Štekanje igara na windows 7

poruka: 39
|
čitano: 8.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Štekanje igara na windows 7

imam plocu msi  790gx 4 gb rama procesor amd athlon x2 5200+ instaliram windows 7 sve igre extra rade samo pes 2010 steka a na xp nesteka.Graficka mi je ati radeon hd3870 jel ima neko rjesenje ako ima hvala za objasnjenje znaci samo bi volio rjesit da mi fudbal nesteka.hvala

elci
15 godina
RE: Štekanje igara na windows 7
elvo kaže...

imam plocu msi  790gx 4 gb rama procesor amd athlon x2 5200+ instaliram windows 7 sve igre extra rade samo pes 2010 steka a na xp nesteka.Graficka mi je ati radeon hd3870 jel ima neko rjesenje ako ima hvala za objasnjenje znaci samo bi volio rjesit da mi fudbal nesteka.hvala

Jesi probao pokrenuti igru u Compatibility Modu?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
protjeran

nisam kako cu nac taj komatibilni mod

elci
15 godina
protjeran

posto sam opet vratio xp kako da nadem na 7 i ako nadem to dali ce normalno raditi

elci
15 godina

Desni klik na ikonu od igre i Properties -> kartica Compatibility -> stavi kvačicu na  Run this program in compatibility mode for:  i odaberi, recimo, Windows XP SP3.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
protjeran

onda ce jel radit bez stekanja da znam da nebi daba srusio podatke jer pazi kad npr igrac oce sutit loptu tad mi zasteka ono bas pa onda ide pa opet tako

elci
15 godina
protjeran

jeli buraz da znam da je tako odma bi stavio 7 ponovo jeisi ima ti tako problema pa otklonio da znam hvala drug unapred

elci
15 godina
protjeran

jos me zanima kralju kakva je graficka ati x1800 jel valja nije jel tako bolja logicno je od ati hd 3870 po preformansama nije bolja ali je ona ovako pouzdana

elci
15 godina
neaktivan
nece ti biti razlike, compatibility sluzi samo za igre koje ne rade uopce u tom operativnom, to ne mijenja koliko rama trosi win7
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice