Što mislite o facebook-u

poruka: 55
|
čitano: 11.306
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Što mislite o facebook-u
ch33ta kaže...

Evo vam jedan link na staru Bug Anketu, ljudi su se vec izjasnili kaj misle o Facebook-u...   Ja sam jedan od onih koji su glasali za "glupost najveca".   Naravno ovo je moje misljenje i vi koji koristite Facebook nemojte ovo shvatit ko uvredu...   Meni se ne svidja i to je to   Namigiva

Bio sam neodlučan između 4., 5., 6. i 7.

Al stvarno kao da je špijunski alat...kako bi inače mogli prikazati baš prave oglase....???

Vir prudens non contra ventum mingit...
17 godina
neaktivan

čemu ovo "kao"? naravno da je špijunski alat.

Najbolje su vinske mušice...
16 godina
protjeran
xnight_hunterx kaže...

ja mrzim taj glupi facebook ide mi na zivce da ljudi stavljaju svoje slikice gore i cekaju ko ce im napisat jaj kak si slatki itakve gluposti !! to mi se gadi čisto prenemaganje !!!

a ako ko hoce razgovarat ili dopisivat kao sto je vec neko pametan prije mene napumenuo imas msn ili skype facebook = shit

Ma njihov "chat", ili kako se to vech zove nista nevalja, poruka nekad zna kasniti po 5 min, doslovno. gore sam samo zbog jedne cure.

16 godina
neaktivan

Ma face nije nešto. točnije shit je Smijeh Dođeš tamo i čitaš samo one gluposti aww i ta sr*anja a neznan ni šta to znači :D

Neznam šta da napišem?
16 godina
neaktivan
Skizzy kaže...

Ma nije lose na 5min pogledat sta ima jedino mi nisu jasni neki ljudi koji su po cijele dane na facebook-u.

također i meni. ja sam prije bio malo vise na facebooku no sad do 10 min. maximalno. jednom u jutro jednom uvečer i to je to

odbrojavamo do 10.11.2009.
16 godina
Što mislite o facebook-u

Ja mislim da o Facebook-u svatko ima različito mišljenje, a neki su se pak toliko okrenuli protiv te društvene stranice zbog tko zna kakvog banalnog razloga. Facebook je korisna stvar za neke, kao što su osnovnoškolci i srednjoškolci koji ga koriste za upoznavanje i traženje dečka/cure. Oni malo zreliji ga koriste za komunikaciju i razmjenu iformacija, reklamiranje svojih stranica... Posjetitelji koji dolaze sa popularnih stranica kao što je Facebook vam popravljaju poziciju na tražilicama (SEO). Meni osobno Facebook i nije nešto, ali dobro dođe za komuniciranje i reklamiranje, iako mi je draže sjest u birtiji, popit pivo i popričat s nekim.

Čemu forumi kad imamo google... :D
15 godina
neaktivan

Ne volim ga baš i nema profil. Od druženja na internetu preferiram forume i rijetko msn, za sve ostalo tu je pravo druženje. 

16 godina
neaktivan
Što mislite o facebook-u

Meni je fejs koristan.

Mogu se dogovarati s prijateljima, pričati s onima s kojima nemogu u pravom životu(kad nemaju vremena...) ili s ljudima koji žive daleko, pa se opet nemožemo nać.

Ne koristim ga da bi tamo stavljao neke droljaste slike ili što ja znam što sve ne.

I nisu mi jasni ti ljudi koji pljuju po fejsu, dosta takvih ga nije ni probalo.

17 godina
neaktivan

Fejsbuk uglavnom nepotrebna stvar smisljena da neko namlati ogromnu lovu...

17 godina
neaktivan
Što mislite o facebook-u

Ja sam sklon teorijama zavjere :) i zato ne želim ni čuti za takve društvene mreže

Kud već mogu o meni-nama saznati sve što požele još i da im sam slažem slikovni dosje i svoje navike

Šic

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti
15 godina
neaktivan
Što mislite o facebook-u

Ja facebook koristim samo za igranje texas holdem pokera,i za komuniciranje s nekim ljudima koji su trenutno u inozemstvu pa mi je taj način puno jeftiniji. Inače smatram da neki ljudi previše žive za taj facebook, u biti žive preko njego, svaku sitnicu objavljuju i hrane se s komentarima na njihove postove. Od takvih ljudi mi se diže kosa na glavi!! Ljudi nađite pravi život!!

16 godina
neaktivan
Što mislite o facebook-u

NEma ništa gore nego kad mi neko dođe i pita: "hej, imaš fejs?"

Najradije bih mu... oh otišao sam predaleko

16 godina
neaktivan
Što mislite o facebook-u

Svaka ga baba ima!!!

17 godina
Što mislite o facebook-u

Face je sam po sebi ok, sami ljudi su ga napravili nekako odbojnim s svojim glupim postovima. Gore ima hrpetina djecurlije, neki imaju po 10-ak accounta... Bilo bi dobro da porade na efikasnosti chata i ti bi bilo to. Kada bi se ove kritike realizirale - face bi bio puno ljespi...

16 godina
neaktivan
Što mislite o facebook-u

Pošto ima više mlađe populacije na facebooku taj facebook je postao igraonica.

15 godina
Što mislite o facebook-u

Fejsbuk je teska debilana. Imao sam ga svega tjedan dana, sve dok nisam vise mogo tolerirati te retardirane ankete, igre i ljude...užas!

16 godina
neaktivan
Što mislite o facebook-u

Ne znam, nisam probaoCool.

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
16 godina
Cerina15 kaže...

Ma face nije nešto. točnije shit je Smijeh Dođeš tamo i čitaš samo one gluposti aww i ta sr*anja a neznan ni šta to znači :D

ti ljudi sa "aww aww"su nepismene kret*ncine koje bi najrade palicom nalupao kad bi ih vidio u stvarnom zivotu.

dosta mi ih je!

zato prezirem facebook

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Cerina15 kaže...

ti ljudi sa "aww aww"su nepismene kret*ncine koje bi najrade palicom nalupao kad bi ih vidio u stvarnom zivotu.

dosta mi ih je!

zato prezirem facebook

Znači ti misliš da su svi koji koriste facebook takvi?? Nepismeni i to... e nebih rekao jer osobno u prijateljima imam možda 80% fakultetski obrazovanih ljudi!

Pa i na ovom forumu ima i bilo je raznih debila, ako prezireš facebook zbog debila na njemu onda, pitam se, prezireš i ovaj forum?

Čisto ti skrećem pozornost da malo skontaš što si rekao!!

Moje mišljenje prema facebooku je takvo da je facebook sasvim OK stvar! Istina ima mnogo bezveznih i dosadnih stvari, ali globalno gledano ok je!

I nisam još dodao "prijatelja" na facebooku u čijem profilu ne stoji: "Ukloni iz popisa prijatelja" što mi govori da ako mi netko smeta i živcira me svojim ponašanjem lako mu kliknem na navedeni link i rješen problem!!

Dakle: Tko voli, nek izvoli!!Belji se

EDIT: I da napomenem, mržnja i prijezir najčešće proizlaze iz ljubomore, zavisti i frustriranosti!! Oni koje ne zanima facebook neće ništa ni reći bilo dobro ili loše o njemu! Stoga budite iznad stvari koje vam ne odgovaraju, nemojte padati pod njihov utjecaj!

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 15:42 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
Što mislite o facebook-u

Ajme vas.

Više me dosađuju komentari tipa ''facebook suxa, to je najveće smeće i za nolajfere je HAHA''.

Ne znam kakve vi prijatelje imate...ali itekako postoje normalni ljudi.One koji mi dižu živce samo brišem i ignoriram.

Shvatite...fejs ne služi samo za pisanje gluposti i rješavanje (dosadnih) anketa, qouteova i slično.

Meni naprimjer fejs služi za pričanje s ljudima koje iz određenih razloga ne mogu viđati IRL (daleko žive, nemamo vremena za nać se), umjesto mobitela za dogovaranje s ljudima i općenito za pričanje s njima.

Nemogu sa svima bit 24/7, moram malo i preko kompića.

A ionako velik broj vas koji pljujete po fejsu nikad nisu ni napravili facebook account, pa nemate pravo pljuvati.

Facebook je korisna stvarčica.

Over&out.

17 godina
neaktivan
Što mislite o facebook-u

facebook koristim za nalazenje starih prijatelja iliti poznanika... pobudit koje sjecanje iz djetinjstva...

ne dizem farmu, ni mackice, ni gluposti, vec cisto komunikacija iz izgubljenih vremena

potpis :D
16 godina
protjeran

Meni se osobno facebook ne sviđa. Kada uđeš u informatičku u našoj školi svi su na facebooku. U kako smo se napili, vidi super nam je bilo itd itd. Također me živcira 'POKEMON' politika Moraš skupit sve. Mislim O.K. za one koji se ne mogu drugačije čut i to, al ovi se u sred iste informatičke dopisuju preko facebook-a tako da je to po meni bolesno.

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
Što mislite o facebook-u

U početku sam na fb isao uglavnom zato sto ga je vecina prijatelja imala i to...poslije me neka vrsta ovisnosti obuzela da kad god sjednem za komp odem fejs budem 2.5 minute i tako 28 puta u danu...Sad vise nisam na njemu i nimalo mi ne smeta.

u raju je lijepo ali u paklu je ekipa
16 godina
barney8 kaže...

U početku sam na fb isao uglavnom zato sto ga je vecina prijatelja imala i to...poslije me neka vrsta ovisnosti obuzela da kad god sjednem za komp odem fejs budem 2.5 minute i tako 28 puta u danu...Sad vise nisam na njemu i nimalo mi ne smeta.

tako i ja isto dok sam imao account

nisam vise tako mogao zivjeti pa sam najbolje izbrisao account i mir

Luckyluke!
15 godina
neaktivan
Što mislite o facebook-u

Ne bih rekao da je baš zanimljiv, ali razmišljam o registraciji na fejs-u. Moja sestra ga ima 5 mjeseci i već ima 400 prijatelja. No mislim da mnogi pretjeruju s prijateljima kao "što više, to bolje". Još su tu neke glupe pitalice i što već... No sav početak me iživcirao sa spam-om na 1 .dan registracije moje sestre. 80 poruka odjednom od fejs-a o prihvaćanju onoga i komentiranje slika i čega još Viče ! Jedino dobro bi trebao biti poker i još neke igre valjda Neodlučan. Također, ako se registriram, barem ću se moći javiti svom kumu koji živi daleko...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice