Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.313.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

ovo se danas dogodilo i ovaj decko (dijete) je zrtva horde podivljalih turista.

moji susjedi iz naselja, fini roditelji i krasan decko... pristojano i iznimno odgojeno dijete.

sada je prikopcan na aparate.  dok ovo pisem francuski divljaci su jos u istraznom centru i roditelji su im doletjeli iz francuske, te odmah angazirali 7 odvjetnika.

stoka!!!

teško vrijeme za matore
17 godina
neaktivan

sedam na jednog!? princip čopora,nema odgovornosti,ni svijesti o mogućim posljedicama
tipično za tinejđereNeodlučan

18 godina

nazalost tako je.

svi su sokirani,posebno mi koji poznamo dijete i roditelje.

bio je sa dvije vrsnjakinje na pilama, sami centar grada..stotine ljudi, okretiste buseva...dodju ovi divljaci i izcipelare ga skoro do smrti.

sad cmizdre kod istraznog suca da ih ovaj ne zatvori 48 sati ili vise.

teško vrijeme za matore
18 godina
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
torrente kaže...

moji susjedi iz naselja, fini roditelji i krasan decko... pristojano i iznimno odgojeno dijete.

sada je prikopcan na aparate.  dok ovo pisem francuski divljaci su jos u istraznom centru i roditelji su im doletjeli iz francuske, te odmah angazirali 7 odvjetnika.

stoka!!!

Ma covjek jednostavno ne moze razumjet te poludjele mlade umove... Takvima bi ja odredil kaznu lopatarenja. (da ih piknem u onaj mini mozak) Radili bi 5 godina jednu te istu stvar svaki dan. Imali bi jednu hrpu kamena (batude) jedno 1 m3 i s jedne hrpe bi stavljal na drugu i tako 5 godina po najvecoj vrucini i po najvecoj zimi bez rukavica.

Zasto ne citamo da se tak nekaj dogodi u Japanu ? (na primjer) Drzava je uredjena kaj se kazni tice da se smrznes. Neki Britanac je prije pola godine htel prokrijumcarit mislim da 1 kg heroina. Kazna je bila metak u celo (ne znam bas dal su ga streljali, al je dobio smrtnu kaznu). Pa bi te ja pital dal budes radil sr*nja. Uff kaj mi se tlak i adrenalin digne kad razmisljam kako bi im rebra prebrojil..

Su mozda takvi zasluzili neko ljudsko primanje psihicke rehabilitacije ? Aha, zub za zub... Malo bi ljudi mucnuli glavom prije nego se idu k*rcit... Sad su oni kao face, pretukli njih 4-5 (kolko ih vec je) jednog mladica od 16 god... Majcicu im...

Prelijepo je danas vecini danasnje djece... Nema vise odgoja kakav je nekad bil....

Da... "Morali bi se kao pomirit s tim jer mi zivimo ipak u 21. stoljecu..."

Mrzim nasilje iz dna duse, ali takvima treba vratit istom mjerom.

http://www.mediafire.com/?mw0yjyjwjij
18 godina

@Batista to sto si boldao je prava stvar sto je boldana...nazalost tuzna zbilja.  svaka cast!

da dodam...hajde nakon ovakvih vijesti,obicno ljudi protumace...ah to je neki lokalni mangup od 16 g naletio na ekipu i pogrijesio...ali

kad znas da je dijete fino odgojeni mirni deckic...popiz**s.

pa i da se radi o lokalnom mangupu,nikog se ne tuce do smrti ili aparata.

ljudi podivljali..svi vrsnjaci iz skole idu napravit linc na hotel gdje ovi borave.

teško vrijeme za matore
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

ljudi podivljali..svi vrsnjaci iz skole idu napravit linc na hotel gdje ovi borave.

od kazne ionako ništa,nek se bar use*u u gaće da zapamte za cijeli život

16 godina
protjeran
torrente kaže...

stoka!!!

Strašno,ti Franicuzi se nebi vratili doma da ih uhvatim! Sramim se

18 godina
torrente kaže...

stoka!!!

Danasnja mladez je takav kakva je iskrivljena vecinom, no nije nit cudno u kakvom svjetu zivimo pa vrlo malo toga je uopce normalno.Nevinašce Kad vide na internetu razne filmice kak mlate jedni druge ko budale, pa onda to idu primjenit u praksi iz razno raznih razloga.NeodlučanNevinašce

16 godina
protjeran
rambox kaže...

Danasnja mladez je takav kakva je iskrivljena vecinom, no nije nit cudno u kakvom svjetu zivimo pa vrlo malo toga je uopce normalno.Nevinašce Kad vide na internetu razne filmice kak mlate jedni druge ko budale, pa onda to idu primjenit u praksi iz razno raznih razloga.NeodlučanNevinašce

Istina,u Zagrebu vise nije sigurno po kruh otici! Izlanuo se

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
torrente kaže...

stoka!!!

Kao da je prije bilo drugačije.Neki će uvijek raditi sranja i to je jednostavno tako.

16 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Kao da je prije bilo drugačije.Neki će uvijek raditi sranja i to je jednostavno tako.

Drukčije čujem od roditelja. Ne kažem da nije bilo idiota, ali ovo danas nisu pojedinačni kreteni već je kompletno društvo usmjereno ka tome.

3D Designer
16 godina

Zalosno, ali istinito.. ljudi se ubijaju, mlate, kradu jedni od drugih. svakodnevno susrecem kojekakvu mlađariju u zg-u koji me idu zicati pare. koliko im god pristojno kazem da nemam ni za sebe a kamoli druge, nerijetko se nadjem u situaciji da mi prijete batinama i kusturicama. prestrasno. evo, prosli tjedan setam navecer u preckom prema tram stanici s laptopom u ruci, kad se ispred mene stvore 2 cigana. jedan me gurne, a drugi se uhvatio za laptop. sva sreca pa se u tom trenu stvorila neka trojica iza ugla pa su krenuli na ovo dvoje sto su mi pokusali maznuti laptop, tako da je sve proslo u redu.. za nepovjerovati, stoka bezobrazna!

16 godina
neaktivan

Žicale su se pare uvijek pred kinima,pred dućanima itd. ali neki i sami svojim ponašanjem doprinose tome da nahebu,obično bi to bio neki tkz. štreber koji se boji svega,velim toga je bilo i prije, samo nije bilo interneta a novine nisu pisale o takvim stvarima da se ne bi stvarala loša slika tadašnjega društva. 

18 godina
muhaqeri kaže...

Žicale su se pare uvijek pred kinima,pred dućanima itd. ali neki i sami svojim ponašanjem doprinose tome da nahebu,obično bi to bio neki tkz. štreber koji se boji svega,velim toga je bilo i prije, samo nije bilo interneta a novine nisu pisale o takvim stvarima da se ne bi stvarala loša slika tadašnjega društva. 

Pa normalno da je tog bilo i prije, ali ne u ovim kolicinama sigurno internet je kriv dosta za takvu situaciju. Djeca vole oponasat vrsnjake itekak a na internetu imaju nasilje iz zabave i dosade bez cenzure, a da ne pricamo o nekim specificnim metodama nasilja danas koji su nekad bili nepoznanica.CoolNevinašce

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 0:35 (rambox).
16 godina
neaktivan

Prije je kino bilo u tim stvarima internet,znači večina idiota je bila oduševljena filmovima Buncek Lee-a,Paklena naranča,Ratnici podzemlja i ostale gluposti.

17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Prije je kino bilo u tim stvarima internet,znači večina idiota je bila oduševljena filmovima Buncek Lee-a,Paklena naranča,Ratnici podzemlja i ostale gluposti.

ma prije se nije cipelarilo do smrti,danas ti skaču po glavi dok te ne ubiju

i prije su se klinci nekog vraga i bojali,staraca,profesora,onih brkatih murjaka
danas se ne boje niti respektiraju nikog,mali kućni bogovi..

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 0:29 (seneka).
16 godina
neaktivan

Cipelarilo se itekak,neki su iz čiste zabave znali ići pred SC u savskoj malo iscipelariti tkzv. hašomane,punkere i tko god im se nađe na putu,popravni domovi su bili puni kao i zatvori,samo što je onda murja znala ubijati boga u takvima a danas je manje murijaka i ne smiju tabati.

17 godina
neaktivan

Iskreno morao sam ovo 2 puta pročitat. Očekivao sam neku vjest da su 5-6 naših maloljetnika pretuklo 1 stranca, nekako mi je bilo teško za povjerovat da se i ovo dogodi. Pogotovo što se radi o dobrom dečku. Ja imam 17 godina i živim u Sl.Brodu gdje su ovakve stvari svakodnevne. Prije par godina je bio slučaj da su njih 10 izudarali dečka dok mu oko nije ispalo iz očne duplje. Doslovno! Katastrofa, više ne možeš ni gradom mirno prošetat bez da te netko krivo ne pogleda. U svakom slučaju, da nam država IŠTA valja uslijedile bi puno gore kazne. A ne da par skupocjenih odvjetnika zasuče rukave i izbavi kretene koje su počinili takve zločine da ti se povraća od tog. A glavno da te naši obilježe za cijeli život da posla nemožeš nać jer su te uhvatili sa gramom marihuane.

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Cipelarilo se itekak,neki su iz čiste zabave znali ići pred SC u savskoj malo iscipelariti tkzv. hašomane,punkere i tko god im se nađe na putu,popravni domovi su bili puni kao i zatvori,samo što je onda murja znala ubijati boga u takvima a danas je manje murijaka i ne smiju tabati.

editirao sam pa se u načelu i slažemo
al tuklo se iz nekih inicijacijskih,plemenskih i inih razloga,a danas će te napasti iz čiste obijesti

16 godina
neaktivan

Nažalost baš iz obijesti to rade ti idioti,to su teško poremećene budale koje normalan ne može shvatiti,većinom im je ta delikvencija ulaznica za svijet kriminala.

17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Nažalost baš iz obijesti to rade ti idioti,to su teško poremećene budale koje normalan ne može shvatiti,većinom im je ta delikvencija ulaznica za svijet kriminala.

Do jednom. Vjeruj mi. Naletit će jednom na dečka kojem je otac ili psihotički pijanac . PTSP-ovac ili pak utjerivač dugova. Pa će i oni doć na svoje. U Brodu se takvo što već dogodilo, i vjeruj mi 3 takvih momaka više nije palo na pamet nekoga krivo pogledati a kamoli izlupati. Ali otom potom.

16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
muhaqeri kaže...

Do jednom. Vjeruj mi. Naletit će jednom na dečka kojem je otac ili psihotički pijanac . PTSP-ovac ili pak utjerivač dugova. Pa će i oni doć na svoje. U Brodu se takvo što već dogodilo, i vjeruj mi 3 takvih momaka više nije palo na pamet nekoga krivo pogledati a kamoli izlupati. Ali otom potom.

He, he, zato se ponekad kaže da ima boga,šljam rješava sam sebe,ali ne smiješ hodati  ulicom kao muha bez glave.

18 godina
neaktivan

ispričavam se ako je već bila rasprava ali mi se nije dalo čitaat 36 stranica, samo sam preletio zadnjih par

ono što bi ja volio da se facebook ugasi na mjesec dana sada po ljeti

imam 15 i pol godina i vidim da facebook nigdje ne vodi - stvarno je tužno kada se vidi slučaj npr tako zvane "tete nike" - ona ima samo 13 godina!

moji roditelji su tada još u selu radili a tek su u grad krenuli sa 16-17, a ako se čitaju malo ona pisma iz teena (bože sačuvaj) mogu se naći slučajevi tipa "imam trinaest godina i nakon nezaštićenog spolnog odnosa mi kasni menstruacijai loše mi je. Jel moguće da sam trudna?"

ja se uistinu zapitam gdje svijet ide kada takvo nešto pročitam - nađe se i pokoja dvanaestogodišnjakinja! to je 5.-6. razred osnovne škole, a to uistinu nije u redu!

i ovo što se tiče prebijanja, nemogu reći da znam kako je prije bilo, al ovi punkeri i ovi koji su se šorali su tada vjerojatno bili punoljetni, a ne da idu napadat nekog sedmaša zbog mobitela, i da ga opljačkanog jp 3 sata tuku!

mene zanima tko je njih odgajao? ja neznam noramlno odgojeno djete koje bi moglo nekog tući bez razloga 3 sata. Još bi mogao i svatiti prebili ga, uzeli mu sve i otišli - ali tući djete 3 sata i jo š zvati ekipu da im se pridruži

i to bašnitko nije vidio? ako se sjećam oni su njega uvukli u bus i vozali par stanica - a nitko nije primjetio? neznam zašto ljudi ne mare za druge, a kada to vide u novinama "zašto mu nitko nije pomogao?" "kako je to netko mogao dopustiti"....

Ovo je moj potpis...
18 godina

ja cu samo odgovorit na naslov teme, a on glasi:

''Sta se dogadja s nasim drustvom ?''

Moj odgovor je:

''Ode u pi**u materinu!!''

...hvala torrent-invites.com...trebate LockerZ invite?samo posaljite pp...
17 godina
neaktivan

Vidjeli su svi, ali nitko se nije htio miješati. Zašto? Jednostavno. Pojava u psihologiji zvana difuzijom odgovornosti. Što je više "gledatelja" i potencijalnih pomagača manje se osjeća osobna odgovornost da se pomogne. Znam da je to jadno, ali tako je. I kako razmišljaju ti ljudi, slučajni prolaznici ?? Bolje da se ne uplićem , onda ću morat ostat na policiji davat izjavu i potrošit 2h vremena a kod kuće me čeka žena da joj donesem cappy od jabuke -.-' Malo karikiram, no hard feelings ali nažalost je tako. Svi to vide ali hodaju s glavom u oblacima i motom - ako ne šteti meni i mojima nemam se razloga zamarat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 1:00 (makaweli).
16 godina
neaktivan

Odgajali su ih isti takvi,svi mi postajemo naši roditelji, uglavnom.

17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

To definitivno nije istina. Znam likova čiji su roditelji da ne kažem religijski fanatici. Jako dobri ljudi, uljudni mirni pomažu svima, pokušavaju sve pružit djetetu. A on šta radi? Vucara se po ulicama sa "osobama upitnog morala" , obija kioske i udara iz čistog mira. I kako da se onda ti roditelji nose s tim? Izvlače ga svim silama jer im je sin jedinac. Eh...

16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
muhaqeri kaže...

To definitivno nije istina. Znam likova čiji su roditelji da ne kažem religijski fanatici. Jako dobri ljudi, uljudni mirni pomažu svima, pokušavaju sve pružit djetetu. A on šta radi? Vucara se po ulicama sa "osobama upitnog morala" , obija kioske i udara iz čistog mira. I kako da se onda ti roditelji nose s tim? Izvlače ga svim silama jer im je sin jedinac. Eh...

Napisao sam uglavnom,a dobri i mirni ljudi može biti vanjska fasada,dijete nije postalo idiotom samo tako,iza takvih slučajeva znaju se kriti teški poremećaji u obiteljima,ali normalno ne priča se o tome susjedima.

18 godina
makaweli kaže...
muhaqeri kaže...

take netreba izvacit..treba ga ostavt u muriji par dana da dodje malo sebi, a kad dodje kuci jos ga dobro nasamarat i sigurno to nece vise radit!!

...hvala torrent-invites.com...trebate LockerZ invite?samo posaljite pp...
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 1:08 (Hacker002).
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
makaweli kaže...
muhaqeri kaže...

take netreba izvacit..treba ga ostavt u muriji par dana da dodje malo sebi, a kad dodje kuci jos ga dobro nasamarat i sigurno to nece vise radit!!

Treba da, ali kad današnja djeca prvi broj koji zapamte je hrabri telefon. Ti digni na njega ruku, on odvrti broj i op socijalna služba na vrata. Tako je to danas, ako ga od malih nogu ne odgajaš na pravi autoritarni način ništa nema smisla.

Jedna

sa sličnom tematikom..

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 1:18 (makaweli).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice