imam plocu msi 790gx 4 gb rama procesor amd athlon x2 5200+ instaliram windows 7 sve igre extra rade samo pes 2010 steka a na xp nesteka.Graficka mi je ati radeon hd3870 jel ima neko rjesenje ako ima hvala za objasnjenje znaci samo bi volio rjesit da mi fudbal nesteka.hvala
imam plocu msi 790gx 4 gb rama procesor amd athlon x2 5200+ instaliram windows 7 sve igre extra rade samo pes 2010 steka a na xp nesteka.Graficka mi je ati radeon hd3870 jel ima neko rjesenje ako ima hvala za objasnjenje znaci samo bi volio rjesit da mi fudbal nesteka.hvala
Jesi probao pokrenuti igru u Compatibility Modu?
nisam kako cu nac taj komatibilni mod
posto sam opet vratio xp kako da nadem na 7 i ako nadem to dali ce normalno raditi
Desni klik na ikonu od igre i Properties -> kartica Compatibility -> stavi kvačicu na Run this program in compatibility mode for: i odaberi, recimo, Windows XP SP3.
onda ce jel radit bez stekanja da znam da nebi daba srusio podatke jer pazi kad npr igrac oce sutit loptu tad mi zasteka ono bas pa onda ide pa opet tako
jeli buraz da znam da je tako odma bi stavio 7 ponovo jeisi ima ti tako problema pa otklonio da znam hvala drug unapred
jos me zanima kralju kakva je graficka ati x1800 jel valja nije jel tako bolja logicno je od ati hd 3870 po preformansama nije bolja ali je ona ovako pouzdana