primili, kako nas nisu niti u EU, a mi smo kao preziđe krščanstva , ma dajte molim Vas tko tu kome s tim farba oči, možda neki ostarjeli sveučilišni profa ljenčina koji je za vrijeme SFRJ nije mogao ić uz vodu pa je 90-tih potsao veliki mudarc koji je eto stigao da nama prosvjetli pamet i kaže kako smo mi netko i nešto :) Neki dan sam gledao neku emisiju od Roberta Knjaza sa dvoje Francuza koje je vodio po Istri i kao pitao ih što "obični"Francuzi misle o Hrvatskoj, oni kažu da smo za njih mi svi jugosi i da ne kuže zašto smo se raspali, kada nam je tako dobro išlo ?

Eto pravi je dokaz što smo, Rumunjska i Bugarska od davno u EU, mi još u razmatranju, a sjetimo se gdje je Rumunjska bila 90-tih, sprdavali smo se njihovoj gluposti i neimaštini, sprdali smo se kako su likvidirali Čeušesku-a itd.

Nisam kritičar niti vlade niti vlasti, niti se zalažem za rušenje vlade kao takove isl, nego sam za to da neka više

a) kažu narodu stvarnu sliku stanja, bez izmotavanja, bez mudrolija, zdarvo seljački neka kažu, dragi moji stvar je tako i tako

b) neka kažu kada i kako čemo se izvuć iz krize, kako bolno bilo da bilo, ali neka kažu, sve drugo čemo lako

c) neka se zabrani svima bavljenje politikom kome je dokazano da su uz pomoć funkcije obeštetili državu za milijune , a neki milijarde

d) i gospodine ministre PRESTANITE DIZAT KREDITE ! tko če to vračat i od kud !

18 godina
woodgamesfx kaže...

Moj prijedlog je da mi Hrvati svi zajedno krenemo put Beča i kažemo, dragi Austrijanci eto bili smo glupi 1918 molimo Vas primite nas nazad, ali bojim se da nas nebi primili, kako nas nisu niti u EU

d) i gospodine ministre PRESTANITE DIZAT KREDITE ! tko če to vračat i od kud !

ja bi iskreno htio da smo ostali pod austrijom. loše nam sigurno ne bi bilo, makar i bili njihovi konjušari.

a šuker je fenomen. on dugove vraća - novim dugovima. i onda veli da to nije novo zaduženje, to je refinanciranje. nije govno, pas se posro.

metak..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

a šuker je fenomen. on dugove vraća - novim dugovima. i onda veli da to nije novo zaduženje, to je refinanciranje. nije govno, pas se posro.

To inače u struci zovu zamjena partija, ali opet mislim da u tom poslu nismo dobro prošli jer smo po večim kamatama uzeli drugi kredit da bi zatvarali prvog. To me podsjeća na onu priće iz Latinice o kamatarima i ljudima koji kupe sa bandera oglase za kredite, a svi znamo kako prolaze ljudi koji se zadužuju pod tim uvjetima, u kratko loše. 

I ne znam možda sam izašao iz toka, ali zar nisu kamate veće od 10% godišnje lihvarske kamate i kako vidim negdje kao kamate 12,2% ili 13,25% ? 

18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

I ne znam možda sam izašao iz toka, ali zar nisu kamate veće od 10% godišnje lihvarske kamate i kako vidim negdje kao kamate 12,2% ili 13,25% ?

14% zadnji puta kad sam ja gledao :)

17 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

odavno je poznata ona narodna : "od igre dođe do plača"

pod uvjetom da je autentično,jasno..

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

haha dobro,dobro

17 godina
neaktivan

užas,a nema nikog tko ne padne u iskušenje da ne radi slične gluposti
s iskustvom  odustaneš od toga

18 godina
protjeran
seneka kaže...

Ovo je ljudski idiotizam na kvadrat.

Vjerojatno nije autentično ali ipak lijepo prikazuje ljudsku glupost u 21 stoljeću.

17 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...
seneka kaže...

Ovo je ljudski idiotizam na kvadrat.

Vjerojatno nije autentično ali ipak lijepo prikazuje ljudsku glupost u 21 stoljeću.

mislim da je ta glupost bezvremenska i univerzalna,čak mi se čini da je situacija stvarna
ovo je samo fatalni finale te ljudske lakomislenosti
postoji termin u psihologiji :proaktivno razmišljanje, kad unaprijed stvaraš sliku kakve bi posljedice neki tvoj postupak mogao imati na budući razvoj događaja..
metaforički ta mala gruda snijega koju zakotrljaš nizbrdo može izazvati  neželjenu i pogubnu lavinu
e kad bi se ljudi tako ponašali svijet bi izgledao drugačije,ili bi možda bio sterilan i dosadan..?
ne znam..

18 godina
neaktivan
Sto ce mi svijet bez nekakvih dogadjaja???

Bilo bi uzasno glupo... MI KAO VRSTA NISMO MIROLJUBIVA BIĆA...

Niti jedan svejed i/ili mesojed nije...

I shvatite to...

NIŠTA SE NIJE S DRUŠTVOM DOGODILO... ono je uvijek bilo ovakvo...
18 godina
neaktivan
seneka kaže...

auuu p...m....Iznenađen

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

auuu p...m....Iznenađen

baš tako
kad nam ovo bude smiješno i interesantno kao amerima (70 mil gledanja) onda ćemo znat da smo u totalnom qurcuNeodlučan
ili je taj david neka poznata osoba iz javnog života?

17 godina
odjavljen

ali to je FAKE (taj drastican dokaz)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 15:06 (skank666).
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

koje?
nisam baš siguran,uostalom nije ni bitno, misliš da se ne događaju takve stvari?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 15:11 (seneka).
17 godina
odjavljen
seneka kaže...
skank666 kaže...

koje?
nisam baš siguran,uostalom misliš da se ne događaju takve stvari?

taj video, bilo je vec u nekoj temi (zaboravio koja) uglavnom tamo su odnekuda izvukli neku potvrdu da je to fake...

ma, siguran sam da se dogadjaju... ali to su nesretni slucajevi ili mislis na reakcije gledatelja

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan

mislim na ono što sam naveo u postu gore,da naoko bezazlena zayebancija može nekom pretvoriti život u pakao,ponekad i s takvim fatalnim posljedicama

17 godina
odjavljen
seneka kaže...

mislim na ono što sam naveo u postu gore,da naoko bezazlena zayebancija može nekom pretvoriti život u pakao,ponekad i s takvim fatalnim posljedicama

ovo definitivno stoji i najverovatnije smo svi nesto tako dozivjeli....ok, ne bas tako ali slicno. kako ono ide : put za pakao je poplocan dobrim namjerama

17 godina
neaktivan

ma da,čuj jer ti znaš ko je onaj klinac iz video klipa , neki poznati ili anonimus?

17 godina
odjavljen

ne znam, stvarno... cak se ni teme ne mogu sjetit u kojoj se raspravljalo o tome. mozda tnkir zna nesto o tome, nekako mi se cini da je sudjelovao u toj temi.

17 godina
neaktivan

ma pusti to,mislim na ovg

, ta lakrdija ima 70 mil gledanja,jer to netko poznat ili nas takva debilizacija društva čeka u budućnosti?

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

ili nas takva debilizacija društva čeka u budućnosti?

Malo smo zakasnili s tim pitanjem...

Anarchists of the world, unite!
17 godina
neaktivan
wyks kaže...

Malo smo zakasnili s tim pitanjem...

Smijeh i to je točno,nezaustavljivi proces

18 godina
seneka kaže...

, ta lakrdija ima 70 mil gledanja,jer to netko poznat ili nas takva debilizacija društva čeka u budućnosti?

A nisi pomislio da si i ti sad dio te debilizacije, buduci da si pogledao taj video?

Mislim, nemoj se uvrijediti, sad sam i ja isto.

Otvorio sam ga tri puta sad, buduci da je linkan vise puta.

Ne mislis li mozda da su na istu foru svih 70 miliona dio te debilizacije, tj. pukim slucajem? :D

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
seneka kaže...

A nisi pomislio da si i ti sad dio te debilizacije, buduci da si pogledao taj video?

Mislim, nemoj se uvrijediti, sad sam i ja isto.

Otvorio sam ga tri puta sad, buduci da je linkan vise puta.

Ne mislis li mozda da su na istu foru svih 70 miliona dio te debilizacije, tj. pukim slucajem? :D

ma slučajno sam nabasao na to,toliko ulaza pa reko da vidim šta je..
ma to su američka sr*nja,ali pošto smo skloni kopirati takve stvari,živimo ih i mi
da dio sam toga,živim u gradu ,u čoporu..patim hebi gaNeodlučan al toplo je

15 godina
neaktivan
seneka kaže...
skank666 kaže...

koje?
nisam baš siguran,uostalom nije ni bitno, misliš da se ne događaju takve stvari?

ma ne nije ni malo FAKE. Ona je slučajno glumica(http://www.cindyvela.com/). I kakav je to sudar s automobilom?

A i to je za+bancija. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice