skupio sam novce i sada ne znam to cu kupiti, uglavnom treba mi uredjaj za multimediju i jos neke stvari - sada ne znam sto da kupim - nokiu n95 8GB ili ipod touch 32GB(2. generacija)
molim vas pomozite u velikoj sam nedoumici
skupio sam novce i sada ne znam to cu kupiti, uglavnom treba mi uredjaj za multimediju i jos neke stvari - sada ne znam sto da kupim - nokiu n95 8GB ili ipod touch 32GB(2. generacija)
molim vas pomozite u velikoj sam nedoumici
Za što ces koristit mob?
pa vidi meni treba uredjaj uglavnom dobar za multimediju i da ima wifi - sada samo ne znam sto od toga dvoje da kupim (i sto ima jaci zvucnik)
JAči zvučnik ti ima pomojem Nokia, i da sam na tvojem mjestu bi uzeo Nokiu.
dobro misljenje, ali jos cu malo pricekati, ako ima netko da je koristio oba uredjaja pa neka mi on malo pojasni
ljudi molio bih vas da malo pozurite (to kupujem danas popodne)
Uh i ja sam se zaje**, mislio sam na iPhone
Uh i ja sam se zaje**, mislio sam na iPhone
iPod je prenapuhan (govorim iz iskustva - classic 60GB), a Nokia je uvijek dobar mob.
Ako mislis samo slusat muziku dileme nema - iPOD, a ako te zanima bilo sta vise opet dileme nema - Nokia.
a ja sam cak razmisljao o nokii 5800xm - mobitel je odlican za glazbu i sve ostalo??Sto kazete (molim vas da odgovorite idem za jedan sat kupovati)
Prijatelj ga ima i prezadovoljan je.Neces pogrijesit ako uzmes 5800XM jer je jeftiniji od navedenog dvojca i ima sve sta ti treba.